Revisió ICO d’Unibright i informe d’anàlisi complet

Revisió UNIBRIGHT ICO

Una empresa existent amb una bona trajectòria combinada amb una impressionant llista de socis i clients, ICO Unibright té moltes coses a favor. En un entorn on blockchain té tant potencial i admiració, un projecte que pot integrar les empreses existents amb la tecnologia blockchain sembla segur que és temptador. És per això que ho hem assumit per proporcionar-vos un Unibright ICO Review per entendre què ofereix exactament els inversors.

Punts importants

 • Data d’inici de la venda de fitxes– 10 d’abril de 2018 a les 13:00 UTC (14:00 CET)
 • Subministrament màxim – 150 milions de fitxes
 • Preu – 1 UBT = 0,14 USD
 • Límit mínim (incloent totes les prevendes) – 2.200.000 USD
 • Límit màxim (venda de fitxes públiques) – 13.542.375 USD
 • Criptomonedes acceptades – ETH, BTC, altres mitjançant Shapeshift.io

Proposta de valor: integració empresarial basada en blockchain

La companyia defineix Unibright com “un marc unificat per a la integració empresarial basada en blockchain i un conjunt d’aplicacions que aprofiten aquest marc”.

Un equip de desenvolupadors que té més de dues dècades d’experiència en integració empresarial, l’objectiu del UBT ICO és integrar-se tecnologia blockchain en un negoci existent.


Amb la creença que la tecnologia blockchain només esdevindrà generalitzada, l’objectiu del projecte és permetre una integració empresarial segura i eficient fent que l’ús d’aquesta tecnologia sigui més rendible i factible. A més, la companyia compta amb “confiar en estar ben posicionada per convertir-se en el primer proveïdor d’integració empresarial basada en blockchain”.

El temps d’avaluació!!

 • Un complicat llibre blanc

El llibre blanc del projecte és extremadament detallat a l’hora d’explicar el seu concepte, marc i ecosistema de com exactament Unibright farà possible la integració de la cadena de blocs empresarial. Presentar al públic els reptes i les solucions respectives, el paper blanc parla dels múltiples casos d’ús del projecte i també proporciona diverses plantilles.

Hi ha disponible el prototipus del projecte que connecta actualment el sistema SAP de la companyia als contractes intel·ligents d’Ethereum. Se centraran en la part d’eines del segon trimestre que estarà llesta com a versió beta a finals de juny. Les parts del backend, com ara el motor de mapatge i la generació de codi, ja estan desenvolupades per al prototip, mentre que el frontal encara no s’ha integrat.  

Pel que fa a la venda col·lectiva, l’empresa utilitza la cartera web. El llibre blanc de la companyia proporciona una clara distribució de vendes simbòliques, on aproximadament el 50 per cent d’aquestes vendes es destinaran al desenvolupament de plataformes, fins a un 20 per cent es reservarà per a la generació de plantilles per a casos d’ús empresarial, el departament de màrqueting i relacions públiques rebrà el 15 per cent i el 15% restant dels ingressos per vendes es destinaran a clients pilots d’arrencada i establiran associacions a la indústria.

 • Perfil de l’equip & Impressionant llista de socis & clients

Amb un equip de 14 persones centrat a Alemanya, el projecte compta amb un CEO, CTO juntament amb altres departaments com ara enginyeria, màrqueting i comunicació. Aproximadament la meitat de l’equip treballa com a assessors del projecte.

Unibright ICO ReviewUNIBRIGHT ICO: Equip

 • Marten Jung – CEO, fundador i cap de desenvolupament de Blockchain
 • Stefan Schmidt – CTO, cofundador, cap d’arquitectura de programari
 • Patrick Lowry – Soci gerent & CEO, capitalista de risc amb 8 anys d’experiència. Auditor de PwC i cofundador de startups / CFO amb llicència MBA i CPA.
 • Prof. Günter Schmidt – Model Advisor, més de 40 anys d’experiència en modelització, abstractització i concreció matemàtica

L’equip compta bàsicament amb persones altament qualificades i competents amb anys d’experiència en els seus respectius camps. Quan es tracta de l’equip assessor, és ric amb una àmplia experiència en el sector.

Associacions: Amb noms com Microsoft Partner, Chainium, Ambisafe, Iconiq lab i Zuhlke, aquesta empresa alemanya està a punt.

Clients – Igual que els socis, Unibright ja té alguns grans clients que es diuen. Samsung, Lufthansa, Unilever, Siemens, ABB, Nestle Waters, Radeberger, DG Verlag, RHI Magnesita i OpenStorage AG.

Unibright ICO ReviewUNIBRIGHT ICO: paràmetres

 • Model de negoci

Donada la creixent demanda i creixement de la tecnologia blockchain, la idea presentada per Unibright té un pes substancial. A més, amb l’objectiu de pal·liar les dificultats quant a la disponibilitat d’enginyers qualificats de blockchain, aplicar un contracte intel·ligent a blockchains, integrar blockchain al negoci existent i transformar les dades de blockchain en alguna cosa útil, el projecte aborda problemes vàlids i presenta solucions legítimes.

El Testimoni Unibright (UBT) alliberarà 150 milions en total que tenen com a objectiu potenciar el marc d’Unibright. Per registrar-se als contractes intel·ligents d’Unibright, s’ha de pagar en tokens Unibright, que és l’única opció disponible..

A més, si es vol fer servir els serveis addicionals d’Unibright, diguem que els adaptadors intel·ligents per integrar el sistema ERP actual a la cadena de blocs, Unoken Token és l’única manera d’aconseguir-ho..

La venda de fitxes serà gestionada pel proveïdor de serveis de blockchain i solucions ICO, Ambisafe Financial, que ha gestionat amb èxit més de 15 vendes de fitxes en el passat.

 • Tecnologia de suport: ERC20 basat en Ethereum

El projecte es basa en la cadena de blocs d’Ethereum, que actualment és una tecnologia molt coneguda i més utilitzada per als projectes ICO. Amb un equip de set assessors amb experiència dinàmica de la indústria en camps com blockchain, criptomoneda, sistema ERP, posada en marxa i estratègia, el projecte mostra un bon potencial.

L’ICO UBT no proporciona cap de les condicions que un inversor ha de seguir, tot i que ha donat tots els detalls sobre tot el seu projecte, l’objectiu que vol assolir, el marc i les expectatives futures..

 • Resiliència de la venda criptogràfica

L’empresa està constituïda a Alemanya, on les fitxes són bàsicament d’utilitat i els operadors d’ICO han de complir certes condicions.

La distribució de fitxes Unibright de 150 milions de fitxes tindrà el tros més gran que suposa el 67% d’aquestes fitxes per a la venda pública. Per als primers compradors, es destinarà el 9%, mentre que el 12% es destinarà a la reserva de liquiditat de l’emmagatzematge frigorífic. Pel que fa a l’equip, el 6 per cent de fitxes aniran destinades a aquest departament que es bloquejaran durant els 12 mesos i el 6 per cent restant correspon a les despeses legals o de venda de fitxes..

La seguretat és sens dubte el punt de consideració de l’empresa, ja que tant la integració empresarial com la cadena de blocs impliquen seguretat en termes de xifratge i validació, tot i que no hi ha cap informació peculiar per a la mateixa.

 • Acceptació de la comunitat

L’equip ha posat a la seva disposició els seus perfils de LinkedIn juntament amb el Xing, on es pot obtenir tota la qualificació professional i educativa dels membres. Pel que fa a l’empresa, són presents al canal Telegram amb més de 7.000 membres. A part de Telegram, també es pot contactar amb ells a Facebook, Twitter, Medium i Reddit.

Unibright ICO ReviewUNIBRIGHT ICO: valoracions

Valoració mitjana: 8,5 / 10

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

La companyia matriu proporciona la solució SAP des del 1989 i té experiència en integració empresarial des de fa més de 20 anys que va entrar en tecnologia blockchain fa uns 4 anys.

Ara mateix, segons el full de ruta del projecte, la venda de fitxes es realitzarà a la primera meitat d’aquest any, és a dir, a l’abril de 2018. La fase d’implementació es produiria al segon trimestre d’aquest any, mentre que el producte totalment operatiu arribarà el 2020.

Banderes vermelles:

L’empresa no té els codis disponibles a Github que puguin funcionar en contra, tot i que volen establir una estratègia de prova en el futur i provar les seves plantilles per altres empreses. Donada la complexitat inherent de la cadena de blocs, la idea d’integració empresarial no és tan senzilla i suau com sembla, el repte seria aconseguir-la..

El tret atractiu del projecte són els seus socis i l’equip, però l’execució d’aquest producte tan sofisticat trigarà molt de temps. Per ser inversor, cal més que una simple idea de confiança.

Una nota per als inversors

El ICO Unibright El projecte ens proporciona un llibre blanc clar, però molt tècnic, juntament amb plantilles i un document tècnic que parla sobre el marc i l’ecosistema d’Unibright amb un detall extremat. Tenir una empresa matriu i estar en el negoci una mica similar durant dècades segurament funciona a favor del projecte. El model de negoci juntament amb el seu equip també mostren credibilitat. No obstant això, tot i tenir una idea atractiva, el problema ve en la integració real. Certament, l’empresa parla molt, però l’execució és on l’empresa necessita mostrar quelcom substancial.

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Indicadors clau de rendiment) d’un projecte a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport – Infraestructura Blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda – Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra Revisió ICO mentre es segueix un mètode de classificació que es basa en la criticitat d’un determinat factor. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Tenim un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO de manera totalment imparcial.

Precaució: Coingape publica el Revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Voleu revisar el vostre ICO mitjançant Coingape? Fes-nos-ho saber.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me