Diversifiqueu la vostra cartera amb la plataforma impulsada per la intel·ligència artificial: WorldMarkets.

World Markets, una plataforma de negociació líder, lidera la indústria amb una plataforma invertida centrada en la IA. Amb una característica única anomenada “Intel·ligència artificial gestionada pel comerciant”, combina tecnologia avançada d’IA i analista expert.

Durant les darreres dècades, l’avenç tecnològic ha revolucionat la nostra manera de viure i de fer negocis. Penseu en les tecnologies intel·ligents que enriqueixen la vida i que fan feliç la vida a casa nostra. La Internet súper ràpida d’avui ha millorat la vida, mentre que la intel·ligència artificial (IA) ha afectat gairebé totes les indústries.

L’impacte d’AI en el comerç ha millorat la fiabilitat i l’eficiència de la indústria financera. Ha facilitat el terreny de la inversió tant per als inversors experimentats com per als propers. Com a resultat, cada vegada hi ha més empreses de corretatge, inclosos els mercats mundials, que adopten la tecnologia per executar totes les seves transaccions de mercat..  

Visió general dels mercats mundials

Mercats mundials, una plataforma de negociació líder, que lidera la indústria amb una plataforma invertida centrada en la IA. Té una característica única anomenada comptes comercials “Gestió de la intel·ligència artificial gestionada pel comerciant” que combina tecnologia avançada d’IA i analista expert.


 Aquesta barreja d’intel·ligència humana i de màquines ha assegurat que la plataforma produeix rendiments positius de les inversions, independentment de les condicions del mercat. 

Com es comença a negociar en comptes gestionats per IA del mercat mundial?

Tot i la complexitat que hi ha darrere de la tecnologia d’IA, la plataforma proporciona una plataforma bastant fàcil de navegar que no requereix cap experiència prèvia. Aquí teniu una guia per a la creació de comptes;

 • Un cop al lloc web, feu clic al botó d’inici de sessió a l’extrem superior dret.

Firmeu el document d’acord digital que donarà accés a la plataforma a la funció exclusiva de comerç del vostre compte.

 • Dipositeu fons al vostre compte a través dels diversos proveïdors de pagaments globals disponibles.
 • Activeu el vostre compte i espereu 24 hores per començar a operar

Quant us costarà?

A part de les innovadores característiques tecnològiques que World Markets ha implementat per garantir que els inversors no perdin la seva inversió, la plataforma ofereix l’estructura de preus més competitiva. Per començar, la majoria dels proveïdors de serveis de comptes gestionats cobren un 30% o més. Això és el que pagareu als mercats mundials;

 • Comissió de rendiment del 20% per als comptes estàndard i comissió de gestió anual de l’1%. (us quedareu amb un 80% de benefici)
 • Comissió de rendiment del 10% per als comptes Gold Gold i comissió de gestió anual del 0,5% (us quedareu amb el 90% del benefici net.

Els casos d’abús de gestió de comptes han fet que els clients siguin escèptics sobre la inversió en aquests serveis. Worldmarkets.com té diverses funcions que garanteixen que els fons dels inversors estiguin intactes.

 • Sense comissions inicials en cap compte de mercats mundials
 • No s’han de cobrar comissions de recàrrecs ni bonificacions als diferencials
 • La plataforma funciona amb una marca d’aigua alta; els comptes només estan subjectes a càrrecs de beneficis nets

Seguretat del compte AI de Mercats Mundials

La primera preocupació de tots els inversors és la seguretat de la seva inversió abans de considerar els rendiments. World Markets ha integrat els procediments de gestió de riscos més avançats que analitzen els riscos abans de l’execució de cada transacció.

A més, la plataforma utilitza autenticació de dos factors i xifratge de nivell militar que reforça els comptes dels inversors de qualsevol accés no autoritzat.

Atès que la plataforma conté grans volums de fons dels inversors, tots es transfereixen a diferents bancs i proveïdors de liquiditat de nivell 1 per garantir que hi hagi una capa de seguretat addicional en tots els fronts.. 

I no us preocupeu que una persona interna pugui alterar les operacions comercials del vostre compte. Els membres dels mercats mundials tenen accés a la funció “només comercial”. Això vol dir que sou l’únic amb les claus per retirar i altres funcions delicades del compte.

Més serveis oferts a la plataforma World Markets

 Abans d’ampliar els seus serveis per incloure serveis de comptes de negociació gestionats per IA, World Markets funciona des del 2003 com a distribuïdor de metalls preciosos. Des d’aleshores han inclòs altres oportunitats de negociació en línia com accions, divises, productes bàsics, índexs i criptomonedes.

Una cosa que us cridarà l’atenció abans d’hora és que els mercats mundials actuen com a introductors de la majoria dels seus productes en lloc dels intermediaris principals. Entre les seves empreses associades hi ha Bitmex, UFX i HYCM, que han estat operatives des de fa més de tres dècades, un factor que augmenta el nivell de confiança dels mercats mundials com a marca. Algunes de les funcions que fan que aquesta plataforma sigui popular són:

 • Plataforma de negociació
 • Metalls exòtics
 • Programa d’afiliació

Plataforma de negociació

La plataforma ofereix als comerciants l’opció de triar entre diverses plataformes comercials.

 • MGL Copy Trader intern (per al comerç de comptes gestionats per IA)
 • MetaTrader 4 & MetaTrader 5 (comptes de comerç automàtic i compte de comerç de criptomonedes)

Aquestes són les plataformes comercials més avançades que s’utilitzen actualment. Són compatibles amb qualsevol navegador web, dispositiu Mac i Windows. No us heu d’encallar al portàtil perquè pugueu executar algunes operacions. Podeu accedir fàcilment al vostre compte comercial mitjançant el telèfon mòbil. Només haureu d’instal·lar una aplicació comercial que estigui disponible a l’App Store o a Google Play.

Metalls exòtics

Molts comerciants reconeixen els mercats mundials com una plataforma de comerciants de metalls exòtics, principalment or i plata. La plataforma, però, permet als comerciants un accés segur a altres mercats del metall que els permet identificar noves oportunitats i diversificar la seva cartera. Aquests metalls inclouen;

 • Platí
 • Pal·ladi
 • Ruteni
 • Iridi

Programes d’afiliació

Si teniu amics, podeu convidar a la plataforma a negociar, World Market us recompensarà generosament. Per cada derivació reeixida, rebreu el 50% de totes les comissions cobrades de les transaccions dels usuaris nous. Tanmateix, aquí teniu el punt de partida: si aconsegueu obtenir 10 referències amb èxit, obtindreu 1 Gold de crèdit Suisse Gold Bar. 

Atenció al client

La plataforma compta amb un equip d’atenció al client robust que està disponible les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana durant tot l’any. Els clients poden contactar mitjançant correu electrònic, formulari d’entrada o telèfon. Tingueu en compte que la plataforma està disponible a 43 països de tot el món i que té números de telèfon per a cada país.

Pros

 • Alts nivells de diversificació que permeten als inversors influir
 • Admet diverses opcions de pagament 
 • Líder de la indústria en el comerç de lingots
 • Col·labora amb firmes financeres mundials de primer nivell com Barchat, HYCM, Trading View, DX. Exchange i BitMix 
 • La firma té diversos premis i distincions entre les millors agències financeres del món

Contres

 • AI trading encara no té cap aplicació o aplicació mòbil per a Android disponible
 • No admet els dipòsits ni les retirades de targetes de crèdit
 • No hi ha comptes de demostració disponibles 

Conclusió

Mercats mundials s’ha consolidat com un corredor creïble a la indústria. Des del seu llançament el 2003, l’empresa s’ha diferenciat dels competidors amb els seus serveis superiors en tots els seus mercats comercials. La recent inclusió de comptes gestionats per IA i sistemes de negociació automatitzats canvia el joc.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me