Canvi que us permet operar amb criptomoneda a zero comissions comercials: Phemex

Un dels intercanvis més ràpids amb capacitat per gestionar 300.000 transaccions per segon, amb temps de resposta de comandes inferiors a 1 mil·lisegon.

Phemex és un intercanvi de criptomonedes relativament jove que busca trencar el mercat d’intercanvis amb el comerç de quota zero basat en membres. Va ser fundada el 2019 i registrada com a empresa a Singapur, que opera sota la jurisdicció de les Illes Verges Britàniques. L’intercanvi està liderat per vuit antics empleats de Morgan Stanley, amb Jack Tao com a director general.

Des de llavors, Phemex ha experimentat un enorme creixement. Segons Alexa, Phemex ha crescut fins a convertir-se en un dels 40.000 llocs web més visitats de tot el món. CoinMarketCap el situa com el sisè intercanvi de contractes perpetus BTC / USD. En el comerç al comptat, Phemex registra actualment un volum de negociació diari de poc menys de 300 milions de dòlars en sis mercats.

Avantatges del comerç de criptomonedes a Phemex

  • Sisè intercanvi més gran per BTC-Futures
  • Negociació puntual sense comissions per a usuaris premium
  • Comissió negativa de Maker en contractes de futurs
  • Bons de benvinguda i derivació

Desavantatges de negociar criptomonedes a Phemex


  • No està regulat ni restringit per a algunes jurisdiccions
  • Restriccions de retirada per a usuaris no premium
  • El comerç al punt requereix subscripció premium

Nivells de pertinença

En lloc de cobrar comissions de negociació, Phemex busca generar ingressos mitjançant la venda de paquets de membres. Amb aquest propòsit, ofereixen tres nivells de membres diferents. La subscripció estàndard gratuïta permet accedir a la plataforma de negociació Futures. Les retirades només es processen tres vegades al dia, amb un límit de retirada diària de 2 BTC.

El preu dels paquets de subscripció premium oscil·la entre els 9,99 dòlars per a una subscripció de 30 dies a una subscripció anual per 69,99 dòlars. La subscripció premium permet accedir als mercats spot amb taxes de negociació del zero per cent i elimina el límit de retirada. Les retirades de primes es processen cada hora.

A més, els membres premium poden regalar una prova de 30 dies als seus amics. Els abonaments de prova ofereixen les mateixes funcions que els abonaments premium, només sense comandes condicionals en mercats spot i amb algunes restriccions de retirada. 

Carteres i mercats puntuals

Phemex els usuaris tenen accés a set carteres de custòdia (BTC, ETH, XRP, LINK i USDT). Aquests comprenen els 4 parells de negociació al comptat, que es liquiden en USDT. Per seguretat, Phemex ha implementat un sistema jerarquitzat de cartera freda determinista, assignant adreces de dipòsit a tots els usuaris i emmagatzemant els fons en una cartera freda multisignatura. 

Mercats de derivats

A més de l’intercanvi puntual, Phemex llista els contractes perpetus de sis criptomonedes (BTC, ETH, XRP, LINK, XTZ i LTC) i un altre contracte perpetu d’or. Els contractes Altcoin i Gold es cotitzen i es liquiden en USD, mentre que el contracte Bitcoin es liquida a BTC. Els futurs BTC i gold es poden negociar amb un apalancament de fins a 100x, mentre que la resta de contractes tenen un apalancament màxim de 20x.

Tots els mercats spot i derivats es poden negociar en una xarxa de proves simulada, que dóna als usuaris l’opció de provar les seves estratègies comercials abans d’aplicar-les amb diners reals..

Bonificació de benvinguda i programa de referència

Phemex ofereix tres nivells de bonificacions de benvinguda. El primer nivell per valor de 2 dòlars s’acredita instantàniament en activar el compte. Els usuaris que segueixen Phemex a Twitter i retuitegen el seu Tweet fixat reben 10 $ addicionals. Finalment, finançant el seu compte de Phemex amb usuaris de xarxes de 0,2 BTC o 1500 $, es cobrarà una bonificació de benvinguda addicional de 60 $.  

Els influents poden guanyar una comissió del 50% de tots els usuaris que s’inscriguin mitjançant el seu codi de referència a través de l’exclusiu programa Phemex All-Star. A més, reben una comissió del 10% per la derivació d’altres participants de l’All Star. Els usuaris que no participin al programa All-Star poden obtenir altres bons de referència, com ara subscripció premium gratuïta.

Seguretat

Tots els sistemes de programari Phemex estan allotjats a AWS Cloud, utilitzant tallafocs i llistes blanques per separar diferents sistemes comercials, minimitzar el risc i mitigar els danys derivats de possibles incompliments de seguretat.. 

Els comptes d’usuari estan protegits mitjançant autenticació de dos factors per a totes les operacions crítiques. A més, Phemex utilitza comptabilitat de doble entrada a nivell bancari per evitar la manipulació de registres de tercers i per detectar incompliments. 

Els fons dels usuaris s’emmagatzemen en carteres fredes, reduint al mínim els danys potencials derivats dels pirates informàtics. Totes les retirades es comproven si hi ha activitats malicioses abans de ser aprovades. Els motors de negociació de Phemex permeten la liquidació ràpida i sense errors de les operacions. Phemex ofereix un servei d’atenció al client multilingüe 24/7.

Estructura de la taxa

Les comissions de retirada de carteres són raonables i generalment es troben en el mateix rang que altres borses. Per exemple, Phemex cobra 0,0005 BTC per les retirades de Bitcoin o 1 USDT per les retirades de Tether. Les retirades de comptes comercials en USD o BTC són gratuïtes. 

La quota de Taker a la plataforma Futures és del 0,075% per a tots els mercats. Phemex incentiva els usuaris que proporcionen liquiditat als seus quaderns de comandes amb una quota de Maker negativa del -0,025%. 

Per als mercats spot, totes les transaccions realitzades a través del lloc web o de l’aplicació mòbil de Phemex són gratuïtes. Per als comerciants automatitzats, hi ha una opció per al comerç basat en API, amb una taxa del 0,1%. 

En comparació, Binance cobra una tarifa base del 0,1% per operacions puntuals. Això significa que els comerciants amb un volum anual superior a 70.000 dòlars poden trobar una alternativa més barata a Phemex. A més, els creadors de mercats i els comerciants que prefereixin limitar les comandes per sobre de les comandes de mercat poden beneficiar-se de la quota negativa de Maker.

És Phemex un Exchange segur per utilitzar?

Atès que Phemex és un dels intercanvis de criptomoneda de més alt perfil més joves, encara han de suportar la prova del temps. No obstant això, Phemex està operat per un equip de professionals de tecnologia de negociació d’alta freqüència amb diversos anys d’experiència com a executius de Morgan Stanley. 

La seva lletra i experiència en desenvolupament i ciberseguretat es reconeixen clarament en els seus conceptes de seguretat. Els fons dels usuaris generalment s’emmagatzemen en carteres fredes multisignatura amb 2FA i controls de seguretat addicionals en retirar-los. 

Un punt negatiu és la manca d’una regulació clara. Com a tal, els serveis proporcionats per Phemex estan restringits en algunes jurisdiccions, inclosos els Estats Units. Es recomana als usuaris que consultin les Condicions d’ús per comprovar si són elegibles per negociar a la borsa i si la borsa està regulada al seu país d’origen..

Veredicte de revisió de Phemex

Phemex és un intercanvi de criptomonedes relativament nou, que no obstant això ha demostrat un enorme creixement durant l’últim any. L’intercanvi promet una elevada liquiditat i apalancament de fins a 100 vegades en Bitcoin i Gold Futures. 

L’estructura de les quotes i l’abonament premium converteixen Phemex en una alternativa interessant, especialment per als comerciants spot de gran volum i els líders. 

Aspectes clau

  • Phemex és l’intercanvi de futurs i espot de criptomonedes amb més creixement el 2020.
  • En lloc de confiar en comissions de negociació, Phemex ofereix operacions puntuals de quota zero per a membres premium.
  • Els contractes perpetus es poden negociar amb un màxim de 100x i els altcoins amb un apalancament de fins a 20x. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me