Sembla que tothom i la seva mare volen fer la propera audaç predicció del preu de Bitcoin. El preu arribarà als 20.000 dòlars el 2020? Què passa amb 50.000 dòlars? Algú per fins i tot 100.000 dòlars? La veritat és que el proper esdeveniment de reducció a la meitat de Bitcoin, el moment en què la recompensa per la mineria de monedes es redueix a la meitat (tal com estava preprogramat per l’algoritme integrat de la xarxa el 2008) no necessàriament farà que el preu es dobli ni es tripliqui immediatament. Els esdeveniments de reducció a la meitat anteriors s’han incorporat al preu molt abans de la reducció a la meitat. Això és cert per a Bitcoin, Litecoin i altres monedes que restringeixen l’oferta al llarg del temps.

Per tant, en lloc de fer una gran predicció atrevida per al 2020, és important tenir en compte quins desenvolupaments fonamentals en l’evolució de Bitcoin i altres projectes van augmentar el valor el 2019. La veritat és que hi ha molts exemples de fites que val la pena assenyalar, però un nombre reduït realment destaquen.

El que passa amb els preus el 2020 és una suposició de ningú, però si la història demostra alguna cosa, col·laboracions significatives, ajudar a diferents cadenes de blocs a comunicar-se juntes i aprofundir en la idea de descentralitzar les finances tindran un paper clau en l’adopció de Bitcoin i altres cryptos.

La bombolla de crèdit criptogràfic aconsegueix el preu de Bitcoin

A l’octubre, un grup de comerciants de Wall Street va instar a la prudència entre els inversors pel que fa al nombre creixent de projectes de préstecs a la indústria criptogràfica. Van assenyalar específicament que projectes de préstecs com Salt, BlockFi i Nexo, juntament amb alguns altres, han creat una bombolla de 5.000 milions de dòlars que pot aparèixer en qualsevol moment. En defensa del segment de préstecs del mercat, el conseller delegat de BlockFi, Zac Prince, assenyala que ni una sola persona ha endarrerit els seus pagaments a la seva plataforma. Però, malgrat que la indústria de les criptomonedes encara és molt petita en comparació amb el mercat financer tradicional més ampli, fins i tot una petita bombolla de crèdit a la criptografia pot fer caure els preus a la baixa. Aquest problema podria continuar el 2020 i més endavant, atès que el el segment de finançament descentralitzat de projectes blockchain es va triplicar l’any passat.

Facebook Libra es posa a prova

El conseller delegat de Facebook, Mark Zuckerberg, va arribar als titulars el 2019 detallant els seus plans de llançar una stablecoin dirigida per la plataforma de xarxes socials al juny. El seu anunci va provocar la ira no només dels cripto-puristes, sinó també dels governs, en particular del Congrés dels Estats Units. Al cap de poques setmanes d’audiència amb Zuckerberg que responia a preguntes difícils davant de diversos congressistes i dones, els principals socis de l’Associació Libra, amb seu a Suïssa, es van retirar del projecte. Entre els noms més importants que han deixat Libra, hi ha PayPal, eBay, Visa i la vaga de proveïdors de solucions de pagament.

Projectes similars intenten sortir del terreny inclosos Dòlar universal i Token SGA. Queda per veure quins d’aquests projectes guanyaran una quota de mercat significativa per avançar, però una cosa està clara: els capitalistes s’han adonat que hi ha molts diners per guanyar en la creació de la propera gran moneda digital.

Llocs d’apostes de Bitcoin, Altcoins i la Premier League anglesa

Llocs d’apostes de Bitcoin com 1XBit.com ja fa temps que anuncien durant els jocs de la Premier League anglesa. Aquestes ofertes publicitàries ajuden a fomentar l’interès entre els clubs individuals que volen treure profit de la moda criptogràfica i han donat lloc a moltes ofertes de patrocini notables.. Newcastle United té un acord amb una plataforma de negociació de criptomonedes anomenada StormGain. Al novembre, el Wolverhampton Wanderers FC va anunciar una associació amb CryptoMillionsLotto, una empresa de loteria i jocs que paga guanys a Bitcoin.

E-Sports al Blockchain

Tot el que cal fer per veure prosperar la indústria dels esports electrònics és veure el nombre de persones que es presenten a veure torneigs en directe. Es venen estadis sencers plens de fans que volen veure els millors jugadors del món jugar a League of Legends, Starcraft, World of Warcraft i altres jocs populars. La combinació de geeks que estimen el cripto i els geeks que estimen jugar junts és natural.

Tot i que l’escèptic de Bitcoin i el propietari de Dallas Mavericks, Mark Cuban, ja estan per davant del joc amb els seus inversió a Unikrn, una plataforma de jocs d’esports electrònics, apareix una nova arribada. Es diu Kronoverse. Tot i que Unikrn té com a objectiu fer que els jocs d’esports electrònics siguin molt ràpids, Kronoverse tracta més de verificar que els esdeveniments d’esports electrònics proporcionin resultats probablement justos, posant resultats al blockchain que els fans puguin verificar..

Sigui com sigui, queda clar que la indústria dels esports electrònics que creix ràpidament en mil milions de dòlars serà la incubadora de molts interessants projectes de criptografia i blockchain durant els propers anys. Els desenvolupaments del 2019 ho demostren.

A part dels quatre grans desenvolupaments que van afectar el preu de Bitcoin l’any passat, hi va haver diversos altres desenvolupaments que van afectar positivament el món criptogràfic, incloent l’esdeveniment a la meitat de Litecoin i l’associació de Tron amb Samsung, per exemple..

A mesura que la indústria continua desenvolupant-se el 2020 i més endavant, el 2019 sempre es considerarà un any important per a Bitcoin.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment