Revisió i anàlisi completa de Muzika ICO

Visió general

La indústria musical creix a un ritme accelerat, amb una taxa de creixement mundial d’ingressos de la música digital del 17,7%. Donada la forma en què evolucionarà i evolucionarà la indústria de la música digital, aquesta nova ICO entra al mercat amb molt de potencial. En crear un nou ecosistema de música digital com a pas cap a la descentralització, Muzika té previst assumir el paper d’intermediaris existents i actualitzar una estructura de distribució justa. Per tant, busquem directament a Muzika ICO per conèixer tot el seu valor!

Muzika: Blockchain integrat a la música digital

Muzika s’està introduint al món de la criptografia per afrontar el repte de que els músics i els fans siguin els autors de valor reals de la indústria musical actual, però no es vegin recompensats adequadament per la seva creació de valor frontal..

En aquest món on els músics no reben les seves quotes i els fanàtics es fan “consumidors” mentre els intermediaris n’assumeixen els beneficis, Muzika pretén aportar innovació a la cadena de valor de la indústria de la música digital.


El pla és “reformar la manera com el valor és creat i captat per diversos agents de la indústria”. Les recompenses es retornaran a aquells que creen el valor mentre recuperen la quota perduda de la pirateria digital mitjançant la tecnologia blockchain.

El temps d’avaluació!!

 • Detallat & llibre blanc basat en dades

Muzika proporciona una informació detallada i clara a través del seu llibre blanc explicatiu. Amb una visió professional d’aquest document, ofereix un estudi detallat de la indústria musical, el seu valor i el seu creixement. Els aspectes tècnics de la tecnologia blockchain també es cobreixen amb facilitat mentre es presenten els fets amb dades i gràfics.

La demostració de programari de Muzika Studio v0.1.0 s’ha posat a disposició del públic per a la seva descàrrega per a diferents dispositius, a saber. Mac, Windows i Linux.

 • Perfil d’equip fort

L’inici de l’equip de Muzika és bo, ja que els seus cofundadors són un dels emprenedors més joves i amb èxit. Amb una mitjana d’edat de 22 anys, tots ells van rebre el premi Forbes 30 Under 30 Asia 2018.

Inseo Chung- Cofundador i CEO: Chung és un empresari en sèrie amb experiència tant en el món de la música com del blockchain. Pianista professional, va guanyar el 2n lloc al Concurs Nacional de Música Estudiantil. També ha estat un dels primers miners d’Ethereum a Corea.

Sangmin Heo- Cofundador i CTO: amb una llicenciatura en Informàtica, Heo també ha estat el finalista mundial a la fira Intel Science and Engineering. A més de tenir experiència tècnica rellevant, ha estat l’únic desenvolupador de “The Bamboo Network”.

Jangwon Lee- Cofundador i COO: Lee també ha cofundat Shadal Inc. i Youthglobe Korea alhora que és un empresari trilingüe amb xarxes globals. És llicenciat en administració d’empreses per la Universitat Nacional de Seül.

La companyia ha llistat 12 dels seus caps de departaments relacionats amb blockchain, desenvolupament de negocis, disseny de UX, màrqueting, desenvolupadors, gestió de música, investigació i compliment..

Inversors & socis: NEO Global Capital, Ontology, BlackHorse, Everest Ventures, 256 Ventures, V3 Ventures, Ulysses Capital, Vestigium i Divergence Digital Currency Fund (DDC).

 • Model de negoci: token d’utilitat MZK

Muzika compta amb el suport d’una plataforma ja establerta anomenada Mapiacompany que compta amb prop de 2 milions d’usuaris actius que cobreixen més de 150 països en termes de subscriptors i artistes de més de 30 països. Ara, per tal de crear una comunitat fidel i incentivada, l’empresa segueix la ruta blockchain.

Inspirant-se en la comunitat popular del projecte Steemit, s’ha creat la Muzika Coin (MZK). L’únic mitjà d’intercanvi dins de l’ecosistema Muzika, realitzarà quatre funcions, a saber. construcció de comunitats, mitjans de transacció d’articles i serveis comercials, oportunitats de patrocini i programes comunitaris.

Per obtenir MZK, hi ha tres opcions: participar en l’ICO, intercanvis de criptomonedes i punts de fidelització.

 • Tecnologia de suport: Blockchain basat en ontologia

Muzika està aprofitant la plataforma Ontology per construir el seu projecte descentralitzat. Amb un enfocament en la transparència i la seguretat, la selecció de la plataforma Ontology funciona perfectament per al projecte. Pel que fa als contractes intel·ligents, l’equip intenta comprendre primer la funcionalitat i el procediment d’implementació.

 • Resistència a la venda de criptografia

El projecte s’incorpora a Singapur, mentre que l’empresa que hi ha darrere de Muzika té seu a Corea, que no només està equipada amb l’avantguarda en tecnologia digital, sinó que el mercat musical coreà també és el 10è en ingressos del món..

Amb uns 12 assessors a la seva pàgina web, ha cobert tots els punts. Amb noms com Michael Cho, director no executiu de Kakao, JoonKee Hong, director no executiu de Kakao Bank, Yoonwoo Lee, director general (EX) & Vicepresident de Samsung Electronics i Stella Kung – CMO de QTUM entre molts altres, Muzika ha creat una bona llista d’assessors.

Distribució del testimoni

Del total de 1.000 milions de fitxes MZK, es posarà a la venda un 20,5%, és a dir, 205.000.000 de fitxes. El tros principal de les fitxes, és a dir, el 40%, es destina a l’ecosistema de recompensa. L’associació i l’equip obtenen un 10 per cent de cadascun dels tokens MZK. Al voltant del 14,5% es destinarà a la reserva, mentre que el 5% restant és per a assessors.

 • Acceptació de la comunitat

La companyia ofereix un bon abast als seus inversors potencials a través de Reddit, Facebook, Twitter, Medium i GitHub. El canal xinès de Telegram té més de 280 membres, mentre que la versió en anglès té uns 2.160 membres i la versió de Corea té més de 1.480 membres..

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

 • El projecte presenta un full de ruta viable i factible que inclou incorporacions substancials de desenvolupament a la plataforma cada trimestre. A partir del primer trimestre del 2017, ara mateix el projecte farà que la seva venda de fitxes es vegi en viu.
 • Els llistats d’intercanvi, el testnet i el llançament principal de la plataforma són els objectius futurs del projecte.

Una nota per als inversors

La idea de revolucionar la indústria de la música de mil milions de dòlars mentre s’orienta als seus punts de dolor, el projecte té un bon començament. A més, avança amb un equip fort i experimentat alhora que ofereix al públic la seva demostració de programari. A més, l’equip ha presentat un full de ruta ben dissenyat i factible que representa un creixement progressiu.

Un punt clau que cal destacar és l’existència d’una plataforma amb dos milions d’usuaris darrere de Muzika que aprofita la naturalesa descentralitzada de la tecnologia blockchain.

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Llibre blanc: disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip: força i reputació de l’equip
 • Model de negoci: problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: infraestructura Blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: incorporació, distribució de tokens, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat: claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra revisió ICO mentre seguim un mètode de classificació basat en la criticitat d’un factor concret. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO d’una manera totalment imparcial.

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me