Revisió de B2BinPay: una passarel·la de pagament de criptografia segura i automatitzada

La passarel·la de pagament adequada pot ajudar la vostra empresa a rebre criptografia de manera segura i oportuna. El que és més important, us pot ajudar a mantenir el focus en el vostre servei bàsic. Però en una indústria on les passarel·les de pagament de Bitcoin estan afectades per sistemes no garantits, costos costosos i poca atenció al client, on es pot trobar una passarel·la de pagament fiable?

B2BinPay té una solució. Dissenyat per proporcionar múltiples productes de criptografia, B2BinPay és més que un processador de pagaments de Bitcoin. Inclou un processador de pagaments i carteres criptogràfiques per a altres monedes, tokens i monedes virtuals estables.  

Passarel·la de pagament

B2BinPay compta amb una passarel·la de pagaments segura i fàcil d’utilitzar, adequada tant per a startups com per a empreses en línia establertes. El processador de pagaments admet més de 20 criptomonedes, inclosos Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, NEO i EOS.

 També facilita les transaccions mitjançant tokens i altcoins estables com USDT, BNB, Gemini Dollar i True USD. A més, B2BinPay us permet retirar diners al vostre compte bancari mitjançant SWIFT o SEPA.


A més, la solució ofereix aquests avantatges:

 • Tarifes de processament baixes del 0,5%
 • Tipus de canvi en temps real
 • Comanda segura
 • Sense càrrecs ocults
 • Informes exhaustius de saldos i historial de transaccions
 • Subministrat sandbox

 B2BinPay ofereix dos plans per a empreses interessades en el seu processador multidivisa: solucions per a comerciants i empreses. Les ofertes inclouen tarifes fixes de processament, mentre que les tarifes d’aquestes últimes varien en funció dels ingressos obtinguts per la vostra empresa. 

Solució de comerciant Solució Enterprise
Comissions puntuals de 500 a 1.000 dòlars 2500 $ de tarifa única
Càrrec del 0,5% per transacció entrant Quota mínima de 500 dòlars al mes
Comissions zero per a les transaccions sortints Comissions de processament del 0,05% al ​​0,4% per a criptografia
Comissions de l’1% per monedes i fitxes estables Comissions del 0,1% a l’1% per a monedes i fitxes estables
Comissions de retirada del 0,5% SEPA Quota mensual de 350 dòlars per als tokens no líquids
Comissions de transferència SWIFT de l’1,5%

De manera similar a moltes passarel·les de pagament fiables, B2BinPay disposa d’una API fàcil d’utilitzar que l’empresa us pot ajudar a integrar-vos amb el vostre negoci. Per als no iniciats, una API ajuda a automatitzar tot el procés de cobrament de pagaments. 

Al seu torn, podeu centrar-vos en el màrqueting i la gestió del vostre negoci sense preocupar-vos si els vostres clients poden realitzar les compres amb èxit. Pel que fa a les retirades, podeu cobrar els vostres ingressos manualment o autoritzar a B2BinPay per completar els pagaments al vostre compte bancari automàticament. 

Intercanvi criptogràfic multidivisa

Una de les limitacions més difícils de molts pagaments criptogràfics arriba quan cal canviar els pagaments rebuts a través d’altcoins a monedes BTC o FIAT. Cal que utilitzeu una plataforma de negociació de tercers per canviar la vostra criptografia o afrontar tarifes explotadores.

 B2BinPay inclou un intercanvi intern que podeu utilitzar per intercanviar una àmplia gamma de criptografies a tarifes extremadament baixes. La companyia us permet intercanviar tots els seus monedors alternatius compatibles, inclosos Ether, Cardano, Bitcoin Cash, Ripple i EOS. 

El servei d’intercanvi de B2BinPay funciona d’una manera extremadament senzilla. També està automatitzat, cosa que us garanteix rebre criptografia exactament com la voleu. Per defecte, el sistema està programat per acceptar pagaments mitjançant una gran varietat d’altcoins.

 Però després de rebre les monedes, B2BinPay les converteix en:

 • Podeu retirar USD / EURO / GBP al vostre compte bancari
 • BTC / ETH / XRP, etc..
 • USD / USDC / USDT / PAX / GUSD, etc..

Per obtenir la màxima experiència, B2Bin PAY recomana als comerciants que facin servir aquestes tres eines d’integració de pagaments:

 • Woo COMERÇ
 • Magento
 • PrestaShop

Carteres calentes, fredes i càlides

Després d’haver-se llançat en un moment en què les empreses criptogràfiques estan exposades a pirateries informàtiques, B2BinPay té tres carteres adaptades a diferents ocasions. Inclou carteres calentes per ajudar a emmagatzemar altcoins temporalment immediatament quan es rebin dels compradors. 

A continuació, transfereix les vostres monedes a carteres fredes que ofereixen seguretat antilliscant i resistent al tall. Però, per assegurar-vos que podeu retirar els vostres diners de forma ràpida i còmoda, B2BinPay també inclou carteres càlides. Per ser precisos, les carteres càlides proporcionen una millor seguretat que les carteres calentes, però permeten pagaments més ràpids en comparació amb les carteres fredes.

Com a proveïdor de serveis B2B, B2BinPay proporciona avantatges especials als comerciants que ens ofereixen les seves carteres. Aquests són:

 • Retirades automàtiques a l’autorització
 • Nombrosos monedes alternatius, incloent fitxes i monedes estables
 • Tarifes transparents
 • Registres de l’historial de transaccions
 • API segura amb un sandbox
 • Registres complets en temps real
 • Tarifes extremadament baixes

Les carteres de l’empresa admeten més de 888 monedes. I amb tots ells, B2BinPay ofereix comissions de transacció baixes sense igual. També és molt ràpid, tot i que les velocitats de pagament varien d’una criptografia a l’altra. 

Més important encara, B2BinPay proporciona una gran comoditat a les empreses que utilitzen criptomonedes majors i menors. Els propietaris d’empreses poden utilitzar Bitcoin, NEO i Ethereum per transferir diners que pretenen retirar als seus comptes bancaris. Però si volen emmagatzemar l’efectiu mitjançant criptografies que no fluctuen amb freqüència, podrien utilitzar monedes estables.

Introducció a B2Bin PAY

Per obtenir una passarel·la de pagament B2BinPay, cal que envieu una sol·licitud omplint un breu formulari en línia. Proporcioneu el vostre nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i l’idioma de contacte preferit. Com a referència, la companyia admet anglès, espanyol, àrab, rus i xinès.

Després de proporcionar els detalls i enviar la vostra sol·licitud, B2BinPay es posarà en contacte amb vosaltres a través del vostre número de telèfon per obtenir més assistència. La companyia proporciona incorporació individualitzada al seu processador de pagaments, carteres i servei d’intercanvi.

Comunicació i Suport

B2BinPay proporciona atenció al client personalitzada des del moment en què sol·liciteu utilitzar els seus serveis. Rebreu una trucada d’un agent professional que us guiarà durant tot el procés d’integració del vostre negoci amb el sistema. 

L’empresa ofereix assistència personalitzada en diversos idiomes, com s’ha esmentat anteriorment. El seu principal canal de comunicació és mitjançant trucades telefòniques. Tanmateix, també podeu contactar amb els agents d’assistència mitjançant el correu electrònic a [protegit per correu electrònic]

Si preferiu ingressar empreses a través dels seus comptes de xarxes socials, podeu contactar amb B2BinPay a Facebook, Twitter o LinkedIn. Independentment del vostre canal de comunicació, l’empresa ofereix un servei de suport personalitzat per garantir una assistència de qualitat. 

Conclusió

B2BinPay és una passarel·la de pagament criptogràfica amb diferències. Permet als comerciants acceptar pagaments mitjançant un munt d’altcoins i tokens mitjançant la seva API segura i amb uns costos increïblement baixos. B2BinPay també ajuda els propietaris d’empreses a intercanviar criptografia i retirar-los als seus comptes bancaris. I en cas de problemes, l’empresa ofereix atenció al client durant tot el dia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me