Bitbuy Review | Tot el que heu de saber sobre BitBuy, el millor intercanvi criptogràfic del Canadà

Què és Bitbuy?

Bitbuy.ca és un dels intercanvis de criptomonedes més antics i populars del Canadà. El 2013, Adam Goldman va fundar un intercanvi anomenat “Instabit” amb seu a Toronto, que finalment es va canviar a Bitbuy el 2016. El 2013, les criptomonedes o fins i tot Bitcoin no eren la meitat de populars que ho són actualment. Així doncs, definitivament no era fàcil iniciar un intercanvi on la gent pugui comprar i vendre criptos, tret que hi hagi una visió forta al darrere.

Des dels seus inicis, Bitbuy ha estat oferint serveis de qualitat per a la compra, venda i intercanvi de bitcoins i altres grans criptogràfics del Canadà. Heu de tenir en compte que tots els serveis oferts per Bitbuy estan restringits a ciutadans canadencs o residents permanents a causa de la normativa local vigent. En els darrers set anys, Bitbuy ha assolit moltes fites i ha mostrat un creixement exponencial tant en ingressos com en base de clients. En aquest any, Bitbuy també s’ha classificat com una de les empreses amb més creixement al Canadà. Es pot trobar més informació al respecte aquí.  

A partir d’avui, Bitbuy es pot considerar com una de les opcions més fiables per als canadencs per comprar, vendre i negociar criptomonedes. En aquesta revisió de Bitbuy, analitzem tots els aspectes clau d’aquest intercanvi, com ara seguretat, interfície d’usuari, procediment de registre, tarifes, etc. Al finalitzar aquesta revisió de Bitbuy, estem segurs que podreu decidir si aquest intercanvi és per a tu o no. 

Aspectes clau de l’intercanvi de criptografia Bitbuy


De tots els intercanvis de criptografia que hem vist i revisat, Bitbuy és una mica diferent. Aquest intercanvi se centra a fer el que són millors en lloc de proporcionar tots els serveis de criptografia amb una qualitat moderada. A continuació es mostren algunes coses que fan que Bitbuy sigui un intercanvi a tenir en compte. 

 • IU increïble – Si sou usuari de criptografia novell i viviu a Canadà, Bitbuy és per a vosaltres. La interfície d’usuari d’aquest intercanvi és fascinant, ja que és completa, però molt fàcil d’utilitzar, entendre i navegar.  
 • Segur – Bitbuy és un dels intercanvis de criptografia més segurs del Canadà i ha estat reconegut per FINTRAC. Com que tot el mercat de criptografia està descentralitzat, és difícil trobar intercanvis com Bitbuy que també siguin reconeguts per les autoritats centralitzades..   
 • Facilitat d’ús – Des de la creació d’un compte en pocs minuts fins a la realització de dipòsits bancaris i retirades ràpides, la facilitat d’ús és el nucli de Bitbuy. Per tant, els usuaris amb zero coneixements de criptografia també poden utilitzar fàcilment Bitbuy. 
 • Atenció al client fiable – Bitbuy ofereix un servei al client increïble per a tots els seus usuaris. A part de la llista de preguntes freqüents molt ben conservada, els usuaris poden arribar a l’equip d’assistència per correu electrònic. Bitbuy s’enorgulleix d’un servei d’atenció al client excel·lent i el seu temps de resposta a les consultes per correu electrònic és el millor de la indústria.
 • Només per als canadencs – Els usuaris d’aquest intercanvi només poden ser residents i ciutadans del Canadà. Els usuaris poden finançar els seus comptes mitjançant Interac eTransfer i Bank Wire amb CAD com a moneda base. Els ingressos i retirades es poden fer en CAD i també en altres criptomonedes.
 • Disponibilitat d’OTC Desk – Bitbuy també ofereix un servei OTC (over-the-counter) per a aquells interessats en negociar quantitats superiors a 20.000 dòlars. Aquesta característica serà especialment útil per als comerciants minoristes amb gran volum i també per als inversors institucionals.     

Classes de recursos disponibles a Bitbuy

Els usuaris de Bitbuy hi poden accedir set criptomonedes principals: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Stellar Lumens (XLM) i EOS. Els usuaris poden comprar o canviar aquests criptos mitjançant dòlars canadencs (CAD) o altres criptomonedes. 

Podeu seguir les seves principals tendències criptogràfiques aquí

Bitbuy Exchange és segur?

Com es va esmentar anteriorment, Bitbuy és un dels intercanvis més segurs del Canadà. En els darrers set anys, aquest intercanvi no té antecedents d’haver estat piratejat ni implicat en cap mala pràctica. Realitzant auditories periòdiques i ser un MSB (Money Service Business) reconegut per una agència federal com FINTRAC explica la credibilitat i fiabilitat d’aquest intercanvi criptogràfic. 

A continuació es mostren algunes de les mesures destacades seguides per Bitbuy Canada per oferir la màxima seguretat als fons dels seus clients. 

 • Autenticació de dos factors – 2 FA és obligatori per realitzar qualsevol transacció o fins i tot iniciar sessió al seu compte a la borsa. 
 • Funcionalitat d’emmagatzematge en fred: és obligatori per a qualsevol canvi que afirma ser autèntic i segur. L’emmagatzematge en fred és el procés d’emmagatzemar els fons en una cartera fora de línia que no està enlloc connectada a Internet. Bitbuy afirma que el 95% dels fons dels seus clients s’emmagatzemen en una cartera freda i estan separats de la xarxa principal. Per tant, és impossible que algú robi els fons de la xarxa Bitbuy.
 • Verificació KYC – Tots els usuaris registrats a Bitbuy passen per un procés de verificació conegut com a “KYC”, que normalment es processa automàticament i és obligatori per protegir els usuaris potencials que estan sent estafats.. 
 • Auditories de seguretat – Bitbuy s’associa regularment amb agències de ciberseguretat blockchain com Làmina xifrada o bé GRAN (Blockchain Intelligence Group) per realitzar diverses auditories, inclosa la “prova de reserves”.
 • Prova de solvència – Les diverses auditories de seguretat van concloure que aquest intercanvi havia superat les auditories de totes les categories, inclosa la solvència criptogràfica a fiat, amb una proporció 1: 1. Això explica la transparència en la comptabilitat dels actius que es cotitzen en aquesta borsa.
 • Assegurança Bitcoin – Els usuaris de Bitbuy poden emmagatzemar les seves participacions de bitcoins en un magatzem fora de línia amb una assegurança fins al valor total de les seves participacions. Això ha estat possible gràcies a la seva col·laboració amb Knox. Es pot trobar més informació al respecte aquí

Altres mesures de seguretat crítiques adoptades per Bitbuy inclouen les activitats de xifratge diàries i la realització de diverses còpies de seguretat. A més, totes les transaccions que es produeixen a l’intercanvi es passen per SSL per obtenir més seguretat.   

Com operar amb interfícies BitBuyTrading 

Els usuaris de Bitbuy poden triar entre dos tipus de negociació diferents que són Express i Pro.

interfície d'usuari bitbuy

Comerç Exprés“És per a principiants, mentre que”Pro Trade‘És per a comerciants de criptografia més avançats. Qualsevol persona que tingui un compte Bitbuy pot accedir a les opcions de negociació Express i Pro. Per als usuaris d’opcions de comerç Express, tot s’ha fet molt senzill a la plataforma. Els usuaris d’aquesta opció poden ser més comerciants principiants que busquen comprar criptografia en pocs segons. 

El procés també és perfecte, ja que l’únic que ha de fer l’usuari és seleccionar l’actiu criptogràfic, triar la quantitat i fer clic a comprar o vendre. A més, les transaccions són ràpides, però les comissions poden ser lleugerament més altes en comparació amb l’opció Pro Trade. 

A l’altre extrem, Pro trade és per a comerciants professionals de criptografia que tendeixen a analitzar el mercat abans de comprar o vendre un actiu criptogràfic. Amb aquest propòsit, aquest intercanvi s’ha associat amb TradingView per oferir eines de gràfics de qualitat per a analistes tècnics. 

Els usuaris pro-trade també poden accedir a tipus de comandes avançats i la interfície s’assemblaria a qualsevol altre tipus d’intercanvi de criptografia com Coinbase o Binance amb llibres de comandes, finestres d’històries comercials, etc. Per fer una ullada a la pàgina de demostració de Bitbuy Pro, feu clic a aquí.   

Com registrar-se a Bitbuy?

La inscripció a Bitbuy és bastant fàcil i tot el procés triga uns quants minuts a completar-se. A continuació es mostra el procediment pas a pas del procés de registre. 

Pas 1: Visiteu l’oficial Lloc web de Bitbuy.

Feu clic a “Registra’t per començar”Bitbuy

Pas 2: Feu clic a “Registra’t aquí” a la part inferior.  

bitbuy

Pas 3: Podreu veure la pantalla següent. Introduïu l’adreça de correu electrònic, la contrasenya preferida i feu clic a “Registra’t” (també podeu introduir el codi de referència de Bitbuy si algú us ha derivat).    

bitbuy

Pas 4: A continuació, haureu de visitar la vostra bústia de correu i verificar la vostra adreça de correu electrònic fent clic a l’enllaç que heu rebut.  

bitbuy

Heu de poder veure la pantalla següent per confirmar si s’ha verificat la vostra adreça de correu electrònic.  

bitbuy

Pas 5: Se us redirigirà a la pàgina següent, on heu d’introduir les vostres credencials i fer clic a “Inicia la sessió”.  

bitbuy

Pas 6: Introduïu el vostre número de mòbil (només els números nord-americans amb +1 ja que es permet el codi) i valideu-lo introduint l’OTP. Més endavant podreu canviar la vostra tècnica 2FA a Google Authenticator.

bitbuy

Pas 7: Empleneu totes les dades personals que s’esmenten a la captura de pantalla següent.   

bitbuy

Pas 8: Trieu les opcions que us corresponguin, doneu el consentiment per a la verificació escollint l’opció “Accepta” i feu clic a “Sol·licita la verificació”.

bitbuy

Pas 9: Finalment, pengeu els documents adequats i feu clic a Envia. Aquest és el procés de verificació KYC “únic” per assegurar-vos que ningú no s’inscriu amb el vostre identificador perdut ni que els usuaris no siguin estafats. Un cop feta la verificació, podreu finançar el vostre compte i negociar criptos a l’intercanvi Bitbuy.   

bitbuy

Dipòsit i retirada

Els usuaris poden realitzar ingressos i retirades al seu compte Bitbuy mitjançant Cryptocurrencies i la moneda fiduciària CAD. Els mètodes de dipòsit inclouen criptos, transferència bancària i transferència electrònica Interac. 

A la captura de pantalla següent, podeu veure els límits mínims i màxims de dipòsit / retirada del vostre compte de Bitbuy. També podeu notar que el temps de processament és molt més ràpid quan es fa mitjançant la transferència electrònica Interac que la transferència bancària tradicional. 

L’import mínim que podeu retirar és de 50 i 20.000 dòlars amb la transferència electrònica d’Interac i la transferència bancària, respectivament. El primer triga unes 24 hores a completar la retirada, mentre que el segon mètode triga uns 2-3 dies hàbils.       

bitbuy

A les captures de pantalla següents, podeu trobar la informació relacionada amb els ingressos i les retirades quan es realitza mitjançant criptomonedes.

bitbuy

bitbbuy

Hem trobat que els criptos són la millor manera de dipositar i retirar fons al vostre compte Bitbuy, ja que no hi ha cap quota de dipòsit. La taxa de retirada també és més barata en comparació amb els mètodes de retirada convencionals. A més, el temps de processament és més ràpid quan es fa mitjançant cryptos.    

Tarifes Bitbuy

Hem trobat que la tarifa que cobra aquest canvi és molt raonable i que coincideix amb els serveis que ofereixen. De fet, Bitbuy cobra les tarifes més econòmiques en comparació amb la resta de borses del Canadà. Com es va esmentar a les seccions anteriors, tots els usuaris de Bitbuy poden utilitzar les funcions Express Trade, Pro Trade i OTC.  

L’opció Pro Trade és més barata en comparació amb Express Trade. Per comprar / vendre criptos es cobra una tarifa del fabricant del 0,1% i una tarifa del comprador del 0,2%. En comparació, es cobra una tarifa plana del 0,5% per utilitzar l’opció de comerç Express per comprar o vendre les criptomonedes disponibles. 

La comissió de dipòsit per transferència bancària (0,5%) és més barata en comparació amb la transferència electrònica d’Interac (1,5%). En comparació, el mètode Interac e-Transfer és una manera de fer ingressos més ràpids, fins i tot si les comissions són lleugerament superiors.

Aquest intercanvi cobra una comissió de l’1,5% per retirar fons del seu compte Bitbuy mitjançant transferències bancàries i transferències electròniques Interac. No haureu de pagar cap comissió si feu transaccions a través de cryptos. Podeu trobar més informació relacionada amb les tarifes de Bitbuy aquí.  

Bitbuy Pros & Contres

Pros 

 • La interfície d’usuari i l’experiència d’usuari de Bitbuy són les millors que hem vist en un intercanvi criptogràfic.
 • Aquest intercanvi proporciona un servei d’atenció al client excel·lent amb un temps de resposta ràpid. 
 • Un d’aquests pocs intercanvis amb regulacions sòlides. Això ofereix la màxima seguretat dels fons dels usuaris i augmenta la fiabilitat de l’intercanvi. 
 • Tipus de compte ben curats (Express & Pro), ja que atenen tant als comerciants de criptografia novells com als experimentats. 
 • La col·laboració de Bitbuy amb Knox és valuós ja que oferir una assegurança a tots els seus usuaris existents Bitcoins sense costos addicionals es pot considerar definitivament un professional. 

Contres

 • Disponible només per a ciutadans i residents canadencs en aquest moment.
 • Només hi ha disponibles criptomonedes importants per especular i operar. 
 • Estructura de tarifes moderada. Podria haver estat més barat en algunes zones.   

El nostre veredicte

Bitbuy Canada és sens dubte un dels intercanvis únics del mercat. La seva intenció de ser els millors en el que són bons en lloc de fer-ho tot i oferir una qualitat inferior explica el seu compromís amb els grans serveis que ofereixen. Les plataformes ofertes i els càrrecs que cobra aquest intercanvi estan molt ben preparats per servir tant als comerciants novells com als més experimentats. La facilitat d’ús de la plataforma, un equip d’assistència excel·lent i les robustes mesures de seguretat preses per protegir els fons dels seus clients són algunes de les característiques més apreciades d’aquest intercanvi.

Preguntes més freqüents (FAQs)

P: Sóc del Brasil. Hi ha alguna manera de fer servir els serveis que ofereix Bitbuy? 

A – Lamentablement no. Aquest intercanvi és només per als ciutadans o residents permanents del Canadà. Per registrar-vos, necessiteu una adreça permanent a Canadà i un número de mòbil a Amèrica del Nord. 

P: Puc utilitzar PayPal o Skrill per finançar el meu compte Bitbuy?  

A – No. Podeu utilitzar Interac i la transferència bancària per finançar els vostres comptes. A més, podeu utilitzar criptomonedes per finançar el vostre compte. 

P: Els meus fons són segurs quan els diposito al meu compte Bitbuy?   

A – Sí. Són absolutament segurs. En els darrers set anys, no hi ha cap incident en què s’hagi piratejat aquest intercanvi ni s’hagi robat fons de clients. Aquesta és la importància que aquest intercanvi dóna als fons dels seus clients.   

P: Sóc un comerciant professional de criptografia tècnica i prefereixo pagar menys taxes. Quina opció de negociació he de triar? Express o Pro?  

A – Definitivament, heu d’anar amb l’opció Pro Trade a mesura que accediu a l’eina de gràfics TradingView per analitzar els mercats. Les comissions d’aquest compte també són menors en comparació amb el compte Express. Ànims.  

si resideu al Canadà i voleu entrar en cryptos amb la màxima facilitat, Bitbuy hauria de ser el vostre intercanvi preferit. Registra’t Aquí

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me