què és Bakkt

Avui farem una ullada a la plataforma de futurs Bakkt i analitzarem quin impacte podria tenir en el mercat de criptografia el 2020.

Què és Bakkt?

Bakkt és una plataforma oberta que té com a objectiu oferir una gamma diversificada de serveis de criptomoneda, inclosos el comerç i l’emmagatzematge.

Bakkt va ser fundada per la mateixa empresa que va crear el Borsa de Nova York i va entrar al mercat amb una forta llista de suport de grans empreses, com BCG, Microsoft i Starbucks. Altres socis destacats de la indústria criptogràfica són Pantera Capital, Fortress Investment Group, Eagle Seven, Galaxy Digital, Protocol Ventures, Susquehanna International Group i Horizons Ventures..

Intercanvi intercontinental, La companyia matriu de Bakkt, va anunciar l’agost del 2018, que té previst utilitzar el servei en núvol de Microsoft, Azure, per “crear un ecosistema global obert i regulat per als actius digitals”. L’ICE opera 12 borses i mercats regulats, incloses les borses ICE als EUA i Canadà, les borses de futurs Liffe a Europa, així com la Borsa de Nova York (NYSE).

A més d’incloure mercats regulats federalment i serveis auxiliars, la plataforma també inclourà conversions de Bitcoin a fiat, que és una característica poc freqüent en els intercanvis de criptomonedes a causa de complicacions reguladores..

The-Bakkt

cryptonewsz.com

La plataforma va ser dissenyada per atendre inversions institucionals per a usuaris de criptografia. Bakkt va veure el desig dels inversors institucionals d’implicar-se en la criptomoneda i va decidir proporcionar derivats de criptografia, com ara contractes de futurs de Bitcoin.

La majoria del sector d’inversions institucionals actuals participa en accions, bons i altres instruments financers tradicionals. En atraure aquests diners a criptomonedes, això augmentaria enormement la capitalització del mercat total de l’esfera.

Això significaria que Bakkt exposaria els inversors institucionals a un mercat per valor de 270.000 milions de dòlars a l’any.

“En reunir infraestructures regulades i connectades amb aplicacions institucionals i de consum per a actius digitals, pretenem generar confiança en la classe d’actius a escala global, d’acord amb el nostre historial de transparència i confiança en mercats no regulats anteriorment”, – va dir en la declaració del fundador i director executiu d’Intercontinental Exchange, Jeffrey Sprecher.

En resum, què és Bakkt: un intercanvi de futurs criptogràfics que ofereix contractes de Bitcoin lliurats físicament d’un sol dia, així com serveis d’emmagatzematge físic, que estaran assegurats per un fons de garantia. La plataforma permetrà que els clients minoristes, institucionals i comerciants tinguin accés als mercats d’actius digitals d’una manera totalment segura, eficient i compatible..

A més d’aquests nous beneficis, una afluència de diners institucionals aportaria més legitimitat al mercat criptogràfic i afavoriria el procés d’acceptació i adopció generals.

Cronologia de Bakkt

El 22 de juliol, el Bakkt va començar a provar la seva plataforma Bitcoin Futures. El projecte ha endarrerit el llançament dels seus contractes de futurs des de fa un temps, ja que la companyia es va trobar amb molts obstacles tècnics i normatius.

Al setembre, Bakkt va llançar finalment el seu contracte de futurs de Bitcoin.

Els nostres contractes ja han rebut el llum verda de la CFTC mitjançant el procés d’autocertificació i s’han iniciat les proves d’acceptació dels usuaris. Amb l’aprovació del Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York per crear Bakkt Trust Company, un guardià qualificat, el magatzem Bakkt custodiarà Bitcoin per futurs lliurats físicament. Això ofereix als clients una claredat i seguretat reguladores sense precedents, juntament amb un canvi regulat i accessible a tot el món en un mercat que no té infraestructures de nivell institucional..

Però mentre la gent esperava que això augmentés el preu de Bitcoin, va passar el contrari. Després del llançament dels seus contractes de futurs BTC, els mercats criptogràfics van abocar 10.000 milions de dòlars.

Quan CBOE va llançar els seus futurs Bitcoin el 2017, això va provocar un augment del preu de Bitcoin, que va augmentar el seu valor de més de 15.000 dòlars.

Però la següent correcció i període de baixada, que finalment van fer que CBOE retirés la seva oferta de futurs de Bitcoin. Els futurs Bitcoin de Chicago Mercantile Exchange es van convertir així en l’únic proveïdor de futurs Bitcoin del mercat.

Fins i tot si el contracte de futurs físics de Bakkt va tenir un inici més lent en comparació amb CBOE, el seu volum recentment ha començat a mostrar algunes millores, amb els futurs mensuals registrant un volum de negociació de 120 milions de dòlars des del seu llançament.

contracte de futurs bitcoin

ca.cryptonomist.ch

Bakkt va negociar 71 contractes de futurs Bitcoin el primer dia i ara havia canviat 224 contractes mensuals des del llançament.

Tot i que l’impacte sobre Bitcoin no s’ha notat, el nombre de contractes de futurs de Bitcoin negociats a la plataforma ha augmentat significativament, registrant un augment del 800% en les operacions diàries a la primera quinzena d’octubre.

Recentment, el 9 de desembre, només tres mesos després del llançament del seu esperat producte de futurs Bitcoin, establert físicament, Bakkt va començar a funcionar amb les seves opcions de Bitcoin i els seus contractes de futurs liquidats en efectiu. Això també marca el llançament de les primeres opcions de Bitcoin regulades als EUA.

“En començar amb els futurs mensuals de Bakkt Bitcoin (USD) lliurats físicament, tenim un contracte de referència que ens proporciona la base per desenvolupar productes complementaris basats en les necessitats dels nostres clients”, va dir la publicació del bloc.

El contracte d’opcions de Bakkt tindrà un preu d’acord amb el producte físic existent, mentre que les opcions de CME segueixen el seu índex propietari de Bitcoin.

Què fa Bakkt al mercat de criptografia?

Com a projecte posat en marxa per la Borsa de Nova York, basat en la tecnologia de Microsoft i recolzat per inversors de nivell institucional que ja estan a bord, com pot afectar Bakkt al mercat de criptografia?

Tot i que des de la perspectiva dels entusiastes de la criptografia, el llançament de futurs legals de Bitcoin és un avenç sorprenent per a la indústria de la criptografia, encara és bastant difícil predir la implicació del llançament de Bakkt.

Si el preu de Bitcoin torna a assolir els 100.000 dòlars l’any vinent, s’especularà que això es degué a una afluència de centenars de milers de milions de dòlars per part d’inversors institucionals. Però, fins i tot aleshores, aquest augment no es podia atribuir només a Bakkt. Hauríeu de descartar tots els altres factors que podrien augmentar el preu. No obstant això, no es podria negar completament que Bakkt hauria contribuït en certa proporció a un augment de BTC i, per extensió, al mercat de criptografia..

El 2020 també hi haurà un gran esdeveniment per a Bitcoin, ja que la recompensa minera es reduirà a la meitat de 12,5 a 6,25. Hi ha hagut moltes especulacions i prediccions sobre com abans de reduir a la meitat el preu dels productes financers basats en BTC i BTC augmentarà.

El COO de Bakkt també s’ha mostrat desconfiat respecte a la predicció del seu mercat de futurs en correlació amb l’esdeveniment de reducció de Bitcoin de la meitat del 2020..

Bakkt al mercat Crypto

criptotendencia.com

Adoptarà Bakkt Drive?

Se suposa que si Bakkt va incorporar tants inversors institucionals certificats, només serà qüestió de temps fins que altres empreses més grans s’uneixin al partit. És probable que aquest escenari es desenvolupi si Bakkt continua complint les normes de la SEC i rep l’aprovació de totes les seves futures operacions i productes.

A més, si els grans inversors aproven les operacions de Bakkt, també pot obligar els petits inversors a participar en la plataforma, ja que la seva adhesió inspirarà confiança. Com que el mercat de les criptografies es considera actualment amb molt d’escepticisme a causa de moltes àrees reguladores de grisos, el suport i l’aprovació legítims podrien convèncer més persones a interactuar amb les criptogràfiques..

A més, els productes de Bakkt serveixen com a punt d’entrada al mercat segur adoptant un enfocament més conservador per oferir Bitcoin com a vehicle d’inversió..

Des d’una perspectiva tecnològica, Bakkt es basa en la plataforma de serveis al núvol de Microsoft Azure, i com que Microsoft és un gran jugador en la informàtica personal i els mercats generals de programari, això podria conduir a que els desenvolupadors més petits integressin les opcions de Bakkt en els seus propis productes..

No se sap que les empreses creen aplicacions o plataformes mitjançant una tecnologia que encara no està adaptada a una escala més gran. Amb el segell d’aprovació de Microsoft, és probable que els desenvolupadors tinguin més confiança en la integració de Bakkt.

Conclusió

Ara que ja sabeu què és Bakkt i com funciona, és possible que tingueu una idea més àmplia de com pot afectar el mercat de criptografia. Igual que qualsevol tipus de predicció, és difícil preveure amb precisió com impactarà Bakkt l’any que ve, així que si us plau, preneu totes aquestes especulacions amb un gra de sal.

Imatge destacada: namecoinnews.com

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2018 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i veracitat del contingut el 14 de desembre de 2019.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment