Changelly Review: Changelly és segur i legítim el 2021

Si hi ha alguna cosa que l’ecosistema de les criptomonedes no pateix és la manca d’intercanvis.

Una mirada ràpida a través del parells de mercat La secció CoinMarketCap és suficient per confirmar l’increïble nombre d’opcions disponibles per als comerciants de criptomonedes.

No obstant això, la majoria d’aquests intercanvis requereixen algun tipus de registre i, en funció dels requisits de KYC, poden passar diversos dies entre la inscripció inicial i el moment en què un usuari pot fer el seu primer comerç..

Changelly és diferent. És un intercanvi sense registre dissenyat per permetre als usuaris canviar instantàniament entre diferents criptomonedes.

En aquest article, cobrirem extensament el servei de Changelly. Tanmateix, en primer lloc seria útil examinar alguns dels pros i els contres de l’ús d’aquest intercanvi.

Pros


  1. IU senzilla i morta. Changelly està dissenyat per ser el més senzill possible, fins i tot per als comerciants que són nous en criptografia. Oblideu-vos dels dissenys desordenats i de les vistes comercials complexes, Changelly és senzill i preciós.
  2. Comissions de negociació baixes. Changelly cobra només el 0,25% en els seus canvis de tipus variable. Això és inferior a molts altres intercanvis populars. Coinbase Pro, per exemple, cobra el 0,5% sobre les seves transaccions.
  3. Changelly té més de 100 parells comercials. Admeten gairebé totes les criptomonedes més populars.
  4. Changelly permet als seus usuaris comprar criptografia amb una targeta de crèdit.

Contres

  1. Les tarifes de Changelly poden ser diferents de les que es van citar inicialment. Amb el seu tipus de canvi variable no sabeu a quin preu passarà el vostre comerç. Això pot ser especialment dolent a les criptografies, on la volatilitat a curt termini pot ser massiva.
  2. Pot ser possible obtenir una tarifa millor anant directament a un intercanvi de criptomonedes. Binance, per exemple, té una comissió de negociació de només el 0,10%, que és una mica inferior a la taxa del 0,25% de Changelly.

Què és Changelly?

La història de Changelly comença amb la seva fundació el 2015 per Konstantin Gladych. Durant tres anys Konstantin va ocupar el càrrec de CEO de Changelly. Després, el 2018, va deixar el càrrec i va ser substituït per Ilya Bere.

Originalment Changelly tenia la seu a Praga, a la República Txeca. No obstant això, l’intercanvi es va traslladar posteriorment a Malta a causa de les regulacions del país per a la criptografia i la presència d’altres empreses de blockchain. Bere referit a Malta com, "el centre del món de les criptomonedes."

D’acord amb Crunchbase, Changelly té entre 51 i 100 empleats.

Negociació a Changelly

Changelly actua com un intermediari entre els comerciants de criptomonedes i els grans intercanvis, és a dir. Binance, Coinbase Pro, Kraken, etc. Així és com funciona: un usuari visita Changelly i selecciona el comerç que li interessa. Per exemple, canvieu dos Ethereum per una quantitat corresponent de Bitcoin.

Changelly pren aquesta informació i consulta totes les grans borses, buscant el millor tipus de canvi possible per a aquest comerç. Un cop el protocol Changelly troba la millor oferta, retorna aquesta taxa al comerciant.

Si l’usuari troba aquesta tarifa favorable, pot procedir a l’operació. Changelly proporcionarà una adreça de dipòsit a la qual el comerciant ha d’enviar el seu xifratge. El comerciant també ha de proporcionar una adreça de dipòsit on vulgui que s’enviï la criptografia intercanviada. Després que l’usuari enviï la criptografia, Changelly completarà automàticament l’operació i l’enviarà al compte del comerciant.

És realment tan senzill. L’avantatge principal per als usuaris és que poden obtenir la millor tarifa de qualsevol gran nombre d’intercanvis importants sense haver de registrar-s’hi.

Tarifes Changelly

Changelly ofereix dos tipus diferents de serveis comercials. El primer és un tipus de canvi variable. Per aquest tipus d’intercanvi, Changelly canviarà la criptomoneda d’un comerciant a qualsevol preu que sigui en el moment en què s’esborra la transacció.

Per exemple, Changelly pot cotitzar un comerciant de criptografia, però, si envia Bitcoin, pot trigar vint o trenta minuts a confirmar-se i en aquest moment el tipus de canvi serà diferent.

L’inconvenient d’aquest tipus de canvi flotant és que és impossible dir quina serà l’operació final. L’avantatge és que les comissions de negociació són baixes. Changelly cobra només una comissió del 0,25% pel tipus de canvi variable.

El segon tipus de canvi que ofereix Changelly és un comerç a tipus fix. En aquest cas, Changelly proporciona a l’usuari un tipus de canvi i garanteix que els seus fons operaran exactament a aquest preu. L’avantatge és que tot se sap per endavant, no hi haurà sorpreses de volatilitat. L’inconvenient és que les comissions són més altes que un tipus de canvi variable.

Tenint en compte aquests factors, el canvi de tipus variable probablement tingui sentit durant els moments de baixa volatilitat. El canvi de tipus fix pot ser millor quan el mercat de criptografia és particularment volàtil.

Changelly és anònim?

Sí! Changelly és un dels pocs intercanvis anònims que queden a l’ecosistema de criptomonedes. Els reguladors estan impulsant cada vegada més els intercanvis perquè el KYC sigui obligatori i molts opten per complir la llei.

Quan mirem Changelly contra Shapeshift, per exemple, Shapeshift va cedir a la pressió i va començar a requerir KYC de tots els seus comerciants. Això va ser vist com una traïció per la comunitat criptogràfica, sobretot tenint en compte això Erik Voorhees, El CEO de Shapeshift, és un pioner en criptografia i un membre de la comunitat molt respectat.

La defensa de la seva decisió d’implementar KYC Voorhees va afirmar que seria obligatori tard o d’hora i només volien mantenir-se per davant dels reguladors.

Changelly, però, no ha cedit a la pressió. Actualment, tot el que necessiten dels seus comerciants és una adreça de correu electrònic. Com que és possible crear adreces de correu electrònic anònimes, és possible operar de forma anònima a Changelly. Tot i que sempre hi ha la preocupació que Changelly pugui emmagatzemar adreces IP, l’ús d’una VPN pot resoldre aquest problema.

Requereix Changelly la verificació de la identificació?

Changelly no requereix verificació d’identificació per a operacions de criptografia a criptografia. Com ja s’ha esmentat, l’única informació que cal és una adreça de correu electrònic.

Tanmateix, Changelly requereix una identificació vàlida per al comerç de targetes de crèdit i divises. Sobretot, això es fa per garantir que algú no pugui utilitzar una targeta de crèdit robada per comprar criptomoneda.

Comprar amb targeta de crèdit

Per utilitzar l’intercanvi Changelly per comprar amb targeta de crèdit o dèbit, el primer que ha de fer un comerciant és crear un compte. Per fer-ho, cal una adreça de correu electrònic vàlida.

Després que un comerciant hagi creat un compte, hauria de seleccionar quina moneda fiduciària voldria utilitzar. Actualment, Changelly accepta USD, GBP i EUR. Malauradament, fins ara no accepten PayPal.

El següent pas és iniciar el procés de compra de la targeta de dèbit. Per a això, Changelly requereix una exploració del carnet de conduir o del passaport. També poden sol·licitar una autofoto, tot i que els documents requerits poden ser diferents segons on visqui el comerciant de criptomonedes.

Val a dir que totes les compres de crèdit i dèbit són realment compensades per un tercer, no per Changelly. L’intercanvi Changelly només connecta el comerciant criptogràfic amb un processador de pagaments fiable. Per obtenir una guia completa sobre la compra amb targeta de crèdit, si us plau consulteu el lloc web de Changelly.

Mètodes de Pagament

La gran majoria de les operacions de Changelly són criptogràfiques. Quan es mira Changelly contra Coinbase, per exemple, la diferència més gran és que Coinbase, amb la seva integració de comptes bancaris i la capacitat de rebre transferències bancàries, està dissenyat per a transaccions fiduciàries mentre que Changelly no ho és.

Dit això, Changelly pot acceptar diversos mètodes de pagament fiduciari. A més d’una targeta de crèdit, també és possible vendre Bitcoin mitjançant un Transferència bancària SEPA.

Changelly està segur?

Molts comerciants de criptomonedes volen saber: és legítim Changelly? La resposta és sí, Changelly no només és legítim, també és extremadament segur.

Changelly no té cartera ni guarda fons. Gràcies a aquesta configuració, els pirates informàtics poden robar poc. Pot ser que puguin desviar breument fons, però Changelly tancaria ràpidament els dipòsits i qualsevol cosa que prenguessin els pirates informàtics seria insignificant en comparació amb el que poden robar en un intercanvi de custòdia.

Des de la seva fundació el 2015, Changelly mai no ha estat piratejat. De vegades, però, hi ha altres problemes. Per exemple, alguns comerciants han enviat accidentalment la moneda equivocada a una adreça, és a dir, Ethereum a una adreça Ethereum Classic.

Quan això passa, els fons es poden bloquejar i la transacció no es produeix. Afortunadament, Changelly té una bona atenció al client i els seus especialistes en atenció al client solen poder solucionar el problema. De vegades, però, un comerciant no rebrà cap reembossament complet. Com que l’error va ser culpa del comerciant, encara que és difícil culpar l’intercanvi de criptomonedes.

Tot i que la majoria de la gent prefereix utilitzar Changelly de manera anònima només amb una adreça de correu electrònic, alguns usuaris poden gaudir de la seguretat i la tranquil·litat més elevades que comporta l’ús de Changelly mitjançant l’aplicació mòbil. En utilitzar l’aplicació, és fàcil fer un seguiment de les transaccions i mantenir un historial comercial.

On es troba Changelly?

Com es va esmentar, Changelly té la seva seu a Malta, on hi ha regulacions sobre criptografia són molt amables. Malgrat aquestes amistoses regulacions, Changelly encara prohibeix els usuaris de determinats països.

Segons al seu lloc web, Changelly no pot ser utilitzat per comerciants dels següents països: Cuba, Iran, Corea del Nord, Crimea, Sudan, Síria, Estats Units d’Amèrica (inclosos tots els territoris dels Estats Units com Puerto Rico, Samoa Americana, Guam, Illa Mariannes del Nord i la Verge dels Estats Units Illes (St. Croix, St. John i St. Thomas), Bangladesh i Bolívia.

Per descomptat, els usuaris innovadors poden trobar l’accés a Changelly amb una VPN fins i tot des d’un país restringit. No obstant això, si Changelly descobreix que les transaccions provenen d’un país prohibit, poden congelar els fons.

Té Changelly una cartera?

No, Changelly no té cartera. Tota la idea darrere de l’intercanvi és que no tenen custòdia ni emmagatzemen fons dels usuaris.

Quan es compara Changelly amb un altre intercanvi de criptomonedes, aquesta és realment la característica que els diferencia. En no emmagatzemar fons, Changelly no s’ha de preocupar de ser piratejat. Això és bo per a ells com a robatoris de criptografia han cobrat milers de milions de dòlars en monedes en els darrers anys.

Tanmateix, Changelly està integrat amb diverses carteres de criptomonedes i hi ha un parell d’avantatges derivats d’aquesta integració. En primer lloc, facilita el comerç. Els usuaris no han d’enviar els seus fons a Changelly, sinó que poden iniciar el comerç directament des de la seva cartera. En segon lloc, és més segur. Com que el comerç es produeix a la cartera, no hi ha cap possibilitat que un usuari escrigui malament una adreça de la cartera i perdi accidentalment fons.

Cartera Ardor i Cartera Èxode estan integrats amb Changelly, igual que una dotzena de carteres més populars. Una llista completa de carteres que admeten Changelly està disponible aquí.

Negociació a Changelly

En aquesta revisió de Changelly hem tractat molts temes, des de la manera en què Changelly determina els honoraris fins a la seva política sobre operacions anònimes. Segons la majoria de comptes, el principal punt de venda de Changelly és la seva facilitat d’ús. Faciliten el comerç de criptomonedes sense haver de registrar-se en una borsa. Això pot ser especialment útil com ho ha fet Changelly més de 100 parells comercials.

Changelly també és coneguda pel seu servei d’atenció al client competent. En el cas que els comerciants tinguin un problema a la plataforma, poden posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client i solucionar-lo ràpidament.

L’aplicació Changelly també facilita el comerç de criptomonedes i el seguiment de les transaccions. Això pot ser útil per a la presentació d’informes fiscals, especialment per a països amb impostos estrictes sobre criptomonedes com el Regne Unit.

En general, Changelly és un dels millors intercanvis en l’ecosistema de criptomonedes. A diferència d’alguns altres intercanvis centralitzats, mai no ha estat piratejat i amb el seu model únic sense custòdia és poc probable que ho sigui mai. Tenint en compte que Changelly és fàcil d’utilitzar i permet comprar criptomonedes amb targeta bancària, és probable que el seu volum de negociació només augmenti en el futur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me