Bithoven Exchange Review: fer que el comerç criptogràfic sigui fiable i senzill

Tot i que el 2018 va ser un any difícil per a les criptomonedes, l’intercanvi criptogràfic vertical va continuar florint. La indústria va veure una afluència de nous intercanvis criptogràfics, però pocs intercanvis van ser capaços de destacar. Amb l’arribada del 2019, un any que s’espera que sigui fantàstic per a les criptomonedes, va entrar en escena un nou intercanvi que prometia oferir la combinació adequada de funcions necessàries per a tots els comerciants i inversors per obtenir beneficis comercialitzant criptomonedes. Sí, parlem de Bithoven.

Quant a Bithoven: plataforma fiable per comprar i vendre criptomonedes

Bithoven és un noi nou del món criptogràfic. Aquesta naixent plataforma d’intercanvi de criptomonedes permet als usuaris comprar i vendre altcoins i fitxes de forma ràpida, segura i beneficiosa. L’intercanvi, a diferència de molts altres, no restringeix ni imposa cap límit al nombre de retirades o dipòsits diaris. Proporciona la combinació adequada de funcions que inclouen un temps d’activitat impecable, tolerància a fallades i funcionalitats avançades que enriqueixen l’experiència de l’usuari alhora que li permet obtenir beneficis.

Característiques clau

  • Seguretat millorada: L’intercanvi està completament xifrat garantint a l’usuari la total seguretat i seguretat. L’intercanvi també proporciona una verificació en dos passos, també denominada autenticació de dos factors (2FA). Es tracta d’una capa addicional de protecció, que és especialment rellevant en el context del comerç en línia.


  • Màxima liquiditat: L’intercanvi té prou funcions que atreuen una gran varietat de comerciants i inversors, atraient així la majoria de comerciants de l’espai criptogràfic, permetent el màxim nivell de liquiditat
  • Rendiment ràpid: L’intercanvi està equipat amb una tecnologia i una infraestructura superiors que fan que l’experiència sigui perfecta i que el comerç sigui més ràpid. L’intercanvi afirma proporcionar una velocitat inigualable amb una espera gairebé nul·la per a les comandes.
  • Completa compatibilitat: L’intercanvi proporciona les aplicacions i les interfícies necessàries a les quals es pot accedir des d’un sistema operatiu o dispositiu que permet als usuaris accedir als mercats en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.
  • Suport oportú: Les borses compten amb orgull amb el seu servei d’atenció al client i proporcionen atenció al client durant tot el dia. L’intercanvi proporciona atenció al client mitjançant xat en directe i un formulari de contacte en línia on la seva resposta és tan ràpida com de 2-3 minuts en xat en directe i menys de 8 hores mitjançant un formulari de contacte en línia. L’empresa també disposa d’una completa pàgina de preguntes freqüents que proporciona respostes als problemes més habituals als quals s’enfronten la majoria dels clients.
  • Hi ha diverses monedes disponibles: L’intercanvi proporciona totes les monedes i fitxes principals que ofereixen a l’usuari l’opció de canviar més de 100 monedes altes des del seu compte de negociació únic.

Què es diferencia: els USP

Tot i que l’intercanvi té totes les funcions que tenen els seus competidors, hi ha certes funcions que donen a aquest nou intercanvi un avantatge. Això inclou

Equip fort: L’intercanvi està fundat per la unió de professionals de blockchain, trading i finances que tenen una profunda comprensió de cada aspecte del comerç de criptomonedes, cosa que els permet oferir un producte que s’adapti a les necessitats de tots els comerciants..

Productes diversos: L’intercanvi entén que cada usuari té un requisit diferent i té previst invertir en conseqüència. Per tant, l’intercanvi ha intentat incloure tants criptos com sigui possible, de manera que podria ser una ubicació única per a comerciants i inversors. Tot i que l’intercanvi ofereix una gran varietat de productes i monedes, els professionals de les finances i criptomonedes de l’intercanvi seleccionen acuradament les monedes i les fitxes que troben un llistat aquí.

 Tecnologia de comandes inigualable: El motor de concordança comercial de l’intercanvi es basa en algorismes innovadors que permeten als comerciants aconseguir sempre les millors ofertes i evitar la volatilitat.

Eines avançades i útils: Per oferir una experiència pràctica a un comerciant per a l’anàlisi, l’intercanvi ofereix diverses eines de negociació que faciliten les vostres activitats comercials. Aquests inclouen gràfics de candelers, instruments, llibre de comandes i informació general sobre els mercats

Comissió de negociació: La Borsa té un percentatge fix de comissions de negociació, que equival al 0,1% del valor de negociació. Bithoven.com fa tot el possible per facilitar el procés de negociació i prioritzar la satisfacció del client.

Bithoven doge

Campanya promocional: monedes DOGE per agafar

Com a oferta introductòria, l’intercanvi realitza una campanya promocional en què cada usuari únic registrat té la possibilitat de rebre 100 monedes DOGE. Per poder participar en la campanya promocional, el nou usuari ha complert els requisits inclosos en aquests Termes i condicions:

  • L’usuari serà un usuari nou registrat amb un sol compte.
  • Per a tots els participants de la campanya promocional, el llindar de retirada de les monedes DOGE està disponible quan el saldo del vostre compte supera els 100 DOGE. Es pot retirar qualsevol import superior al llindar de 100 DOGE.
  • La quantitat de monedes DOGE promocionals és limitada.

L’intercanvi, tot i que als seus inicis, marca totes les caselles adequades perquè un comerciant o inversor pugui dirigir-se cap a si mateix. Les funcions i la seguretat de l’intercanvi són netes i, amb la campanya promocional, el registre a l’intercanvi sembla una oferta atractiva.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me