PROJECTE ROOT: Revisió ICO

Projecte arrel ICO Detalls del projecteProjecte arrel ICO Detalls del projecte

El món de la criptomoneda es troba en la seva màxima sofisticació i l’absència d’anàlisis reals abans que pugui provocar la pèrdua dels seus actius durament guanyats.

Nosaltres a CoinGape ens comprometem a proporcionar-vos tota la informació sobre les ICO properes i en curs que us ajudaran a prendre millors decisions sobre la vostra inversió. Així doncs, en aquesta edició us oferim la revisió ICO del projecte ROOT. Gaudeix el viatge!

Root Project ICO Review:

Cofundada pel doctor Nicholas Adams Judge i Chris Place (economista polític i becari AY Combinator respectivament), aquesta organització sense ànim de lucre ha superat recentment la fita de convertir-se en la pre-ICO amb més èxit i més èxit que es va tancar el passat divendres (10 de juliol) 2017 fins al 28 de juliol de 2017). Tanmateix, el que més ens va impressionar va ser el fet que els cofundadors conserven zero fitxes per si mateixos, bàsicament, més enllà d’un salari raonable, res addicional anirà al compte dels cofundadors, que és nou i és increïble saber.


Què intenta resoldre Root Project:

Tal com vam saber pels membres de l’equip, RootProject no és una decisió impulsiva, sinó que és el resultat de debats a la nit i de diàlegs continus que giren entorn dels mètodes que han d’aplicar que els ajudaran a proporcionar una organització sense ànim de lucre amb una posició sense perdre la seva identitat al món dels actius criptogràfics d’organitzacions amb ànim de lucre. Al cap i a la fi, tot i que era important que l’equip presentés un model de treball per a aquest projecte, eren ben conscients que el mateix servirà per canviar l’economia de les organitzacions sense ànim de lucre per sempre.

Root Project tracta d’estructurar una organització sense ànim de lucre, l’activitat principal de la qual seria més sobre els programes de treball contra les persones sense llar.

De fet, l’equip basa el projecte en programes d’èxit de la política urbana nord-americana, com a Albuquerque i NM, i fins i tot tenen dades per demostrar que aquests projectes en què van participar tenen força èxit..

Bàsicament, l’única raó per portar aquest projecte a la plataforma de finançament col·lectiu no és altra que la creença que la gent o les grans institucions poden finançar projectes que creuen que poden canviar la societat.

Tot i que els membres de l’equip s’han assegurat que les donacions que reben són deduïbles d’impostos (això suposa un gran problema segons la legislació fiscal dels Estats Units), però, les donacions que es rebran específicament per a millores empresarials no seran deduïbles d’impostos..

En resum, com podem esbrinar a partir de la informació proporcionada anteriorment, Root Project és definitivament diferent de totes les organitzacions benèfiques que estan en procés en aquest moment, ja que mentre altres iniciadors de projectes podrien completar el projecte, Root Project creu en donar la tasca laboral a persones vulnerables persones iguals no només els ajudaran a adquirir experiència, sinó també als salaris.

Tot i això, no estarà malament dir que el testimoni ROOTS s’ha dissenyat tenint en compte dos objectius

· Generar un cicle de desenvolupament just que associe el valor dels actius i l’evolució institucional (tot protegint l’organització de tremolors descendents del preu de l’actiu mantenint un pressupost funcional de molts anys en dòlars).

· Disminuir la imprevisibilitat i les connexions amb els actius criptogràfics que se suposa que han de ser capturats a les mateixes col·leccions de dipositants que els tokens ROOTS.

Comprenem com tenen previst augmentar la demanda de fitxes.

  • Remuneració de finançament col·lectiu: es cobrarà bàsicament un 10% de la donació per al projecte concret, que després s’utilitzarà per comprar fitxes en format de mercat lliure.
  • Contribució al Fons de Pensions: preparada en forma de testimoni ROOTS que s’adquireix al mercat obert, el suport del fons de pensions està patrocinat com la resta de projectes a partir de les contribucions finançades per un projecte específic.
  • Els contractes forts amb col·laboradors organitzats, ja sigui una intenció de fer bé o planificar un PR positiu, ambdós inclouen un percentatge menor de dòlars destinats a la compra i cremada de fitxes..

Ara és hora d’avaluar!

● Equip darrere de Root Project

Amb la seva habilitat per explicar el projecte en anglès senzill, estem convençuts del fet que les persones que participen en Root Project tenen l’experiència necessària per executar alguna cosa tan gran amb eficiència. Tot i això, sempre creiem en proporcionar als nostres lectors les dades bàsiques dels membres de l’equip que els ajudaran a no només conèixer millor el producte, sinó que els ajudaran a preveure el seu creixement futur. A continuació, es mostren alguns fets bàsics relacionats amb l’equip del Projecte Arrel.

projecte root ico TeamEquip ICO del Projecte Arrel

Anton Kraminkin- Director de desenvolupament, economista i primer defensor de Blockchain, va treballar amb Oliver Wyman (una important empresa internacional de consultoria en gestió), Anton va acabar la seva llicenciatura en economia per la Universitat de Warwick (Regne Unit) i té previst iniciar aviat un màster en ciències socials ciència per la Universitat de Chicago.

Chris Place – Cofundador: llicenciat en disseny industrial (Hons), Chris ocupa el càrrec de cofundador de Prepd i becari Y Combinatory. A més, Prepd ha tingut vendes de més de 5 milions de dòlars en 1,5 anys sota la seva supervisió. Amb l’experiència de treballar amb premiats dissenyadors en marques reconegudes a nivell mundial, Chris té una experiència de màrqueting tant en entorns tradicionals com en els d’inici..

Dr Nicholas Adams jutge – cofundador: economista polític de Boston i actualment resident a la ciutat de Nova York, Nick va acabar el seu doctorat al Departament de Ciències Polítiques de la Universitat de Wisconsin Madison l’any 2013. Abans de fundar i construir Wander +, Nick va treballar amb la revolució analítica com a programador de big data

Dra Ashley Hooper – Assessora, resident a San Francisco, Ashley va completar el seu doctorat al departament d’economia de la Universitat de Califòrnia a San Diego. Procedint al càrrec d’economista sènior de l’estratègia de Keystone, Ashley treballava com a cap de recerca CRE i CMBS al Deutsche Bank.

Zac Filan – Enginyer principal de programari: amb el títol de MS i BS en informàtica, Zac treballa com a enginyer principal de programari a Allscripts, a més d’haver passat més de dues dècades en funcions d’enginyeria (aproximadament la meitat d’aquest temps a IBM).

Alex Bazhanau –Enginyer principal d’Ethereum: va treballar per a Adform com a enginyer de programari de fons, Alex va ser contractat per IBM per ajudar al desenvolupament d’aplicacions a Hyperledger (per a Àfrica). Amb EM en informàtica, Alex ocupa el lloc de desenvolupador de contractes intel·ligents a RootProject.

● Paper blanc

Amb alguns dels contractes intel·ligents que ja apareixen a la pàgina GitHub del projecte, segons l’equip de projecte, alguns dels codis de l’entitat de finançament col·lectiu encara són locals. També quan se’ns va preguntar sobre el propòsit del testimoni, se’ns va dir que:

· El mateix és fomentar la governança descentralitzada i habilitar el bucle de retroalimentació.

· Actuar com a actiu del fons de pensions

· Permetre una escalabilitat ràpida en una àrea on el problema és l’escalabilitat.

· Crear liquiditat per ROOTS, que es negocia a les principals borses després de l’ICO

● Acceptació de la comunitat

Tot i que estem segurs que amb més de 1.000 membres en llibertat, l’equip de Root Project definitivament està aconseguint construir una comunitat al voltant de la seva idea. Tot i això, no volíem deixar passar l’oportunitat d’entendre més sobre el projecte des del propi equip. Des d’aleshores, quan se’ns va preguntar, se’ns va dir que no només han aconseguit ajudar els inversors a entendre el producte, sinó que han recaptat el 260% de la recaptació total que tenien prevista per a la venda prèvia a l’ICO..

La nostra idea del projecte

Definitivament, la idea que hem comentat és potencial, després de tot, no només proporciona salaris a les persones i els salva de patiments brutals, sinó que els ajuda a adquirir experiència laboral també per a futures oportunitats. Però, tot i que tot això és bo, és difícil aconseguir una cosa així fins que una organització no tingui recursos i, per a aquest projecte, entrar al món de les criptomonedes farà el mateix. Des d’allí l’equip ha introduït un testimoni anomenat ROOTS, que els inversors poden comprar. També ens agradaria afirmar que el testimoni ROOTS està dissenyat per apreciar-se amb el pas del temps. Per tant, RootProject no és una organització benèfica: és una plataforma per connectar els interessos dels inversors i els pobres.

revisió ico del projecte arrelClassificació ICO del projecte arrel

Valoració mitjana: 9/10

També us podeu subscriure al nostre canal Steemit https://steemit.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me