Bityard Review: contractes complexos, operacions senzilles

El principal intercanvi de derivats de criptomonedes del món, que proporciona els serveis de negociació de criptomonedes més segurs, senzills i ràpids a més de 150 països.

Tant si us agrada canviar bitcoins o altcoins, podeu utilitzar un gran nombre d’intercanvis de contractes criptogràfics. N’hi ha tantes que detectar un lloc web adequat, assequible i senzill d’utilitzar pot ser una mica un repte.

Però aquí arriba Bityard, una plataforma de contractes de criptografia de ràpid creixement orientada a simplificar el procés de negociació dels principiants. Es pot unir gratuïtament, funciona en dispositius mòbils i compta amb l’aval del campió tailandès Buakaw Banchamek.

Per donar-hi una visió, a continuació, es tracta de què tracta Bityard:

  • Negociació de contractes criptogràfics per a principiants
  • Monedes BYD diàries: ajuden a reduir les comissions comercials
  • Programa d’afiliació: fins a un 60% de comissions
  • Base de coneixement de negociació de contractes
  • Tarifes baixes d’obertura i tancament
  • Apalancament de fins a 100 vegades

Visió general de Bityard

Llançat a l’abril d’aquest any, Bityard és un lloc web d’intercanvi de contractes de criptografia relativament nou. Es troba a Singapur i té llicència de l’Autoritat reguladora de la comptabilitat i de les empreses de Singapur (ACRA). També inclou una llicència d’AUSTRAC d’Austràlia.

A Europa, la companyia té una llicència del regulador estonià de corredors de divises, MTR. A l’altre costat de l’Atlàntic, Bityard està regulat per la Xarxa d’aplicació dels delictes financers (FinCEN).

Aquestes llicències demostren que Bityard és un negoci vàlid en el qual es pot confiar per oferir operacions de criptografia. Utilitza un lloc web segur que respon al mòbil per oferir els seus serveis. Però això no és el que Bityard és conegut.

Bityard Trading: una experiència d’usuari simplificada

Quan s’ho pensa, molts llocs web d’intercanvi de bitcoins no estan dissenyats per a principiants. Es dirigeixen a professionals i agències. Bitmex és un excel·lent exemple. És una de les plataformes comercials més populars, però s’orienta a comerciants experimentats a través d’aquests serveis: índexs, futurs, desapalanquejament automàtic, descàrrega de càrrega i marges.

Quan sou un comerciant nou, no voleu saltar a índexs, marges creuats, apalancaments automàtics ni contractes perpetus. En el seu lloc, voleu una interfície senzilla que us permeti canviar Bitcoin i Litecoin mitjançant una moneda que entengueu.

Allà és on entra en joc Bityard. La plataforma amb seu a Singapur utilitza USDT (una moneda estable lligada a monedes fiduciàries) com a moneda base. Això significa que els vostres 10 € equivalen a 10 USDT. Si voleu canviar 1.000 dòlars a Ethereum, només necessiteu convertir-los a USDT i completar la transacció.

Funció de comerç de còpia

Ets un comerciant inicial, vols operar i no tens temps per seguir el mercat o vols una estratègia rendible dels millors comerciants?? Bityard’s Copy Trade La funció us ofereix una manera senzilla d’operar a l’intercanvi seguint i replicant les estratègies emprades pels principals operadors de criptografia experts a la plataforma..

La funció Bityard.com Copy Trade us permet replicar els principals operadors de la borsa. (Font: Bityard.com)

La funció Copy Trade, llançada el 2020, us ofereix una llista completa dels principals operadors, classificats en funció del rendiment, que ofereixen més del 160% de beneficis el darrer mes. La plataforma també us permet cercar una estratègia de negociació personalitzable que cal seguir, incloent l’estil, la taxa de beneficis i el període de negociació.

“El comerç de còpia us permet copiar i invertir directament en estratègies d’altres operadors. Si un comerciant utilitza el 60% dels seus fons de cartera per comprar Bitcoin, la seva cartera es reequilibrarà automàticament per copiar el comerç “.

Dirigeix-te a Bityard Copy Trade per començar a obtenir beneficis de les estratègies dels principals comerciants!

Funció de comerç al comptat

Si no voleu negociar derivats criptogràfics més arriscats com ara marges, swaps, futurs o opcions a Bityard, l’intercanvi proporciona un Comerç per punts mercat. El mercat de Bityard Spot Trading compta amb el suport de Binance, l’intercanvi de criptografia més gran, com a principal proveïdor de liquiditat. Això demostra que l’intercanvi està ben finançat amb mercats profunds i líquids, de manera que s’eviten les fallades del lliscament i la cartera de comandes.

Funció de Bityard.com Spot Trade (Font: Bityard.com)

L’intercanvi proporciona més de 50 parells de criptografia al seu mercat spot, inclosos els tokens BTC, ETH, ADA, LTC i finances descentralitzats (DeFi) com Compound (COMP), BAND, LINK, KNC, UNI, YFI i MKR, entre d’altres. Els usuaris poden establir comandes límit o de mercat en les seves operacions puntuals amb un historial complet de les comandes realitzades i de les operacions completades disponibles a les pestanyes “Historial de comandes” i “Historial d’operacions”, respectivament..

Com operar a Bityard

  1. Comenceu per registrar un compte

Visiteu Bityard.com i feu clic a “Comença” per crear un compte. Proporcioneu una adreça de correu electrònic vàlida, configureu una contrasenya i completeu una imatge captcha senzilla. A continuació, s’enviarà un codi al vostre correu electrònic o número de telèfon. Introduïu-lo i accedireu al vostre compte a l’instant.

  1. Diposita la criptografia

El següent és finançar el vostre compte de negociació. Podeu utilitzar set criptomonedes per dipositar: USDT, Bitcoin, Ripple, EOS, TRX, Ethereum o el testimoni Huobi. Com que és la moneda base de la plataforma, USDT és la millor moneda per utilitzar els dipòsits. Nota: el dipòsit mínim és de 15 USDT o 0,002 BTC.

  1. Comerç: interfície senzilla

La interfície comercial de Bityard expressa amb precisió la missió de l’empresa. És un preu de mercat directe de “compra i venda”. Si voleu comprar Ethereum, seleccioneu ETH / USDT al tauler altcoin esquerre.

A continuació, Bityard us mostrarà el preu més recent de 1 ETH en Tether en USD. Cue, aquest és el mateix preu en dòlars nord-americans. A la interfície de compra i venda, ajusteu la quantitat d’Ethereum que vulgueu comprar o vendre.

  1. Ajusteu el palanquejament fins a 100 vegades

Per a Ethereum, el palanquejament es limita a 80X. Per a BTC, podeu augmentar les vostres operacions 100X. Altres monedes alternatives, com Bitcoin Cash, l’apalancament s’estableix en 50 vegades com a màxim. En altres paraules, haureu de comprovar el màxim avantatge comercial de cada cripta abans de completar la vostra operació.

Comproveu també la comissió de negociació de cada transacció. Es calcula en USD i es mostra a la fitxa de negociació.

Funcions avançades de negociació

Tot i que Bityard està dissenyat per adaptar-se als comerciants novells, també ofereix funcions comercials com el comerç nocturn i el stop loss, obtenir beneficis. A més, hi ha un gràfic comercial personalitzable amb miralls, candelers, barres i ajust de llum nocturna..

Dit d’una altra manera, Bityard proporciona la facilitat d’ús de competidors com Bitmex, però també els rivalitza en funcions avançades de negociació. Això vol dir que és una plataforma excel·lent per aprendre a comerciar-lo i utilitzar-lo un cop us convertiu en un comerciant experimentat.

Bityard té un testimoni intern que us pot ajudar a reduir les comissions de transacció fins a un 10%. Rebreu fins a 16 tokens BYD després de registrar un compte i activar-lo. Per guanyar més fitxes, visiteu la pàgina de promoció del lloc web.

Fins a un 60% de comissions afiliades

Bityard té un dels programes d’afiliació més generosos de la indústria. Es paga fins a un 60% en comissions de referència. El programa es divideix en nivells de manera que els nous venedors guanyen un 40% i augmenten les seves tarifes si remeten a més persones. El pagament es fa en tokens BYD, que després es poden canviar a USDT.

Atenció al client

En l’esperit de “Els clients ho són tot”, Bityard proporciona assistències fiables mitjançant el correu electrònic, [protegit per correu electrònic]. Però també podeu trobar respostes a les preguntes més freqüents o contactar amb la plataforma a través de Twitter, Facebook, LinkedIn i altres xarxes socials.

Per obtenir més informació, llegiu la guia per a principiants o la guia del contracte publicada al lloc web de Bityard. Aprendràs a navegar per la plataforma de negociació, a què es refereix el comerç de contractes i a fer-ho correctament.

Resum

Bityard és un lloc web de negociació de contractes criptogràfics amb seu a Singapur. És nou, ja que ha llançat l’abril d’aquest any, però té tots els rudiments d’un gran intercanvi. Per començar, està regulat en quatre jurisdiccions: Singapur, Estònia, Austràlia i els EUA.

Quan es tracta de negociar, Bityard està personalitzat per adaptar-se als comerciants novells. Persones que volen negociar fàcilment amb un idioma que entenen. Aquesta és la raó per la qual utilitza USDT com a moneda base per intercanviar altres monedes.

És ràpid, proporciona tarifes baixes i té una sèrie d’eines que poden millorar l’experiència comercial tant dels operadors nous com dels avançats.

■ Grup Bityard Telegram: https://t.me/BityardEnglish

■ Twitter: https://twitter.com/Bityardofficial

■ Facebook: https://www.facebook.com/Bityardofficial/

■ Linkedin: https://www.linkedin.com/in/bityard/

■ Youtube: https://www.youtube.com/c/BityardOfficial/

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me