Revisió i anàlisi de NEX ICO

REVISIÓ NEX ICO

El mercat de l’oferta inicial de monedes (ICO), molt popularitzat i extremadament popular, creix en milers de milions. Per tant, us presentem la revisió d’un dels ICO més calents: Revisió NEX ICO. Amb una idea innovadora i emocionant d’un intercanvi descentralitzat, NEX promet serveis de gestió de fons i pagament basat en contractes intel·ligents. Però val la pena invertir aquesta idea? Per prendre una decisió d’inversió informada, llegiu el nostre document Revisió NEX ICO!

Dates importants:

 • Inscripció de loteria oberta per a la venda de fitxes: 12 de març   
 • El registre de la loteria es tanca el: 30 de març
 • Els guanyadors de la loteria de la 1a ronda van anunciar: 31 de març 
 • Els guanyadors de la loteria de la segona ronda van anunciar: 8 d’abril
 • Comença la venda de tokens NEX: Abril
 • Import de la venda ICO: 25 milions
 • Subministrament màxim: 50 milions
 • Preu per a les dues rondes: 1 Nex = 1,00 USD
 • Venut en prevenda: Sense prevenda
 • Accepta: NEO, GAS

NEX: un intercanvi de criptomonedes híbrides

Un intercanvi descentralitzat a la plataforma NEO, presumeix de ser “una plataforma per al comerç criptogràfic descentralitzat i la creació de serveis de pagament”.

Al món de les criptomonedes en creixement i en constant evolució, hi ha nombrosos intercanvis descentralitzats però NEX es distingeix introduint una plataforma basada en motors de confiança fora de la cadena i fiables. Igual que els intercanvis de retransmissió fora de la cadena, les “comandes de NEX coincideixen fora de la cadena i es compleixen en la cadena”, però, el seu motor de concordança automàtica permet comandes més complexes alhora que redueix les possibilitats d’arbitratge.


Un intercanvi descentralitzat que proporciona un rendiment centralitzat d’intercanvi centralitzat.

El temps d’avaluació!!

 • Un llibre blanc detallat

NEX proporciona una informació detallada i clara a través del seu llibre blanc explicatiu. Amb una visió tècnica i professional d’aquest document, la companyia intenta transmetre les dinàmiques i les facetes fàcilment.

L’empresa no té cap prototip del seu producte perquè els seus inversors vegin i comprenguin la viabilitat i la viabilitat dels projectes, cosa que sens dubte no funciona a favor del projecte. A més, el llibre blanc no esmenta res referent a on és exactament fons de venda col·lectiva anirem.

 • Perfil d’equip global

L’equip de NEX format per 14 membres és una col·laboració de tot el món i 5 dels seus membres són el cofundador i desenvolupador del projecte..

Revisió NEX ICORevisió NEX ICO – Neonexchange

Fabio C. Canesin- Cofundador i desenvolupador: cofundador de CoZ, és un màster de la Universidade Federal de Rio de Janeiro i enginyer de recerca a Schlumberger-Doll que té experiència en aplicacions de mètodes numèrics en tècniques de geomecànica, petrofísica, inversió i optimització..

Fabian Wahle- Cofundador i desenvolupador: el cofundador de CoZ, Fabian, ha realitzat el seu doctorat a ETH Zurich i ha treballat com a CTO a Altoida.

Ethan Ràpid- Cofundador i desenvolupador: el cofundador de CoZ, és el creador de NEON Wallet que va rebre el seu doctorat. llicenciat a la Universitat de Stanford.

Luciano Engel i Thomas Saunders també són els cofundadors i desenvolupadors d’aquest projecte que han creat NEOScan i Neo-python respectivament. Els nou membres restants estan formats pel dissenyador, desenvolupadors, màrqueting i comunicacions, relacions públiques i assessors.

Els membres de l’equip d’aquest projecte tenen adjunts els seus perfils de LinkedIn que proporcionen tota la informació des de la seva formació educativa fins a l’experiència professional.

Els fundadors de NEX són participants actius a la comunitat social a través de nombrosos canals com Quora, Twitter i Medium, entre d’altres.

Revisió NEX ICO: paràmetresRevisió NEX ICO: paràmetres

 • Model de negoci: un testimoni d’actiu

El Testimoni NEX del projecte proporciona una visió directa d’un intercanvi descentralitzat amb un servei de gestió basat en contractes intel·ligents. La plataforma permet als usuaris comprar actius de canals tradicionals i interactuar amb aquests actius a Cadena de blocs NEO a través de NEX Contracte intel·ligent. El seu model de negoci també permet l’intercanvi entre cadenes en permetre el comerç d’actius a NEX.  

Segons les directrius de FINMA, NEX és un testimoni d’actiu que permet als seus titulars obtenir un percentatge particular de comissions que generen el servei d’intercanvi i pagament. Aquests honoraris van donar dret a 50 milions de fitxes per reclamar els seus beneficis mitjançant un procés de participació. Aquest procés és similar als càlculs de reclamacions GAS de la xarxa NEO.

Com més s’utilitza l’intercanvi, més es generen comissions i més beneficis obté un titular de NEX.  

 • Tecnologia de suport: blockchain basat en NEO

L’empresa compta amb aproximadament 3 assessors. Muzzammil Zaveri, que és alumne de Y Combinator, Da Hongfei, conseller delegat d’Onchain i membre del consell NEO i Erik Zhang, director general d’Onchain i membre del consell NEO.

Basat en la cadena de blocs NEO xinesa llançada el 2015, el Projecte proporciona una clara especificació de nombre perquè un inversor potencial pugui submergir-se. Amb 1.000 dòlars com a contribució màxima a la primera ronda i 9.000 dòlars a la segona ronda, també suposa la contribució mínima d’1 NEO per persona.

 • Resiliència de la venda criptogràfica

El projecte s’incorporarà a Zug, Suïssa, on treballa estretament amb les autoritats per garantir el compliment, per a la protecció dels inversors. La companyia no disposa d’assessors legals per se, però proporciona als inversors el límit màxim per a la venda d’ICO de 2 rondes. A més, els participants han de presentar els seus documents KYC per complir les seves mesures de legalitat.

 • Distribució del testimoni

El lloc web de l’empresa proporciona una imatge clara de la distribució de fitxes ja que del total de 50 milions de fitxes NEX, l’1% es destinarà a ESOP, el 4% al fons de l’empresa, el 10% a la col·laboració, el 15% al ​​consell NEO, el 20% als fundadors i el 50% restant aniria a l’ICO pública.

Alguns països estan exclosos d’entrar a la loteria: Algèria, Bolívia, Vietnam, Indonèsia, Kirguizistan, Líban, Marroc, Namíbia, Nepal, Pakistan, Equador, Myanmar, Costa d’Ivori, Cuba, Iran, Corea del Nord i Síria.

Amb l’objectiu de resoldre el problema de seguretat dels intercanvis centralitzats mantenint la seva funció de velocitat, NEX proporciona un sistema híbrid que combina tots dos amb un motor de concordança totalment fora de cadena. A més, la seguretat dels usuaris s’aconsegueix mitjançant un mètode comercial basat en contractes intel·ligents.

 • Acceptació de la comunitat

L’equip del projecte és molt actiu i entusiasta amb el seu projecte, ja que proporciona informació de desenvolupament constant als seus inversors. Tot i que l’empresa no figura a la llista de telegrames, descàrregues i distribució, citant la vulnerabilitat de les estafes i el desenvolupament centren els motius, ofereix un bon abast a els seus inversors potencials a través de LinkedIn, Twitter, Medium i Youtube.

Valoració NEX ICOValoració NEX ICO

Valoració mitjana: 8,2 / 10

 • Full de ruta

Etapa del projecte

El projecte presenta un full de ruta viable i factible amb incorporacions constants de desenvolupament a la plataforma cada trimestre. Ara mateix, el projecte té previst fer en viu la seva venda de fitxes que el projecte podrà aconseguir a principis del trimestre 2 del 2018 en comparació amb el primer trimestre previst.

Banderes vermelles:

Com que NEO encara no ha aconseguit l’adopció massiva al mercat, hi ha el risc que es pugui substituir o redundar per la normativa del govern xinès sobre criptomoneda, eliminant la necessitat de NEX..

Obstacles principals:

Atès que el testimoni és NEP-5 (blockchain NEO), és possible que el testimoni no estigui disponible immediatament per al comerç. Una instància similar és de Red Pulse, el primer testimoni ICO basat en cadena de blocs NEO que encara no s’ha llistat en un intercanvi de primer nivell. Sens dubte, això pot ajornar els inversors a molt curt termini.

Perquè el projecte tingui èxit, cal que hi hagi una quantitat substancial de fitxes NEP-5 disponibles al mercat per intercanviar. Tot i que s’està desenvolupant el suport de diverses cadenes, en primer lloc no serà una gesta fàcil i, en segon lloc, estarà significativament per darrere d’altres Ethereum DEX (Intercanvis descentralitzats) un cop llançats.

Una nota per als inversors

La idea d’un intercanvi descentralitzat híbrid amb funcions de seguretat, rapidesa i confiança és creïble. Amb un bon equip global i un testimoni actiu NEX sens dubte requereix atenció. Tanmateix, l’absència d’un prototip, localització de fons multidisciplinari i assessors legals redueix el valor d’un projecte ben pensat. A més, l’empresa no té cap base d’usuaris i no té una interacció social més àmplia. Dit això, el procediment KYC, el límit mínim i màxim i el compliment de les autoritats suïsses el converteixen en un projecte vàlid que, atès el temps, els recursos i el tacte adequats, pot resultar realment rendible..

Estem invertint?

Sí, invertim en aquest projecte. La idea d’un intercanvi híbrid és un concepte nou i atrevit que pot ajudar a transformar el món de l’intercanvi de criptomonedes malgrat alguns problemes del projecte..

La nostra metodologia de revisió ICO

Per avaluar un ICO, seguim una llista d’indicadors clau de rendiment (indicadors clau de rendiment) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a venda multitudinària.
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip.
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic.
 • Tecnologia de suport – Infraestructura Blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token.
 • Resiliència de cripto-venda – Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat.
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials.

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra Revisió ICO mentre es segueix un mètode de classificació que es basa en la criticitat d’un determinat factor. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Tenim un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO de manera totalment imparcial.

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me