DueDEX Review: una plataforma de negociació de derivats amb apalancament 100X

Els futurs, els endavant, les opcions i els swaps són alguns dels instruments més populars al món de la inversió criptogràfica. Tot i això, a tanta gent li resulta difícil trobar una bona plataforma de negociació de derivats.

Molts llocs de comerç criptogràfic estan plens de problemes d’escalabilitat, manipulació de preus, altes comissions comercials i poca atenció al client. Però tots aquests problemes aviat podrien acabar gràcies a DueDEX, una plataforma de negociació de derivats de creixement ràpid.

Armat amb un motor de concordança de comandes que processa 100.000 transaccions per segon, DueDEX compta amb les eines i les funcions necessàries per resoldre els problemes de molts operadors de criptografia..

 • No cal verificar KYC
 • Apalancament de fins a 100 vegades
 • Un bo de benvinguda de fins a 70 dòlars
 • Segur i segur: DueDEX admet la verificació 2FA, compta amb xifratge SSL i emmagatzema criptografia en carteres fredes amb múltiples signatures
 • Càlculs de preus raonables: l’intercanvi calcula els preus de negociació en funció de la mitjana ponderada dels intercanvis de criptografia al primer lloc

L’intercanvi criptogràfic té més funcions.

 • Negociació de marges amb Bitcoin com a garantia
 • Liquiditat profunda: treballa amb nombrosos fabricants de mercats de primer nivell per proporcionar als comerciants una gran liquiditat
 • Just i transparent: l’intercanvi ofereix tota la informació que necessiten els comerciants. El seu personal no pot negociar amb els clients i té un fons d’assegurances per protegir encara més els comerciants
 • Un sistema que fa un seguiment freqüent dels preus índex subjacents de la criptografia per obtenir-ne la precisió
 • Atenció al client professional 24 hores, els 7 dies de la setmana
 • En cas que DueDEX estigui liquidat, utilitzarà fons d’assegurances per agrupar posicions del mercat i intentar tancar totes les operacions obertes. Com a resultat final, l’intercanvi utilitzarà una eina de desapalancament automàtic per desapalancar diferents operadors.

DueDEX: una plataforma dedicada al comerç de swaps


Duedex

Des del seu llançament, DueDEX s’ha centrat principalment en facilitar el comerç de swaps. Per als no iniciats, els swaps són contractes derivats que permeten a dos comerciants o empreses intercanviar instruments financers a un preu acordat prèviament.

En els contractes perpetus, però, els preus es calculen en temps real i es basen en les mitjanes ponderades d’una moneda específica. Hi ha quatre tipus principals de swaps: swaps de tipus d’interès, divisa, matèries primeres i credit default.

DueDEX ofereix permutes de divises per Bitcoin i el dòlar nord-americà. Però, a diferència de les operacions tradicionals, no cal que incorreu fortes taxes per canviar els vostres dòlars per Bitcoin. DueDEX cobra les tarifes següents als creadors i als compradors del mercat.

Apalancament Tarifa del fabricant Taker Fee
BTC / USD 100X -0,025% 0,075%

Els responsables del mercat no paguen comissions de negociació perquè proporcionen liquiditat a l’intercanvi DueDEX. En canvi, reben una bonificació del 0,025% per cada operació.

A tall de comparació, els principals intercanvis de Bitcoin tenen els següents càrrecs per als creadors i compradors del mercat.

Intercanvi Creador de mercats Market Taker
Binance 0,1% (BNB) 0,02% (BNB)
Deribit -0,02% 0,05%
BitMEX -0,025% 0,075%
Okex 0,02% 0,05%

Procés d’inscripció ràpida

 • Registra un compte

  Duedex

Visiteu el lloc web de DueDEX i registreu un compte. És un procés senzill que consisteix a donar la vostra adreça electrònica i establir una contrasenya segura. A continuació, haureu de verificar el vostre compte de correu electrònic fent clic a un enllaç de verificació. En segon lloc, heu de proporcionar un codi de verificació enviat al vostre correu electrònic.

També podeu crear un compte mitjançant el vostre número de telèfon. És fins i tot més senzill que el registre de correu electrònic, ja que només cal que proporcioneu el codi que us envieu per SMS.

 • Inicieu sessió i reclameu la vostra bonificació

Inicieu la sessió al vostre compte recentment registrat. Apareixerà una pestanya que us mostrarà què heu de fer per reclamar una bonificació de benvinguda. Normalment, heu de seguir el compte de Twitter DueDEX i tornar a retuitar el missatge fixat del compte. Després, empleneu una recompensa per reclamar la vostra bonificació de 10 dòlars.

 • Finançar el vostre compte

Tot i que DueDEX permet la negociació amb BTC / USD, només podeu finançar el vostre compte mitjançant BTC. Tot està bé, però. Quan obtingueu el primer dipòsit, obtindreu una recompensa de fins a 60 dòlars. Si dipositeu 0,05 BTC, obtindreu una bonificació de 15 dòlars. Rebrà 30 dòlars quan recarregueu 0,1 BTC i 60 dòlars si depositeu 0,2 BTC.

Plataforma de comerç DueDEX: senzilla tant per a principiants com per a experts

Duedex

Com que DueDEX és una plataforma de negociació de derivats, no es pot detectar el comerç. En canvi, la plataforma de negociació té funcions de “compra llarga” i “venda curta”. Podeu passar llarg o curt mitjançant una comanda límit o una ordre de mercat.

Una comanda límit significa que accepteu comprar o vendre una moneda en el futur a un preu designat. Per il·lustrar-ho, fem servir aquest exemple.

Creieu que Bitcoin guanyarà valor de 7.300 a 8.000 dòlars el febrer de 2020. Podeu introduir una ordre límit que autoritzi DueDEX a vendre el vostre xifrat quan BTC arribi als 8.000 dòlars. Fins i tot podeu fer servir palanquejament per augmentar els vostres beneficis potencials.

Una comanda de mercat us permet comprar o vendre criptografia en el futur als preus de mercat vigents. D’aquesta manera, no haureu d’esperar fins que BTC pugi de 7.300 a 8.000 dòlars. Podeu executar la vostra comanda a la vostra conveniència.

Eines de comerç

DueDEX ofereix als comerciants la llibertat de configurar la seva plataforma comercial al seu gust amb múltiples eines i funcions. Per començar, la plataforma compta amb un testnet públic a través del qual els nous comerciants poden aprendre a operar amb criptografia.

Molt poques plataformes comercials tenen un testnet públic, cosa que fa de DuDEX una de les millors plataformes per aprendre sobre el comerç criptogràfic. També és gratuït i senzill d’utilitzar.

Per als comerciants experimentats, DueDEX proporciona límit de parada i parada de mercat per ajudar a tancar posicions ràpidament. Aquestes funcions es troben al costat de les icones de comerç límit i de mercat.

Els comerciants experimentats també es poden beneficiar de la funció de comerç API. I, en ser un sistema construït de manera segura, poden confiar en que el programari de tercers no pugui retirar la seva criptografia il·legalment. DueDEX també admet palanquejament, com hem esmentat. Podeu ajustar-lo des de 1X, 2X, 5X, 10X o fins a 100X.

El gràfic comercial, a l’altre extrem, presenta una àmplia gamma d’eines que us ajudaran a adaptar la plataforma a les vostres necessitats. Podeu seleccionar indicadors, ajustar el temps o fins i tot ajustar els colors que mostren les espelmes. Podeu configurar escales, canviar el fons, la zona horària o canviar els tipus de lletra.

A més, podeu utilitzar la funció d’arrossegar i deixar anar per modificar les vostres posicions sense esforç. Una altra característica útil es troba a la part inferior del gràfic comercial. DueDEX us mostra un cop d’ull del nombre de posicions que heu obert, de les comandes actives i de l’historial de comandes.

Atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana

DueDEX proporciona assistència al client a través de diversos canals; twitter, telegrama i correu electrònic. Sempre podeu consultar les seves guies d’ajuda per trobar respostes a problemes habituals. Però si heu de comunicar-vos a l’equip de DueDEX, envieu una sol·licitud mitjançant el sistema basat en tiquets o utilitzeu les xarxes socials.

DueDEX té una presència impressionant a les xarxes socials amb prop de 14.000 seguidors a Twitter. Basat en les ressenyes en línia, la companyia també atén els clients professionalment. A més, l’inici proporciona assistència en diversos idiomes.

Programa d’afiliació rendible

A més d’atorgar bonificacions de benvinguda, DueDEX us ofereix l’oportunitat de guanyar diners comercialitzant el vostre producte comercial als vostres amics i aficionats a les xarxes socials. Rebreu una comissió del 30% per cada operador nou que recomaneu a DueDEX. I si els vostres comerciants derivats aporten més clients, obtindreu una comissió addicional del 10%.

Conclusió

DueDEX és una plataforma de negociació de derivats llançada a principis d’aquest any. Està registrat a Belize, però està format per un equip distribuït en diversos països del món. Tot i que no és l’únic intercanvi de negociació de derivats, és l’única plataforma compromesa amb el fet que “no hi ha un taulell de negociació intern” per posar els comerciants en primer lloc!

La introducció a DueDEX triga menys de deu minuts. També és gratificant operar a la plataforma, ja que rebeu fins a 70 dòlars com a bonificació en finançar el vostre compte. Només podeu dipositar mitjançant BTC, tot i que l’inici té previst donar suport a més criptografia.

A l’hora de crear posicions, podeu fer llargs o curts mitjançant un límit o una comanda de mercat. I com que DueDEX ofereix contractes perpetus sense dates de caducitat, tanqueu les vostres operacions a la vostra conveniència.

Inscriviu-vos a DueDex avui obtindreu avui la vostra bonificació de 70 $!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me