DIGIPULSE ICO Review i anàlisi completa

Hola nois! Si sou un admirador del món criptogràfic, heu d’haver sentit a parlar d’ICO i si sou un dels que cerquen contínuament el gran ethereum o bitcoin, esteu al lloc adequat. Així que avui Coingape L’equip us guiarà per una de les proves amb èxit DigiPulse ICO. Tot i que no hi ha estàndards escrits com a tals per ponderar els ICO, intentarem analitzar aquest ICO amb alguns paràmetres seleccionats per experts per proporcionar una imatge clara.

Digipulse ICO Review

Si us preocupa la pèrdua dels vostres actius digitals o si el pensament de transmetre’ls als seus legítims hereus us molesta, aquesta és una avaluació de l’ICO que no heu d’ometre.

Criptomonedes han tingut força èxit a l’hora de construir un escenari d’espectacles durant la darrera dècada i, tot i que aquestes (criptomonedes) serveixen a prop d’opcions d’inversió convenients per als inversors de la nova era, aquestes funcionen de manera impecable a l’hora de crear actius per a la generació futura. No obstant això, hi ha un problema important, que la majoria no discuteixen, que passa la seva herència al seu legítim hereu.

DigiPulse és aquí per solucionar aquest problema. Bàsicament, tot i que seran els primers a tractar els problemes relacionats amb l’esqueatment, han planejat assegurar-se que els seus actius digitals arribin als seus legítims hereus mitjançant la creació d’una infraestructura que treballen per convertir-la en un estàndard de la indústria criptogràfica vine.


Què intenta resoldre DigiPulse

Va passar força temps després de la introducció de blockchain i Bitcoin el 2009, perquè la gent acceptés el mateix. Però ara les coses han canviat, ja que són aquestes criptomonedes les que estan jugant el paper de les principals opcions d’inversió en els escenaris actuals. Tanmateix, tal com ens han introduït, aquestes criptomonedes tenen defectes, i la que aborda l’equip de DigiPulse no és altra que la deficiència de l’esqueatment, segons la qual si el propietari de l’actiu digital (cartera digital) no pot per accedir-hi a causa de la mort o fins i tot en cas de pèrdua de memòria, aquests actius romandran amb el proveïdor de serveis seleccionat durant el període de temps especificat en termes i condicions del contracte i, posteriorment, aquests actius es retornaran a l’estat de l’empresa registrada.

Model de negoci – Amb la quota de subscripció que es cobra mensualment o anualment (les targetes DGP o les monedes fiduciàries són vàlides de pagament), l’organització DigiPulse treballa a la plataforma SaaS. No obstant això, si l’usuari opta per l’opció del testimoni DGP per pagar la taxa, pagaria un 50% menys pel mateix període de temps en comparació amb la moneda fiduciària. Tot i que estem segurs que aquest pas de l’equip de DigiPulse ajudarà a augmentar el reconeixement de la moneda, el mateix també motivarà les persones a extreure el testimoni per tal de disposar de serveis de forma gratuïta..

La tecnologia DigiPulse – L’usuari serà qui decidirà amb quina integració vol connectar el seu compte i el mètode amb què vol fer un seguiment de la seva activitat (fins i tot el període d’inactivitat que provocarà l’enviament de les dades). La plataforma estableix automàticament l’estat de l’usuari amb les tres aplicacions d’escriptori, integracions basades en web i aplicacions mòbils.

Es produeix la transferència d’actius – Amb la possibilitat de verificar-se amb i sense identificador d’usuari, DigiPulse s’assegura que els usuaris (que van triar iniciar la sessió sense identificació) garanteixin la transferència dels actius a la tercera part que triï actuant com a executor digital. Mentre que si l’usuari opta per iniciar la sessió amb el suport de l’identificador, la informació es transmetrà directament a l’hereu amb el suport de la informació proporcionada pel titular original de l’actiu..

L’usuari de DigiPulse pot triar una de cada dues opcions per a cada volta i la mateixa es mantindrà com a secret, el que significa que ningú no obtindrà cap informació més que el titular de l’actiu o l’hereu (un cop s’hagi creat la volta). Tanmateix, si esteu construint una imatge que aquest procés és molt menys polifacètic del que pensàveu, us equivocareu. Un cop assolit el període d’inactivitat, DigiPulse comença amb el procés de trobar el parador del titular del compte, quan es confirma que s’ha de situar l’hereu en la posició, s’aplica un dels tres escenaris en funció del tipus d’integració associat..

Estat del projecte 

• Amb una plataforma desenvolupada, DigiPulse espera la versió beta que està programada al cap d’uns mesos un cop finalitzada l’oferta inicial de monedes.

• L’aplicació per a telèfons intel·ligents està preparada i espera ser llançada a les botigues d’aplicacions.

• DigiPulse, l’equip planeja configurar el nivell de seguretat PCI DSS, amb la certificació adequada. PCI DSS és un tipus de certificació d’ús habitual pels bancs i altres indústries financeres que requereixen una forta auditoria i una protecció PII (informació d’identificació personal).

• En procés de reunió d’un equip de professionals especialitzats en l’àmbit de la informàtica, el dret i el domini de la criptomoneda

• Serveis de primers socis adquirits: Coinbase 2 de San Francisco (el proveïdor de carteres de criptomonedes ha permès que DigiPulse pugui transferir fins a 50.000 dòlars d’actiu en nom de l’usuari)

• Llançat a Letònia el 2016 (per “APNIKA”), el concepte bàsic del projecte provenia de Dmitry Dementyev-Dedelis, que té coneixements tècnics i psicològics profunds sobre la recaptació de fons..

• DigiPulse no tindrà garantia – DigiPulse creu que la garantia no afegeix cap capa addicional de credibilitat, sinó que es converteix en redundant.

• Durant la venda col·lectiva, els fons es destinaran a un contracte i es reassignaran després a una cartera multisig

• S’ha explicat la distribució detallada dels fons recaptats al lloc web i en un llibre blanc

Ara és hora d’avaluar!

  1. L’equip darrere de Digipulse

Sens dubte, aquest equip sobre el qual estem a punt de discutir creuen en tenir una comunicació adequada, al cap i a la fi, no només van poder explicar el seu producte de la manera més senzilla possible, sinó que també van ajudar a subestimar la seva necessitat. Quan se li va demanar que expliqués amb paraules més simples possibles, Normunds va explicar aquest projecte com “una última voluntat digital”.

De fet, quan se’ns va preguntar què han de dir sobre el seu equip, Normunds ens va dir que, “mentre l’equip és nou a la cripta“ escena ”, però provenim de les escenes inicials i bancàries, que són conegudes per tenir la gent més treballadora. El que ens manca de reputació directa ho cobrim treballant dur en el nostre objectiu i creant aquest servei ”.

Digipulse ICO ReviewDigipulse ICO Review

Dmitry Dementyev-Dedelis, Cofundador & CTO: amb la intenció d’obtenir un millor coneixement sobre el comportament de les persones, Dmitry gestiona actualment el seu B.Sc. en el camp de la psicologia. Creu realment que aquesta generació viu la meitat de la seva vida en línia mantenint i generant actius digitals, i no hi ha dubte que la propera (generació) gastarà més. Per tant, és molt important que aquests actius no només estiguin garantits, sinó que es proporcionin als seus legítims hereus. Mentre treballava en el sector de la recaptació de fons per a les universitats, Dmitry va adquirir els coneixements i habilitats per fusionar dos mons (comportament del món real i àmbit digital) junts. També va escriure els contractes d’emissió de fitxes i el programari real d’emissió de fitxes.

Normunds Kvilis, cofundador & Conseller delegat – amb un màster en economia i experiència laboral com a analista en un banc escandinau líder on es va centrar en les millors oportunitats d’inversió i l’anàlisi del mercat financer. Normunds sempre ha mantingut les criptomonedes a la seva llista de prioritats. I per això és capaç d’entendre els problemes i treballar en solucions.

2. Disponibilitat de prototipus o codi – segons el que vam conèixer a través de Normunds, sí que tenen un prototip per a la plataforma darrere del servei en la fase alfa. Actualment, se centren en l’ICO i el desenvolupador està escrivint el codi de contracte intel·ligent, previst que es publiqui a la comunitat per revisar-lo en els pròxims dos dies..

Hi ha molt pocs casos en què puguem afirmar que se’ns ha explicat el producte de la manera més il·lustrada possible, però aquest equip fa el mateix. Com quan els vam preguntar si val la pena invertir la idea en què treballen, Normunds ens va dir: “En primer lloc, establirà un servei que falta en aquesta indústria. Tothom està atrapat en la persecució de beneficis, però aquest és un tema real que cal resoldre: tenim previst desenvolupar-lo bé. En segon lloc, perquè l’exposició del nostre servei i la base d’usuaris creix, hi haurà més monedes disponibles i usades per pagar el nostre servei.

Digipulse ICO ReviewDigipulse ICO Review

Genèric o imprecís: l’equip no ha restringit de cap manera qui pugui participar. En paraules més senzilles, estan treballant en aquest projecte amb l’objectiu d’ajudar la comunitat. Tot i això, estan d’acord amb el fet que, tot i que no serà un ajust perfecte per a tothom, sí que volen fer la millor experiència per a aquells que veuen valor en transmetre els seus actius.

Tot i que tenen previst contactar amb notaris i corredors d’assegurances existents, que ja tenen una base de clients establerta i treballen amb ells. DigiPulse també té un segon pla d’acció, que s’acosta als serveis digitals i ofereix associacions (com passa amb coinbase). Segons l’equip, ICO els proporcionaria el suficient palanquejament (un suport comunitari) per dir-los que veuen això com una millora mútua del problema existent..

3. La finalitat del testimoni – El propòsit del testimoni és ajudar l’equip a entendre qui ha contribuït i també funciona com a admissió al seu conjunt de monedes. En paraules simples, les fitxes funcionen com una clau que permet a l’usuari accedir a les monedes de DigiPulse.

Per exemple, en cas que sentiu la necessitat del servei DigiPulse, podeu utilitzar-lo pagant una quota de subscripció, però si heu contribuït abans, guanyareu monedes (si teniu el testimoni) i d’aquesta manera només n’haureu fet una. pagament al principi.

• Qualsevol excés de monedes es pot vendre a les borses per obtenir ingressos addicionals.

• El testimoni també atorgarà la funció de “mineria passiva”, que permetrà a la gent obtenir una quota proporcional de monedes del conjunt de mineria col·lectiva, sense haver de minar-les realment..

4. Model econòmic – quan se li va demanar que descrivís un model econòmic viable, Normunds ens va dir que “el nostre servei s’utilitza per a dos tipus de clients: els que han participat a l’ICO i els que no. Començaré, doncs, amb aquest últim. Les persones es poden subscriure al nostre servei mitjançant fiat i criptomonedes (subscripció mensual i anual). En aquest cas, generem beneficis que s’utilitzen per alimentar el creixement i les operacions de l’empresa.

Així, com més gran sigui la necessitat del servei, més monedes s’extreuran. I, com que s’utilitzen com a mitjà de pagament, finalment tornaran a DigiPulse, que al seu torn podrà regular la quantitat total de monedes regulades mitjançant l’ajut d’intercanvis ”..

Riscos normatius aparents percebuts o reals. Un dels principals riscos és el de la Llei de valors dels Estats Units i de la Llei de valors dels Estats Units de 1933. Recentment, la SEC ha informat que les ICO estan sota la sentència de la llei de valors i, per tant, DigiPulse no pot oferir el seu ICO als ciutadans dels EUA. Això és aparent i real. El risc rau en que altres països puguin seguir el mateix.

5. Construcció comunitària

Amb la inscripció regular al butlletí de notícies i l’assistència a Bitcointalks, és molt fàcil dir que aquest equip té força èxit en la creació d’una comunitat al voltant del seu producte..

La nostra idea del projecte

Servir amb una solució per a un problema és un aspecte, tot i que assegurar-se que l’usuari sigui capaç d’entendre el mateix i difondre les seves propietats és totalment diferent. L’equip de DigiPulse treballa força per assegurar-se que no només les persones expertes en tecnologia entenguin el que està passant al món de les criptomonedes, sinó que tothom ha de tenir el mateix coneixement..

Digipulse ICO ReviewDigipulse ICO Review

Valoració mitjana: 9/10

També us podeu subscriure al nostre canal mitjà a https://medium.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me