Revisió, classificació i anàlisi completa de CoTrader ICO

Visió general

La inversió és un dels principals factors del mercat de criptomonedes en aquest moment. Però amb tantes opcions i risc de seguretat, podria ser una tasca intimidatòria. Ara, per democratitzar la indústria de fons d’inversió mundial de 85 bilions de dòlars amb blockchain, un nou ICO, CoTrader, entra al mercat. Amb aquesta plataforma blockchain, els usuaris poden gestionar les seves inversions amb transparència, prova de retorns d’inversions passats (ROI) d’un fons i control d’actius..

CoTrader: la Uber dels fons d’inversió

Aquesta plataforma de fons intel·ligents és el primer mercat mundial de fons d’inversió en cadena de blocs que funciona per democratitzar la indústria de fons mundials de 85 bilions de dòlars. Amb la idea d’empoderar les persones, permet que qualsevol persona es converteixi en gestora de fons i s’uneixi a aquests fons criptogràfics.

CoTrader és un protocol que admet criptomonedes, accions ICO, derivats i curtmetratges entre tots els altres actius negociables a través del seu intercanvi en dipòsit. Els seus fons intel·ligents transparents permeten a la gent verificar el rendiment assolit dels comerciants i els seus honoraris.


A més, el protocol de fons anònims pendents de patent demostra encara més el ROI dels gestors de fons, però sense revelar les seves estratègies comercials.

 • Un llibre blanc detallat

CoTrader proporciona informació clara mitjançant el seu document blanc precís. Amb un document senzill i puntual d’aquest document, és fàcil copsar les diferents facetes que el projecte intenta transmetre.

El llibre blanc també proporciona informació sobre el pressupost dels fons recollits, on el 25% dels fons es destinen a desenvolupament i màrqueting. L’administració, els incentius i el departament jurídic reben un 10% cadascun. El 20% restant es destinarà a Join Ventures.

La part més prometedora és el MVP, que ja està disponible i admet criptomonedes. MVP està en directe a Ethereum a testnet.cotrader.com i a mainnet a mainnet.cotrader.com.

 • Perfil de l’equip global

Un equip de 18 persones combinat amb el fundador cobreix seccions com ara el desenvolupador de Blockchain, R&D, consultor, divulgació, comunitat, màrqueting entre d’altres.

Gary Bernstein – Fundador i conseller delegat, mantenint-se al dia amb la cadena de blocs des del 2011, amb CoTrader, Gary va introduir el primer sistema de referència de treball mundial a la cadena de blocs. Empresari en sèrie, té una formació professional en funcions tècniques i executives. Pel que fa a la qualificació educativa, es tracta d’Informàtica de la Universitat de Califòrnia, Santa Bàrbara.

Eliezer Steinbock – CTO, després d’haver liderat Draft Fantasy com a CEO i CryptoFighter.io, un joc col·leccionable amb seu a Ethereum, Steinbock té experiència prèvia tant com a empresari com a desenvolupador de blockchain. Amb una llicenciatura en Informàtica i un menor en Matemàtiques, va treballar també com a desenvolupador a les Forces de Defensa d’Israel.

Mirant l’equip, es pot dir que ara mateix l’empresa se centra en els departaments de consultoria i comunitat.

 • Model de negoci: token COT

El model de negoci de CoTrader inclou els guanys derivats de guanys en inversions, un percentatge de la comissió de rendiment del comerciant i petites comissions, com ara en operacions de CoTrader DEX.

Quan es tracta de fitxes CoTrader (COT), són necessàries per amagar les estratègies comercials. També es pot invertir en un fons intel·ligent dipositant fitxes COT al fons. A més, es poden recuperar amb beneficis.

 • Tecnologia de suport: llançament de Mainnet

CoTrader ja ha llançat el seu mainnet i està en directe a la seva pròpia plataforma. No obstant això, els fons intel·ligents que són el nucli de la plataforma CoTrader són un contracte intel·ligent Ethereum que té inversors, gestors de fons i accions que es poden negociar. Aquests fons intel·ligents implementen la interfície de tokens ERC20, cosa que significa que es poden negociar accions de fons intel·ligents en intercanvis similars als tokens ERC20.

 • Resistència a la venda criptogràfica

El projecte ofereix bonificacions mentre requereix que els participants presentin els seus documents KYC per complir les mesures de legalitat. Pel que fa als països exclosos d’entrar a la venda, són EUA, Corea del Nord i Iran.

Distribució del testimoni

El lloc web de l’empresa proporciona una imatge clara de la distribució de fitxes, ja que del total de 20 milions de fitxes COT (subministrament inicial de fitxes), més de la meitat, és a dir, el 65% és per a l’adquisició d’usuaris. El 20% d’aquestes fitxes corresponen a operacions amb un període de temps de 4 anys. L’equip rebrà el 10% de les fitxes amb 4 anys d’investiment, mentre que el 5% restant cobreix l’aire i les recompenses entre altres programes..

Amb el límit màxim d’1 milió de dòlars, és a dir, 5k ETH, mentre que el preu de venda a la venda és d’1 ETH = 1.400.000 COT.

Mitjançant un intercanvi descentralitzat, el focus de CoTrader és proporcionar un avantatge de seguretat als seus usuaris. La plataforma ja ha integrat Kyber i Bancor, ambdós intercanvis descentralitzats i inclourà només intercanvis DEX per garantir la plena seguretat dels usuaris.

A més, per oferir una mesura de seguretat ampliada, un compte mestre per mantenir totes les opcions negociables, mentre que un contracte intel·ligent de dipòsit onchain pot registrar els actius i operacions dels inversors deguts.

 • Acceptació de la comunitat

L’equip del projecte és força actiu i entusiasta del seu projecte i està disponible en diverses plataformes socials per arribar al seu ampli públic. Des de LinkedIn, Twitter, Medium, Youtube a Reddit, TelegramFacebook i GitHub. CoTrader té una àmplia presència a les plataformes socials, com es desprèn del fet que té més de 70.000 membres a Telegram, més de 45.000 seguidors a Twitter, uns 21.000 subscriptors a Reddit, 30.600 a YouTube i 40.000 seguidors a Facebook, el focus de la comunitat. segur que està pagant per l’empresa.

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

De moment, la companyia només ha compartit els passos principals del seu full de ruta. Van començar just abans del llançament de mainnet, de gener a juny de 2018, per passar a la fase posterior de mainnet. Al juny d’aquest any, el CoTrader va entrar en funcionament a Mainnet procedint al mercat de Goto.

Actualment, el projecte es troba en fase de multitud de vendes, mentre que el mes vinent els donarà suport a més DEX.

Una nota per als inversors

CoTrader té un bon començament amb una idea sòlida. L’empresa s’orienta a un gran mercat i té un gran públic per captar. Amb el llançament del seu MVP i ja en funcionament al mainnet, ha fet passos progressius. No obstant això, el full de ruta del projecte és a curt termini i no pot proporcionar un potencial a llarg termini.

Amb regles clares i precises junt amb un enfocament en la seguretat, el projecte es centra. Després d’haver adquirit una gran base de seguidors en diverses plataformes de xarxes socials, ja ha cridat l’atenció de la comunitat.

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Llibre blanc: disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip: força i reputació de l’equip
 • Model de negoci: problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: infraestructura Blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: incorporació, distribució de tokens, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat: claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra revisió ICO mentre seguim un mètode de classificació basat en la criticitat d’un factor concret. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO d’una manera totalment imparcial.

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me