Revisió i anàlisi completa de Dominium ICO

Visió general

Hi ha una nova ITO (Initial Token Offering) que està aprofitant el lucratiu mercat immobiliari de 217 bilions de dòlars, ple de tecnologia obsoleta, de complicades regulacions i d’intermediaris, com ara institucions i agents financers. Aquesta ITO és la plataforma Dominimum, que té previst eliminar les barreres dels intermediaris, la manca de transparència i el llenguatge integrant el sector immobiliari amb la tecnologia blockchain.

Dominium:

“Plataforma descentralitzada, regulada, de finançament immobiliari, llistat de propietats i gestió de propietats”

Dominium és bàsicament la idea d’un grup de professionals immobiliaris que dediquen el seu capital, experiència i propietats a aquesta plataforma.


En paraules més senzilles definides per l’equip,

“Dominium és una plataforma completa per a” totes les coses relacionades amb la propietat “. Podeu fer moltes accions diferents, com ara llogar una casa, configurar un fons immobiliari o enviar un missatge al vostre constructor. Tot el que passa a la plataforma es registra a la cadena de blocs, cosa que significa que hi ha un registre públic de la mateixa “.  

 • Què tenim? Un llibre blanc no tècnic

El llibre blanc del projecte és força clar i presenta fins al punt tots els fets i xifres juntament amb els detalls de l’empresa. Tot i això, no té aspectes tècnics quant a la cadena de blocs.

Quan es tracta del prototip, l’equip no té cap codi de codi obert. Tot i que hi ha hagut molts projectes llançats sense prototip, afecta la credibilitat del projecte des del punt de vista dels inversors..

Els fons recollits a la ronda pre-ITO i ITO s’utilitzaran per comprar les carteres immobiliàries apalancades a Holanda, Regne Unit i Alemanya. Tot i que no hi ha estadístiques clares sobre com s’utilitzaran els fons, s’ha esmentat que els ingressos generats per la propietat adquirida s’utilitzaran per desenvolupar, donar suport i mantenir la plataforma.  

 • Perfil de l’equip

L’equip d’aquest projecte està format principalment per directors i ambaixadors. Tenen uns 4 consellers, inclosos els de finances i propietats, que tenen anys d’experiència en el sector immobiliari.

Sven-Thomas Munte – President, Sven és un veterà del sector immobiliari que posseeix i gestiona l’empresa gestora de propietats que gestiona unes 70 comunitats de propietaris i més de 3000 apartaments de lloguer..

Mark Lloyd – Mark, director general, té a veure amb la propietat, ja que és l’inversor, entrenador, mentor i orador de la propietat.

Tenen uns deu ambaixadors de tot el món, inclosos els Països Baixos, el Japó, Espanya i Rússia & Ucraïna, Vietnam, Índia, França, Nigèria, Corea, Indonèsia i Turquia.

L’equip té una rica experiència en el sector immobiliari, que és bo, però manca de talent en altres departaments, ja que no s’esmenten altres membres de l’equip..

 • El model de negoci, DOM: un testimoni d’actiu

El testimoni natiu de la plataforma Dominium és DOM, un testimoni d’utilitat que “s’utilitza a la plataforma Dominium per a serveis / ús de les funcions de la plataforma”. Aquest testimoni es pot utilitzar per a multitud d’activitats com ara la creació i el comerç d’actius, votar per organitzacions benèfiques, llistar una propietat en venda o llogar i registrar un contracte de lloguer o compra. A més, totes les tarifes cobrades a la plataforma seran en EURO, però només es poden pagar en tokens DOM.  

Per tal d’afrontar les fluctuacions del mercat de criptografia o del rendiment de les plataformes, Dominium utilitza el programa de recompra. Segons l’equip, això estabilitzarà el testimoni DOM, com ara USDT o fitxes recolzades en or.

“Totes les comissions de transacció de DOM utilitzades a la plataforma es trauran de la circulació i es cremaran (és a dir, es destruiran)”, assegura la companyia.

Mitjançant el programa de gravació i recompra de fitxes, es garantirà que les fitxes tinguin una oferta cada vegada menor. Les cremades de token s’auditaran i s’anunciaran públicament.

 • Tecnologia de suport: Blockchain basat en Ardor

La plataforma Dominimum està basada en la cadena infantil Ardon, que bàsicament permet utilitzar les funcions avançades de la tecnologia blockchain Nxt. També tenen previst obtenir una llicència reguladora per tal de normalitzar la creació de plantilles legals per al finançament de la propietat.

La pregunta aquí és per què Ardor blockchain. Per obtenir una millor aclariment, vam demanar a l’equip de Dominimum que ho expliqués,

“La tecnologia Ardor ha aconseguit superar el problema del bloqueig de blockchain que fa que les traduccions siguin lentes i costoses. Ardor també té la característica afegida d’actius controlats, sistema de votació i altres funcions que faciliten el desenvolupament de Dominium. La cadena infantil autoritzada per Ardor ens permet implementar diferents nivells d’autorització de seguretat i obrir diferents funcions a la plataforma en conseqüència. Això és important per a la nostra LMA / KYC i el compliment del compliment “.

Bé, això té sentit!

 • Resiliència de criptocompra

L’empresa que està darrere de la plataforma Dominium és Dominium B.V., que és una empresa registrada als Països Baixos que s’ha constituït el març del 2016.

És possible que l’empresa no tingui un equip divers, però ha intentat superar aquesta debilitat designant 8 assessors de diferents àmbits. Des de blockchain, legal fins a compliment, i màrqueting, Dominimum compta amb una gran quantitat d’assessors amb experiència i diversitat.

Distribució del testimoni

L’oferta total de fitxes DOM és de 1.000 milions. D’aquests 100 milions corresponen a la ronda inicial i altres 100 milions a pre-ITO a 0,05 € per DOM. 500 milions de fitxes DOM són per a la ronda ITO a diversos preus. Airdrop i al programa de referència se li assignen 50 milions de tokens DOM cadascun. Els 200 milions de fitxes restants aniran destinats als fundadors i a l’equip del Dominimum.

 • Acceptació de la comunitat

Dominium ha creat la seva presència en una àmplia gamma de plataformes de xarxes socials. Des de Facebook, Twitter, Telegram, Youtube a Medium, Instagram i LinkedIn, han adoptat un enfocament ampli. Té més de 5 mil seguidors a Twitter i uns 1240 membres a Telegram.

Tot i això, el projecte no està disponible a Reddit i GitHub, cosa essencial perquè la comunitat blockchain comparteixi els seus codis de codi obert.

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

Dominium es troba actualment en la seva fase ITO al trimestre 3, és a dir, al setembre, havent complert el seu compliment normatiu al Regne Unit, Alemanya i Holanda. Segons el seu full de ruta, l’empresa segueix el ritme adequat, però, les fites següents sobre la migració dels actius a la plataforma i l’adquisició de documents reguladors no tenen una data ni un trimestre específics, sinó que s’acabaran a finals de l’any vinent..

Obstacle major:

Segons l’equip,

“De vegades és difícil copsar l’enormitat d’aquest projecte. Dominium potser està per davant del seu temps, ja que té el potencial de convertir-se en un registre de terres per a tot el món, amb tota la informació sobre totes les propietats registrades a la cadena de blocs, perquè tothom la vegi ”..

Sens dubte, l’objectiu és progressiu, però, atesa la projecció que reben les ICO de les autoritats, encara s’ha de veure si el projecte serà capaç d’afrontar les complicacions de la normativa que haurà de passar aquesta visió..

Una nota per als inversors

La idea de connectar el lucratiu mercat immobiliari amb el creixent mercat de la cadena de blocs és un pas progressiu. Amb l’objectiu d’orientar-se a les obligacions de la documentació reglamentària, la barrera de l’idioma i els intermediaris, Dominimum fa un punt fort. A més, ja existeix una empresa darrere del projecte que afegeix el seu valor. Tanmateix, pel que sembla té un prototip, però el lloc web no en proporciona cap informació. A més, és possible que la companyia hagi nomenat assessors de diversos camps, inclòs el blockchain, els membres bàsics de l’equip no han estat inclosos a la llista dels directius. En general, és un projecte força senzill que combina dues indústries populars i lucratives, amb l’objectiu de simplificar el finançament, la gestió i el comerç de béns immobles..

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra revisió ICO mentre seguim un mètode de classificació basat en la criticitat d’un factor concret. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO d’una manera totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me