Informe d’anàlisi i revisió de Metronome ICO

 Metronome ICO Review

Bitcoin i ethereum, entre altres criptomonedes, han creat un gran rebombori a l’espai criptogràfic. Rics amb funcions, però, a la vegada, també falten en alguns aspectes, un d’ells és la no capacitat d’aquests criptos de ser transferits a altres cadenes de blocs. Amb aquesta idea en ment, un nou projecte ICO té previst entrar a la indústria de les criptomonedes. Un ambiciós projecte, Metronome ICO pretén convertir-se en el primer criptogràfic que es pugui transferir a través de diferents cadenes de blocs, tot orientant-se a les funcions de portabilitat, velocitat i volatilitat del mercat de criptografia. Projecte ICO força aspirant, oi! Però, realment val la pena la vostra inversió? Explorem aquest projecte a través del nostre Metronome ICO Review.

Detalls importants:

 • Ticker: MTN
 • Tipus de testimoni: ERC20
 • Total de fitxes: 10.000.000
 • Inici de la data de subhasta inicial: Maig de 2018
 • Data final de la subhasta inicial: Durarà 7 dies
 • Disponible per a la venda de tokens: 80%
 • Accepta: ETH

Metronome (MTN): la criptomoneda integrada

Metronome treballa per crear una criptomoneda que es pugui transferir a diferents cadenes de blocs. L’objectiu és negar l’aïllament de diferents cadenes de blocs, la volatilitat de preus existent i la baixa velocitat de transacció persistent a l’espai de mercat de criptografia a través de la portabilitat, la fiabilitat i l’autogovern..

El ICO del metrònom projecte es defineix com una “nova criptomoneda, dissenyada per a la resistència a nivell institucional”. Fins i tot afirma oferir la mateixa oportunitat d’accés al públic, però sense privilegis als fundadors, alhora que disposa d’un subministrament de fitxes fiable.


Amb la longevitat com a principal objectiu, l’equip creu que està dissenyant una criptografia integrada per durar.

El temps d’avaluació!!

 • El llibre blanc

El llibre blanc o el manual del propietari ofereixen un escenari que permet als inversors potencials saber en què es dedicaran. Tot i això, quan es tracta dels detalls tècnics del projecte, hem trobat a faltar.

No proporciona la informació essencial que és com s’implementaria la idea. Un altre factor negatiu del projecte és la manca d’un prototip. Tot i que els membres de l’equip tenen una formació sòlida i popular, no té cap prototip perquè els inversors comprenguin el projecte i prenguin la seva decisió d’invertir.

Amb l’objectiu de creuar-cadena de blocs criptomoneda, el llibre blanc presumeix: “És la primera criptomoneda que té el potencial de ser assegurada per les millors xarxes blockchain, sense un compromís permanent amb ningú blockchain”.

A diferència d’altres fitxes, el subministrament de Metronome no està limitat quan el 100 per cent de la recaptació de la subhasta inicial de subministrament roman al sistema de contractes intel·ligents..

A més, la companyia menciona que el 100% dels ingressos de la subhasta inicial es destinaran a donar suport a la comunitat. Tot i que és una bona idea, una bifurcació adequada del pressupost dels fons hauria donat una visió molt més clara.

 • Un equip d’alt perfil

Amb un equip de 15 persones, el projecte compta amb un fort impuls en termes de talent i experiència. Integrat per científics de dades, enginyers principals, defensors de la comunitat, màrqueting i associacions, professionals qualificats contribueixen a aquest projecte.

ICO del metrònomMetronome ICO: equip

 • Jeff Garzik – Conseller delegat & Cofundador, dissenyador en cap, també és cofundador de Bloq, una empresa de blockchain que desenvolupa programari i que anteriorment va treballar amb BitPay.
 • Matthew Roszak – President & Cofundador, Roszak també és cofundador de Bloq i és un gran nom de la indústria blockchain.
 • Peter Vessenes – És el criptògraf en cap del projecte.

El projecte també inclou sis assessors, tots procedents de les diferents dinàmiques de la indústria blockchain. L’equip, sens dubte, té una bona reputació al mercat.

No obstant això, no hi ha cap perfil de xarxes socials ni enllaços al mateix disponibles al lloc web. Per tant, si voleu saber-ne, exploreu Internet.

Sense oblidar una bona llista de socis com New Alchemy, Smith + Crown, Jaxx, Delta Strategy Group, Zeppelin Solutions i Perkins Coie.

ICO del metrònomMetronome ICO Review

 • Model de negoci: criptomoneda entre blocs creuats

El concepte de metrònom és innovador i té un potencial enorme, sens dubte. En donar la seva definició com “una nova criptomoneda, dissenyada per a l’autogovern i la longevitat, la fiabilitat a llarg termini i la màxima portabilitat”, la idea del projecte té cert valor. Creure que és una “criptomoneda de 1.000 anys” seria un tram sense haver establert una estratègia i un procés d’implementació adequats.

El metrònom és una criptomoneda igual que qualsevol altra, com el bitcoin, ethereum entre d’altres amb una característica especial de cross-blockchain, a diferència d’altres cryptos.

 • Tecnologia de suport: Ethereum Blockchain, ERC827

El concepte de Metronome ICO és una cadena de blocs creuada que permetrà al propietari de Metronome transferir la MTN a través de diferents cadenes de blocs. Inicialment, s’emetrà a Ethereum amb Ethereum Classic que s’espera que segueixi més endavant a Rootstock Bitcoin, i Qtum.

Metronome utilitzarà l’ERC827, que és el nou superconjunt d’ERC20. Equipat amb els últims estàndards, ofereix una seguretat millorada i una transferència descentralitzada. A més, aquestes noves normes permetran transferir dades i valor, cosa que no va ser possible amb ERC20.

El llibre blanc del Metronome ICO proporciona una llarga llista de “Agraïments i exempcions de responsabilitat”, on es proporciona als compradors de MTN moltes indicacions i riscos associats..

 • Resistència a la venda criptogràfica

El subministrament inicial del testimoni seria de 10.000.000 de fitxes per als quals el preu es determinaria en base a la subhasta de preus descendents. Del total de l’oferta, es donarà un 20%, és a dir, 2 milions als autors de Metronome ICO, mentre que el 80% restant es destinarà a oferta pública. S’han assignat 7 dies per a la subhasta inicial de subministrament, després dels quals finalitzarà la subhasta.

L’empresa assegura unes 6 persones com a assessors, a saber. Gustav Simonsson, Jim Newsome i Don Tapscott entre molts altres que provenen de les diferents esferes del sector de la criptografia i el blockchain.

Pel que fa a la seguretat, per als principiants l’empresa ha optat per ser una queixa ERC827, que és l’últim estàndard d’ethereum que ofereix funcions de seguretat millorades i transferències descentralitzades. A part d’això, l’equip no parla de com proporcionaran millors mesures de seguretat.

 • Acceptació de la comunitat

El fet de ser molt conegut a la comunitat té els seus privilegis, com en el cas del CEO Jeff Garzik, que té més de 50.000 seguidors a Twitter. Després d’haver començat Bloq, una empresa basada en blockchain, els membres de l’equip principal han establert noms a la comunitat blockchain. Dit això, també hi ha moltes opinions negatives sobre alguns d’aquests membres.

La comunitat Metronome també està disponible per als possibles inversors que arribin a Github, Twitter, Reddit, Facebook i Medium. Amb prop de 18.000 membres al seu canal Telegram, sens dubte està cridant molta atenció.

 • Full de ruta

Etapa del projecte:

La cronologia del projecte no és molt inclusiva i futurista. El projecte ja ha cobert les tres etapes de desenvolupar una idea, iniciar una associació amb Alchemy i fer que el lloc web i el llibre blanc del metrònom estiguin en directe sense saltar-se el mitjà que consisteix a llançar un contracte intel·ligent. Metronome arriba a la cinquena etapa (menys la tercera com ara) i llançaria la seva subhasta inicial de subministrament el maig del 2018.

Banderes vermelles:

En ser la primera cadena de blocs creuats, especialment a Ethereum, el projecte encara no ha confiat confiança als inversors. Sense res sobre la implementació d’especificacions, no estem segurs de com l’equip té previst aconseguir-ho. Per no oblidar que els contractes intel·ligents que s’haurien d’haver llançat al gener encara no s’han publicat.

ICO del metrònomClassificació ICO del metrònom

Valoració mitjana: 7/10

Una nota per als inversors

Metronome ICO és realment un projecte ambiciós amb la seva idea de criptomoneda entre blocs. El projecte ofereix un concepte legítim mentre està equipat amb un equip que té una gran popularitat a l’espai criptogràfic. També ofereix una funció de seguretat millorada sobre la taula amb l’ús d’ERC827 juntament amb la comunitat de codi obert, l’autonomia i la portabilitat.

Tanmateix, l’ICO també genera algunes preocupacions serioses quant a la manca d’informació sobre la implementació tècnica i el subministrament il·limitat de token. Aquest projecte necessita un testimoni perquè els seus possibles inversors puguin prendre la seva decisió, ja que sembla que el projecte ICO de Metronome està volant en la seva idea ambiciosa i amb un equip consolidat..

Metodologia

Per avaluar un ICO, seguim una llista de paràmetres que són bàsicament els KPI (Key Performance Indicators) d’un projecte, a saber:

 • Paper blanc – Disponibilitat de codi o prototip, desglossament de fons, cartera per a la venda col·lectiva
 • Perfil de l’equip – La força i la reputació de l’equip
 • Model de negoci – Problema resolt, propòsit & utilitat del testimoni i del model econòmic
 • Tecnologia de suport – Infraestructura Blockchain, claredat de termes & condicions i programari de token
 • Resiliència de cripto-venda – Incorporació, distribució de fitxes, riscos legals i aspecte de seguretat
 • Acceptació de la comunitat – Claredat & freqüència de comunicació i presència a les xarxes socials

En fer les preguntes adequades, mantenim la integritat i la viabilitat de la nostra Revisió ICO mentre es segueix un mètode de classificació que es basa en la criticitat d’un determinat factor. Per exemple, a elements com la utilitat de fitxes i el desglossament de fons se’ls ha donat la màxima importància, mentre que la reputació i el pla dels membres de l’equip per atraure una base d’usuaris són de criticitat mitjana..

Comptem amb un equip de professionals robustos que valoren els projectes ICO de manera totalment imparcial.

Precaució: Coingape publica les revisions del projecte ICO només amb finalitats informatives. No és una invitació a la inversió. A l’hora de prendre decisions d’inversió, realitzeu la vostra avaluació individual i consulteu un assessor.

Voleu que el vostre ICO sigui revisat per Coingape? Fes-nos-ho saber

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me