El domini de la realitat virtual o realitat virtual és una femella difícil de trencar, independentment de quin costat s’aborde aquest problema (i oportunitat). Com molts dels que han seguit el món d’aquesta tecnologia en particular ho saben molt bé, la tecnologia de RV ha estat prop del punt d’un avenç durant gairebé dues dècades..

Al mateix temps, s’han desenvolupat i presentat al públic com a mínim dues tecnologies distintives com la solució completa que finalment solucionarà totes les mancances problemàtiques. Cadascun d’aquests buits ha estat una font de problemes i dificultats per a la comunitat de desenvolupament de VR, independentment de si el problema es basa en alguns elements de la configuració de maquinari, el programari o la combinació dels dos..

Ara bé, ara hi ha una nova tecnologia que ja ha canviat el món i es presenta en forma de blockchain. Avui en dia, milions l’utilitzen per accedir a criptomonedes com el bitcoin amb què es pot fer servir apostar en línia, comprar béns o serveis i fer moltes altres coses, però hi ha moltes més alternatives a les seves aplicacions.

Naturalment, moltes d’aquestes aplicacions s’adapten bé a altres tecnologies i indústries, que van des de les establertes fins als mercats emergents. Aquesta és la raó per la qual, des de molts sectors de la comunitat de desenvolupament, es demana que es fusioni la tecnologia VR amb algun aspecte de la cadena de blocs que finalment el portaria a casa pel que fa a l’avenç final del mercat.

El cicle de desenvolupament de tecnologia VR

Es necessita una mica d’història per entendre el procés del desenvolupament general relacionat amb la tecnologia de realitat virtual. En la seva essència, la tecnologia representa la recerca de la representació visual de l’entorn 3D, amb una autèntica percepció de profunditat.

Avui, encara que la tecnologia per representar imatges en 3D existeix des de fa gairebé quatre dècades, la configuració real de la realitat virtual en 3D segueix sent una mica esquiva. Això és estrany, principalment, perquè els dispositius, principalment en forma d’auriculars, han estat presentats per empreses tecnològiques des de principis dels anys noranta que afirmen haver desbloquejat el domini VR per al públic.

No obstant això, cada vegada, malgrat les demostracions tecnològiques que presentaven les mateixes empreses, la tecnologia de conducció real no ha aconseguit transformar-se en un producte final completament definit. En lloc d’això, aquests dispositius van perdurar durant un temps, principalment gràcies a l’entusiasme i l’esperança interminables de la comunitat de realitat virtual, després dels quals es van convertir en passatges de la història de la tecnologia.

El problema molest

La clau per a la representació real d’imatges 3D en una superfície 2D realment s’ha desbloquejat fa molts anys. En projectar una imatge en estèreo, que significa de diferents maneres per a cadascun dels ulls de l’usuari, la tecnologia pot imitar la forma en què distingim la profunditat en general i proporcionar la sensació d’espai. Això funciona per a qualsevol persona que hagi provat algun tipus d’auriculars de realitat virtual.

Tanmateix, el problema que suposa un gran percentatge d’usuaris és el de les nàusees o la malaltia del moviment. El mateix passa perquè el cervell i el cos estan en conflicte amb el que està passant; mentre que l’oïda interna de l’usuari els diu que estan asseguts, els seus ulls els diuen que es mouen. Comercialment, això pot suposar un desastre per a qualsevol persona que compri un dispositiu d’aquest tipus i acabi sentint-ne malalt.

Les noves generacions de dispositius de RV intenten trobar activament una manera de solucionar el problema, però fins ara no s’ha trobat cap bala de plata. El més probable és que la solució arribi com una barreja de petites millores, no un canvi radical i radical en la tecnologia arrel de la realitat virtual.

Però, fins i tot avui en dia per a la majoria, la malaltia disminueix completament després d’un temps dedicat a l’ús del dispositiu, però els inversors en general ho veuen com un trencament de la RV, que altrament es percep com un camp amb risc. És per això que trobar oportunitats de finançament i inversió sempre ha estat un gran repte per als desenvolupadors de RV. Però ara, sembla que la tecnologia blockchain, principalment els seus procediments ICO, podria canviar-ho d’una manera que podria fer que el desenvolupament sigui molt més factible.

Decentraland Case

Decentraland és un projecte de realitat virtual que s’ha creat amb tecnologia blockchain. Recentment ha aconseguit recaptar més de 26 milions de dòlars mitjançant ETH ICO o oferta inicial de monedes. El projecte es descriu a si mateix com un procés de creació d’un món virtual en què s’utilitza la tecnologia blockchain com a registre de parcel·les (parcel·les digitals, en aquest cas).

L’ICO va aportar a l’empresa més de 86.000 ETH i va arribar al seu límit dur predeterminat en uns 60 minuts. La velocitat amb què es va produir va recordar a molts de l’ICO del navegador Brave, però que va acabar en menys d’un minut. Al mateix temps, el procés ICO continua sent el punt central de qualsevol queixa a la comunitat FinTech, tot i que el mes de juliol de 2017 es van recaptar més de 500 milions de dòlars mitjançant aquest model de finançament en particular..

Per a Decentraland, aquesta és una gran oportunitat per generar finançament i atenció a la seva empresa, que segurament exigirà molta participació pública per tenir èxit. Tot i que les fortunes de l’empresa i del projecte no s’estableixen de cap manera amb aquest ICO, demostren que el pensament complet és el camí a seguir per a la comunitat de realitat virtual..

Altres empreses VR-Blockchain

El domini blockchain proporciona dues opcions distintives per al desenvolupador de VR. La primera es presenta en forma d’aplicació FinTech, on les criptomonedes podrien actuar com a mitjà de finançament i / o monetització. La naturalesa de les monedes digitals mostra que els usuaris ja són amigables amb les noves tecnologies, de manera que és segur suposar que molts també serien receptius als dispositius VR..

Per descomptat, no tots els projectes de realitat virtual tenen els mitjans o les necessitats per a la tecnologia blockchain. No obstant això, la majoria d’ells podrien aplicar-lo d’alguna manera i amb gran èxit. Avui, amb un altre enfocament en la realitat virtual aparentment de pas, cap empresa d’aquest camp pot oferir-se el luxe d’ignorar els ajuts potencials en la seva intenció de fer arribar la realitat virtual al públic i obtenir beneficis fent-ho..

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment