Margex: el futur del comerç de derivats de criptomonedes amb un apalancament de fins a 100 vegades.

A mesura que el mercat de criptomonedes va assolir la capitalització borsària de 1 bilió de dòlars a principis d’any, una onada d’inversors es va posar en pràctica, tot buscant taxes de creixement superficials. En la recerca d’uns guanys encara més, el comerç amb apalancament criptogràfic també ha augmentat a mesura que els comerciants intenten ampliar els beneficis potencials de les seves posicions. 

En aquest article, ens centrem en Margex, un dels intercanvis de derivats de criptografia de més ràpid creixement, que ofereix una plataforma neta, fàcil d’utilitzar i amb un alt nivell d’apalancament als comerciants professionals, cosa que els permet aprofitar al màxim el seu comerç criptogràfic.

Què és Margex?

Margex és una plataforma de negociació de derivats basada en Bitcoin que ofereix als comerciants la possibilitat de negociar amb un apalancament de fins a 100 vegades. La plataforma té com a objectiu desfer-se de la complexa estructura comercial en criptografia alhora que proporciona una plataforma fàcil d’utilitzar, barata i segura per completar operacions. 

De manera única, Margex proporciona una plataforma de nova generació construïda com el primer intercanvi basat en la comunitat que permet als seus usuaris votar i triar entre un conjunt de funcions i fins i tot suggerir-ne de noves. Això permet als comerciants participar en la construcció de la seva plataforma de negociació de somnis, va dir un portaveu de la companyia. 


L’intercanvi amb domicili a Seychelles es va llançar el 2019 i proporciona als comerciants accés als mercats criptogràfics mundials i aporta un nou nivell de confort als comerciants. Els usuaris poden canviar futurs de Bitcoin amb palanquejament en sis parells de fitxes, inclosos ETH, LTC, XRP, EOS, YFI i BTC. 

Per què Margex?

Tot i ser relativament nou al mercat, Margex se situa com un dels millors intercanvis de derivats de criptografia al voltant. I hi ha diversos motius pels quals hauríeu de fer una ullada i provar la plataforma.

 • Privadesa: L’intercanvi valora la privadesa de les vostres dades i no revela cap informació vostra. A més, no hi ha cap KYC a l’intercanvi. 
 • Negociació segura: Margex utilitza el tipus d’infraestructura més pràctica i altament escalable que, fins i tot durant la màxima activitat del mercat, permet als comerciants comerciar sense interrupcions. Els fons s’emmagatzemen en una cartera freda per garantir els màxims nivells de seguretat.
 • Transparència: Disposareu d’un tauler de control clar de tots els vostres negocis, comandes i execucions per assegurar-vos que teniu el control dels vostres fons en qualsevol moment.. 

Sistema MP Shield

Tot i arribar a un mercat de bilions de dòlars, el camp de la criptografia encara està en la seva infància, per tant, la volatilitat salvatge del mercat. No obstant això, la manipulació del mercat al mercat criptogràfic encara té molta experiència a tot el mercat global. Això ha provocat que diversos governs i reguladors demanin augmentar les lleis i les normes per governar el mercat. 

No obstant això, Margex proporciona una solució única i exclusiva, MP Shield, amb l’objectiu de protegir-vos dels riscos de manipulació del mercat i evitar liquidacions injustes en operacions comercials. Llavors, com funciona el MP Shield?

Com s’ha esmentat anteriorment, Margex depèn de més de 12 proveïdors de liquiditat diferents per oracular els moviments de preus de criptografia. Mitjançant la seva tecnologia algorítmica basada en la IA, Margex fa un seguiment constant dels preus de cada proveïdor de liquiditat per garantir que no hi hagi cap manipulació. 

En particular, Margex se centra a proporcionar oportunitats comercials justes i iguals a tots els comerciants mitjançant el seguiment continu de les activitats comercials sospitoses. L’intercanvi tampoc no enumera els actius criptogràfics no líquids que de vegades s’inflen i manipulen els preus en esquemes de “pump and dump”. 

Apalancament comercial i marge

Com s’ha al·ludit, Margex ofereix als usuaris un alt apalancament de fins a 100 vegades les seves posicions, augmentant els seus beneficis potencials en el comerç. A continuació es mostra una taula completa sobre les especificacions de palanquejament de tots els actius de Margex:

Imatge: Margex / taxes

La plataforma ofereix un apalancament mínim de 5 vegades en cada actiu negociable amb la mida mínima de la comanda establerta en un valor d’1 dòlar.

Característiques de Margex

A part del sistema de protecció MP Shield i el comerç avançat de palanquejament, Margex també ofereix una gran quantitat de funcions a la seva plataforma, com ara: 

 • No es compleix el coneixement del vostre client (KYC) per als comerciants. 
 • Mercats altament líquids recolzats per 12 proveïdors de liquiditat.
 • Execució d’ordres ràpida. 
 • Comissions comercials competitives.
 • Una interfície d’usuari amigable.
 • Els indicadors de totes les ofertes (comissions de negociació, finançament, PnL, etc.) es mostren a la pantalla en temps real per a qualsevol acord.
 • Apalancament aïllat ajustable fins a 100 vegades en tots els actius negociables. 
 • Ús simultani de stop-loss / take profit per a cada operació
 • Sistema MP Shield

Comissions de negociació, retirada i dipòsits 

Dipòsits i retirades 

No obstant això, els dipòsits i canals de retirada de Margex es limiten a només Bitcoin, cosa que demostra una manca per als nous usuaris que vulguin comprar derivats de criptografia amb fiat. L’intercanvi també ofereix una opció per comprar criptografia amb la vostra targeta de crèdit a través del seu soci estratègic de tercers, Changelly.

Les retirades també es limiten a una vegada al dia a les 13.00 UTC, ja que tots els fons s’emmagatzemen en una cartera d’emmagatzematge en fred per motius de seguretat. Les retirades es cobren a 0,0005 BTC més la quota de xarxa variable. 

Tarifes

Margex ofereix comissions altament competitives en tots els instruments comercials, amb les comissions de Maker i Taker que oscil·len entre el 0,019% i el 0,06%, respectivament.. 

L’intercanvi també ofereix taxes de finançament durant la nit, que es basen en nombrosos factors com la volatilitat del mercat, la proporció global de transaccions obertes de llarg / curt i que canviarà en conseqüència. Els costos de finançament s’han de pagar cada vuit hores.

Està disponible l’estructura completa de les taxes aquí.

Extres 

 • Programa de derivació

Margex també ofereix als clients un programa de derivació i afiliació que els dóna l’oportunitat d’obtenir ingressos passius dels seus negocis. A diferència d’altres borses, Margex comparteix un 40% just i pla de les comissions de negociació que obtingueu amb la vostra derivació. Els pagaments es fan diàriament a Bitcoin amb un sistema d’anàlisi clar proporcionat per fer un seguiment de les vostres comissions. 

 • Demostració en directe

Voleu aprendre a negociar derivats de criptografia sense cap risc? Podeu dirigir-vos a la plataforma Margex Live Demo que us ofereix fons virtuals per practicar el palanquejament i el comerç de marges. 

 • Funcions basades en la comunitat 

Margex permetrà als usuaris suggerir i votar sobre les funcions que els agradaria veure a la plataforma, en un primer intercanvi “impulsat per la comunitat”. Amb això es pretén establir una plataforma de negociació perfecta per als comerciants. 

Margex és un projecte legítim?

Hi ha un bon nombre de projectes d’estafa que creen la indústria de les criptomonedes, però és segur dir que l’intercanvi Margex no n’és cap. L’intercanvi ofereix una plataforma legítima i regulada que es crea a mida per un equip experimentat de desenvolupadors, que elimina qualsevol dubte sobre si el projecte és fals. 

Conclusió

Margex pren gradualment el mercat dels derivats criptogràfics a través de la seva plataforma única i fàcil d’utilitzar. Tot i competir amb borses ja establertes com Binance, Deribit i Huobi, les característiques superiors de l’intercanvi li donen la pretensió de convertir-se en un dels millors borses de derivats de criptografia del món.. 

Preguntes freqüents

 • Què és MARGEX?

Margex és un intercanvi de derivats basat en bitcoins (plataforma de negociació) que ofereix als comerciants la possibilitat de negociar amb un apalancament de fins a 100 vegades.

 • La transferència bancària és un mètode de dipòsit disponible a Margex?

No, però els usuaris poden utilitzar la seva targeta de crèdit per ingressar fons al seu compte comercial de derivats Margex. 

 • Es permeten inversors nord-americans a Margex?

Actualment, cap inversor nord-americà no pot operar a la plataforma. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me