Bybit Review: Intercanvi de derivats de criptomonedes

Un dels problemes més grans amb què s’enfronten els comerciants de criptografia és la manca d’intercanvis que escoltin o es preocupin per les seves necessitats. Massa sovint es tracta més aviat de beneficis, cosa que deixa frustrats a molts comerciants a causa de problemes com la baixa liquiditat, els motors de concordança lenta i l’assistència deficient al client.

Bybit, un intercanvi de derivats de criptomonedes de creixement ràpid que té la intenció de resoldre tots aquests problemes. Fem una ullada. 

Visió general de l’òbit 

Bybit té seu a Singapur i es va llançar al març del 2018. A la plataforma ben dissenyada, podeu operar en quatre criptomonedes: BTC, ETH, XRP i EOS. La inscripció dura menys d’un minut i podeu començar a operar immediatament després de finançar el vostre compte.

Bybit s’enorgulleix d’oferir els seus serveis en diversos idiomes. També accepta comerciants de la majoria de països del món, tot i que hi ha algunes excepcions, inclosos els EUA, a causa de les regulacions nacionals. L’intercanvi proporciona aquestes funcions:


  • Contractes perpetus: Podeu subscriure un contracte de futurs sense data de caducitat a Bybit, una cosa que s’anomena contractes perpetus. Els preus es calculen en funció del darrer preu negociat quan trieu tancar un contracte. 
  • Potent motor de coincidència: l’intercanvi compta amb un motor de concordança de comandes molt ràpid que processa fins a 100.000 transaccions per segon. A tall de comparació, PayPal processa de mitjana 193 transaccions per segon. EOS, una de les xarxes blockchain més ràpides, processa 50.000 tps.
  • Plataforma de comerç per a principiants: La llibreta de comandes de Bybit està dissenyada per als comerciants principiants. Però també compta amb les eines necessàries per al comerç avançat. Els usuaris poden visitar la secció del centre d’ajuda per obtenir ajuda. El dòlar nord-americà actua com a moneda base per al comerç segur. 
  • Funció d’intercanvi de monedes: Una de les darreres funcions de Bybit és una funció d’intercanvi de monedes que ajuda a convertir una moneda a una altra (per exemple, BTC a XRP) a l’instant i per una petita tarifa fixa. Tot es pot fer en pocs clics. 
  • Eines avançades de negociació: Ja sigui que vulgueu establir límits de beneficis i aturats o canviar d’indicadors, Bybit té totes les funcions de configuració que necessiteu. També proporciona una gran liquiditat per ajudar-vos a negociar criptomonedes convenientment.
  • Apalancament 100X: Bybit proporciona l’apalancament màxim estàndard que ofereixen les principals plataformes de negociació. També podeu configurar el palanquejament a 2X, 3X, 10X o 50 vegades segons la vostra conveniència.
  • Marca el preu: Bybit opera un sofisticat sistema de preus de marca, el que significa que les posicions són menys propenses a liquidar-se que en altres borses. 

bybitFont: Bybit

Negociació a Bybit: reclameu un bo de benvinguda de 60 dòlars

Bybit està dissenyat per oferir als comerciants una experiència fluida i sense problemes, a partir del procés d’inscripció fins als mètodes de negociació avançats. Per començar, us haureu de registrar amb una adreça de correu electrònic o un número de telèfon i una contrasenya. Se us envia un codi de verificació de sis dígits i ja està. No cal que proporcioneu el vostre nom ni cap altra informació personal.

bybitFont: Bybit

Un cop us hàgiu inscrit, podeu reclamar fins a 60 dòlars en bons. Es poden reclamar 10 dòlars sense cap dipòsit i es poden reclamar 50 dòlars més si compleix els requisits de dipòsit. Reclameu la vostra bonificació de benvinguda aquí

A part de les bonificacions, podeu començar a negociar finançant el vostre compte mitjançant BTC, ETH, EOS o XRP. Podeu ingressar obrint la pestanya “actius” i “els meus actius”. La funció de dipòsit està marcada al costat de cada recurs i podeu copiar l’adreça de la cartera o escanejar un codi QR.

Amb els fons al vostre compte, feu clic a “Comença a operar” i adopteu una posició de mercat. Bybit us mostra el valor de la vostra moneda criptogràfica en USD a la secció de negociació. També podeu triar si voleu utilitzar palanquejament i altres eines de negociació, tal com hem esmentat anteriorment.  

Si teniu presència a les xarxes socials, podeu plantejar-vos la sol·licitud del programa d’afiliació de Bybit. Podeu obtenir una comissió del 30% per referències i una comissió del 10% per part de subafiliats. 

Comissions de negociació d’òbit

El canvi cobra comissions de la següent manera:

Actiu Apalancament màxim Market Maker (rep un 25% de descompte) Market Taker
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%
ETH / USD 100x -0,025% 0,075%
EOS / USD 25x -0,025% 0,075%
XRP / USD 25x -0,025% 0,075%

Bybit ofereix als creadors del mercat una bonificació del 0,025% sobre la quantitat de diners que posen al mercat. Si fas un mercat per valor de 10.000 dòlars, mentre que Bitcoin val 8.000 dòlars, rebràs:

10.000 / 8.000 X -0,025% que equival a -0,0003125 BTC. Pot semblar una petita quantitat, però pot sumar una quantitat decent d’efectiu a llarg termini.

Els contractes perpetus de Bybit atreuen una comissió de finançament que varia en funció de l’actiu que s’intercanviï. BTC i ETH a USD es carreguen al 0,0278%. EOS cobra un 0,01% mentre que XRP costa un 0,0141%. Quan es tracta de dipòsits i retirades, només haureu de pagar les taxes mineres. Bybit no cobra comissions de dipòsit ni de retirada independentment de l’import. 

Atenció al client

Bybit afirma escoltar i cuidar l’intercanvi criptogràfic, amb el lema “escoltem, ens importa, millorem”, i proporciona una gran varietat de canals de comunicació per donar suport a aquesta afirmació. Podeu contactar amb l’equip d’assistència de l’empresa mitjançant una funció de xat en directe situada a l’extrem inferior dret del lloc web.

Com a alternativa, podeu enviar un correu electrònic a Bybit a [protegit per correu electrònic] Per mostrar la seva transparència, també podeu parlar directament amb el CEO de l’empresa a Twitter. És actiu a la plataforma diàriament i el seu control és @ben_bybit. Altres canals socials per a Bybit inclouen Facebook, Twitter, Reddit, Telegrama, Youtube, Mitjà, i Instagram.

Concloure

Bybit Definitivament, és una plataforma de comerç criptogràfic per a principiants. Inclou un lloc web de disseny elegant amb una plataforma comercial que inclou totes les eines comercials essencials i una extensa secció del centre d’ajuda que us proporciona totes les respostes que necessiteu per començar. Un altre gran avantatge és el xat en directe d’atenció al client les 24 hores, els 7 dies de la setmana, de manera que podeu obtenir una resposta a qualsevol consulta que tingueu sobre la plataforma ràpidament. Ens agafa un polze cap amunt. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me