AAX Exchange: comercieu les criptomonedes spot i futurs de manera eficient en qualsevol lloc.

Comercieu a qualsevol lloc i en qualsevol moment amb un motor de concordança de primer nivell mundial

El món de les criptomonedes creix ràpidament i, amb ell, apareix un entorn competitiu de proveïdors de serveis de pagament de criptomonedes que ofereixen serveis únics per atraure els usuaris a les seves plataformes. Els intercanvis de criptomonedes són el centre de la prestació d’aquests serveis, de manera que trobar un bon intercanvi us pot facilitar el viatge en criptografia.

Aquest article se centra en un dels intercanvis d’aixecament, AAX Exchange, amb l’objectiu de proporcionar als seus usuaris la millor plataforma per dipositar, retirar i canviar una àmplia gamma de criptomonedes. Ens centrem en les funcions exclusives de negociació d’AAX, les comissions de la plataforma i el seu motor de concordança de nivell mundial, que millora l’experiència de l’usuari en futurs i el comerç al comptat. AAX també ofereix una àmplia gamma de rampes on-off fiat-to-crypto mitjançant la seva plataforma de venda lliure (OTC) i en col·laboració amb proveïdors de pagament especialitzats.

Però, en primer lloc, tinguem una breu història d’AXX Exchange i del paper que pretén exercir en el comerç d’actius criptogràfics.

Història de l’AAX


Atomic Asset Exchange, o AAX en definitiva, és un intercanvi de criptomonedes amb seu a Hong Kong llançat el 2019 després de 19 mesos de proves i desenvolupament. L’intercanvi, registrat a Malta, ofereix als seus clients minoristes i institucionals una plataforma “de nivell institucional” per negociar futurs de criptomonedes, preus al comptat i operacions OTC de peer to peer.

Tecnologia LSEG

L’intercanvi es va convertir en el primer intercanvi criptogràfic que va utilitzar Millennium Exchange ™, un motor de coincidència provat per la batalla creat per LSEG Technology, el proveïdor de solucions tecnològiques del London Stock Exchange Group..

“La baixa latència de Millennium Exchange, resistent i el motor de concordança escalable proporcionen un rendiment i fiabilitat líders en el mercat”. – AAX es converteix en el primer intercanvi criptogràfic utilitzar la tecnologia LSEG

AAX va integrar la plataforma LSEG, que és utilitzada per diverses borses mundials de primer nivell, com la Borsa de Londres, la Borsa Italiana, la Borsa de Johannesburg i la Borsa de Singapur, per oferir una plataforma de negociació ràpida i fiable..

El testimoni AAB

AAB és un testimoni natiu de l’intercanvi AAX que ofereix recompenses internes del sistema, inclòs un descompte de les comissions de negociació del 20%. S’han emès un total de 50 milions de tokens AAB amb un 20% d’aquests oferts al públic. De manera similar a Binance BNB, l’intercanvi crema les fitxes per reduir la seva oferta (tot i que AAX ho fa diàriament).

The Exchange utilitza el 100% dels seus ingressos de futurs per comprar AAB al mercat i cremar les fitxes cada dia. L’intercanvi repetirà aquest procés fins que es cremi el 50% del subministrament total d’AAB.

AAX: OTC, Futures i Spot Trading

Com s’ha esmentat anteriorment, els comerciants poden gaudir de l’ampli espectre de compra i venda de criptomonedes principals, incloent Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, XRP, i cada vegada més un nombre de fitxes d’utilitat especialitzades, incloses Kyber, 0x, LINK, BAT i molt més..

Comerç en moviment!

L’intercanvi AAX garanteix la comoditat de negociació en qualsevol lloc o moment mitjançant el seu motor de coincidència de classe mundial, Millennium Exchange, i està disponible als telèfons mòbils de les botigues d’aplicacions iOS i Android. AAX també admet sistemes API i, en el futur, també podrà oferir connectivitat FIX per a clients institucionals.

La seguretat dels fons és de primera categoria amb sistemes de seguretat de diverses capes, custòdia sòlida i sistemes totalment auditats. L’intercanvi també compleix la norma de seguretat de criptomonedes (CCSS).

Per protegir els seus mercats de la manipulació, mantenir netes les seves reserves de liquiditat i assegurar-se que la plataforma estigui lliure d’actors dolents, AAX treballa conjuntament amb Solidus Labs, Elliptic i Refinitiv per a la vigilància del mercat, la supervisió i la comprovació del risc global, respectivament.

Comissions, dipòsits i retirades

Comissions de negociació

Com passa amb qualsevol altre intercanvi criptogràfic, les comissions de negociació s’ofereixen en nivells per nivells que promouen el comerç d’alta freqüència a la borsa. Les comissions comercials spot varien entre el 0,01% i el 0,06% per als fabricants i entre el 0,01% i el 0,1% per a les comissions dels compradors.

La comissió de negociació de futurs es fixa tant per als creadors de mercats com per als compradors a un tipus estàndard del 0,02%.

Retirades i dipòsits

No hi ha cap comissió per cap dipòsit criptogràfic o fiat, ni per les transferències a la plataforma. El canvi, però, cobra comissions de retirada que són molt competitives en comparació amb altres borses de primer nivell, com ara Binance. Hi ha un límit mínim de retirada per a cada criptografia (0,001 per BTC i 0,02 per ETH) i les comissions de retirada també difereixen d’actiu a actiu: 0,0004 BTC per a retirades de bitcoins i 0,003 ETH per a retirades d’èter..

Al llançament, AAX Exchange només va acceptar dipòsits i retirades de criptomonedes, però recentment es va associar amb EPay, Coinify, Mercuryo i altres per permetre dipòsits i retirades de més de 20 divises diferents.

Extres

Competicions comercials

L’intercanvi realitza periòdicament competicions de dipòsit i negociació per tal de premiar el compromís dels seus usuaris. Des del 13 de juliol de 2020 fins al 7 d’agost, l’intercanvi realitzarà una promoció per premiar els primers 500 clients que dipositen almenys 200 dòlars diaris amb una recompensa de 10 USDT.

L’intercanvi també ofereix als usuaris l’oportunitat de reunir-se per guanyar fins a 20 BTC en un premi compartit. Podeu registrar-vos aquí abans del 24 de juliol.

Tribu AAX

AAX també ofereix un programa d’afiliació, AAX Tribe, que ofereix fins a un 40% en comissions i un 10% en comissions de segon nivell. Hi ha sis nivells del programa d’afiliació Sage, Guru, Chief, Ruler, Conqueror i Monarch.

La iniciativa d’ingressos passius AAB Plus

L’intercanvi va llançar el seu testimoni AAB, similar al testimoni natiu BNB de Binance, que ofereix als usuaris l’oportunitat d’obtenir ingressos passius. Mitjançant la iniciativa AAB Plus, els usuaris poden mantenir les seves fitxes a l’AAX Vault prometent una taxa de retorn anualitzada del 4,50%. La tarifa es genera per minut i els usuaris poden retirar l’import de la volta en qualsevol moment sense cap comissió. AAB Plus també funciona de manera que si el preu de l’AAB baixa contra USDT, la rendibilitat relativa serà major. No obstant això, si el valor d’AAB augmenta, els usuaris estaran encantats de saber que no es reduirà l’import pagat.

El valor mínim del dipòsit a AAX Vault és de 100 AAB+.

Vista de negociació

AAX també inclou una interfície integrada de Trading View que proporciona una àmplia gamma de gràfics, gràfics i instruments per dur a terme anàlisis tècniques de l’intercanvi directament sense canviar..

A AAX Crypto Trading Dojo, que es troba a AAX Academy, els usuaris poden aprendre a utilitzar millor l’aplicació AAX, incloses totes les eines de gràfics. El Dojo també ensenya als comerciants com utilitzar indicadors tècnics i anàlisis per perfeccionar el seu comerç.

Conclusió

A mesura que la indústria de l’intercanvi de criptomonedes s’escalfa a causa de l’augment dels minoristes que venen al mercat, AAX proporciona serveis de qualitat desafiant el statu quo.

Una de les millors funcions de la plataforma és la interfície d’usuari i l’experiència. L’intercanvi ha utilitzat una plataforma líder en la indústria que facilita el canvi entre comptes de compra de futurs, OTC, spot i de compra directa, oferint als usuaris una sensació perfecta de negociació..

Preguntes freqüents

  • Què significa AAX Exchange?

AAX és l’abreviatura de Atomic Asset Exchange.

  • Quins serveis ofereix AAX?

Com s’ha esmentat anteriorment, AAX ofereix als usuaris una plataforma per negociar futurs i preus al comptat. L’intercanvi també ofereix un mostrador de negociació OTC peer-to-peer.

  • Puc vincular el meu compte bancari a AAX?

Sí, és possible afegir diversos mètodes de pagament, inclosos els bancs, però també PayPal, AliPay i altres mètodes, al vostre compte personal. A través de l’OTC d’AAX, els usuaris poden procedir a comprar i vendre criptografia a canvi de USD, HKD i CNY.

  • AAX Exchange accepta dipòsits fiduciaris?

Sí. Actualment, el canvi AAX ofereix fiat-to-crypto on i off rampes que suporten més de 20 monedes locals.

  • Quins són els honoraris de dipòsit fiduciari a AAX?

Les transferències fiduciàries del compte bancari (Hong Kong i SEPA) no cobren cap comissió de dipòsit, però el dipòsit en moneda electrònica acumula una comissió de dipòsit del 5%.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me