Bloc DX: per què necessitem intercanvis criptogràfics sense confiança

Criptomonedes han estat un component vital de l’evolució dels diners i de l’adopció d’actius digitals. El seu comerç continua sent un refugi per a les persones de regions amb inestabilitats polítiques o financeres. De la mateixa manera, els intercanvis criptogràfics tenen un paper important en la circulació de criptos mitjançant la possibilitat de comprar, vendre i negociar mitjançant monedes virtuals.

Tot i això, aquests intercanvis difereixen de moltes maneres i poden resultar confusos a l’hora d’escollir el tipus adequat. Anteriorment, la majoria de les operacions es feien el intercanvis de criptomonedes centralitzats (CEX), que els va convertir en l’opció més popular per a tots els comerciants que entren al mercat. Els intercanvis sense confiança o els intercanvis descentralitzats (DEX), en canvi, intentaven constantment posar-se al dia amb el bombo dels CEX. Tanmateix, els intercanvis sense confiança estan actualitzats i generen una enorme competència per als CEX. Aquest article espera donar més llum sobre per què els comerciants haurien de notar el canvi creixent cap a intercanvis sense confiança.

Detriments dels CEX

Alguns dels factors vitals a tenir en compte són:

 • Vulnerabilitats de seguretat: Els CEX són un objectiu important per als ciberdelictes a causa de tenir una posició centralitzada de posseir actius i governar. Els casos de pirateria de canvi que han provocat la pèrdua de milions d’actius dels operadors han augmentat darrerament amb els principals CEX, com ara Coinbase i BitFinex caure víctima. 
 • Privadesa: Els usuaris han de delegar les seves claus privades als intercanvis per a la seva custòdia. És a dir, l’intercanvi té un control complet sobre els vostres actius digitals. A més, haureu d’enviar informació personal emmagatzemada als servidors de les borses durant la inscripció. En cas de delictes relacionats amb la cibernètica, els pirates informàtics poden adquirir aquesta informació i utilitzar-la per robar identitats. Pitjor encara, els CEX estan obligats a compartir informació personal amb altres CEX i organismes governamentals, independentment de la reputació o intenció dels tercers.. 
 • Temps d’inactivitat: Els CEX experimenten retards i temps d’inactivitat, tot i els esforços per garantir que els sistemes funcionin sense problemes. És un inconvenient per a la majoria dels comerciants que vulguin negociar estratègicament en un moment concret. A més, l’augment d’inversors i el comerç en aquestes plataformes redueixen l’eficiència dels sistemes a causa dels nodes centralitzats.
 • Normativa: La governança per part d’un òrgan central i la provisió d’ubicacions condueixen a les possibilitats de tancament per part dels governs. Entorns monopolístics fomentar la manipulació de preus i comissions en què incorren els inversors. Els CEX també pateixen problemes de malversació, que poden provocar la caiguda de les xarxes. Finalment, algunes borses manquen de regulacions que deneguen completament qualsevol responsabilitat legal als seus clients.
 • Limitacions del comerç: Els CEX estableixen un límit de retirada o dipòsit per a tots els usuaris que suposin poca fiabilitat per a aquells que vulguin fer operacions per sobre o per sota dels seus límits. A més, els CEX no ofereixen nous tokens amb limitacions en llistats i costos elevats per al mateix procés. 

Intercanvis sense confiança com a solució


Els intercanvis sense confiança permeten que tothom pugui fer front als seus actius i al comerç automatitzat sense la implicació de l’intercanvi. Aquests intercanvis tenen una tecnologia i un entorn més avançats, cosa que dificulta el comerç dels principiants.

Malgrat aquest problema, els DEX poden eradicar la majoria dels problemes que plantegen els CEX. En primer lloc, la descentralització significa que cada usuari té un control complet sobre els seus actius i carteres. Manté la credibilitat del sistema alhora que redueix les comissions comercials incorregudes durant el comerç de CEX. A més, no cal registrar-se ni oferir la seva informació personal a la xarxa, garantint l’anonimat de tots els usuaris durant tots els compromisos.

Els intercanvis descentralitzats també són espais segurs i convenients per als inversors i els seus actius digitals. Els DEX són menys susceptibles a pirates informàtics, cosa que suposa un alça a causa del distribució de nodes. No tenen riscos de tancar-se segons les ordres governamentals, ni un ús indegut dels fons, ja que cada transacció és immutable en un llibre major distribuït i no tenen temps d’inactivitat amb un augment del trànsit.

Els DEX presenten una àmplia varietat de fitxes per utilitzar-les, incloses les més noves del mercat. Tots els factors indiquen per què els DEX estan enderrocant lentament els CEX en volum i popularitat del mercat.

Block DX, l’últim DEX Trustless

Bloqueja DX és un DEX establert com l’intercanvi “més segur, ràpid i descentralitzat” actual, basat en el protocol Blocknet. Segons la visió general dels valors que gestiona, l’intercanvi creu que un DEX eficient hauria d’oferir un emmagatzematge descentralitzat de fons, encarregar llibres, coincidència de comandes, governança, liquidació i codi de codi obert.

Tots els comerciants poden gaudir de transferències directes de carteres individuals sense interaccions amb entitats de tercers. La plataforma també pretén retornar valor als nodes de servei que executen la xarxa, a diferència dels CEX, que enriqueixen els intercanvis.

Funcions del bloc DX

En aquest cas, aquí teniu un breu repàs a les característiques significatives de les pantalles Block DX:

 • Interoperabilitat: A través de Protocol Blocknet, Block DX garanteix a tots els usuaris una experiència de negociació segura i fluida. El protocol és interoperable iniciant la comunicació amb altres DEX i cadenes de blocs. La seva integració no és tasca, ja que proporciona un fàcil enllaç entre altres cadenes de blocs per utilitzar el protocol Blocknet. 
 • Autèntica descentralització: Block DX empra una autèntica descentralització a través de Component XBridge i permutes atòmiques per disposar d’emmagatzematge de fons descentralitzat, ordre de llibres, concordança de comandes i liquidació. Tots els clients poden crear els seus propis llibres de comandes i coincidències. 
 • Privadesa i seguretat: Els usuaris eviten els comptes, s’hi registren, KYC, o bé Requisits AML, cosa que elimina la necessitat de proporcionar informació personal. El fet de tenir nodes distribuïts garanteix que sigui menys susceptible a atacs relacionats amb la cibernètica. 
 • Ràpid i fiable: Els nodes distribuïts també s’orienten cap a un temps d’inactivitat zero durant les operacions, treballant de la mà amb els integrats Protecció DoS; els usuaris poden completar operacions en 5-15 segons. 
 • Codi obert: Block DX ofereix a tots els usuaris l’oportunitat d’aprofitar o criticar tots els codis font per beneficiar-se o suggerir millores. Al seu torn, poden obtenir alts nivells de seguretat segons els estàndards dels usuaris.
 • Comerç i cotitzacions: El bloc DX habilita qualsevol negociació parells segons la preferència de l’usuari en lloc de permetre la interacció amb el seu testimoni natiu, BLOC, només. Admet una gran quantitat de monedes, incloses bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Litecoin, DASH, i més. Block DX està treballant per llistar ETH i Fitxes ERC-20 a la xarxa. L’entorn lliure de censura garanteix que cap individu controli la llista d’actius i el seu comerç. No hi ha tarifes d’anuncis a Block DX.
 • Sense límit i tarifes més baixes: No hi ha limitacions en el comerç, la retirada o l’ingrés, cosa que és fiable en funció de l’activitat de l’usuari. Tot el comerç és confiable, facilitant comissions de negociació més baixes que s’apliquen quan es transfereixen fons d’adreces i comissions de retirada nul·les. A més, podeu obtenir rendiments de les comissions de negociació a la xarxa si sou titular de BLOCK. 

Conclusió

Els intercanvis criptogràfics centralitzats van oferir l’únic camí cap al comerç criptogràfic durant molt de temps, cosa que va fer que dominessin el mercat. Tanmateix, els vents van canviar amb els DEX que apareixen a la imatge, eliminant els problemes de centralització, privadesa i seguretat als CEX. Els usuaris s’adonen de les oportunitats que s’amplien els DEX, de manera que augmenten la seva adopció.

Block DX es troba entre els DEX que presenten comoditat sense precedents als seus comerciants mitjançant una autèntica descentralització. Espera crear un entorn segur, anònim i lliure de censura perquè els comerciants puguin dur a terme les seves activitats. A més, soluciona el problema de la interoperabilitat que ennuvola la majoria de DEX actuals. Els avantatges que Block DX té sobre els CEX acceleraran la taxa d’usuaris que abandonen els CEX per als DEX. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me