Bugaderia criptogràfica: renteu les transaccions de Bitcoin

La vostra solució de barreja per a bitcoins nets i grinyolants

Rentar les transaccions amb Bitcoin: bugaderia de Bitcoin

Si esteu llegint això, hi ha la possibilitat de saber que Bitcoin no ofereix un anonimat total. Una persona motivada pot rastrejar les vostres transaccions. Si viviu en un país on Bitcoin és il·legal, això vol dir que les autoritats governamentals podrien venir darrere vostre. Bitcoin Laundry ofereix als usuaris de criptografia la possibilitat d’anonimitzar les seves transaccions barrejant les seves adreces amb les d’altres inversors. El procés és ràpid i us garanteix que ningú no pot rastrejar els vostres pagaments. Us sembla una cosa que voldríeu provar? Espera un moment! Més informació sobre la bugaderia Bitcoin a continuació; els seus honoraris, el sistema i l’atenció al client i després prendre una decisió informada. 

Bugaderia Bitcoin: una visió general 

Amb esperit de privadesa, Bugaderia Bitcoin no diu molt sobre la seva gestió ni ubicació. Això és comú amb les empreses criptogràfiques, especialment aquelles que ofereixen serveis delicats com transaccions anonimitzades. Dit això, no és impossible parlar amb algú de Bitcoin Laundry. En cas que tingueu alguna pregunta, podeu consultar la seva pàgina F.A.Q o enviar un correu electrònic a través de la seva pàgina d’assistència. Si voleu anar directament al servei de mescla, aquí teniu el procés. 


 1. Visiteu bitcoin-laundry.com 
 2. Feu clic a “Neteja els bitcoins ara” 
 3. Comenceu a barrejar introduint la vostra adreça de Bitcoin 
 4. Especifiqueu la velocitat amb què voleu que es barregin les vostres monedes 
 5. Neteja els teus bitcoins 

bugaderia bitcoin

Tarifes 

Bugaderia Bitcoin ofereix algunes de les millors comissions del sector: 0,0002 BTC per cada pagament. Això vol dir que no importa quants criptos vulgueu netejar. Les comissions de Bitcoin Laundry són de 0,0002 estàndard (al voltant de 2 $). En comparació, la tarifa mitjana per barrejar criptografia és de l’1% de les vostres monedes. Per tant, si voleu barrejar BTC per valor de 100.000 dòlars, podeu perdre 1.000 dòlars. Però no amb Bitcoin Laundry. 

Seguretat 

Com la majoria de la gent, voldríeu anonimitzar les transaccions BTC sense deixar rastre. Bitcoin Laundry ho fa possible de diverses maneres. Per començar, no cal crear cap compte. Com s’ha esmentat, tot el que necessiteu és visitar el lloc web de l’empresa i introduir l’adreça del vostre receptor. Bitcoin Laundry us proporcionarà una adreça única per enviar les vostres monedes. Si heu especificat que les vostres monedes es netegaran en un termini de tres hores, és el que trigarà. Per obtenir més seguretat, la companyia aconsella a la gent que visiti el seu lloc web a través del motor de cerca Onion. Funciona millor amb el navegador Tor, així que assegureu-vos que en tingueu. Si utilitzeu un dispositiu mòbil, podeu utilitzar el navegador Orfox i Orbot per ajudar-vos a llançar Tor. 

Límits de pagament 

Ja hem assenyalat que la quota de Bitcoin Laundry és prou petita com per a tothom. Però hi ha certes limitacions a la quantitat de monedes que podeu barrejar alhora: 

 • Límit mínim: 0,0015 BTC 
 • Límit màxim: 230 BTC 

Tenint en compte aquests límits, l’equivalent mínim en dòlars en premsa és de 12 dòlars. La quantitat màxima és de 1.965 milions de dòlars, una xifra prou gran com per satisfer molts rodes elevats. És més, també podeu dividir les vostres monedes de manera que Bitcoin Laundry les enviï a 2-5 adreces en lloc d’una. Per condimentar les coses, podeu especificar el percentatge exacte dels diners que voleu enviar a cadascuna de les adreces. 

Retardar la barreja per augmentar l’anonimat 

Teòricament, Bitcoin Laundry podria barrejar la vostra adreça amb dues adreces més o deu mil d’elles. Però, quina opció creieu que ofereix més anonimat? La resposta és barrejar les monedes amb tantes altres com sigui possible. Per això, Bitcoin Laundry té una opció de retard i diferents períodes de temps. L’opció de retard, en particular, garanteix que la vostra adreça es barregi amb milers d’adreces. D’aquesta manera, la possibilitat que algú identifiqui la vostra transacció és gairebé insignificant. Per descomptat, si heu de fer un pagament ràpidament, podeu ometre l’opció de retard i enviar el vostre xifrat a l’instant. Bitcoin Laundry continuarà netejant les vostres monedes prou per mantenir la transacció anònima. 

Suprimiu els registres per obtenir més anonimat 

La bugaderia Bitcoin us pot permetre netejar BTC sense crear un compte, però aquesta no és l’única forma de seguretat que vol la majoria de la gent. La companyia manté registres? Què fa amb ells? La bugaderia de Bitcoin és un negoci centralitzat, de manera que importa molt com gestiona els registres de les persones. Afortunadament, l’empresa us permet eliminar els registres immediatament després de fer una transacció. D’aquesta manera, elimineu tota prova d’utilitzar el seu servei. En cas que oblideu suprimir els vostres registres, l’empresa els conservarà durant set dies. La raó és tenir registres als quals poden referir-se en proporcionar assistència al client. Sense aquests registres, no hi ha manera de demostrar que hagis fet transaccions amb ells i no et podran ajudar. Al cap de set dies, però, l’empresa suprimeix els registres. Com a tal, podeu estar segur que l’empresa no conserva les dades dels comerciants per cap motiu sinistre. 

L’equip d’assistència està a punt per ajudar-vos les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana 

Com s’ha esmentat, hi ha dues maneres de trobar ajuda a Bitcoin Laundry. Podeu visitar el F.A.Q. pàgina i espero que obtingueu una solució al vostre problema. L’alternativa és enviar un correu electrònic. L’empresa té la reputació de respondre ràpidament als correus electrònics, normalment en un termini de 48 hores. Penseu en enviar correus electrònics per obtenir ajuda immediatament si teniu algun problema. Si està relacionat amb la vostra transacció, és probable que obtingueu ajuda abans que sigui massa tard. Les ressenyes en línia mostren que Bitcoin Laundry fa un esforç per ajudar els usuaris. Per tant, si l’empresa pot fer alguna cosa, podeu confiar que us ajudaran. 

Cuidat 

Com que el vostre objectiu és anonimitzar les transaccions BTC, assegureu-vos que seguiu les transaccions segures durant tot el procés de pagament. Bitcoin Laundry ofereix aquests suggeriments: 

 • Utilitzeu un Bitcoin Mixer de manera constant. D’aquesta manera, sempre estareu segurs que ningú no pot rastrejar les vostres adreces.
 • Envieu les monedes netejades a una adreça nova, una que no heu utilitzat mai.
 • Utilitzeu el navegador Tor per afegir una capa de seguretat addicional
 • Compra criptografia de forma anònima, ja sigui mitjançant una transacció en efectiu o en un caixer automàtic. En altres paraules, no utilitzeu cap mètode que us obligui a revelar informació personal i financera.
 • Utilitzeu un servei de mescla de confiança

Conclusió 

Bitcoin Laundry és una solució revolucionària que ajuda els usuaris de criptografia a anonimitzar les seves transaccions. Ho fa barrejant les seves adreces amb les d’altres comerciants. D’aquesta manera, les possibilitats que la vostra adreça estigui vinculada a vosaltres són properes a zero. Ofereix tarifes extremadament baixes i us permet escollir la rapidesa amb què voleu que es netegi la vostra criptografia.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me