Sobre Exodus Wallet

Cartera Èxode és una de les carteres de criptomoneda d’escriptori més noves del mercat. Des del seu llançament oficial el juliol de 2016, ha anat augmentant constantment la seva base d’usuaris, cosa que no és d’estranyar tenint en compte el paquet de funcions convincent que proporciona als seus usuaris.

Per començar, és important tenir en compte que Exodus Wallet té tres components principals: la cartera en si, la secció de cartera i la integració d’intercanvi. Exodus està disponible per a Windows, macOS i Linux, i es pot descarregar des de l’aplicació pàgina web oficial.

En aquest article analitzarem detalladament les tres seccions, analitzarem els avantatges i desavantatges d’aquesta cartera i, en última instància, determinarem si és segura o no.

Nou logotip, nous inicis

Considerada la “interfície de cadena de blocs més atractiva de la indústria”, la cartera Exodus va gaudir dels seus usuaris amb una nova imatge, que és “encara més atractiva”.

Encara més sorprenent és l’última versió 18.11.21 de la cartera que compta amb algunes incorporacions d’actius. Si no teniu impaciència per baixar la versió més recent, aneu a la de la companyia Descàrregues pàgina.

El nou logotip de la companyia té les mateixes 4 fletxes que fan referència a les funcions següents: “Enviar actius, rebre’ls i intercanviar entre actius digitals”. Mentre Èxode s’està desenvolupant, l’empresa promet mantenir els seus valors bàsics malgrat qualsevol fet.

Pel que fa a la nova incorporació d’actius, Exodus va anunciar el quart trimestre de 2018 que la seva cartera basada en stablecoin creix i que ara la companyia ofereix suport per a la stablecoin Paxos (PAX).

El que fa que l’Èxode sigui atractiu?

La cartera

Per sobre de tot, Exodus és una cartera de criptomoneda que significa que ha d’oferir als usuaris una forma ràpida i eficient d’accedir als seus fons, controlar les transaccions i enviar o rebre monedes. En aquest sentit, Exodus ho té tot cobert i, millor encara, també us permet filtrar les transaccions (mitjançant factors com “enviat”, “rebut” i “intercanviat”).

L’èxode es pot descriure fàcilment com una cartera de diversos actius, ja que inclou suport per a una gran quantitat de monedes i fitxes, incloses algunes de les més populars, com ara Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Dash i Zcash, per citar-ne alguns. Podeu trobar una llista completa de les monedes compatibles a lloc web de wallet.

www.exodus.io

La secció Cartera

Si accedir a la secció Wallet de l’aplicació no us va convèncer que es tracta d’una aplicació ben feta, la secció Portafoli us convèncerà d’aquest fet. Ofereix una visió general a gran escala de les vostres participacions. Us facilita la gestió dels vostres actius digitals, així com el seguiment del valor de la vostra cartera d’actius a mesura que canvien les condicions del mercat, i ho fa de la manera més elegant possible a través de bons gràfics circulars..

De fet, la interfície de l’aplicació és un dels seus punts forts, ja que combina una interfície d’usuari elegant amb flexibilitat i elements d’accessibilitat dels usuaris, cosa que fa que fins i tot els usuaris més novells se sentin com a casa. Tot se sent bé i realment es pot veure el treball que l’equip de desenvolupament ha realitzat per garantir que totes les icones, botons o elements de la interfície d’usuari siguin perfectes per als píxels..

www.exodus.io

L’intercanvi incorporat

Exodus també té una integració amb ShapeShift, que us permetrà canviar monedes directament a la bonica interfície de la cartera. Això també redueix tot el procés ja que ja no els heu d’enviar a l’intercanvi. Aquesta funció és perfecta per als comerciants especialitzats en el comerç dia a dia.

www.exodus.io

Què passa amb la seguretat?

Per començar, cal destacar que es tracta d’una cartera d’escriptori, de manera que no pot estar a l’altura dels nivells de seguretat que ofereixen les carteres de maquinari. Tot i això, l’equip que hi ha darrere d’Exodus ha treballat dur per assegurar que la cartera sigui el més segura possible. Per exemple, Exodus compta amb un sistema que us permet recuperar els vostres fons mitjançant una frase de recuperació de 12 paraules. Això vol dir que, fins i tot si perdeu l’ordinador o l’ordinador portàtil, o passa alguna cosa i la cartera ja no està instal·lada, podeu reinstal·lar-la i enllaçar-la al vostre compte. A més, tots els vostres recursos estan completament xifrats, però només amb l’ajuda d’una contrasenya. Lamentablement, Exodus no té autenticació de dos factors, una característica que, eventualment, hauria de trobar el seu camí al kit de la cartera..

www.exodus.io

Un altre aspecte que val la pena conèixer és el fet que la cartera no és 100% de codi obert, és a dir, que en utilitzar Exodus bàsicament confieu (més o menys) en l’equip de desenvolupament. Tot i això, val a dir que Exodus ha rebut molts elogis des del seu llançament i ha augmentat constantment la seva base d’usuaris. Això és un indici clar que l’equip de desenvolupament que hi ha darrere és un equip molt seriós i professional.

Conclusió

En general, Exodus és una de les millors carteres d’escriptori que hi ha actualment al mercat. Probablement, amb la millor interfície d’usuari de totes les carteres d’escriptori, funcions de seguretat dignes, integració d’intercanvis i un bon suport per a una gran quantitat de monedes, té moltes coses a la seva disposició i hauria de satisfer les necessitats dels comerciants principiants i més experimentats. Millor encara, compta amb una base de coneixement increïblement completa / secció de preguntes freqüents amb articles útils, vídeos, tutorials i guies.

A part de la manca d’autenticació de dos factors, hi ha alguns altres possibles inconvenients. Per exemple, Exodus no permet als seus usuaris controlar adreces de cartera separades per a cada moneda digital admesa.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment