Revisió de Coinmama: és segur i legítim el 2021?

Quan es tracta d’intercanvis de criptomonedes, hi ha diversos tipus diferents. Intercanvis puntuals, intercanvis de derivats i plataformes de compra. Els intercanvis puntuals són els més habituals i són la plataforma que la majoria de la gent pensa quan parla d’un "intercanvi." En un intercanvi local, podeu canviar un actiu criptogràfic per un altre, com Bitcoin per Ethereum.

Una borsa de derivats ofereix productes com futurs o opcions. Aquests permeten als comerciants i inversors apostar per preus futurs. Els intercanvis de derivats també solen tenir palanquejament que permet als operadors de criptografia utilitzar el marge per aconseguir una posició més gran. Els intercanvis de derivats de criptografia més famosos són Bitmex que ofereix un apalancament de fins a 100 vegades.

A continuació, hi ha les plataformes de compra, també conegudes com a plataformes integrades, que és on entra Coinmama. A Coinmama no és possible negociar criptomonedes ni negociar derivats de criptografia com futurs de Bitcoin. En canvi, Coin mama és una plataforma de compra que permet als comerciants i inversors comprar criptomonedes com Bitcoin i Ethereum.

En aquesta revisió de Coinmama tractarem com funciona Coinmama, qui pot utilitzar-lo, quines són les tarifes de Coinmama i tot el que necessiteu saber per començar a utilitzar el seu servei. Comencem amb una visió general de la plataforma.

Com puc utilitzar Coinmama?

El primer que hauria de cobrir qualsevol revisió de Coinmama és qui pot utilitzar la plataforma. Com gairebé qualsevol altre intercanvi de criptomonedes, hi ha regulacions sobre qui pot accedir a la plataforma. Per a Coinmama, sobretot, les regles són bastant complexes.


En primer lloc, atès que Coinmama està pensat principalment per als europeus, a la plataforma hi pot accedir qualsevol persona d’Europa, excepte els residents a Crimea. Coinmama també està disponible per a residents als Estats Units amb algunes excepcions. Els comerciants dels estats següents no poden utilitzar Coinmama:

 1. Oregon
 2. Nou Mèxic
 3. Florida
 4. Hawaii
 5. Vermont

A més, els comerciants dels països següents no poden utilitzar Coinmama:

 1. Sudan del Sud
 2. Sudan
 3. Corea del Nord
 4. Israel
 5. Territoris palestins
 6. Cuba
 7. Crimea
 8. Líban
 9. Síria

Aquí és on es fa interessant. Coinmama també permet a algunes altres jurisdiccions utilitzar el seu servei, tret que la transacció es realitzi a través d’un tercer. Així, un comerciant accedeix al lloc web de Coinmama i introdueix l’ordre de compra, però la compensació real del comerç la fa un tercer..

Els països següents poden utilitzar Coinmama mitjançant aquest servei de tercers:

 1. Índia
 2. Zimbabwe
 3. Somàlia
 4. Nigèria
 5. Egipte
 6. Bangladesh

El servei de tercers també està disponible per a certs estats dels EUA:

 1. Utah
 2. Nova York
 3. Iowa
 4. Connecticut
 5. Idaho
 6. Districte de Columbia

Més informació sobre estats i nacions restringides està disponible aquí.

Comprar Bitcoin i altres criptomonedes

Tot i que és fàcil comprar Bitcoin a Coinmama, no ofereixen suport per a moltes altres criptomonedes. A Coinmama podeu comprar Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple XRP, Cardano, Litecoin i QTUM.

Comissions de compra

Coinmama cobra una comissió cada vegada que algú utilitza la seva plataforma per comprar Bitcoin o qualsevol altra moneda criptogràfica. Cobren una comissió variable que pot arribar al 3,9%. A més, Coinmama també marca el tipus de mercat un 2% abans de la venda.

Per exemple, si algú vol comprar Bitcoin i BTC cotitza actualment a 10.000 dòlars, el tipus de mercat de la venda a Coinmama serà de 10.200 dòlars. Aquest marcatge té dos propòsits. En primer lloc, permet a Coinmama obtenir un benefici superior en cada compra. En segon lloc, protegeix Coinmama contra la volatilitat. Per exemple, a mesura que s’escrivia aquest article, Bitcoin va apreciar el preu en més d’un 10% en aproximadament 1 hora. Es tracta d’un moviment increïble i el marcatge del 2% de Coinmama intenta protegir la plataforma contra la volatilitat sobtada.

Compres de targetes de crèdit

No totes les plataformes de criptomonedes admeten targetes de crèdit o l’ús d’una targeta de dèbit, però Coinmama sí. Permeten als seus comerciants i inversors comprar Bitcoin o qualsevol altra moneda amb targeta de crèdit o dèbit en qualsevol moment. Totes les compres amb targetes de crèdit tenen una comissió del 5%, que és bastant típica i, sens dubte, una comissió inferior a la d’algunes altres plataformes.

Per a qualsevol persona que vulgui utilitzar una targeta de crèdit o dèbit per comprar Bitcoin, hi ha una guia completa disponible al lloc web de Coinmama.

Compres bancàries

A més de l’ús de targetes de crèdit, Coinmama també permet als comerciants i inversors comprar Bitcoin amb una transferència de compte bancari SEPA. Tanmateix, l’inconvenient d’una transferència bancària és que, si l’utilitzeu per comprar Bitcoin, el preu de compra no es bloquejarà fins que no s’acabi la transferència. Això vol dir que si la transferència triga un o dos dies a eliminar, és possible que el preu de Bitcoin hagi canviat per llavors.

Una de les grans coses de Coinmama és que admeten un munt de monedes diferents, cosa que els converteix en una bona opció per als comerciants europeus. Les monedes suportades per Coinmama inclouen GBP, CAD, EUR, USD i AUD.

Venent a Coinmama

Tot i que és possible per vendre a Coinmama la plataforma no està dissenyada per a les vendes fora d’Europa. Només és possible rebre un pagament mitjançant una transferència bancària SEPA, cosa que significa que els nord-americans, canadencs i australians no poden vendre a la plataforma. Coinbase és una opció millor per als inversors que vulguin vendre Bitcoin o qualsevol altra criptografia.

Verificació KYC de Coinmama

De fet, Coinmama té un programa de verificació KYC que els inversors hauran de completar abans de poder comprar criptomonedes a la seva plataforma.

Algunes persones han preguntat sobre el temps de verificació de Coinmama. La bona notícia és que Coinmama afirma que el seu procés de verificació es pot completar en tan sols 15 minuts!

Coinmama necessita identificació??

Sí, Coinmama requereix un identificació emesa pel govern vàlida per tal de comprar criptomonedes a la seva plataforma. Aquest document d’identitat pot ser un passaport o un permís de conduir expedit per l’estat o un altre document d’identitat nacional o estatal.

KYC & Límits de compra

A la nostra revisió de Coinmama, creiem que és important abordar el fet que Coinmama té diferents nivells de verificació KYC que afectaran la quantitat de criptomonedes que podeu comprar diàriament, així com la quantitat que podeu comprar en total..

El que farem aquí és mostrar la quantitat de criptografia que podeu comprar als diversos nivells de KYC. Si voleu saber quins documents es necessiten per assolir cada nivell de verificació KYC, podeu comprovar-ho Lloc web de Coinmama.

 1. Nivell 1: límit de despesa de tota la vida de 15.000 dòlars. Límit diari de targeta de crèdit de 5.000 dòlars i límit bancari de 12.000 dòlars
 2. Nivell 2: límit de despesa de tota la vida de 50.000 $. Límit diari de targeta de crèdit de 5.000 dòlars i límit bancari de 30.000 dòlars
 3. Nivell 3: límit de despesa de tota la vida de 1.000.000 de dòlars. Límit diari de targeta de crèdit de 7.500 $ i límit bancari de 30.000 $

La majoria dels comerciants només hauran de verificar-se per al nivell 1 i aquest nivell requereix la mínima informació personal. També cal destacar que Coinmama té un requisit mínim de compra de 50 dòlars per comanda.

Coinmama és un lloc legítim?

Tot i que Coinmama no té un gran nom com Binance o Coinbase, no obstant això, és una plataforma de compra de criptomonedes legítima. Els comerciants i els inversors es pregunten: és segur Coinmama i la resposta és que sí.

Expedient de seguretat de Coinmama

Tot i que Coinmama mai no s’ha vist afectat per un hackeig que va provocar la pèrdua de criptomoneda, s’han piratejat. A principis del 2019, un atacant va ser capaç de sortiu amb unes 450.000 adreces de correu electrònic i contrasenyes de l’intercanvi, algunes de les quals finalment van aparèixer a la web fosca.

Curiosament, Coinmama no va ser l’únic lloc web afectat per aquest hack. En total, 24 empreses van resultar afectades i es van robar més de mig milió de registres personals.

Tot i que van ser piratejats, hi ha una gran consideració quan es mira Coinmama: són un intercanvi sense custòdia. És a dir, els comerciants i els inversors no poden emmagatzemar criptomoneda a la plataforma Coinmama. Quan compreu Ethereum o qualsevol altra criptografia a Coinmama, utilitzant qualsevol dels seus diferents mètodes de pagament, haureu de proporcionar una adreça criptogràfica. Tan bon punt la forma de pagament esborra, els diners s’enviaran automàticament a aquesta adreça.

Coinmama us obliga a mantenir les vostres monedes fora de la plataforma, cosa que redueix dràsticament la probabilitat de perdre monedes per un hack. Si també utilitzeu una altra plataforma com Binance, és igualment important retirar el vostre xifrat de l’intercanvi i emmagatzemar-lo en un lloc segur. Una cartera de maquinari com Ledger o Trezor sempre és una bona opció.

Atenció al client

El servei d’atenció al client de Coinmama consisteix principalment en una adreça de correu electrònic d’assistència. Si teniu algun problema, podeu enviar un correu electrònic a Coinmama i esperar una resposta. Podeu obtenir més informació sobre l’atenció al client de Coinmama en aquesta pàgina.

A més, podeu trobar molts temes d ‘atenció al client que ja estan documentats a Secció d’ajuda de Coinmama.

Programa de fidelització Coinmama

Coinmama té un gran programa de fidelització dissenyat per premiar a tots aquells comerciants i inversors que utilitzen la plataforma regularment. Tot i que Coinmama limita la quantitat de criptografia que tothom pot comprar, els límits són bastant elevats i obtenir una recompensa per comprar Bitcoin és una bona oferta.

Amb el programa de fidelització Coinmama tothom s’inscriu automàticament, no cal que us inscriviu a res. Actualment, hi ha tres nivells del programa de fidelització dels quals parlarem en aquesta revisió de Coinmama.

 1. Nivell de curiositat criptogràfica: aquest és el nivell base en què tots els comerciants de Coinmama s’inscriuen automàticament. No hi ha recompenses de fidelitat en aquest nivell.
 2. Nivell entusiasta de les criptografies: és per a qualsevol comerciant que compri més de 5.000 dòlars en criptografia en un període de 90 dies. La recompensa és una reducció del 12,5% de les taxes.
 3. Crypto believer: el nivell més alt del programa de fidelització Coinmama. En aquest nivell, hi ha una reducció del 25% en les taxes de compra de Coinmama. Per classificar-vos, heu de comprar més de 18.000 dòlars en criptografia en un període de 90 dies.

El que és interessant del programa de fidelització Coinmama és que tothom s’inscriu automàticament i no cal comprar res per participar-hi. Per exemple, alguns altres borses ofereixen descomptes en les comissions de negociació, però per poder optar al descompte primer heu de comprar part del seu testimoni d’intercanvi..

Programa d’afiliats Coinmama

Coneixeu algú que pugui estar interessat a comprar alguna criptografia? Si és així, podeu beneficiar-vos del programa d’afiliació Coinmama. En derivar un usuari nou a Coinmama, podreu rebre una comissió per totes les seves compres.

A partir de la publicació, la taxa de recompensa del programa d’afiliació és del 15% de la comissió de Coinmama. Això vol dir que si un comerciant nou utilitza una targeta de dèbit o qualsevol altre mètode de pagament per comprar Bitcoin per valor de 1.000 dòlars, obtindreu 8,25 dòlars. Així és com funciona. La comissió de Coinmama per una venda de 1.000 dòlars és de 55 dòlars i el 15% d’aquesta comissió es destina a l’afiliat. El 15% de 55 dòlars és de 8,25 dòlars.

Si voleu obtenir més informació sobre el programa d’afiliació de Coinmama, podeu fer-ho consulteu el seu lloc web.

Passant a Coinmama

En aquesta revisió de Coinmama hem explicat com comprar a Coinmama, que és realment el tema principal a tractar, ja que Coinmama no permet als inversors intercanviar monedes a la seva plataforma. Si ja teniu criptografia i voleu canviar-la, és possible que vulgueu considerar un altre canvi com Binance, Coinbase o Kraken. Per als derivats de criptografia, FTX i Bybit són opcions populars. (llegiu el nostre document Revisió FTX aquí, i el nostre Revisió d’òbit aquí)

Coinmama està realment dissenyat per a usuaris internacionals que vulguin comprar una criptomoneda de manera ràpida i sense problemes. Com que accepten transferències bancàries, targetes de crèdit i targetes de dèbit com a mètode de pagament, Coinmama és una plataforma versàtil que no us frena. El departament d’atenció al client de Coinmama també respon ràpidament en cas de problema comercial.

Tot i que Coinmama admet una sèrie de mètodes de pagament, l’única cosa que ens agradaria veure és un major nombre de criptomonedes disponibles per al comerç a la seva plataforma. Esperem que en el futur Coinmama inclogui més monedes perquè els comerciants tinguin més opcions per triar.

En conjunt, Coinmama és un intercanvi fiable i establert i, sens dubte, una de les millors plataformes per a la compra de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me