“Què és Ripple (XRP)?” és una de les preguntes més freqüents que solen fer els entusiastes. Bé, la resposta és directa. Ondulació, també conegut com XRP, és una de les criptomonedes més grans del món. L’objectiu principal d’aquesta moneda virtual és ajudar els particulars i les empreses financeres a processar transferències transfrontereres ràpides i econòmiques.

En aquest article, respondrem a la pregunta “Què és Ripple?” i us mostrarà com funciona i com podeu començar a utilitzar-lo. Sens dubte, Ripple té molt potencial de creixement i heu d’estar informat sobre el que pot oferir.

Què és Ripple?

Com s’ha esmentat anteriorment, Ripple és una de les criptomonedes més populars del mercat. Es va llançar el 2012, pocs anys després de Bitcoin (BTC). Això va permetre a Ripple convertir-se ràpidament en un dels recursos digitals més utilitzats i respectats.

Després de gairebé nou anys llançant-se al mercat, Ripple és la quarta moneda virtual més gran.

Val a dir que Ripple té molta influència en tot el mercat criptogràfic. En molts casos, Ripple va funcionar com una cobertura contra la disminució de preus de Bitcoin. A més, Ripple va experimentar pics sobtats moltes vegades en el passat i el seu preu és superior al 3.900% superior al de quan es va llançar.

Ripple vol habilitar l’Internet del valor mitjançant la moneda virtual XRP. En comparació amb altres monedes digitals, Ripple és molt més ràpid i barat. Per exemple, les transaccions de Bitcoin costen molt de processar-se i poden trigar molt a ser transferides.

De moment, hi ha més de 300 empreses de diferents continents que treballen amb Ripple. Això els va permetre oferir millors serveis als usuaris i reduir les seves despeses.

Quin és l’objectiu de Ripple?

Què és Rippleethereumworldnews.com

No podem respondre a la pregunta de “Què és Ripple” sense explicar els seus principals objectius. Ripple té com a objectiu ajudar a empreses i particulars a realitzar transaccions transfrontereres ràpides i econòmiques.

“Encara vivim en un món on enviar diners a Londres avui des de Nova York, la manera més ràpida de fer-ho és volar els diners allà. És una bogeria. Vivim l’era d’Internet i no podem moure diners en temps real i els costos poden ser realment elevats “.

Brad Garlinghouse, conseller delegat de Ripple

Ripple vol canviar la forma en què es processen les transferències a tot el món. És molt difícil per als bancs i les institucions financeres enviar fons a través de les fronteres. És per això que Ripple pot ajudar a fer-lo més ràpid i econòmic. Tot i que la informació es pot enviar instantàniament a altres països, no passa el mateix amb els diners.

Ripple resol aquest problema. Un banc pot simplement començar a utilitzar aquesta moneda virtual i ja podrà reduir els costos. A més, els seus clients seran els avantatges. De moment, els bancs han de tenir comptes prefinançats al país de destinació dels diners. Això és molt car i no és fàcil de mantenir.

Tot i això, amb Ripple, és possible obtenir liquiditat a la carta i reduir la necessitat de tenir comptes prefinançats. Aquest efectiu, que es troba en aquests països i destinacions, es podria utilitzar per a inversions. No obstant això, hi és per proporcionar liquiditat a aquells que ho necessitin.

Amb Ripple, això ja no passa. Les institucions poden comprar XRP amb moneda local, fer una transferència i canviar el XRP per moneda local a la destinació. Es pot realitzar en pocs segons i uns quants centaus. Per tant, l’objectiu principal d’enviar i rebre diners més ràpidament ja es pot fer amb XRP.

Garlinghouse considera que Ripple pot ajudar a accelerar el comerç mundial. Pot canviar la forma en què funciona la infraestructura financera mundial. Alguns individus dels països pobres han de gastar grans quantitats de diners per moure fons a través de les fronteres. Afortunadament, Ripple permet a les institucions moure valor arreu del món a mesura que la informació flueix actualment.

En el futur, Ripple podria treballar amb nous intercanvis de criptografia. Això els ajudarà a obtenir una liquiditat més gran per al producte de liquiditat a la carta que ofereixen. Si una empresa vol fer una transacció, haurà de menjar-se part de la liquiditat d’aquest mercat. Associar-se amb intercanvis és una bona estratègia per fer aquests mercats més eficients a llarg termini.

Una altra iniciativa important impulsada per Ripple es coneix com RippleNet. Aquesta gran xarxa bancària permet que els bancs i altres empreses financeres siguin més interconnectats. En lloc de tractar amb associacions tradicionals, les empreses poden utilitzar aquesta xarxa. Si volen una integració encara més gran, també poden aprofitar la moneda virtual XRP.

Quina és la funció de Ripple al mercat de les criptomonedes?

techxplore.com

Ripple té un paper important en el món de la moneda digital. No només ajuda a expandir les monedes virtuals, sinó que també proporciona casos d’ús del món real per a monedes virtuals. Les empreses que utilitzen Ripple tenen el primer contacte amb un actiu digital. Tanmateix, després d’això, pot ser que també puguin passar a altres monedes virtuals.

Aquesta moneda virtual facilita transaccions i transferències transfrontereres entre parts. Tot i que Bitcoin (BTC) es pot utilitzar com a moneda virtual per emmagatzemar valor, Ripple tindria un altre paper. De fet, Ripple serà l’encarregat d’alimentar el mercat financer. Les persones i les grans empreses poden comprar Bitcoin fàcilment i emmagatzemar-lo a llarg termini.

Amb XRP, les mateixes empreses i individus poden processar transaccions ràpides a diferents llocs i llocs del món. Per tant, Ripple té un paper central al mercat de criptografia. Cadascuna de les monedes virtuals, com a mínim les cinc primeres, té un objectiu específic.

Com s’ha esmentat abans, Bitcoin es converteix en el magatzem de valor del mercat. Ethereum (ETH) és la moneda virtual per a aplicacions descentralitzades (dApps) i contractes intel·ligents. Ripple es converteix en la criptomoneda que impulsarà les inversions en l’economia real cap endavant.

Tenint en compte que les empreses no hauran de finançar els seus comptes nostro o vostro, poden alliberar aquests diners al mercat. Això podria ser molt positiu per a l’economia. Ripple serà l’encarregat d’avançar les inversions financeres en molts països diferents alliberant aquests fons.

Això demostra que Ripple té un paper principal en l’economia criptogràfica. Ajudar no només les criptomonedes a assolir nous horitzons, sinó també augmentar l’eficiència en els mercats tradicionals.

On puc comprar Ripple (XRP)?

Tot i que es tracta d’una guia sobre què és XRP, també us indicarem on comprar-lo. Hi ha molts intercanvis que us permetrien fer-ho. Algunes de les plataformes que admeten Ripple inclouen Coinbase, Bitstamp i Binance. Tots ells us permetran accedir a una àmplia gamma de parells de negociació XRP. De fet, aquests intercanvis combinats tenen una de les liquiditats més grans del món per Ripple.

Podeu comprar Ripple amb diners en efectiu i també amb moltes altres monedes virtuals, incloses Bitcoin i Ethereum. Això augmenta les possibilitats d’accedir a Ripple si ja sou titular de criptografia. A més, algunes plataformes tenen opcions de targeta de crèdit i dèbit. Això és molt útil per als nouvinguts que vulguin comprar fàcilment aquesta moneda virtual en qualsevol moment.

Per què hauria de comprar XRP?

Què és XRPmedium.com

Comprar Ripple podria ser una bona manera de diversificar la vostra cartera de criptografia. Si teniu Bitcoin i Ethereum, ampliar la vostra cartera afegint XRP podria ser el següent pas lògic. Tot i això, si no sou propietari de Ripple, no vol dir que primer hàgiu de comprar Bitcoin.

De fet, simplement podeu entrar al mercat comprant un actiu que tingui casos d’ús reals. Com es menciona a l’article, Ripple no només ajuda a les empreses financeres, sinó també a persones de tot el món. Això és específicament important per als inversors més tradicionals que consideren que necessiten veure Ripple en acció.

La compra de monedes digitals sempre és arriscada. Tot i això, el màxim històric de Ripple es va apropar als 3,84 dòlars el 4 de gener de 2018. Això va permetre que la moneda virtual arribés a la segona posició del mercat durant diversos mesos.

Conclusió

En aquest article, preteníem explicar “Què és XRP”? Com hem demostrat, Ripple és la quarta moneda criptogràfica més gran i una de les més populars. Al mateix temps, aquesta moneda virtual està fent més eficient tot el sistema financer. En permetre als bancs moure fons en pocs segons, el mercat esdevé molt més útil.

També us hem explicat com comprar Ripple i quins són els intercanvis que tenen parells comercials XRP. Això us ajudaria a iniciar-vos al mercat de criptografia i a la comunitat Ripple.

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2017 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i veracitat del contingut el 7 de gener de 2021.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment