Revisió i anàlisi completa de COTI ICO

COTI ICO Review

Hola nois,

Després de les peticions dels nostres lectors, hem seleccionat COTI per ser la nostra propera revisió ICO. Basat en una estructura de dades DAG com IOTA, l’ICO sembla prometedor. Anem a bussejar profundament per conèixer-los de prop.

Visió general

La indústria de pagaments en línia actual té milers de milions de persones implicades amb un volum de transaccions de més d’un bilió de dòlars que s’espera que creixi en els propers anys. Tot i que els sistemes de pagament tradicionals en línia poden oferir escalabilitat i transaccions més ràpides, cobren comissions elevades. Aquí és on les monedes digitals poden oferir una alternativa sorprenent facilitant una major seguretat i taxes baixes. Tot i això, s’enfronten al repte de l’escalabilitat i la baixa taxa d’adopció. La nostra revisió ICO d’avui correspon a l’empresa que s’orienta a aquests obstacles mitjançant el desenvolupament d’una xarxa descentralitzada que integri els avantatges dels dos sistemes..


Estigueu atents a la nostra revisió COTI ICO per saber com té previst aconseguir-ho!

Dates importants

 • Comença la venda prèvia del testimoni: 4 de juny
 • Llista blanca de Token Presale: Del 21 de maig al 23 de maig
 • Subministrament màxim: 2.000.000.000
 • Token per a la venda: 600.000.000
 • Cap dur: 30.000.000 USD
 • Preu: 1 COTI = 0,1 USD
 • Accepta: ETH, BTC

COTI: moneda digital creada per a pagaments

COTI (moneda d’Internet) és una xarxa de transaccions de pagaments que s’admet amb la seva moneda digital nativa. Combina el millor dels pagaments tradicionals i la tecnologia blockchain per establir l’estàndard del sistema de pagament.

És més que una simple plataforma o una moneda digital, és un ecosistema de pagament digital que comprèn un model de consens basat en DAG, un sistema de mediació, un canvi de divises, un motor de puntuació de confiança i una governança descentralitzada..

Aquesta xarxa de pagaments facilita un comerç global eficient mitjançant la seva solució de pagament instantània, fiable i de baix cost. Una opció avantatjosa tant per a comerciants com per a consumidors, accelerarà encara més els mercats a la carta i els pagaments mòbils alhora que permetrà l’adopció massiva de monedes digitals per als pagaments..

Ara, el temps d’avaluació!!!

 • Un llibre blanc detallat

COTI compta amb un document tècnic detallat juntament amb altres dos documents que descriuen la visió general de l’empresa i l’economia de token. Arribar al prototip, que és una part integral d’un projecte, aquí manca. L’equip no té res a GitHub que no proporcioni als inversors quelcom concret en què confiar.

El projecte també inclou una cartera multi-moneda juntament amb els serveis de compte multisig i de dipòsit econòmic econòmic, però no hi ha informació sobre on aniran els fons inicials.

Pressupost de fons ICO

El projecte proporciona un desglossament clar dels fons que assignen la part més gran dels fons, és a dir, el 30% en R&D. El 15% dels fons es destinaran a la comercialització mentre siguin legals & el departament de compliment obtindrà un 15 per cent.

Per establir un mercat que funcioni per a COTI, el 7% es destina al fabricant de mercats, mentre que el 8% es destinarà a serveis de comerciants, com ara serveis de cobertura. El 7% dels fons cobriran les despeses operatives i un altre 7% es destinarà al fons COTI, mentre que el 5% restant dels ingressos de la venda es destinarà a la ciberseguretat..

 • Perfil de l’equip

Un equip de 21 persones, segurament COTI sap que la gent és el que es necessita per tenir èxit en un projecte. Des de ciències de dades, enginyeria de recerca, enginyeria de programari, finances, jurídica & compliment, desenvolupament empresarial, màrqueting a la comunitat, social & operacions, desenvolupament de programari i blockchain, l’equip de COTI està ben dotat d’una àmplia experiència en la indústria.

COTI ICO Review – Equip

Shahaf Bar-Geffen – CEO, Shahaf ha cofundat prèviament una empresa de publicitat en mitjans digitals i té una llicenciatura en Biotecnologia i Economia per la Universitat de Tel Aviv juntament amb ser oficial de la Força Aèria Israeliana (Major, reserves).

Dr. Nir Haloani – CTO, innovador en aprenentatge automàtic, IA i compressió de dades, Nir té més de 19 anys d’experiència en equips líders de recerca i desenvolupament. És llicenciat en informàtica i matemàtiques i doctorat. en matemàtiques aplicades.

Idan Lakritz – Blockchain Expert, Idan ha estat a l’espai blockchain des del 2013 amb una experiència professional com a CPA a PwC i E&Y.

Revisió COTI ICO: detalls

 • Model de negoci

Inicialment, s’emetran fitxes ERC20 per tenir un registre oficial de fitxes venudes. Un cop llançat Mainnet, els tokens ERC20 es convertiran en el testimoni de COTI. També s’esperava que els tokens ERC20 apareixeran en almenys un intercanvi important abans de finals de setembre de 2018.

La moneda nativa del COTI executarà la xarxa i les interaccions entre comerciants, mediadors, consumidors i operadors de nodes. Aquesta moneda es pot utilitzar per a diversos propòsits:

Tot i que la xarxa COTI admet altres monedes digitals i fiat, COTI ofereix tarifes de transacció baixes a zero. Per a la mediació, cal tenir monedes COTI i els operadors de nodes també es veuran incentivats en moneda nativa i els necessitaran, a més, per validar qualsevol activitat del node. A més, totes les comissions només es poden pagar amb monedes COTI i els fons comercials també es denominen en aquestes monedes.

 • Tecnologia de suport

El llibre major distribuït de COTI es basa en una estructura de dades de gràfics acíclics dirigits (DAG), similar a IOTA. Aquesta estructura permetrà a COTI realitzar més de 10.000 transaccions per segon.

El projecte segueix les mesures de coneixement del client i els estàndards contra el blanqueig de diners.

Pel que fa a les àrees restringides, COTI no permet que un bon nombre de països participin en aquesta ICO, a saber. República Popular Xina, Afganistan, Bòsnia i Hercegovina, República Centreafricana, Cuba, República Democràtica del Congo, República Democràtica Popular de Corea, Eritrea, Etiòpia, Guinea Bissau, Iran, Iraq, Israel, Líbia, Líban, Somàlia, Sudan del Sud , Sudan, Síria, Uganda, Estats Units d’Amèrica, Vanuatu i Iemen, tal com s’esmenta a la seva pàgina de preguntes freqüents.

El projecte compta amb sis patrocinadors i assessors a part de l’equip principal que inclou el Dr. Matt McBrady, Steven Heilbron, Avi Chesed, Stas Oskin, Sebastian Stupurac i Ophir Gertner, els experts en el camp de la inversió i el blockchain..

 • Resiliència de la venda criptogràfica

COTI està registrat a Gibraltar, amb l’objectiu de regular la promoció, venda i distribució del testimoni digital. Gibraltar és una nació criptogràfica que treballa per proporcionar informació adequada i equilibrada als inversors que comprin tokens.

Distribució del testimoni: Del total de 2.000 milions de fitxes COTI, el 30% s’utilitzarà per a vendes de fitxes públiques o privades, és a dir, 600 milions. 440.000.000 (22%) de fitxes COTI es reservaran per al desenvolupament i l’estabilitat de l’ecosistema.

A l’equip se li assignarà el 15 per cent de les fitxes com a compensació per la participació primerenca que es bloquejarà durant 6 mesos i es publicarà proporcionalment cada trimestre..

El 13% de les fitxes es destinaran al programa d’incentius per a comerciants, socis, usuaris i validadors per a una adopció anticipada que no tingui cap període de bloqueig. Els patrocinadors, socis i assessors obtenen el 10% de les fitxes, mentre que un altre 10% es destinarà a proporcionar mesures de liquiditat.

Seguretat: Pel que fa a la seguretat del seu canvi de divises, el canvi implementa una arquitectura de seguretat de diversos nivells que limita els vectors d’atac i les entrades d’atac. Tot el trànsit de l’intercanvi de COTI es xifra de punta a punta mitjançant Transport Layer Security (TLS) 1.2 (mitjançant claus SHA256) i totes les dades en repòs estan protegides amb xifratge AES-256

 • Acceptació de la comunitat

L’equip segueix un enfocament de comunicació més ampli en estar disponible en diverses plataformes com Twitter amb 12,4 mil seguidors, Facebook, Youtube amb 742 subscriptors, més de 2 mil seguidors a LinkedIn i prop de 29.000 membres a Telegram. També són presents a Steemit, Medium, Reddit, Bitcointalk, Bountyox i, GitHub.

 • Full de ruta

Etapa del projecte

La xarxa Alpha, que serà realitzada per 10 nodes, es llançarà durant el tercer trimestre d’aquest any. El full de ruta del projecte també parla de les seves altres fites, la xarxa de proves dels serveis de COTI s’espera per al quart trimestre del 2018, mentre que Mainnet arribarà durant el segon trimestre del 2019.

Revisió COTI ICO: valoracions

Valoració mitjana: 8,2 / 10

Una nota per als inversors

COTI s’adreça a la indústria de pagaments en línia que té un gran potencial. En proporcionar una solució completa que ofereix avantatges com la descentralització, la seguretat, les taxes baixes i l’escalabilitat, juntament amb una capa addicional de confiança i un canvi de moneda natiu. Tot això i un equip dinàmic amb Gibraltar, criptogràfic com a país registrat, COTI té molts potencials.

El problema més urgent és la no disponibilitat del prototip, la versió Alpha de la qual no es publicarà fins després de l’ICO.

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra Revisió ICO mentre es segueix un mètode de classificació que es basa en la criticitat d’un determinat factor. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals sòlids que valoren Projectes ICO de forma totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me