Liquidity Network ICO Review i anàlisi complet

Liquidity Network ICO Review

Visió general

En comparació amb les principals plataformes de pagament, com ara MasterCard, que poden processar milers de transaccions per segon, la cadena de blocs Bitcoin i Ethereum encara no pot realitzar aquest nivell de transaccions. Aquestes xarxes de blockchain s’enfronten al problema de l’escalabilitat i, més encara, a mesura que la seva adopció augmenta significativament. Les transaccions lentes i costoses són els problemes que cal abordar. El nostre ICO d’avui ho fa exactament, ja que ofereix transaccions instantànies i econòmiques, alhora que ofereix una solució descentralitzada d’intercanvi i escala. Per conèixer tots els punts urgents o les mancances, llegiu a la nostra pàgina Liquiditat. Revisió ICO de xarxa per prendre una decisió d’inversió informada.

Liquiditat. Xarxa: pagaments de blockchain per a tothom

Liquidity Network és una solució de pagament que permet a diversos usuaris enviar micropagaments Ethereum per primera vegada. És el primer sistema de pagament fora de la cadena en què els usuaris poden realitzar transferències bidireccionals d’Ethereum.  

Liquiditat. Xarxa bàsicament utilitza els centres de pagament fora de la cadena que permeten que dos nodes es comuniquin directament entre ells. Això significa que les transaccions són més ràpides i com més usuaris en aquesta plataforma, més ràpides es realitzaran les transaccions.


A la cadena de blocs tradicionals, cada transacció requereix elevats costos d’energia per a la verificació, però amb centres de pagament fora de la cadena, el pagament serà més ràpid, cosa que significa que les transferències no poden costar gairebé res..

Aquesta xarxa i tota la informació relacionada es protegiran mitjançant la tecnologia blockchain, ja que tota la informació de l’usuari es mostrarà a la cadena de blocs Ethereum..

Ara, el temps d’avaluació!!

 • Un llibre blanc interactiu

El llibre blanc del projecte és explicatiu i atractiu en el seu millor moment. Amb els antecedents adequats, es plantegen problemes específics, solucions i comparacions amb els seus competidors, l’equip ha fet una bona feina. A més, cobreix també els aspectes tècnics, però sense empaquetar-los amb argot tècnic.

El millor d’aquest ICO és que ja tenen un MVP en funcionament que avui dia és difícil de trobar. La cartera MVP s’executa a testnet que està disponible per provar-la. A punt per a Ethereum, també es pot desplegar a Ethereum classic o Rootstock. A més, Dfinity i NEO són ​​altres possibles cadenes de blocs.

Tanmateix, els codis no estan disponibles al GitHub, cosa que és una mica desavantatge aquí donat que el blockchain implica projectes de codi obert.

No hi ha cap aclariment sobre el pressupost dels fons recollits durant la venda col·lectiva. Tanmateix, es comparteix l’ús de fons en la classificació de 10 milions de dòlars de 20 milions de dòlars i més, que se centrarà en enginyeria, investigació, màrqueting i comunicació, desenvolupament de negocis i serveis legals.

 • Perfil d’equip amb talent

L’equip compta amb set persones a part del cofundador i inventor que pertany al camp del desenvolupament, blockchain i màrqueting & comunicació i estratègia. Actualment, la companyia contracta per a la posició de COO i l’equip de desenvolupament juntament amb assessors.

Equip de treball Liquidity.netEquip de treball Liquidity.net

Arthur Gervais, doctorat. Cofundador, també és cofundador de l’eina de verificació formal de contractes intel·ligents security.ch i ha obtingut el seu doctorat. en seguretat blockchain des de l’ETH Zurich.

Rami Khalil – Rami és l’inventor de REVIVE, que és el primer protocol descentralitzat per reequilibrar els canals de pagament sense transaccions en cadena. La seva formació professional i professional es centra principalment en l’aspecte de la seguretat.

Tots dos cofundadors pertanyen a l’àmbit acadèmic i tenir coneixement de l’espai blockchain segur que funciona al seu favor. L’equip és una part integral de l’èxit i la liquiditat d’un projecte. És possible que la xarxa no tingui un gran equip però treballa per aconseguir una expansió.

Participació en VC: el projecte ja ha atret fons de VC com zk Capital, Danhua Capital (DHVC), YouBi Capital i ZMT Capital.

Liquiditat.networkDetalls de Liquidity.network

 • Model de negoci: token d’utilitat

El testimoni natiu de Liquidity.Network és el testimoni LQD que serà el testimoni d’utilitat ERC20. Aquests tokens LQD s’utilitzaran per accedir a les funcions premium de la plataforma, com ara un nombre garantit de transaccions per segon, accés al servei AOI o un acord de nivell de servei per a un temps d’activitat elevat.

Aquest testimoni serà acceptat pel Liquiditat. Xarxa a canvi de serveis de valor afegit.

Tot i això, la usabilitat o seguretat del protocol del sistema no depèn de l’ús del testimoni. A més, la utilitat del testimoni com a testimoni d’accés al processament de pagaments fora de la cadena augmentarà amb el nombre de membres.

 • Tecnologia de suport: Ethereum blockchain

L’ecosistema Liquidity.Network es basa en la plataforma Ethereum i és portàtil a qualsevol blockchain de contractes intel·ligents. També significa que la plataforma es beneficia de la comunitat de desenvolupament i investigació existent.

Pel que fa als termes i condicions, el límit mínim d’inversió per participar és de 300 USD. També han posat en marxa mesures KYC per tal de complir amb els reguladors financers suïssos (FINMA) que es fan a tots els participants. Hi haurà dues mesures KYC separades, per a contribucions inferiors a 3000 CHF, es realitzarà KYC lleuger, mentre que per a contribucions superiors a aquest número s’haurà de passar per KYC complet que comporti una còpia d’identificació / passaport certificada o vídeo.

 • Resistència a la venda de criptografia

Com que es constitueix a Suïssa, l’empresa es troba en un país favorable a la criptografia. L’ICO es limita als EUA, la Xina, el Canadà i Taiwan. A més, per tal de complir el compliment de la normativa, estan treballant amb el bufet Bratschi a Suïssa. Tot i això, no hi ha assessors esmentats al llibre blanc ni al lloc web.

Distribució del testimoni

Del total de 100 milions de LQD, el 15 per cent de les fitxes es publicaran per a la venda prèvia pública, mentre que el 50 per cent es destinarà a la venda pública.

Amb el focus en el desenvolupament del Xarxa de liquiditat l’ecosistema i la seva comunitat, LiquidChain retindrà el 35% del subministrament total de fitxes. Actualment, en fase de construcció, LiquidChain GmbH està destinada al desenvolupament de la plataforma. Aquestes fitxes es guanyaran durant un període de dos anys i no es distribuiran fons als membres de l’equip.

Liquiditat. Xarxa ICO – Classificacions

Valoració mitjana: 7,7 / 10

 • Acceptació de la comunitat

El projecte ha fet presència a Medium, Telegram, GitHub i Twitter. Amb més de 1.700 seguidors a Twitter i prop de 13.000 membres del grup Telegram, l’empresa va molt bé a l’hora de construir una comunitat al voltant del seu projecte. Tot i això, no hi ha un enfocament més ampli, ja que falten canals com Bitcointalk al perfil social del projecte.

També són actius en l’actualització del seu projecte a través de blocs. Tot i això, el projecte no té tanta publicitat com hauria de ser, ja que es tracta d’una subhasta holandesa.

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

El full de ruta del projecte va començar a partir del trimestre 3 de l’any passat amb la seva versió alfa. Segons el pla, la companyia està en bon camí ja que ha llançat la seva versió MVP. Tot i això, el full de ruta no esmenta res de la venda multitudinària i només es centra en les fites en què el següent és llançar la versió oficial de Liquiditat..

Obstacles principals:

La subhasta holandesa que té els seus avantatges pot afectar el ROI potencial d’un projecte. A més, no és la primera vegada que s’introdueix un sistema de transaccions fora de la cadena, de manera que afrontar la competència de sistemes que ja funcionen com Raiden i Lightning Network juntament amb els propers projectes serà un obstacle per a la companyia..

Una nota per als inversors

La idea empresa és sens dubte sòlida i el més important aquí és un MVP en funcionament disponible per a la prova de possibles inversors. Orientant la velocitat de transacció millorada per a diverses cadenes de blocs com Ethereum, Bitcoin i NEO, entre d’altres en el futur, se centra en un element substantiu. A finals de 2018 es llançaria el producte que funcionaria completament.

Tot i això, tot i tenir bons fundadors, no hi ha assessors esmentats. Un altre punt d’importància és la competència actual al mercat dels sistemes de pagament fora de la cadena. A més, els codis del projecte no estan disponibles al GitHub i l’equip no té una presència més àmplia a les xarxes socials. Dit això en general, aquest projecte té un potencial que segurament requereix atenció.!

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra Revisió ICO mentre es segueix un mètode de classificació que es basa en la criticitat d’un determinat factor. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals sòlids que valoren Projectes ICO de forma totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me