revisió coin360

Avui, a la nostra revisió de COIN360, examinarem quines característiques ofereix aquest agregador de criptografia, així com els seus honoraris, avantatges i inconvenients.

Revisió de COIN360: visió general de l’intercanvi

COIN360 Ressenyes | Llegiu les ressenyes d'atenció al client de coin360.comCOIN360 és una criptomoneda i intercanvi de criptografia, infografia interactiva i agregador, que mostra dades com el rendiment de diferents monedes, fitxes i intercanvis en un mapa visualment atractiu. Les dades s’actualitzen cada vuit segons, proporcionant als inversors els darrers canvis del mercat.

El lloc va ser creat per ser útil per als comerciants que volen controlar diversos actius des d’un mateix lloc i simplificar-ne el seguiment.

Monedes i països disponibles admesos

La plataforma inclou 3.336 fitxes i monedes criptogràfiques, on podeu trobar mètriques bàsiques de les primeres 1.000 monedes, segons la capitalització del mercat.

Les dades es recopilen de 225 intercanvis, inclosos Binance, Bitmex, Bittrex, OKEx, Huobi, HitBTC, Bithumb, Coinbase Pro, UPbit, Bitfinex, Kraken, Coinone, Gemini, Bitstamp, Liquid, bitFlyer, Gate.io, Poloniex, Exmo, itBit , CEX.IO, IDEX, només per citar-ne alguns. Les dades de les monedes i dels intercanvis es poden filtrar de diferents maneres, però més endavant a la nostra revisió de COIN360.

Els usuaris de tots els països poden utilitzar la plataforma.

Compatibilitats COIN360

Es pot accedir a COIN360 mitjançant un navegador web en qualsevol sistema operatiu. Actualment no hi ha cap aplicació mòbil especialitzada, però la companyia ha declarat que en llançarà una aviat.

Interfície d’usuari i experiència

Les dades de criptografia i d’intercanvi es mostren en un colorit diagrama de maons que els usuaris poden personalitzar fàcilment per mostrar les monedes que els interessa seguir. “Moneda” i “Intercanvis“, Així com”Llistes de vigilància,”També es pot canviar a la vista de taula fent clic als quadrats que hi ha al costat de“ Veure ”a la part superior dreta de la pàgina, sota la funció de cerca.

Preguntes freqüents: Què és la capitalització total del mercat de criptografia | Moneda360

El lloc és bastant fàcil d’entendre, amb poques seccions per navegar. A la part superior esquerra de la pàgina, hi ha les seccions següents: “Monedes”, “Intercanvis”, “Llista de vigilància”, “Llibre de liquiditat,””Gràfics,””Sobre.També hi ha seccions “Preguntes més freqüents”, “Notes de premsa” i “Esdeveniments” si feu clic als tres punts que hi ha al costat de “Quant a”.

Actualització global de COIN360 | Fintech Zoom: finances mundials

Els canvis en els preus de les criptomonedes es mostren a la plataforma mitjançant marcadors de colors, amb les criptomonedes que creixen en preu que es marquen en verd, mentre que les que tenen preus en descens apareixen en vermell.

En fer clic a una moneda individual, us dirigirà a una pàgina que inclou mètriques com ara gràfics renovats, una pestanya “Mercats” i una secció “Notícies relacionades”. També hi ha una secció de widgets personalitzables, així com un botó per afegir directament la moneda a la vostra “llista de seguiment”. Altres estadístiques incloses són informació minera, liquiditat i diferencial.

Els gràfics de la pàgina de monedes mostren gràficament el límit de mercat i el preu dins d’un període de temps seleccionat. A la pestanya “Mercats” es mostren tots els intercanvis on es pot negociar la criptografia, on podeu veure altres parells de negociació, volum 24 hores, preu actual, subministrament en circulació, comissions i altres mètriques. En certa manera, s’assembla a l’estructura que utilitza CoinMarketCap.

Els botons de filtre sempre són visibles i a sota de la capçalera, on els usuaris poden ordenar les dades en funció de les monedes que vulguin, del seu rendiment en funció de períodes de temps específics, dels guanyadors i dels perdedors més importants, de l’interval de capitalització del mercat o de seleccionar en funció de la moneda base per mostrar les estadístiques . La moneda base està predeterminada en USD, però podeu canviar-la a GBP, CNY, EUR, JPY, CAD, RUB, TRY, IRR, BRL, UAH i USDT, BTC, ETH, EOS.

La pàgina d’intercanvi també té filtres que es poden utilitzar per trobar els guanyadors i els guanyadors més importants, el rendiment del període de temps, l’interval de volum, els mercats i les monedes base. També hi ha un filtre especial que ordena els intercanvis que han estat verificats per COIN360 analytics i els que no.

A la part inferior de la pàgina, hi ha una franja en moviment que inclou alguns dels darrers títols de notícies del món de les criptografies. Si feu clic a un títol, se us redirigirà al lloc de notícies que l’ha originat.

A la secció “Llista de vigilància”, podeu afegir les monedes que vulgueu seguir.

Llibre de liquiditat

Una secció molt útil desenvolupada per COIN360 és la “Llibre de liquiditat,”Que permet als comerciants trobar els intercanvis amb la millor liquiditat i, per tant, l’opció de compra o venda més convenient per als seus cryptos.

En utilitzar el selector d’intercanvi, els usuaris poden comparar els preus d’un intercanvi amb els d’altres plataformes de negociació per tal d’obtenir les millors tarifes del mercat. Cada quadre mostra un coeficient que es calcula com la relació entre el preu d’un intercanvi seleccionat i el preu d’aquest mateix ordre del millor dels altres intercanvis..

Com obtenir un compte COIN360

Els usuaris no han de crear un compte per utilitzar COIN360.

Comissions de canvi COIN360

El lloc i els seus serveis són totalment gratuïts.

Atenció al client

Com que la plataforma només mostra dades recopilades de diverses fonts i no cal que creeu un compte per utilitzar el servei, no hi ha servei d’atenció al client. El lloc inclou una pàgina de PMF detallada que respon a la majoria de preguntes relacionades amb COIN360.

Reputació de l’intercanvi COIN360

Els resultats de la revisió COIN360 van ser escassos, ja que pocs usuaris van publicar la seva experiència amb l’agregador.

COIN360 Ressenyes | Llegiu les ressenyes d'atenció al client de coin360.comEncès TrustPilot, la plataforma té una valoració de 4 sobre 5 estrelles, però només es basa en 4 comentaris dels usuaris. Tot i això, no es pot dir realment res dolent sobre aquesta plataforma, ja que no demana als usuaris que es registrin, no enllacin les seves carteres, etc. No hi ha comptes per gestionar per part de l’equip, i l’algoritme treu dades de tantes fonts i les actualitza. amb tanta freqüència que reflecteix amb precisió el mercat en qualsevol moment.

A més, és una plataforma que no cobra res pel seu servei. Probablement la gent hauria escrit més comentaris si realment tingués alguna cosa de què queixar-se.

Revisió COIN360: veredicte

COIN360 és una eina de mapa de calor agregador que agrupa dades per a criptomonedes i intercanvis a partir d’una infinitat de fonts. Aquesta plataforma, gratuïta, accessible i colorida, pot ajudar els comerciants a vigilar els actius que els interessen.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment