CATALITZACIÓ ENIGMA ICO Revisió i anàlisi

Enigma Catalyst ICO ReviewEnigma Catalyst ICO Review

Hola nois,

Com a continuació de la nostra sèrie de ressenyes d’ICO, us oferim un dels ICO més interessants en converses, Enigma Catalyst. Bona gana!

Sobre la companyia

Establerta per un grup de graduats del MIT, Enigma Project Company és una start-up nord-americana que té èxit en el mercat d’intercanvi de dades segures i que ara han anunciat recentment el seu projecte ‘Catalyst’. Estimulat pel ràpid desenvolupament i explosió dels actius criptoactius, el projecte catalitzador es pot definir bé com el primer podi d’inversió, que permet als inversors configurar, provar i implementar microcriptors. De fet, amb l’ajut d’un catalitzador, els desenvolupadors no només podran accedir al mercat de dades descentralitzat d’Enigma, sinó que també podran obtenir l’ajut del mateix en la creació i implementació de noves estratègies. De fet, no estarà malament esmentar que Catalyst és la primera aplicació que es col·loca a la part superior del protocol enigma.


Enigma Catalyst ICO Review

“Catalyst és una plataforma per a comerciants de criptomonedes, curadors de dades, desenvolupadors i inversors. Els comerciants desenvolupen estratègies quantitatives potents mitjançant l’ús de conjunts de dades seleccionats per la comunitat i els inversors destinen capital als millors operadors i estratègies. En essència, Catalyst permet a qualsevol persona construir el seu propi fons de cobertura criptogràfica “.

Tot i que la majoria pot creure el contrari, el comerç algorítmic i l’aprenentatge automàtic definitivament estan demostrant ser problemes de gestió d’inversions. Per dir els fets, la indústria tradicional de la gestió d’actius es tractava de mantenir-se secreta i opaca, però ara les coses canvien. De fet, seria raonable afirmar que els mitjans tradicionals de gestió d’actius ja no governen el món, sinó que han estat desafiats per un accés més lliure a les dades financeres, que ha prosperat en permetre l’expansió de mètodes de risc.

De fet, per afegir-ne més a la llista, fins i tot els bloqueigs s’estan reduint ràpidament a trossos que hi havia mentre entraven en el comerç algorítmic i s’ofereixen noves oportunitats d’inversió a la creixent comunitat de programari lliure de desenvolupadors, quants, comerciants i inversors..

Després d’aquesta demanda creixent de criptomonedes, l’equip d’Enigma Catalyst creu que també hi ha un augment d’oportunitats interessants. I, per assegurar-se que aquestes oportunitats s’aprofiten de la millor manera, Catalyst ofereix la possibilitat de connectar-se amb els intercanvis de criptomonedes en un sistema descentralitzat i amalgamat, que ha estat dissenyat per ser un mètode senzill i senzill d’aconseguir i controlar els fons..

En paraules de l’equip, “l’objectiu principal de la nostra plataforma és servir de finestreta única per a desenvolupadors (o comerciants quantitatius) que estiguin interessats en desenvolupar estratègies comercials que operin en el domini en expansió dels criptomercats”.

A diferència de la majoria de sistemes de negociació automatitzats, Catalyst no s’atura només aquí, ja que els fundadors del mateix han decidit col·laborar també amb els serveis de fons d’inversió. A més, tot i que aquest projecte es pot comparar amb projectes anteriors com Malenport, Catalyst promet servir amb un millor temps de processament i qualitat de transacció. Amb tot, no estarà malament afirmar que, amb noves estratègies comercials, Catalyst gaudeix d’un camp de competència sense restriccions per treballar.

Estudi de mercat

Tots sabem que el comerç algorítmic s’utilitza des de fa molt de temps, ja sigui per al mercat financer madur o per al mercat d’actius criptogràfics aficionats. I, de la mateixa manera que no és tan fàcil seleccionar estratègies, també és difícil desenvolupar algoritmes per a la mateixa. Tanmateix, la indústria sempre ha intentat oferir solucions recomanades que ajuden els desenvolupadors de programari fins i tot amb els coneixements bàsics en la creació d’algorismes. Bé, Catalyst és aquí per oferir aquestes solucions. De fet, aquest projecte es basa principalment en Quantopian, el que significa que el mateix podria funcionar com un pont entre els enfocaments de crypto trader i Quantopian..

Característiques tècniques de la plataforma: aquest projecte és un protocol d’intercanvi descentralitzat que admet swaps atòmics de cadena creuada.

Temps d’avaluació!

  • Perfil de l’equip

Tor Bair – Cap de Creixement i Màrqueting MIT Sloan MBA | Antic comerciant d’opcions i data @ Snapchat, TOR gestiona el creixement i la comercialització del projecte.

Guy Zyskind – Creador de l’Enigma i un investigador de càlcul de blockchain / multipartits. Anteriorment, Guy va passar més de deu anys a la indústria del programari, incloent un paper de CTO a Endor, una derivació del MIT. Guy té un MAS del MIT Media Lab.

Can Kisagun– L’ex consultor convertit en empresari de l’espai blockchain. Pot passar 3 anys treballant a McKinsey & Company, centrada en la banca i les finances, té un MBA a la MIT Sloan School of Business.

Victor Grau Serrat – Enginyer sènior de programari – MIT D-Lab | Més de 15 anys de desenvolupament de programari

El desglossament dels fons recaptats mitjançant la venda de tokens es recollirà al contracte intel·ligent i s’utilitzarà de la següent manera:

60% per al desenvolupament de productes i tecnologia

15% per a la investigació de blockchain

10% per a operacions

10% amb finalitats de màrqueting

5% per a despeses judicials i administratives

Enigma Catalyst ICOEnigma Catalyst ICO Review

  • Model de negoci

La visió d’Enigma és crear un mercat de dades descentralitzat i revolucionar la manera de compartir, agregar i monetitzar les dades. Al segle XXI, les dades són la moneda més valuosa. Actualment, però, està monopolitzat en mans de pocs. Facebook i Google han acumulat 1 mil milions de dòlars en capitalització de mercat en recopilar i obtenir ingressos de dades d’usuaris. Després hi ha empreses com Bloomberg i Reuters, ambdues amb ingressos de més de 10.000 milions de dòlars, que s’han basat principalment en l’agregació de dades financeres. L’equip de Catalyst està construint la infraestructura d’un mercat de dades obert descentralitzat, segur i introduint Catalyst com la primera aplicació construïda a sobre d’aquesta infraestructura. La plataforma Catalyst permet a qualsevol persona iniciar el seu fons d’inversió en criptografia, mitjançant les nostres dades, proves posteriors i eines de recerca. Això proporcionarà la demanda inicial del seu mercat de dades i els curadors de dades proporcionaran el subministrament mitjançant la creació i la concessió de llicències de conjunts de dades premium per a ús comunitari..

  • Mecanisme de fitxes

Basats en Ethereum i distribuïts mitjançant un contracte intel·ligent, les fitxes s’utilitzen per accedir a fonts de dades al mercat. Els tokens flueixen dels consumidors de dades als proveïdors de dades. Els consumidors de dades són comerciants quantistes que volen accedir a fonts de dades per crear un avantatge en competicions de Catalyst o en operacions reals contra la competència. El seu potencial d’ingressos està directament relacionat amb el nombre de fitxes que consumeixen. Això crea l’estructura d’incentius per consumir fitxes ECAT

Funció i utilitat del testimoni

Primària: ECAT s’utilitza per accedir a fonts de dades des descentralitzades Enigma Catalyst Data Marketplace. El pagament es fa a nivell de subscripció.

Secundària: els tokens ECAT s’utilitzen per incentivar el creixement i garantir l’estabilitat de la xarxa.

Els tokens ECAT s’utilitzen per crear demanda al mercat de dades: els tokens de recompensa es proporcionen als quants amb estratègies guanyadores. Això incentiva que hi arribin més quants a la plataforma i que consumeixin dades per refinar les seves estratègies i guanyar avantatge.

  • Seguretat

Tot i que l’equip de Catalyst confia en auditories de contractes intel·ligents i independents per garantir la seguretat, quan se’ns va demanar un risc normatiu aparent, percebut o real, se’ns va dir que “el nostre testimoni és un testimoni d’utilitat basat en el nostre assessor legal (Cooley – Patrick Murck, Marco Santoni)” s opinió. Cooley és una de les empreses amb més reputació de l’espai. Tenim la intenció de complir totes les directrius reguladores ”.

Auditories internes i externes: segons la nostra conversa amb els membres de l’equip, tenen previst obtenir 1 o 2 auditories independents dels seus contractes intel·ligents.

  • Acceptació de la comunitat

Amb els blogs regulars i la comunicació directa amb inversors i cercadors d’informació a través de l’atac i el telegrama, estem segurs que l’equip ha construït amb força una comunitat al voltant del seu projecte. En paraules de l’equip: “Actualment tenim una comunitat i usuaris forts per al nostre producte: el nostre Slack és actiu i creixent (actualment compta amb més de 900 usuaris) i tenim un alfa en viu disponible a www.enigma.co/catalyst amb més de 1.500 inscripcions i descàrregues ”.

  • La nostra idea del projecte

Sens dubte, Catalyst es pot esmentar com un projecte que s’ha introduït en el moment adequat. El mateix proporciona una solució per a l’obligació i principis actuals de la indústria blockchain que fan que aquest projecte sigui demandat. A més, tot i que els membres de l’equip experimentat, les solucions d’alta tecnologia i la implementació del projecte es poden afirmar com a punts addicionals del mateix, l’absència de pla financer també proporciona alguna cosa a tenir en compte a la secció de negatius..

Valoració mitjana: 8/10

Per a més consultes, poseu-vos en contacte amb:

Equip editorial de CoinGape a [protegit per correu electrònic]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me