T1Markets: un corredor en línia regulat per CySEC que ofereix fins a 500X d’apalancament.

T1Mercats és una plataforma de corredors en línia que proporciona als comerciants contractes per diferències (CFD) a les plataformes MetaTrader 4 amb més de 300 actius financers, inclosos productes bàsics, divises, índex, metalls i criptomonedes.. 

El corredor en línia s’ha convertit gradualment en una de les plataformes més utilitzades per apostar pels actius financers que ofereixen una plataforma de negociació neta i fàcil d’utilitzar. Tot i que alguns dels propers corredors en línia han resultat ser estafes, T1markets passa la marca als corredors legítims que ofereixen un lloc web ben construït, conformitat KYC / AML, regulació de CySEC i amplis termes i condicions per als comerciants.. 

En aquest article de revisió, aprofundim en els mercats T1 centrant-nos en les funcions clau que ofereixen l’intercanvi, la regulació, els països acceptats, les comissions cobrades i les plataformes de negociació que s’ofereixen..

Ressenya: pros i contres

T1markets ofereix als operadors financers una plataforma de corretatge estable i fàcil d’utilitzar en CFDs, però també presenta una bona part dels seus problemes. A continuació s’enumeren alguns dels avantatges i desavantatges d’utilitzar T1makets. 


Pros 

 • Proporciona plataformes MetaTrader per a mòbils i navegadors web.
 • Corredor en línia regulat per CySEC.

Contres

 • Té diferencials elevats. 
 • No disponible a tots els països tercers, inclosos els Estats Units
 • Proporciona material educatiu als comerciants.        
 • Ofereix posicions d’alt palanquejament per als comerciants professionals.

Descripció general dels mercats T1

T1markets, l’ala comercial de General Capital Brokers Ltd. (GCB), és un corredor en línia regulat pel principal regulador financer de Xipre, CySEC. El corredor en línia es va llançar el 2017 i va oferir als comerciants una plataforma fàcil d’utilitzar per comprar, vendre i canviar CFD en productes financers. El corredor ofereix CFD en accions, matèries primeres, índexs, criptomonedes i metalls preciosos.

El broker està altament regulat, és a dir, els usuaris han d’omplir el seu compliment KYC per poder negociar. No obstant això, T1markets proporciona nivells de negociació segregats i protecció del saldo negatiu d’acord amb la següent regulació. S’ofereix una llista d’opcions de retirada i dipòsit a T1markets amb zero comissions o comissions comercials. 

No obstant això, el corredor cobra un diferencial de negociació en temps real que varia segons el lloc web principal de la plataforma. Els spreads comencen a 0,03 en parells de divises que augmenten en conseqüència a les principals classes d’actius oferts. 

Regulació dels mercats T1

T1markets (llicència núm. 333/17) és un intercanvi amb seu a Xipre regulat per la respectada Comissió de Borsa de Valors de Xipre (CySEC), amb el número de registre HE345774. Els forts límits regulatoris estableixen una política KYC dura i dura sobre la intermediació que tots els usuaris han d’omplir abans d’incorporar-se a la plataforma. 

A més, T1markets també ofereix un sistema per nivells per als comerciants en línia amb mantenir els nivells més alts de regulació. Els tres nivells de negociació (plata, or i platí) ofereixen diferents nivells d’estàndards KYC, oferint als comerciants totes les funcions disponibles a T1markets. 

Ubicacions de T1markets a tot el món

T1markets només ofereix serveis comercials a alguns països de tot el món. El corredor en línia centra els seus serveis en els països europeus donades les fronteres geogràfiques i normatives a què s’enfronta. T1markets ofereix els seus serveis a més de 20 països, inclosos Portugal, Malta, Àustria, Bulgària, República Txeca, Polònia i Regne Unit, entre d’altres.. 

Tot i que el comerç normal està obert a ciutadans dels països acceptats, algunes funcions i eines dels mercats T1 no estan disponibles per a països específics a causa de restriccions legals locals. Consulteu el lloc web de T1markets per obtenir la llista completa de funcions ofertes per a països específics.

Plataformes comercials disponibles a T1markets

T1markets ofereix plataformes comercials MetaTrader 4 (MT4) al seu lloc web i versions per a mòbils. MT4 és una plataforma comercial popular entre els operadors de valors i de divises que ofereix una experiència única i extensa per als usuaris malgrat el seu llançament el 2010. 

Les plataformes de negociació MT4 ofereixen funcions de negociació fàcils d’utilitzar, integrades, úniques i fiables, inclosos gràfics ben dissenyats amb més de 50 indicadors de gràfics, una àmplia gamma d’experts assessors (EA), un ampli entorn de proves posteriors i opcions de personalització..

T1market aprofita la plataforma MT4, creant una plataforma web i mòbil per al comerç de CFD. L’aplicació mòbil és accessible per a usuaris de tot el món i ofereix més de 90 eines de gràfics d’indicadors. Finalment, la plataforma també accepta operacions amb un clic, tipus de comandes i altres estratègies de negociació automatitzades. 

Obertura del compte

Com a corredor de valors regulat, T1Markets té moltes ganes de recollir les directrius i les dades de Know-Your-Customer (KYC) dels seus clients. En obrir el compte, el corredor en línia us ofereix un compte real o un compte de demostració, que ofereix proves sense utilitzar efectiu real. 

En tots dos comptes, es demana als usuaris que emplenin un formulari KYC que proporcioni la seva informació personal, així com una prova d’adreça i identificació. Per obrir un compte al corredor T1markets, també heu de proporcionar el vostre número de telèfon i els documents legals de la companyia, inclosos els Termes i condicions.

Aprofiteu els nivells als mercats T1

T1markets també ofereix posicions comercials de palanquejament en nivells per a operadors normals i professionals. La plataforma ofereix una posició de palanquejament predeterminada de 30: 1 als usuaris i comerciants nous amb verificació KYC de nivell 1. Es necessita una verificació KYC superior per obtenir posicions de palanquejament més altes dels mercats T1. 

Segons els nivells de nivell, els comerciants d’or reben un apalancament de fins a 400: 1, mentre que els operadors de platí (nivell més alt) poden rebre fins a 500: 1 en posicions de palanquejament.

Atesa la dura regulació europea sobre el palanquejament, només els comerciants professionals tenen més palanquejament que el palanquejament predeterminat.

Productes comercialitzables

T1markets ofereix més de 350 CFD en grans classes d’actius, inclosos índexs, metalls preciosos, criptomonedes, divises i renda variable. Segons la plataforma oficial de negociació, el corredor en línia ofereix GBPUSD, GBPJPY, BTCUSD, ETHEUR, XRPGBP, ASX200, Gold, Palladium i accions com Apple, GM i Microsoft.

Mètodes de pagament disponibles

El lloc web T1markets ofereix un nombre d’opcions de pagament contradictori en allò que hem pogut reunir. No obstant això, la llista d’opcions de pagament que s’inclouen inclouen transferències bancàries, transferències bancàries, VISA / MasterCard, targetes de crèdit i dèbit, pagaments Skrill, Safecharge, Neteller i MIR.

Dipòsits, retirada i honoraris

Com que la plataforma T1markets està protegida per CySEC, tots els dipòsits i retirades a través del corredor són segurs. Segons la informació publicada sobre el corredor, el valor mínim del dipòsit varia des dels nivells per nivells fins a la forma d’opció de pagament que tria un comerciant de CFD. El dipòsit mínim perquè els usuaris recarreguin el seu compte del compte bancari és de 215 €. Amb Przelewy el mínim és d’1 €.

Les retirades també es poden fer directament des de l’àrea del portal del client i només es poden retirar a comptes amb el mateix nom i propietari efectiu.

Tarifes

Tot i tenir comissions de dipòsit i retirades baixes, el corredor cobra una sèrie de comissions elevades, tal com es descriu a continuació:

 • El corredor cobra una multa de 50 euros per als usuaris que retirin els seus diners després d’haver realitzat operacions insignificants a la plataforma, ja sigui un comerç o aquells que mai no han cotitzat després d’haver ingressat fons. Sembla innecessari i car per als comerciants de la plataforma. 
 • El corredor en línia també cobra una comissió per retirades inferiors a 100 €. Els “càrrecs addicionals cobrats” se li revelen per endavant.
 • També es cobra una quota de 15 € en totes les transferències bancàries. Els termes i condicions estableixen que el corredor es reserva el dret de cobrar “la comissió de processament per les retirades efectuades mitjançant transferència bancària. 
 • Finalment, també es cobra una quota inactiva als comptes llargs inactius. La quota es divideix segons el temps que es passa sense negociar, és a dir, 61+ dies d’inactivitat atreu una penalització de 160 EUR, 91+ dies atreuen 120 € addicionals, 181+ dies d’inactivitat atreu una multa de 200 € i 271+ dies una inactivitat quota de 500 €.

   

Tiro de separació

T1markets ofereix una plataforma de comerç de CFDs vibrant, fàcil d’utilitzar i convenient, disponible a més de 20 països de tot el món. Disposant d’un canvi totalment regulat en virtut d’un dels reguladors financers més respectats del món, CySEC també augmenta la proposta de valor del corredor en línia.

La no acceptació d’altres països mundials a la plataforma, inclòs el mercat dels Estats Units i les nombroses comissions, és l’únic desavantatge important del corredor. Recordeu que heu de tenir precaució mentre comercieu amb corredors en línia!

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me