Revisió de l’intercanvi de Kraken

A la nostra revisió de l’intercanvi de Kraken, revisarem algunes de les característiques i característiques que fan d’aquest intercanvi un dels llocs de negociació més populars del mercat..

Revisarem els principals serveis que proporcionen com a intercanvi, parlarem dels seus preus i tarifes i veurem què diferencia exactament Kraken dels altres intercanvis de criptografia. Molta gent es podria preguntar: És segur Kraken? o … Hauria d’invertir en criptomonedes amb Kraken? Per tant, definitivament trobareu la resposta a continuació.

Visió general de l’intercanvi de Kraken

revisió de kraken

Kraken és un intercanvi de criptografia a criptografia i criptografia a criptografia que funciona com una borsa tradicional mitjançant la concordança de comandes de compra i venda per una comissió. L’intercanvi és una de les plataformes de comerç criptogràfic més populars i té un dels volums de negociació de Bitcoin a euros més elevats del món.

Fundada oficialment per Jesse Powell el 2011, Kraken es va crear com a resposta al Mt. Incompliment de seguretat de Gox. Va ser un dels primers intercanvis de criptomonedes que es va incloure als terminals de Bloomberg, a més de constituir una prova verificable d’auditoria de reserves..

La plataforma està més orientada als comerciants professionals, ja que proporciona un conjunt complet d’eines, com ara gràfics i indicadors detallats, així com opcions de cripto-comerç com el comerç de marges, OTC, negociació de fons negres, contractes de futurs i opcions. Això permet als comerciants maximitzar els seus guanys basats en els canvis de mercat, mitjançant estratègies de negociació avançades.

SIDENOTE. Una criptografia dark pool és una plataforma de negociació privada que permet als usuaris negociar sense fer públiques les transaccions. Això permet als principals jugadors (coneguts com a balenes) comprar / vendre grans quantitats de criptografia sense afectar directament el mercat i el preu de la criptomoneda..

Monedes admeses

Kraken ofereix una àmplia varietat d’opcions de negociació, tant en parells fiat com en criptogràfics. La plataforma admet un total de 50 criptos, inclosos Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) , Stellar Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), així com molts altres monedes alternatius.

Els usuaris de Kraken també poden fer dipòsits i retirades amb diverses monedes fiduciàries, com ara CAD, EUR, GBP, JPY i USD..

Pel que fa al comerç Ripple, Kraken té disponibles 4 parells de divises fiat i 1 parell de criptomonedes:

 • USD / Ripple;
 • EUR / Ripple;
 • CAD / Ripple;
 • JPY / Ripple;
 • BTC / Ripple.

Liquiditat i volums de negociació

L’intercanvi compta amb alts nivells de liquiditat, cosa que, al seu torn, ha comportat elevats volums de negociació. Una bona liquiditat és essencial per a un intercanvi, ja que les operacions es financen de manera molt més fàcil i ràpida.

Revisió de Kraken Interfície

interfície kraken

La interfície de Kraken es divideix en tres plantilles: senzilla, intermèdia i avançada. El seu programari de negociació es considera un dels més complexos i complets de la indústria, ja que totes les seves seccions inclouen un conjunt de paràmetres de negociació cada cop més divers..

Tot i que la interfície comercial pot semblar una mica desordenada amb totes les seves funcions, és perfecta per als comerciants avançats. Aquesta interfície es presenta en 13 combinacions de colors, que l’usuari pot canviar amb només un clic.

El gràfic de preus es pot configurar perquè passi al mode de pantalla a mida completa. La part dreta del gràfic presenta eines bàsiques de dibuix, extensió de Fibonacci i eines de retrocés.

A la cartera de comandes, podeu trobar els preus de l’oferta i la consulta amb l’historial comercial i una llista de visualització que es mostra a continuació.

Els usuaris també poden canviar paràmetres com ara mitjanes mòbils i bandes de Bollinger per a totes les superposicions de gràfics, així com indicadors de negociació.

Opcions de pagament

Kraken admet el dipòsit i la retirada de diverses maneres: transferències bancàries, SEPA, SWIFT, transferències bancàries i criptomonedes..

Tarifes de Kraken

A la nostra revisió de Kraken, trobareu a continuació les comissions de transferència que varien en funció dels costos de transacció i que es poden ajustar segons les estructures de tarifes del servei de pagament. Les taxes actuals són:

 • EUR SEPA: dipòsit (gratuït) / retirada (0,09 €): només països de l’EEE;
 • Dipòsit bancari en USD (5 USD) / retirada (5 USD) – només als EUA;
 • Dipòsit bancari en euros (10 €): només fora dels EUA;
 • Dipòsit bancari en USD (10 USD) / retirada (60 USD), només als EUA;
 • Dipòsit bancari JPY (gratuït, dipòsit mínim de 5.000 ¥) / retirada (20 ¥): només al Japó;
 • Dipòsit de cable CAD (gratuït) / Retirada EFT (comissió de 10 $ CAD, màxim de 25.000 $ CAD diaris com a màxim).

Gairebé tots els dipòsits criptogràfics són gratuïts, però hi ha comissions en retirar:

 • Bitcoin (XBT): retirada (0,001 BTC);
 • Eter (ETH): Dipòsit (petita comissió de transacció per traslladar ETH a la cartera de Kraken) / Retirada (0,005 ETH);
 • Ripple (XRP): retirada (0,02 XRP);
 • Litecoin (LTC): retirada (0,02 LTC);
 • Bitcoin Cash (BCH): retirada (0,001 BTC);
 • Tether (USDT): retirada (5 USDT);

Comissions de negociació

Quota de Kraken l’estructura és una mica més complexa, amb un sistema de fabricant que es basa en volums calculats en un període de negociació de 30 dies. Les tarifes es cobren per cada operació realitzada i es divideixen en quatre categories: negociació, moneda estable, fons negre i operació de marge.

És important tenir en compte que la seva piscina fosca només està disponible per a comptes Pro verificats, amb les mides mínimes de comanda de 11,5 XBT (~ 100.000 $) i 375 ETH (~ 50.000 $).

Comissions de negociació:

Comissions de negociació de Kraken

Comissions de Stablecoin:

Comissions de Kraken Stablecoin

Tarifes de piscina fosca:

Tarifes per piscina Kraken Dark

Comissions de comerç de marge:

horaris de tarifes

La nostra revisió de Kraken sobre el Procés de verificació

Igual que la resta d’intercanvis criptogràfics importants, Kraken compleix amb la normativa AML (Anti-Blanqueig de diners) i KYC (Know Your Customer). Això significa que els usuaris que vulguin utilitzar la seva plataforma han de verificar el seu compte mitjançant informació personal, com ara el nom complet i l’adreça.

Hi ha cinc nivells d’usuaris disponibles a la plataforma, que es diferencien en funció de les diverses accions que realitzen. Cada nivell inclou diversos avantatges.

Nivell 0 és el nivell inicial de tots els comptes confirmats per correu electrònic. Un compte de nivell 0 pot navegar per la plataforma, però no pot fer dipòsits, retirades ni operacions.

Nivell 1 els comptes es verificen mitjançant els procediments KYC i AML proporcionant dades personals com el nom complet, la data de naixement, el país i el número de telèfon. Aquests comptes poden negociar criptomonedes, però no se’ls permet operar en moneda fiduciària ni fer retirades i dipòsits.

Nivell 2 s’aconsegueix proporcionant la vostra adreça física completa i permet als usuaris ingressar o retirar fins a 2.000 EUR / setmana o 10.000 EUR / mes. Moreso, permeten als usuaris negociar tant fiat com criptogràfics i retirar fins a 10.000 dòlars / setmana i 50.000 dòlars al mes.

Nivell 3 els comptes requereixen una prova d’identitat i de domicili. Desbloquegen els dipòsits i les retirades mitjançant dòlars canadencs (CAD), augmentant els límits de retirada a 50.000 dòlars / setmana i 200.000 dòlars al mes. Les transaccions de Fiat també s’incrementen a 25.000 dòlars / setmana i 200.000 dòlars al mes.

Nivell 4 és el nivell més alt disponible a Kraken i requereix verificacions d’identitat en profunditat, però proporciona accés a totes les funcions de la plataforma. Per obtenir la verificació d’un compte de nivell 4, heu de signar un formulari de sol·licitud i els vostres documents KYC. Els límits tant per a transaccions criptogràfiques com fiat s’incrementen molt.

Seguretat

Si encara us pregunteu: és segur Kraken? Llavors, heu de saber que Kraken és considerat un dels intercanvis de criptografia més segurs de la indústria. La plataforma emmagatzema el 95% dels seus fons criptogràfics en carteres d’emmagatzematge en fred fraccionades, distribuïdes geogràficament a tot el món..

Tota la informació sensible i personal de l’usuari es xifra i es guarda en servidors segurs. Altres mesures de protecció de dades inclouen funcions GSL i Master Key.

L’equip també utilitza una vigilància les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, a l’intercanvi i al domini, que supervisa tota l’activitat entrant i sortint.

Seguretat de Krakenblog.kraken.com

Per als comptes d’usuari, Kraken requereix que activin l’autenticació de 2 factors. L’intercanvi també inclou confirmació per correu electrònic de retirades, bloqueig de temps de configuració global, permisos de claus API granulars, temps de compte personalitzable i xifratge SSL per al trànsit del lloc web..

A la nostra revisió de Kraken, comprovareu que compleix totes les polítiques dels Estats Units per “conèixer el vostre client” per prevenir el frau i el finançament il·lícit..

Al maig de 2017, Kraken va ser víctima d’un atac DDoS, que va impedir als usuaris completar operacions. La plataforma es va posar en línia per resoldre el problema i millorar la seva seguretat. Malgrat això, l’intercanvi mai no ha perdut fons fins ara.

Kraken Atenció al client Revisió

Atenció al client de Krakenblog.kraken.com

Kraken proporciona assistència les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant correu electrònic, i els usuaris també poden contactar directament amb l’equip d’assistència mitjançant la funció de xat. El lloc web també inclou una pàgina detallada de PMF amb respostes a les preguntes més freqüents sobre comptes, comissions i operacions comercials.

També es pot accedir a la plataforma als seus comptes socials de Facebook, Twitter i Reddit, on els usuaris poden obtenir respostes ràpides als seus problemes. Moltes queixes dels usuaris fan referència al sistema de tiquets interns de Kraken, que de vegades és bastant lent.

Normalment, el temps de resposta de Kraken és de 24 hores, però quan hi ha volums més elevats, l’intercanvi trigarà a respondre.

Revisió de l’intercanvi de Kraken: veredicte

La conclusió de la nostra revisió d’intercanvi de criptografia de Kraken és que per una bona raó és una de les plataformes líders de la seva indústria. Té una elevada liquiditat, amplis llistats de criptografia, tarifes competitives i moltes eines i opcions de negociació avançades.

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 20 de setembre de 2019 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i veracitat del contingut el 14 de desembre de 2020.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment