Revisió, classificació i anàlisi completa d’Eligma ICO

Eligma ICO Review

Les compres en línia experimenten un ràpid creixement, però hi ha diversos problemes en aquest sector que xoquen amb les compres minoristes tradicionals. Avui avaluarem un ICO que té com a objectiu orientar aquests elements, és a dir, el descobriment, la compra, el seguiment i la revenda a través de la tecnologia d’intel·ligència artificial i blockchain. Eligma ICO està connectant negocis amb blockchain per crear una plataforma de comerç modular que ajudarà els seus usuaris a estalviar temps alhora que transforma cada llar en una empresa permetent als usuaris vendre els seus productes usats en un mercat de segona mà segur i transparent. Aprofundim en la nostra revisió Eligma ICO!

Dates importants:

Inici de Token Crowdsale: 17 d’abril de 2018

Final de venda multitudinari de tokens: 8 de maig de 2018


Subministrament total de tokens: 500.000.000

Disponible a la venda: 300.000.000

Cap dur: 34.180 ETH

Tapa suau: ETH en equivalent de 3.000.000 de dòlars

Preu: 1 ELI = 0,1 USD

Venut en prevenda: 14.550 ETH recaptats

Accepta: ETH

Eligma: plataforma de comerç cognitiu basada en la IA i basada en blockchain

Eligma ICO és un projecte basat en blockchain que aprofita la IA per oferir una millor experiència de compra. Amb l’objectiu de resoldre els problemes idèntics a la compra en línia i al servei de venda al detall tradicional, ajudarà la gent a descobrir, comprar, fer un seguiment i revendre articles en línia.

Les tres facetes principals d’aquest projecte són el descobriment, l’inventari i la fidelització que li permeten treballar com a agent de comerç personal. T’ofereix una solució d’un sol lloc on pots comprar a qualsevol botiga en línia del món, comprovar el valor dels articles i conèixer el millor moment per vendre’ls..

També ofereix un compte de compra unificat que us permet pagar en criptomonedes. Mitjançant la descentralització, Eligma planeja passar al mercat en línia al següent nivell.

“Eligma ICO té com a objectiu convertir totes les llars en un negoci”.

Ara, el temps d’avaluació!!!

 • Un llis & llibre blanc impulsat per la investigació

Eligma ofereix un Whitepaper, Lightpaper i un únic paginador que proporciona prou detalls sobre la creixent indústria del comerç electrònic, els problemes que té aquest sector i la solució que Eligma intenta aconseguir. El document posa el focus principalment en l’anàlisi del mercat i la funcionalitat de la plataforma.

Pel que fa al prototip, l’empresa té la prova de concepte disponible al GitHub. Tot i que a l’empresa li falta un MVP, proporcionar els codis segurament funciona al seu favor.

Pressupost de fons de venda de fitxes

L’empresa proporciona una imatge cristal·lina del pressupost dels fons de venda col·lectiva. Els fons es distribuiran en tres fases que inclouran 8 milions de dòlars americans cada una, a saber. Fase de desenvolupament, fase d’escala i fase de màrqueting.

Els 8 milions de dòlars en fase de desenvolupament es distribuiran de la següent manera: el 70% es destinarà a costos de desenvolupament tècnic, el 10% cobrirà el desenvolupament de productes no tècnics, el 10% cobrirà el cost d’afegir noves botigues en línia, mentre que el 5% finançarà la primera fase de màrqueting i el 5% restant per a operacions quotidianes.

La fase d’escala inclou el 25% dels fons que cobreixen els costos de vendes directes al públic objectiu, el 15% es destinarà a la negociació d’associacions, mentre que un altre 15% cobrirà campanyes mundials de relacions públiques. Una part important, és a dir, el 45% contribuirà a la campanya publicitària mundial en curs per augmentar la base de dades d’usuaris.

L’última fase de màrqueting tindrà un 30% per al desenvolupament tècnic, mentre que un 10% cobrirà els costos de desenvolupament de productes no tècnics. Per a les aliances de negociació, s’utilitzarà el 10% dels fons, el 15% es destinarà a despeses addicionals, el 10% a operacions regulars i el 25% restant finançarà les despeses de màrqueting.

 • Un gran equip per a un projecte ambiciós

Eligma ICO compta amb un gran equip format per 26 persones a part dels seus 3 fundadors i assessors. El seu ampli equip inclou un cap de tecnologia, cap d’operacions, cap de seguretat, enginyer principal d’aprenentatge automàtic, desenvolupadors de cadenes de blocs, consultors d’empreses de cadenes de blocs, desenvolupador de negocis, dissenyador, expert en UX / UI, màrqueting & comunicacions, creador de contingut i consultors, consultor de xarxes socials i desenvolupadors de productes.

Eligma ICOEquip – ELIGMA ICO

Dejan Roljic – Fundador & CEO, Dejan comença com un empresari que ha fundat ABC Accelerator que ha invertit en més de 80 startups a tot el món.

Matej Gregorcic – Cofundador, és el fundador d’una agència de màrqueting i està especialitzat en planificació estratègica i lideratge. Matej va participar recentment en l’èxit de la venda de token de Viberate.

Joze Mermal – Cofundador, Joze gestiona l’empresa BTC des de 1993 i posteriorment va fundar BTC City, que és un dels centres comercials, recreatius i d’entreteniment més grans d’Europa..

En general, tenen un equip gran i bo amb molta experiència que segurament alimenta un projecte tan ambiciós.

Socis: Amb noms com Microsoft, Cisco, BTC, Spartan, ABC Accelerator, IceCat, Viberate, AmaZix i Netix com a socis, Eligma sens dubte compta amb un bon suport.

Detalls de l’ICO EligmaDetalls de l’ICO Eligma

 • Model de negoci

La plataforma Eligma té el seu propi testimoni ELI que es fixa en 0,10 dòlars USD. El testimoni es pot utilitzar per fer una sèrie de coses que consisteixen a fer compres a la plataforma Eligma, utilitzar els seus diversos serveis com “caçador de productes” i el seu servei de garantia. També es pot utilitzar el testimoni ELI per anunciar-se a la plataforma, fer compres amb comerciants i completar la venda d’articles.

Els tokens ELI també es premiaran als usuaris en casos en què l’usuari crearà publicacions a les xarxes socials i llistes de desitjos Eligma, comprar als comerciants inscrits i fer certes accions a la plataforma, com ara penjar rebuts, derivar usuaris nous i afegir informació del perfil, entre d’altres.

 • Tecnologia de suport: Blockchain basat en Ethereum

Eligma és una plataforma compatible amb ERC20 que estableix els termes i condicions de la inversió. El projecte té una llista blanca i un procediment KYC que requereix que el col·laborador reveli la seva informació personal que l’empresa ha obligat a fer..

L’ICO també posa un límit de 0,1 ETH com a inversió mínima per al projecte que només accepta ETH.

 • Resistència a la venda criptogràfica

El projecte s’incorpora a Eslovènia i, a causa de les restriccions legislatives, limita la venda de fitxes en determinades jurisdiccions com Canadà, Singapur, Corea del Sud, Xina i els EUA (inclosos Puerto Rico, les Illes Verges dels Estats Units o qualsevol altre territori dels EUA).

Del total de 500 milions de subministraments de fitxes, el 60 per cent d’aquests, és a dir, 300 milions, es destinaran a la venda col·lectiva. A l’equip d’Eligma se li donarà el 19% d’aquestes fitxes que s’adquiriran durant un període de 2 anys, mentre que el 5% anirà a assessors amb un període de 2 anys. Amb un període de compra de tres anys, la contribució del 4% es donarà als futurs socis, mentre que el 12% restant cobrirà el creixement de la comunitat i dels usuaris que no tingui període de compra..  

Mesures de seguretat: El projecte s’ha centrat especialment en la seguretat mitjançant la implementació d’una seguretat de diverses capes per evitar robatoris d’identitat i fraus relacionats amb Internet. En ser una reclamació del GDPR, proporciona als seus usuaris el control de la seva pròpia informació, ja que els permet suprimir la seva informació personal només amb un clic. Per a la seguretat dels pagaments amb criptomoneda, els fons es separaran en carteres fredes i calentes.

L’equip també compta amb un bon equip d’11 persones d’assessors de gran perfil com Charlie Shrem, Hermann Eul, Nick Zaharias, Jeff Arrillaga, Sunny Saini i Mark Plesko, entre d’altres..

 • Bona acceptació de la comunitat

Un gran equip amb una bona experiència pràctica segur que parla a favor d’aquest projecte. Amb els seus enllaços de perfil de Linkedin adjunts, és fàcil conèixer el seu talent i la seva trajectòria professional, tot i que és una mica difícil investigar els membres de l’equip a part dels fundadors i els consellers coneguts, cosa que podria ser una mica desanimador per a la gent..

Des de Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube fins a BitcoinTalk, Medium i GitHub, el projecte té una gran presència a les xarxes socials. També ofereix un bon suport a Telegram amb més de 8.500 membres.

Eligma ICOEligma ICO: valoracions

Valoració mitjana: 8,05 / 10

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

Eligma ICO es troba en les primeres etapes del seu full de ruta. Actualment, a la fase de multitud de públics, l’empresa encara no ha llançat la seva plataforma MVP que s’hauria de llançar a l’agost, és a dir, encara falta 3 mesos.

Obstacles principals:

El full de ruta del projecte posa el trimestre primer del 2021 com a moment de llançament del projecte complet, és a dir, un “Compte de compra global unificat amb passarel·la de pagament criptogràfic”. La franja horària final està massa lluny i pot desmotivar els inversors.

Una nota per als inversors

Eligma ICO té una idea sòlida de millorar l’experiència de compra, que té un bon cas d’ús i, si s’executa bé, pot resultar un gran èxit. Sens dubte, el projecte compta amb un ampli equip d’experts professionals que és l’eix vertebrador d’un projecte amb èxit. A més, l’equip ha treballat en projectes productius com Viberate que aporten valor afegit a aquest projecte, alhora que té la ciutat de BTC com a soci que facilitaria la funcionalitat dels casos d’ús d’Eligma. Tanmateix, l’empresa hauria d’haver treballat primer en el MVP i després entrar al mercat amb el crowdsale, però tenir la prova de concepte a GitHub fa que la manca d’un prototip de treball sigui una mica digerible. Ara, tot es redueix a l’execució, si Eligma implementa amb èxit la idea, el projecte pot transformar tot l’escenari de les compres en línia.

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra Revisió ICO mentre es segueix un mètode de classificació que es basa en la criticitat d’un determinat factor. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO de manera totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me