Anonymix Review: Mesclador de Bitcoin segur, anònim i convenient

Una plataforma totalment anònima, clara, de baixes taxes i convenient perquè els usuaris “enviïn els seus bitcoins en privat”. En aquesta revisió del projecte ens centrem en el mesclador de bitcoins (tumbler), Anonymix, que ofereix una tarifa totalment anònima, clara i baixa, plataforma còmoda perquè els usuaris “enviïn els seus bitcoins en privat”.

En el seu llançament, Bitcoin es va anunciar com una plataforma centrada en l’anonimat, però amb els anys els usuaris de BTC s’adonen que la criptografia superior no és tan anònima com pensaven. Sí, la confiança de Bitcoin és inigualable en el camp de les criptomonedes, però a la plataforma li falta un rostre, ja que una anàlisi més propera a la cadena de blocs pot revelar relacions entre carteres. Això ha fet que s’utilitzi el terme “pseudònim” per descriure correctament BTC.

Els usuaris criptocèntrics estan inclinats a la privadesa, cosa que ha obligat alguns d’ells a passar a altres criptomonedes que garanteixen obscuritats totals com Monero, Dash i ZCash. Altres seleccionen mescladors o gots de Bitcoin per ocultar la cartera d’origen del BTC barrejant diverses transaccions en un grup abans d’enviar-les a carteres específiques..

Desafiaments a l’adopció de mescladors de Bitcoin

No obstant això, el cultiu actual de mescladors s’enfronta a diversos reptes, inclosos:


 • Tarifes elevades pel servei de mescla.
 • Límits màxims màxims i mínims alts sobre l’import del finançament.
 • Traçabilitat de BTC des dels mescladors.
 • Atacs constants de les autoritats.
 • Estafes que surten de la indústria.

La solució a la majoria d’aquests problemes rau en un proper mesclador de Bitcoin, Anonymity, un got BTC gratuït de registre al

Què és Anonymix?

Anonymix és un mesclador de Bitcoin de primer nivell que ofereix nivells elevats de privadesa, taxes baixes i anonimat als seus clients.

Com utilitzar

Anonymix proporciona una plataforma clara, fàcil d’utilitzar i ràpida per a principiants i experts per utilitzar-la sense problemes. La barreja de Bitcoin no és tan tècnica com sembla i, amb la plataforma Anonymix, qualsevol titular de Bitcoin pot barrejar el seu BTC de forma ràpida, anònima i segura en monedes netes i no rastrejables..

Aquí teniu una guia ràpida sobre com treure el màxim profit del mesclador Bitcoin Anonymix.

 1. Inicieu el lloc web oficial d’Anonymix al navegador o al navegador Tor.
 2. Introduïu l’adreça de la cartera a la qual voleu que s’enviïn les vostres monedes.
 3. Seleccioneu el període de temps que voleu que comenci el procés de mescla. La barreja “ràpida” permet barrejar i alliberar immediatament el Bitcoin després d’una confirmació. No obstant això, mentre que la funció “Retard” crea un buit entre quan un usuari envia els seus dipòsits i quan rep la sortida. Un usuari pot triar fins a 24 hores per a la demora.
 4. Seleccioneu els percentatges de finançament per a cada adreça.
 5. Introduïu el codi Captcha.
 6. Dipositeu el BTC
 7. Premeu Intro i espereu la confirmació.
 8. Rep les monedes BTC netes.

Característiques del mesclador Bitcoin Anonymix

La principal pregunta que plantegen els usuaris de mescladors de Bitcoin es basa principalment en l’anonimat i és una àrea en què Anonymix supera els seus competidors. Hi ha diversos factors que redueixen l’anonimat d’un mesclador, com ara els requisits de registre, la reserva de registres de transaccions i l’obertura de plataformes netes clares. que augmenten la probabilitat de rastrejar transaccions a una cartera específica mitjançant adreces IP.

L’anonimat resol cadascun d’aquests problemes proporcionant una política de no registres, una barreja manual de retards i un lloc web Tor per garantir l’anonimat de l’usuari. A continuació es mostren algunes de les característiques distintives que ofereix Anonymix.

· Selecció manual de barreja de fons

En el que trobem a faltar a la majoria de mescladors actuals, Anonymix ofereix. La plataforma permet als usuaris seleccionar manualment el fons al qual volen enviar les seves monedes. A més, podeu especificar el percentatge de fons que voleu enviar a cada fons.

· Sense registres

Un cas habitual entre els mescladors de Bitcoin és la política de registres que permet a les plataformes mantenir registres de les transaccions dels clients molt després de completar la combinació. D’aquesta manera es redueix el nivell d’anonimat, ja que els mescladors poden revelar informació que es pot remuntar a vosaltres.

Per això, Anonymix manté estrictes polítiques de “Sense registre” i “Sense registres” per protegir la privadesa dels seus usuaris. La plataforma conserva dades mixtes als seus servidors durant un màxim d’una setmana i després suprimeix l’historial de manera permanent. Els usuaris també poden suprimir manualment l’historial de mescles personal immediatament després de completar la transacció.

· Retirades a més de 10 adreces

Una de les maneres més senzilles de netejar o combinar el vostre BTC és enviar porcions més petites dels fons a diferents adreces, cosa que fa que sigui més difícil fer un seguiment de la destinació dels fons o enllaçar-lo amb vostres. Anonymix proporciona fins a 10 adreces perquè els usuaris retirin els seus fons garantint que es mantingui l’anonimat.

· Taxes de finançament competitives

Els imports mínims i màxims de finançament per a cada mesclador varien, segons el que un usuari pugui barrejar realment. Anonymix permet dipòsits mínims de 0,002 BTC (~ 18 USD) i fins a 100 BTC (~ 900,000 USD) al dia per a atenció als minoristes de petita escala, així com a les balenes Bitcoin amb necessitats de privadesa. La tarifa màxima canvia d’acord amb les reserves de BTC de la plataforma en cada moment.

No obstant això, la plataforma també permet als usuaris controlar totalment l’assignació dels seus fons a diferents adreces. Com s’ha esmentat anteriorment, la selecció aleatòria d’adreces de diversos mescladors va provocar un

Quant són les taxes?

Anonymix és avui dia un dels mescladors de Bitcoin més econòmics de la indústria. Evidentment, les taxes són una part essencial de les propietats de barreja de BTC que mantenen el mesclador en el negoci. També són importants per augmentar l’anonimat de la transacció BTC a causa de que la quantitat dipositada al mesclador canvia lleugerament un cop retirada afegint una capa addicional de protecció.

Actualment, Anonymix cobra una taxa fixa del 0,3% per transacció a la plataforma. Per enviar el BTC mixt a diverses adreces de sortida tal com s’ha esmentat anteriorment, es cobra una tarifa addicional de 0,0001 BTC per adreça.

Extres:

· El bitllet de rifa Anonymix

Totes les transaccions realitzades a Anonymix us incorporen automàticament al seu programa de tiquets de rifes. El mesclador BTC també proporciona un bitllet guanyador de la rifa per cada mesclador número 100 que guanyi un percentatge de la seva transacció. Això garanteix que s’utilitzen més adreces a la plataforma augmentant la foscor i també canvia la quantitat del bitllet guanyador afegint una capa addicional d’anonimat.

· El mesclador del navegador Tor / mesclador Clearnet

Els usuaris que vulguin treure el seu BTC de clearnet per obtenir més privadesa poden utilitzar el lloc web basat en el navegador Tor. Això proporciona una capa addicional d’anonimat, ja que els motors de cerca, els navegadors i els proveïdors d’Internet es poden rastrejar fàcilment. Podeu accedir al lloc web de Tor aquí: http://anonymixtnq67qer.onion i el lloc del mirall a https://anonymix.net/.

· El certificat d’origen

La plataforma ofereix un certificat d’origen per a cada barreja que confirma que les monedes que heu rebut provenien d’Anonymix.

Conclusió

Al finalitzar la revisió del projecte d’Anonymix, la pregunta més persistent que es fan els usuaris: “L’ús de mesclador de bitcoins Anonymix és il·legal?” Doncs bé, la resposta directa a això és no, utilitzar Anonymix és perfectament legal. Tanmateix, si les vostres fitxes provenen d’una font il·legal, podeu tenir una cita amb les autoritats.

Us recomanem que utilitzeu el mesclador de monedes només amb finalitats legals i privadesa.

Podeu obtenir més informació a http://anonymixtnq67qer.onion o  https://anonymix.net/.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me