5 millors mescladors de Bitcoin del 2020

Després d’un 2019 dur, en què es van tancar diversos mescladors de bitcoins, els tumblers tornen a augmentar. Aquest any, han reforçat la seva seguretat, carregada de moltes funcions per proporcionar més anonimat als usuaris de bitcoins.

Per als no iniciats, la barreja o caiguda de bitcoin descriu el procés de combinar transaccions de Bitcoin per dificultar la localització dels seus orígens. Es pot barrejar un pagament únic amb tan sols tres adreces i fins a milions de transaccions en pocs minuts.

 Per descomptat, els Bitcoin Mixers no són el mateix. Alguns d’ells triguen molt a anonimitzar els pagaments, mentre que d’altres ho faran en menys d’un minut. Hi ha més diferències, com ara comissions, altcoins admesos i la quantitat màxima de criptografia que poden caure.

Dit això, hem revisat sis dels millors mescladors de bitcoins que hi ha a continuació i a continuació es mostren els resultats en cap ordre.  

 1. Bitcoinlaundry.com
 2. Bitmix.biz
 3. Bitcoinmix.org
 4. Anonymix.io
 5. Bitcoinfog.info

Aquesta taula proporciona una visió general de les empreses:


Paràmetres Bugaderia Bitcoin BitMix Bitcoin Mixer Anonymix Boira Bitcoin
Crypto BTC BTC, DASH & LTC BTC, ETH, LTC BTC BTC
Idiomes Anglès, alemany, francès i espanyol Anglès, hindi, portuguès, indonesi, alemany, xinès, holandès i molt més Anglès, francès, espanyol, alemany, italià i molt més Anglès, coreà, francès, alemany, espanyol & Polonès  Anglès, francès, alemany, alemany i espanyol
Canals de contacte Formulari de correu electrònic Correu electrònic & Jabber Formulari de correu electrònic Formulari de correu electrònic Formulari de correu electrònic
Tarifes 0,0002 BTC 0,4-4% + 0,0003 BTC 2-5% + 0,0001 BTC 0,00001 BTC 1-3%
Dipòsit mínim 0,0005 BTC 0,005 BTC 0,02 BTC 0,002 BTC 0,035 BTC (retirada)
Disponibilitat de diverses adreces
Cal confirmacions Un Un a sis Tres Un Sis
Sense política de registres Sí (si suprimiu manualment els registres) 3 dies (o podeu suprimir manualment els vostres registres Sense registres 7 dies (o podeu suprimir manualment els vostres registres) 7 dies
Es requereix registre No No No No Sí 
Programa de derivació No No No
Carta de garantia No No

 • Bugaderia Bitcoin

Amb un lloc web senzill i ordenat, Bitcoin Laundry està dissenyat per fer caure BTC ràpidament al telèfon intel·ligent o a l’escriptori. És una empresa senzilla que us porta directament al que busqueu: el servei de barreja de bitcoins. 

Netejar bitcoins al lloc web és tan ràpid com proporcionar l’adreça de correu electrònic del receptor i especificar quant de temps voleu que es barregi la transacció. Precisament;

 • Pagament instantani
 • Tres hores
 • Cinc hores
 • 12 hores
 • 24 hores

També podeu dividir el pagament en 2-5 adreces. Dit això, el següent procés és enviar el vostre pagament a una adreça especificada. Podeu enviar fins a 230 BTC a un preu molt competitiu de 0,0002 BTC.

Com s’ha esmentat, Bitcoin Laundry us permet escollir si voleu eliminar els registres immediatament o esperar fins que es completi el pagament. Independentment, l’empresa suprimeix cada registre de transaccions al cap de set dies.

Fins ara els seus serveis se centren en bitcoin. Estaria molt bé que en el futur afegeixin més monedes a la llista. 

en aquest article de revisió 

Clearnet: bitcoin-laundry.com

Enllaç Tor: btcdryi67te57itq.onion

 • BitMix

A diferència d’altres tasses, Bitmix.biz personalitza la seva oferta per adaptar-se a tots els usuaris. Per exemple, les persones que envien petites quantitats de BTC reben el seu xifrat després d’una única confirmació. No obstant això, els operadors de gran volum han d’esperar a les confirmacions de 3 a 6. 

De la mateixa manera, podeu evitar pagar una comissió elevada si no necessiteu una anonimització intensa de la vostra transacció. Dit això, també podeu decidir si voleu una quota aleatòria o si pagueu el càrrec estàndard. Bitmix.biz proporciona aquests complements per reforçar el vostre nivell d’anonimat mentre utilitzeu el seu servei. 

Per als principiants, hi ha un vídeo tutorial a la pàgina inicial de BitMix, que us guiarà pels passos per utilitzar el servei de mescla. 

Hem revisat exhaustivament BitMix. Llegiu l’article complet aquí. 

Clearnet: https://bitmix.biz

Enllaç Tor: bitmixbizymuphkc.onion

 • Bitcoin Mixer

Bitcoin Mix està especialitzat en la barreja de monedes BTC, ETH i LTC. L’empresa compta amb un lloc web de disseny professional al qual podeu accedir en quinze idiomes. Està ple d’informació sobre el seu servei, en particular el seu bloc.

No s’ha de confondre amb Bitcoinmixer.org, Bitcoin Mix té un servei de barreja de BTC senzill:

 • Trieu la vostra moneda
 • Inseriu una adreça
 • Trieu el període de retard
 • Envieu les vostres monedes

La companyia cobra una comissió aleatòria del 2-5% més una mitjana de 0,0001 BTC per transacció. No hi ha cap explicació per a aquest model de tarifa, però molts canals anonimitzen els càrrecs per oferir una capa addicional d’anonimat.

A banda del mesclador, podeu obtenir comissions de fins al 65% per cada client nou que recomaneu a bitcoinmix.org. 

Clearnet: https://bitcoinmix.org/

 • Anonymix

Anonymix no és el vostre lloc web normal. Està dissenyat amb elegància per facilitar-ne l’ús i transmetre el tema de l’empresa de barrejar criptografia. La seva declaració de missió és directa al punt: bitcoins sense deixar rastre …

Per barrejar la criptografia en aquest lloc, aneu a la categoria de menú “Comença a barrejar”, segons l’últim. Introduïu la vostra adreça i trieu un període de retard: barreja ràpida o retard d’una, tres o cinc hores.

Feu clic a “Comença a barrejar” i se us redirigirà a una pàgina que mostri l’adreça a la qual heu d’enviar el vostre xifratge. També destaca que no heu d’enviar menys de 0,0002 BTC o més de 120 BTC. 

A la mateixa pàgina, podeu fer una captura de pantalla de la “Carta de garantia” de l’empresa. També podeu optar per suprimir les dades de la transacció si ho considereu necessari per a la vostra privadesa.. 

Clearnet: https://anonymix.io/

Enllaç Tor: ANONYMIXTNQ67QER.ONION

 • Boira Bitcoin

La boira Bitcoin significa negoci quan es tracta de mantenir discretes les vostres transaccions Bitcoin. En primer lloc, només funciona a través d’un lloc al qual podeu accedir quan activeu el navegador Tor.

Sense ella, es limita a una sola pàgina web a bitcoinfog.info que proporciona una visió general de l’empresa. A la pàgina es nota que l’empresa cobra una comissió de l’1 al 3% i que les transaccions superiors a 100 BTC triguen més de 24 hores a completar-se.

Si esteu d’acord amb els honoraris de l’empresa, sabeu que heu de crear un compte abans de barrejar la vostra criptografia. KYC no és un requisit, però, de manera que podeu utilitzar una adreça electrònica falsa per superar l’etapa de creació del compte.

Un altre inconvenient del servei de Bit Fog és que necessita sis confirmacions abans de processar els pagaments. Per això, fins i tot els pagaments petits poden trigar més a finalitzar-se en comparació amb altres tasses.

Clearnet: http://bitcoinfog.info/

Enllaç Tor: http://foggedd3mc4dr2o2.onion

Conclusió

Els serveis de caiguda de Bitcoin us permeten barrejar la vostra transacció amb pagaments realitzats per centenars o milers d’altres usuaris de BTC. D’aquesta manera, ningú no pot vincular les transaccions a la vostra adreça, cosa que podria ajudar les autoritats a rastrejar-vos.

Les empreses comparades en aquesta guia són algunes de les batedores BTC més populars que hi ha. Però, com us hauríeu adonat, difereixen en taxes, velocitat i nombre de criptos que admeten. Com a tal, realitzeu més diligències per determinar quin mesclador és el més adequat per a les vostres necessitats. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me