Keplertek [KEP] Revisió ICO i anàlisi completa

Keplertek ICO Review

Visió general

La robòtica i la intel·ligència artificial (IA) és el futur. Actualment, Robotics compta amb un mercat de més de mil milions de dòlars que, combinat amb la IA, està revolucionant el món de la innovació. Amb l’aparició de la tecnologia blockchain, aquest sector ha obert noves oportunitats per canviar el futur de la humanitat. Kepler ICO té l’objectiu d’aconseguir-ho exactament. Sona interessant, oi! Prou potent per fins i tot fer les vostres inversions. Però, què us ofereix exactament Kepler Platform? El nostre exhaustiu Keplertek ICO Review el que implica detall és trobar les respostes a les vostres preguntes sobre inversions.

Dates importants:

 • Comença la venda de tokens: 26 de juny de 2018 – 17 de juliol de 2018
 • Prevenda del testimoni: 22 de maig de 2018 – 5 de juny de 2018
 • Subministrament màxim: 100.000.000
 • Token per a la venda: 50.000.000
 • Tapa suau: 10.000.000 USD
 • Tap dur: 62.500.000 USD
 • Preu: 1 KEP = 1,25 USD
 • Accepta: ETH, BTC

Keplertek: IA impulsada per blockchain & ecosistema de robòtica

Kepler Technology té com a objectiu construir un ecosistema innovador i internacional per al desenvolupament de la IA & Robòtica. Mitjançant la utilització de la tecnologia blockchain, la plataforma reduirà la bretxa entre les persones amb idees i coneixements tècnics i aquells que disposen de recursos financers per donar vida a la idea..  

Segons l’equip de Keplertek, és “un centre on persones afins poden connectar-se i formar equips legalment vinculants per perseguir una idea des de l’etapa de desenvolupament fins a la producció en massa mitjançant els recursos de Keplertek i sol·licitar finançament a la xarxa d’inversors àngel i fons de risc de Keplertek. “.


Kepler Technology reuneix desenvolupadors, inversors i clients de tot el món registrant els usuaris en grups particulars en funció d’objectius, antecedents i propòsit..

Ara, el temps d’avaluació!!!

 • Un llibre blanc detallat

El llibre blanc de la tecnologia Kepler és professional, detallat i molt ben elaborat. Consta de 59 pàgines, parla de la plataforma, el model de negoci d’un ecosistema, l’estructura de token, els beneficis per als diferents participants i l’avaluació i gestió de riscos..

El projecte no proporciona cap informació sobre el prototip. No hi ha cap codi disponible al GitHub, així que vam contactar amb l’equip de Keplertek que va dir:

“Actualment, estem treballant en la versió beta de la plataforma que debutarà abans de l’ICO”.

Bé, això és progressiu si llancen la versió beta abans de l’ICO, però només podem esperar i veure-ho per ara.

Pressupostos de fons ICO

Els fons recaptats a l’ICO es destinaran de manera que el 12% d’aquests es destinaran al desenvolupament de productes de la plataforma Kepler. El 8% dels fons es destinaran a desenvolupament de negocis i associacions estratègiques que implicaran incorporar noves organitzacions, col·laboracions segures i col·laboracions.

Per a la construcció de locals, es destinarà un 20% de fons a la compra d’equips per a proves i producció de robòtica i la construcció d’infraestructures.

El departament de Comunicació i Màrqueting rebrà el 9 per cent d’aquests fons que consisteixen en la creació de comunitats, campanyes de màrqueting, relacions públiques i contractació, mentre que el 10 per cent es destina a fons de reserva que “proporcionaran liquiditat per a futures polítiques monetàries i funcionalitats de la plataforma”.

 • Perfil de l’equip

Un equip de 21 persones amb experiència en enginyeria de programari, desenvolupament web, màrqueting, pressupostos, investigació & desenvolupament i blockchain. Va ser fàcil acostar-se a l’equip, ja que vam contactar amb l’equip per obtenir una comprensió completa del projecte.

Keplertek ICO: equipKeplertek ICO: equip

Giorgi Topuria– Conseller delegat, amb un doble màster en dret empresarial internacional i dret mercantil i comercial, Topuria va entrar a la indústria criptogràfica el 2014 invertint en bitcoins.

Givi Dolidze– Cofundador i vice-director general, amb una llicenciatura en auditoria i comptabilitat, Dolidze ha treballat prèviament amb PwC.  

Irakli Eliashvili– CTO, Eliashvili ha treballat en la indústria de les tecnologies de la informació i els serveis amb una llicenciatura en llicenciatura en arts, amb especialització en matemàtiques i física.

 • Model de negoci

Tecnologia Kepler introdueix el seu propi testimoni KEP, que és la seva moneda per defecte per a tots els assentaments del seu ecosistema. Un testimoni compatible amb ERC20, KEP es pot utilitzar per comprar productes, robots, serveis de subscripció a IA i llicències juntament amb el finançament de les idees..

Una característica imperativa d’aquest testimoni és l’elevada liquiditat que es reforçarà amb el valor dels actius de l’empresa que serà garantit per la terra.

El testimoni també apareixerà a la borsa, cosa que significa que a mesura que creixi la plataforma Kepler, el seu testimoni natiu també augmentarà en valor. Vam ser una mica escèptics sobre el “canvi” que apareixeria en relació amb el qual un executiu de Kepler va afirmar amb confiança: “Anirem a cotitzar en un dels cinc primers borses”, doncs això és definitivament una cosa que hauríem d’esperar.

keplertex ICO DetallsKeplertek ICO – Detalls

 • Tecnologia de suport

El projecte es basa en la popular cadena de blocs d’Ethereum, tot i que un cop publicat el seu ICO, l’equip començarà a treballar en el seu propi blockchain. Després d’haver nomenat un expert en blockchain i destinar el 8% dels fons ICO a efectes de blockchain, l’equip es dedica des del primer moment.

També es descriu la inversió mínima que és de 50 USD o 0,1 ETH.

En definir termes i condicions clars per a l’ICO, el llibre blanc detalla la necessitat del requisit de KYC. A més, per a la diligència deguda, els registrats de la plataforma hauran de passar per un control manual.

 • Resistència a la venda de criptografia

Kepler Technology és una empresa constituïda a Geòrgia que ha restringit les seves vendes de fitxes als ciutadans dels Estats Units.

Distribució del testimoni: Del total de 100.000.000 de fitxes KEP, el 61 per cent de fitxes seran les vendes. A l’equip se li assignarà el 10% de les fitxes que es bloquejaran durant els 12 mesos. Un altre 10% es destinarà a la direcció i als assessors que han contribuït a l’èxit del projecte. El 20% d’aquest percentatge se’ls transferirà just després de finalitzar l’ICO, mentre que el 80% restant es mantindrà bloquejat durant 6 mesos.

La companyia Keplertek obtindrà el 10 per cent de les fitxes que s’utilitzaran per a associacions, desenvolupament de negocis, màrqueting, despeses futures i adquisicions estratègiques. El 4% restant de fitxes es destinaria als fons de reserva gestionats per l’equip de Kepler i estarien bloquejats durant un període de 12 mesos..

Seguretat: La plataforma Kepler està implementant contractes intel·ligents al sector de la inversió que proporcionaran una capa de seguretat a les inversions. A més, creant el seu propi blockchain, pretén assegurar la informació, reduir el frau i augmentar la confiança.

Amb 6 persones com a assessors, Kepler Technologies compta amb experts en blockchain i ICO amb una àmplia experiència en la indústria.

 • Acceptació de la comunitat

La companyia té assignada una “etapa inicial de construcció de la comunitat” per al mes de febrer abans de la prevenda de l’ICO al maig. Facebook, Twitter, Youtube i Bitcointalk són les opcions de xarxes socials que ha fet l’equip. El grup Telegram oficial de Kepler Technologies té prop de 15.000 membres, un bon nombre.

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

A partir del 2016 per reunir un equip per a Kepler Technologies, el full de ruta segueix un enfocament bàsic. Actualment, el projecte es troba en fase ICO, que és puntual, però té diverses fites en arribar al llançament alfa del producte, proves de blockchain i construcció del campus. Tanmateix, cadascun d’aquests passos principals és un procés complex que requereix una descripció detallada que manca.

Obstacles principals:

El pla és construir el seu propi blockchain, cosa que no és una cosa fàcil combinada amb la construcció del campus. Des del punt de vista de Keplertek, obtenir “suficient exposició dins de la comunitat d’alta tecnologia per adquirir els acords de col·laboració necessaris amb els principals fons de risc i parcs tecnològics de tot el món” suposa un obstacle..

Keplertek ICO: valoracions

Valoració mitjana: 7,7 / 10

Una nota per als inversors

L’equip és la part més integral de l’èxit d’un projecte i l’equip de Keplertek també té experiència dinàmica en la indústria amb experts en blockchain. Amb una idea avançada de combinar robòtica i IA i Blockchain, el projecte té un concepte sòlid que podria ser revolucionari. Dit això, el projecte no té prototip, tot i que s’espera que la seva versió beta es publiqui aviat, cosa que hem de vigilar. I desenvolupar blockchain propi és fàcil de dir que de fer. El factor de liquiditat del testimoni KEP, el valor de mercat del qual serà augmentat pel valor de l’empresa que cotitzarà a les borses, és sens dubte emocionant.

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport: Infraestructura blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda: Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra Revisió ICO mentre es segueix un mètode de classificació que es basa en la criticitat d’un determinat factor. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals sòlids que valoren Projectes ICO de forma totalment imparcial.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me