Revisió ICO del protocol Sentinel i anàlisi de token UPP complet

Sentinel Protocol ICO Review

Una de les amenaces més grans d’avui és la pirateria. Ara, combinant això amb el món de les criptomonedes, el risc que té és descoratjador. La naturalesa descentralitzada de les criptomonedes, que és la seva millor característica, també té els seus desavantatges. No té un sistema de defensa contra les amenaces adequat que faci que les criptomonedes siguin vulnerables a robatoris, estafes i pirateries. Aquí és on entra en escena el protocol Sentinel que planeja “superar el desavantatge de la descentralització convertint-lo en un avantatge per a la seguretat”. Llavors, què és aquest projecte? Conegueu tot el seu potencial a través de la nostra completa Sentinel Protocol ICO Review!

Detalls importants

Total de fitxes: 500.000.000

Disponible per a la venda de fitxes: 300.000.000 (60%)


Prevenda del testimoni: 23 de maig

Vendes multitudinàries de tokens: 27 de maig

Preu del testimoni: 1 UPP = 0,16 USD (0,00020 ETH)

Sentinel Protocol: protecció contra pirates informàtics & estafes

Sentinel Protocol ICO té com a objectiu construir una “base de dades d’intel·ligència d’amenaces col·lectiva a la cadena de blocs aprofitant el seu sistema de consens i incentius”.

L’equip de sentinelles inclou experts i organitzacions en seguretat que aprofiten el poder de la descentralització per crear un ecosistema segur. En reconèixer els tres principals problemes de seguretat, a saber. l’exposició a pirates informàtics, la identificació dels atacants i la responsabilitat dels danys causats, l’equip ha desenvolupat una solució.

Aquesta plataforma d’intel·ligència de seguretat protegeix els usuaris individuals de criptomonedes i protegeix els intercanvis criptogràfics, carteres i pagaments a través de les seves característiques úniques, com ara la base de dades de reputació d’amenaça, la cartera de seguretat d’aprenentatge automàtic i la caixa de proves distribuïda d’anàlisi de programari maliciós, alhora que premia els professionals de la seguretat per la seva contribució..

Ara, el temps d’avaluació!!!

 • Llibre blanc detallat amb fons centrats en R&D

El llibre blanc de l’ICO Sentinel Protocol proporciona una descripció detallada del problema que són els problemes de seguretat amb la descentralització, les funcions de seguretat especialitzades de la plataforma i l’ecosistema del protocol Sentinel..

L’empresa està creant la seva cartera que és S-Wallet, que funciona amb l’aprenentatge automàtic. Amb la funcionalitat d’un programari antivirus, S-wallet també respon de manera proactiva a amenaces desconegudes.

Pel que fa al prototip, l’equip hi treballa, però no hi ha codis disponibles al GitHub, tal com s’indica a les preguntes més freqüents del lloc web, que indiquen que els codis estaran disponibles, però alguns no es publicaran per motius de seguretat.

El llibre blanc mostra la major part dels fons recaptats, és a dir, el 50% es destinarà a la investigació i el desenvolupament. Despeses d’equips de ciberseguretat, operacions generals & administratiu i comptable, jurídic & les seccions de compliment obtindran un 10% de cadascun dels fons. El 20% restant es destinarà a vendes & màrqueting que cobreix els esforços de màrqueting en línia i fora de línia.

 • Perfil d’equip amb seu a Singapur

L’equip parla d’una bona inspiració per a aquest projecte com a fundador de la Fundació Uppsala, un equip de professionals de la seguretat informàtica que treballa per permetre un món criptogràfic descentralitzat però connectat. Patrick Kim va robar el seu 7.218 Ether que va portar a aquesta idea..

SENTINEL ICO – Equip

Patrick Kim – Fundador & CEO, amb una dècada d’experiència en seguretat de xarxes i arquitectura de sistemes, Patrick Kim també va fundar la Fundació Uppsala i ha treballat a Cisco, Palo Alto Networks i F5 Network. També ha consultat el govern i grans corporacions com Samsung.

HM Park – Cofundador / cap d’operacions, Park té anys d’experiència en seguretat informàtica, seguretat fintech i aprenentatge automàtic. Ha dissenyat l’arquitectura DB al banc KB i ha dirigit les operacions comercials globals a F5 Networks i Darktrace.

John Kirch – John Kirch, principal evangelista, té més de 25 anys d’experiència internacional en solucions de programari i anteriorment ha treballat a Softbank, Watchguard i Darktrace.

Dayeol Lee – Core Development, Lee està actualment cursant un doctorat. sobre seguretat de maquinari i sistemes, que ha guanyat el 3r lloc en la competició de pirateria simulada al DEFCON de 2010, que és el conveni de pirates informàtics més gran del món. També ha simulat pirates informàtics per a empreses, governs i llocs web universitaris.

L’equip està format per vuit persones més als departaments de dissenyador, desenvolupador, màrqueting, finances, seguretat i intel·ligència.

Sentinel Protocol ICO - DetallsSentinel Protocol ICO – Detalls

 • Model de negoci: un testimoni d’utilitat

Sentinel Protocol té la seva pròpia moneda digital anomenada UPP, és a dir, per Uppsala, que es pot utilitzar per pagar els béns i serveis que proporciona la plataforma. Els tokens UPP també es poden utilitzar per aprofitar les funcions de seguretat avançades de la cartera, entre altres serveis com l’avaluació de la vulnerabilitat, la consultoria i el servei cibernètic forense detallat..

Per tal d’animar els que necessiten ajuda i els que la presten, els premis que col·laboren primer es rebran amb més incentius. A més, també s’establirà una ràtio inicial d’inflació entre el 3 i el 7 per cent a l’any que es reduirà gradualment fins al punt de la ràtio d’inflació del 0 per cent. El 30% dels ingressos de la UPP es destinaran als col·laboradors de la comunitat.

 • Tecnologia de suport: cadena de blocs ICON

El Protocol Sentinel farà servir la cadena de blocs ICON, però l’equip no té cap especialista en cadena de blocs propi. El projecte té un desenvolupador de pila completa i un desenvolupador bàsic, però no tenen cap coneixement de blockchain per si mateix.

Amb un conjunt clar de termes i condicions, el projecte segueix les mesures KYC i aclareix el límit mínim / màxim de contribució aplicable, que és de 30 a 300 ETH. El registre KYC és un pas necessari tant per a la prevenda com per a la venda col·lectiva que demana una adreça de cartera Ethereum que no hauria de ser una adreça d’intercanvi centralitzada. A més, per a la identificació, no és acceptable un permís de conduir, sinó que es considera que el DNI nacional i el passaport són les opcions vàlides.

 • Resiliència de cripto-venda

L’empresa registrada és la Fundació Uppsala, amb seu a Singapur, que s’ha convertit en un centre ICO. El govern manté una postura positiva cap a les normes fiscals i de tecnologia fintech. El novembre de 2017, l’Autoritat Monetària del país va emetre un conjunt de directrius per a la venda de tokens assenyalant que no regula les monedes digitals, sinó que les dóna la benvinguda com a innovació..

El llibre blanc indica clarament que les persones de la Xina i els Estats Units no podran participar en aquesta ICO juntament amb ciutadans de països on hi ha restriccions o no està autoritzat participar en una ICO..

Distribució del testimoni: Del total de 500.000.000, un 15 per cent, que és 75 milions, es destinarà a la Fundació Uppsala, mentre que un altre 15 per cent es destinarà al desenvolupament de negocis. Els primers col·laboradors tindran un 33,7% de la UPP inicial i un 26,3% del total de fitxes es destinaran a col·laboradors públics. La distribució de tokens públics de 131.500.000 UPP es divideix a més en prevenda pública (33,25%), venda col·lectiva (28,7%), col·laboradors estratègics (33,25%) i pre-sentinelles (3,8%). El 8% del total de fitxes es destinarà a l’assignació reservada, mentre que el 2% restant només es destinarà als assessors.

Quan es tracta d’assessors, l’equip està format per 6 persones. JH Kim, que forma part del consell de la fundació d’ICON, Simon Kim, John Ng, Kenneth Oh, Hongzhuang Lim i Wong Lee Hong, que és assessor executiu de Kyber Network.

Tenint en compte que el Sentinel Protocol ICO és una plataforma d’intel·ligència de seguretat per a blockchain, la seguretat és el principal factor de tot aquest projecte. Té tres funcions de seguretat úniques, és a dir, base de dades de reputació amenaça (TRDB), cartera de seguretat integrada amb motor d’aprenentatge automàtic (S-Wallet) i sandbox d’anàlisi de malware distribuït (D-Sandbox) per garantir un ecosistema de protocol Sentinel segur.  

Acceptació de la comunitat

El projecte Sentinel Protocol té la seva presència social a Facebook, Twitter, medium, Reddit i Youtube. El seu canal de Telegram té més de 30 mil membres, un bon nombre. Tot i que tenen una secció de blocs al seu lloc, no és molt activa. Parlant dels membres de l’equip, tenen bios completes actualitzades i analitzables.

Sentinel Protocol ICO: classificacionsSentinel Protocol ICO: classificacions

Valoració mitjana: 7,7 / 10

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

 • El projecte es va iniciar al gener d’aquest any, en què també va guanyar la competència per a desenvolupadors de la xarxa Kyber. El full de ruta indica el mes de març per a l’emissió del testimoni, però tant la prevenda com la multitudinària tindran lloc a finals de maig.
 • Segons els informes, el projecte té un prototip a testnet però no està disponible per al públic. També van mostrar el seu prototip a la cimera ICON. Segons el full de ruta, mainnet es llançarà al juliol, mentre que l’aprenentatge automàtic i Sandbox es posaran en funcionament a finals d’aquest any.

Banderes vermelles:

 • El projecte encara no ha fet anuncis de col·laboració que siguin necessaris per a la seva ampliació. Per a l’èxit del protocol sentinella, dependrà que els intercanvis aprofitin el protocol i, de nou, no hi ha hagut anuncis d’aquest tipus d’associacions amb intercanvis.

Una nota per als inversors

Amb l’augment del nombre de pirateries i robatoris de criptomonedes, aquest ICO té un fort significat. No obstant això, el mercat necessita més consciència i consideració respecte al concepte. Sentinel Protocol és segurament la necessitat de la indústria criptogràfica en aquell moment. El projecte compta amb un bon equip amb anys d’experiència substancials, però no té el rellevant de Blockchain. Pel que fa al prototip, l’equip ja hi està treballant, però encara no hi ha codis disponibles al GitHub. Dit això, ja que l’empresa ja ha esmentat a causa del caràcter sensible del projecte, no es farà públic del tot. En general, es tracta d’un projecte amb potencial i un bon equip!

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra Revisió ICO mentre es segueix un mètode de classificació que es basa en la criticitat d’un determinat factor. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals sòlids que valoren Projectes ICO de forma totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me