Cripto Intercambio Review: la forma més ràpida d’intercanviar Crypto?

La demanda d’intercanvis de criptografia instantània augmenta a mesura que la gent busca maneres ràpides, segures i còmodes de negociar altcoins. La seguretat és especialment vital per a molts propietaris de divises virtuals. I a mesura que els casos de pirateria persisteixen als llocs tradicionals de comerç amb altcoin, els comerciants esperen que els intercanvis no custodiats com Cripto InterCambio solucionin les seves necessitats.

Parlant de Cripto InterCambio, la startup xilena ha estat notícia des del seu llançament al juny. Tot i que es va fundar amb la missió de facilitar l’intercanvi ràpid d’altcoins a l’Amèrica Llatina, la start-up s’està convertint en una plataforma global..

Llavors, de què tracta Cripto InterCambio? A continuació, us oferim un resum de l’intercanvi:

 • Una manera ràpida d’intercanviar criptografia
 • S’admet una àmplia gamma d’altcoins
 • Taxes zero
 • Volums de comerç il·limitats
 • Sense registre
 • Atenció al client durant tot el dia

Com s’utilitza Cripto InterCambio

Cripto InterCambio Inclou una interfície d’usuari ordenada i ben organitzada per a transaccions sense esforç. Com que és gratuït i no requereix registre, tot el que necessiteu per completar un canvi és l’adreça del receptor. Cripto InterCambio fa la resta.


El procés complet pas a pas és el següent:

 1. Accediu a l’eina d’intercanvi a criptointercambio.com
 2. Seleccioneu quina criptografia i quant voleu enviar
 3. Trieu quin altcoin voleu rebre a canvi
 4. Feu clic a Intercanvia ara
 5. Introduïu l’adreça del receptor i aneu al següent pas
 6. Confirmeu i realitzeu el pagament
 7. Deseu el vostre identificador de transacció com a referència futura
 8. Envieu el vostre xifrat a una adreça proporcionada per l’intercanvi

Cripto InterCambio facilita els intercanvis en un termini de 5 a 30 minuts, en funció de les altcoins que s’intercanvien. El Bitcoin de vegades triga més quan hi ha una gran demanda. Però segons els revisors en línia; és un intercanvi ràpid.

Una altra característica destacada és que podeu fer transaccions repetides amb InterCambio sense visitar el seu lloc web. Això us ajudarà si canvieu monedes a un altcoin específic regularment.

Suposem que mina Ethereum i que regularment l’ha d’intercanviar a Bitcoin abans de cobrar al seu compte bancari. Podeu desar l’adreça ETH d’InterCambio després de la primera transacció. A partir d’ara, enviarà una quantitat específica d’Ethereum a l’adreça i InterCambio enviarà una quantitat equivalent de BTC a la seva cartera Bitcoin..

Monedes admeses

Cripto InterCambio actualitza contínuament la seva llista de criptomonedes admeses. Fins ara, facilita l’intercanvi de més de 100 monedes alt, monedes estables i fitxes. Algunes de les monedes més populars que podeu intercanviar al lloc web són:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Ondulació
 • Monero
 • DASH
 • Tether en USD
 • Binance
 • DOGE

Podeu canviar totes les monedes admeses des de les quantitats més petites possibles fins al màxim que us pugueu permetre. L’intercanvi us mostra el mínim requerit que podeu enviar per a cada xifrat per a la vostra comoditat.

Però també us aconsella esbrinar les tarifes de xarxa blockchain previstes per a cada altcoin que vulgueu enviar. D’aquesta manera, se us informarà millor de quant enviar si voleu rebre una quantitat específica d’altcoins a canvi.

Seguretat i privadesa

Un dels millors punts forts de Cripto InterCambio són les seves funcions de privadesa. No demana el vostre correu electrònic, el vostre nom ni les vostres adreces de contacte. L’intercanvi només interessa l’adreça de cartera del receptor. Tanmateix, manté un registre dels vostres rebuts, notes, missatges i etiquetes de destinació. Enregistra aquests registres per accelerar els pagaments futurs.

Per seguretat, InterCambio ha protegit el seu lloc web mitjançant xifratge SSL. Això vol dir que tota la informació que flueix des de l’ordinador cap a l’intercanvi està encriptada i no pot ser vista per tercers usuaris d’Internet.

En ser un intercanvi sense custòdia, Cripto InterCambio no emmagatzema en absolut la vostra criptografia. D’aquesta manera, s’elimina el risc de ser piratejat i de comprometre els altcoins de la gent.

Quan envieu BTC a la borsa, troba una plataforma de negociació que ofereix els millors tipus de canvi i completa la transacció a l’instant. Després d’això, envia altcoins corresponents a l’adreça del receptor immediatament.

Encara en seguretat, Cripto InterCambio té funcions per reconèixer adreces de cartera no vàlides. Per tant, si introduïu una adreça amb un caràcter que falta, no enviarà el pagament i provocarà la pèrdua dels vostres altcoins. També reconeix les adreces que no es corresponen amb l’altcoin que voleu rebre.

Per exemple, us pot dir que heu introduït una adreça de Dashcoin (DSH) després d’haver especificat que voleu rebre monedes de Dash (DASH). En aquest procés, us protegeix d’equivocar-vos i de perdre els vostres fons de manera permanent.

Països donats suport

Actualment, la majoria d’intercanvis criptogràfics ofereixen serveis d’intercanvi a tot el món. Però, a causa de les regulacions governamentals, és habitual que les plataformes comercials populars excloguin les nacions amb lleis restrictives sobre criptomoneda. Corea del Nord, la Xina i els EUA són alguns dels països més comuns a què la majoria de borses opten per no oferir els seus serveis.

Cripto InterCambio no és immune a aquestes normatives. Com a resultat, proporciona una pauta d’expectatives que requereix dels seus clients. Com a visió general, diu;

 • Tots els usuaris han de tenir més de 18 anys
 • No heu d’utilitzar el servei per realitzar activitats il·legals
 • No ha de ser resident als EUA, Cuba, Sudan, Corea del Nord, Crimea, Síria, Bolívia o Bangla Desh
 • Heu de proporcionar informació correcta mentre utilitzeu el seu servei
 • No heu d’utilitzar robots ni aranyes per canviar monedes a la seva plataforma

No cal dir que Cripto InterCambio espera que utilitzeu els seus serveis legalment i èticament. No sol·licita informació personal ni detalls de verificació. Per tant, sempre podeu utilitzar els seus serveis encara que vingueu d’un país que prohibeix la criptografia. Però heu d’assumir tots els riscos en fer-ho.

Atenció al client

Cripto InterCambio proporciona suport en anglès, espanyol i portuguès, els tres idiomes més populars a Amèrica Llatina. Podeu enviar un correu electrònic a l’inici, fer-los un tuit, contactar amb el seu personal de Facebook o contactar-hi a través de Medium.com.

Però abans de contactar amb Cripto InterCambio, penseu a trobar respostes a la secció de preguntes més freqüents del lloc. Per exemple, podeu saber per què el lloc no utilitza tarifes fixes, com trobar una adreça de cartera o cancel·lar la vostra transacció.

La pregunta més freqüent inclou més d’una dotzena de preguntes i respostes. Per tant, hi ha moltes possibilitats de trobar una solució a qualsevol problema que pugui tenir per Cripto InterCambio. Per descomptat, no dubteu a enviar un correu electrònic si creieu que obtindreu una resposta millor d’aquesta manera.

Concursos de Nadal

Durant aquesta temporada festiva, Cripto InterCambio reparteix 20, 30, 50, 70 i 100 dòlars a cinc afortunats guanyadors en el seu concurs en curs. Les regles són senzilles:

Alternativament;

 • Com les pàgines de Facebook d’InterCambio: Cripto InterCambio espanol i Cripto InterCambio International
 • Compartiu les pàgines i escriviu un comentari que descrigui el vostre desig de Nadal a la publicació

InterCambio vs Changelly vs Shapeshift

Changelly i Shapeshift són dos dels intercanvis instantanis més populars en línia. Però, com es comparen amb el Cripto InterCambio de Xile?

Changelly

 • 5% de comissions de transacció
 • Admet tant FIAT com Crypto
 • Ràpid i popular
 • Requereix correu electrònic per fer transaccions
 • Sol·licita regularment comptes de xarxes socials per a verificacions addicionals
 • Els costos poden ser superiors als de les borses tradicionals

Canvi de forma

 • Inscripció obligatòria des del 2018
 • Admet més de 30 altcoins
 • Comissions de transacció zero
 • Nombroses queixes sobre transaccions lentes
 • Comissions de miners inflades

Cripto InterCambio és més similar a Shapeshift que Changelly. Tot i això, no sol·licita el registre del compte. Admet un nombre significativament superior d’altcoins i té la reputació de facilitar les transaccions ràpidament.

Conclusió

Cripto InterCambio fa el que promet excel·lentment; us permet intercanviar criptografia de forma ràpida i gratuïta. Ofereix aquest servei sense emmagatzemar el vostre altcoin, sol·licitant la vostra informació personal o qualsevol altre requisit de KYC. En altres paraules, ofereix serveis d’intercanvi criptogràfic de la manera que tots desitgem que es lliurin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me