Poseidon Network IEO Revisió, classificació i anàlisi complet

Imagineu-vos poder pagar menys d’un terç del que cobra Google Cloud pels seus serveis d’emmagatzematge al núvol. Per a les empreses que gastin milers de dòlars en serveis d’emmagatzematge en núvol cada mes, això canviaria el joc. Tot i això, això és el que promet Poseidon, un projecte de blockchain llançat a la ABCC IEO Launchpad..

Poseidon és un projecte recentment llançat que té com a objectiu utilitzar la cadena de blocs per reunir entitats que necessiten emmagatzematge al núvol i amplada de banda amb propietaris d’IoT que tinguin excessos d’aquests serveis. L’inici s’orienta principalment a proveïdors de contingut web que de vegades han de pagar excessivament per optimitzar els seus serveis de distribució de contingut. La seva clientela actual inclou empreses de transmissió de vídeo, productors de contingut de vídeo, bloggers, desenvolupadors, dissenyadors web i plataformes comercials.

Xarxa Poseidon: Cloud Computing a Blockchain

Posidó és un dels primers projectes blockchain que es van llançar a l’intercanvi de criptomonedes ABCC. El seu objectiu és proporcionar una plataforma on els propietaris d’escriptoris i dispositius es puguin beneficiar econòmicament de l’excés d’amplada de banda o d’emmagatzematge.

Els propietaris individuals de telèfons intel·ligents i d’escriptoris s’han de classificar com a proveïdors de nodes lleugers. Les empreses amb grans xarxes de sistemes d’emmagatzematge connectats seran proveïdors de Super Node. Quan qualsevol tipus de proveïdor comparteixi els seus recursos addicionals a través de la xarxa Poseidon, rebran una compensació en forma de fitxes QQQ.


Per proporcionar els seus serveis amb èxit, Poseidon es basa en un sistema de capes. La primera capa depèn d’un gràfic acíclic dirigit, és a dir, té la capacitat d’expandir-se infinitament. Això també pot ajudar a reduir les comissions de transacció a mesura que s’incorporin més nodes a la xarxa.

La capa 2 és una barreja de tecnologies utilitzades per altres cadenes de blocs, inclosos els contractes intel·ligents. Ajudarà a fer que la plataforma Posidó sigui més segura i ràpida.

Un llibre blanc detallat

Posidó detalla fets sobre el seu projecte en un llibre blanc de 56 pàgines. És més tècnic que la majoria de papers blancs i destaca la informació que molts nous iniciadors no esmenten. El document comença descrivint una anàlisi de mercat de la indústria de l’emmagatzematge de dades a nivell mundial abans de descriure els seus serveis i aplicacions.

Posidó s’enorgulleix d’oferir no només una plataforma per als propietaris de dispositius que tenen avantatges per tenir amplada de banda i espai en disc addicionals, sinó també per ser una plataforma súper ràpida. Tal com es descriu al seu llibre blanc, hi ha plans per aprofitar les velocitats de la xarxa 5G per reduir la latència i convertir la seva xarxa en el millor servei de xarxa en núvol del món..

El llibre blanc també mostra com Poseidon planeja compartir els seus 21.000 milions de fitxes QQQ pre-minades. Els inversors competiran pel 10%, mentre que l’equip i els assessors compartiran el 30%. Un percentatge enorme de les comunitats, un 30% es mantindrà per fitxes, mentre que un altre 30% es mantindrà com a recompensa per als miners.

Perfil d’equip global

El projecte Poseidon està format per un gran equip format per almenys 25 membres. Dotze d’ells són assessors, un nombre significatiu tenint en compte que la mitjana ICO / IEO té cinc o menys assessors. Gairebé tots els membres tenen antecedents en blockchain, cosa que el fa fort i apte per al projecte que ens ocupa.

Lin clar—Lo CEO i cofundador, Lin és un empresari en sèrie d’èxit, que inclou entre les seves empreses Wretch.cc, una empresa adquirida per Yahoo. També és cofundador de BiiLabs, una startup tecnològica amb seu a Taiwan. El punt fort de Lin és la seva creativitat i la seva capacitat per convertir les startups en marques d’èxit, habilitats que espera aportar a Posidó.

Mike Lin—S’espera que Mike COO de la xarxa supervisi la major part de les operacions del dia a dia a Posidó.

Qing Wang—Cofundador del cap tecnològic, Wang és l’equip d’arquitectes, enginyers de producció, dissenyadors i tothom de Posidó que manegen l’aspecte tècnic de la xarxa..

Andy Tian—CEO del Grup Asia Innovations, Tian serà assessor de la xarxa Poseidon. La seva formació és la gestió, especialment les startups mòbils que ofereixen serveis d’entreteniment. Atès que l’acceleració de contingut de vídeo serà una branca important de Posidó, els serveis d’assessorament de Tian seran impactants per a la xarxa.

Model de negoci: fitxes QQQ i PSD

Posidó es basa en un model de negoci sòlid. La xarxa utilitzarà la cadena de blocs per facilitar l’acceleració del contingut d’una manera més rendible però ràpida i eficient. Està clar què ofereix Poseidó. Tot i això, és un projecte nou que espera que pugui interrompre la indústria d’emmagatzematge en núvol de mil milions de dòlars.

Una de les maneres en què l’inici espera atraure usuaris és monetitzar els seus serveis a tots els implicats. Els propietaris d’ordinadors i dispositius de tot el món proporcionaran l’emmagatzematge i l’amplada de banda que necessiten els proveïdors i les empreses.

Es cobraran amb el testimoni QQQ. Les entitats que vulguin contractar l’emmagatzematge i l’amplada de banda addicionals també pagaran amb els mateixos tokens. Posidó obtindrà beneficis cobrant tarifes pels seus serveis. Malgrat això, la xarxa pretén mantenir els seus càrrecs per amplada de banda en 0,03 USD per cada GB d’ample de banda lliurat. Competidors com Google Cloud, Amazon i Microsoft cobren entre 0,09 i 0,123 per 1 GB.

Tecnologia de suport:

Posidó consisteix en una cadena de blocs independent inspirada en Ethereum, NEM i EOS. També integra una gran varietat de sistemes de distribució de contingut. Junts, aquests sistemes constitueixen una xarxa on els usuaris poden compartir tot tipus de fitxers de forma fàcil i ràpida. Dins l’ecosistema hi ha aplicacions descentralitzades guiades per contractes intel·ligents, els sistemes descentralitzats de CDN i QEdge de Poseidon.

Intercanvi de socis: ABCC

A diferència de les ofertes inicials de monedes, Poseidon va arrencar a Launchpad d’intercanvi ABCC. ABCC és un mercat de criptomonedes, com Binance o Coinbase. I, igual que Binance, té un servei que permet als nous projectes de criptografia aprofitar la seva popularitat amb finalitats de màrqueting.

ABCC és relativament nou i admet una mica més de 70 altcoins. El nou token AT de BTC, ETH, USDT i ABCC són monedes bàsiques del seu lloc web. Com a nou canvi, ABCC no compta amb l’enorme base de clients de què es vanta Binance.

Tot i això, és una empresa en creixement molt més popular que les empreses emergents com Poseidon. L’intercanvi disposa dels recursos necessaris per comercialitzar Posidó i posteriorment l’afegeix a la seva llista de monedes negociables. Això ajudarà a la xarxa Poseidon a obtenir una adopció massiva més ràpidament que si s’esforçés a promocionar els seus serveis de forma independent.

Cripto-resistència

ABCC gestionarà la verificació KYC a tothom que vulgui invertir a Poseidon Network. Parlant d’invertir, la fase de finançament global del projecte està en curs. Poseidon Network té la seva seu a Taiwan, un país que admet la criptografia, però gent de tot el món pot invertir.

Com es va esmentar, els diners invertits a Poseidon Network es mantindran en contractes intel·ligents durant sis mesos. Tanmateix, els inversors rebran fitxes QQQ immediatament i podran canviar-les a ABCC poc després. El mínim que podeu invertir és de 50 USDT, cosa que us guanya 25.000 QQQ.

Distribució del testimoni

Tot i que es vendran 2.100 milions de fitxes QQQ durant la fase IEO del projecte, només representarà el 10% del total de fitxes QQQ. L’equip conservarà el 20% de les fitxes. Els assessors i socis com ABCC compartiran un 10%, mentre que un 30% es realitzarà amb finalitats de recompensa. El 30% restant s’utilitzarà per premiar els miners, les persones que lloguen amplada de banda i emmagatzematge a la comunitat.

Les fitxes PSD de Poseidon Network, que s’utilitzaran com a valors per a inversors elegibles, són fitxes ERC-20. Només se’n extrauran 1.000 milions. Els preus i les estructures d’assignació es publicaran més endavant.

Acceptació de la comunitat

Poseidon Network és sorprenentment popular per a un nou projecte. Té 11.000 seguidors a Twitter i 5.000 m’agrada a Facebook. L’inici és més popular a Twitter, on publica missatges setmanalment. El bloc Medium del grup també és popular i actiu.

Full de ruta

El projecte va començar l’any passat. L’etapa de desenvolupament havia finalitzat el quart trimestre del 2018. Poseidon va donar la benvinguda a inversors privats a finals del 2018. Actualment, el grup es troba en una fase de recaptació de fons públics. En pocs mesos, Poseidon espera començar a obtenir beneficis fins a 9 milions de dòlars al mes. També finalitzarà els sistemes QEdge i Qontrollers descentralitzats per al quart trimestre d’aquest any.

Una nota per als inversors

Poseidon Network té un pla de negoci sòlid i un equip ampli i divers d’enginyers, gestors i assessors amb una rica experiència en el blockchain. Els sistemes tècnics del projecte ja estan finalitzats, és a dir, la major part del finançament addicional es destinarà a la comercialització i la politització dels sistemes.

El públic objectiu del projecte són els milers de milions de persones ateses actualment per Google, Amazon i Microsoft a través dels seus serveis d’emmagatzematge en núvol i informàtica. És una indústria concorreguda, però, de nou, el mercat és enorme i creix cada vegada més.

El repte més gran de Posidó és convèncer els proveïdors de contingut d’adoptar la seva plataforma. Ja té els sistemes al seu lloc. Comercialitzar i mantenir la seva xarxa en funcionament les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana seran les seves missions clau. Si ho aconsegueix, Posidó podria convertir-se en una força a tenir en compte.

Podeu comprar el testimoni de Poseidon Network a Intercanvi ABCC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me