quadrat augmenta la venda de Bitcoin, mentre que Walmart fa zero a la stablecoin


publicitat Phemex

Aspectes clau

  • La discussió sobre Reddit Bitcoin és positiva
  • Square va vendre BTC de 125 milions de dòlars el segon trimestre
  • SEC pot subcontractar nodes criptogràfics
  • Walmart patentant una moneda estable
  • Escala de grisos mitjançant la custòdia de Coinbase
  • S Korea inicia una zona lliure de regulacions

La discussió sobre Reddit Bitcoin és positiva

L’interès per Bitcoin creix definitivament i, amb diferència, és positiu. I aquí ve un altre número que ho admet. Investigadors tècnics de Comparitech van analitzar més de 48.000 publicacions de Reddit i 7.500 articles de diversos punts de venda per trobar quines criptomonedes es veuen amb els termes més favorables. L’estudi va concloure que el 85,5% dels temes relacionats amb la criptomoneda eren positius. La investigació també va comprovar que no es tracta només de Bitcoin, sinó fins i tot d’altres monedes com Cardano, Ether, Litecoin i Tron que tenien sentiments favorables del 85% al ​​90%.


Square va vendre BTC de 125 milions de dòlars el segon trimestre

El sentiment positiu de Bitcoin ara és clarament visible en els resultats financers de les empreses que hi treballen. Segons l’últim anunci, la companyia de pagaments Square ha generat 125 milions de dòlars en ingressos de Bitcoin (BTC) el segon trimestre del 2019 a través del seu servei de pagaments mòbils Cash App. Segons l’anunci del resultat, els ingressos de Bitcoin de l’empresa es van beneficiar en part del repunt de preus de la criptomoneda número u durant el trimestre. Com a resultat d’aquest creixement de preus, també es va produir un augment corresponent del volum de Bitcoin, segons diuen. Això va resultar en un benefici brut de 2 milions de dòlars per a la companyia.

SEC pot subcontractar nodes criptogràfics

Aquesta setmana es van veure més notícies sobre la decisió de SEC d’executar els principals nodes criptogràfics. Un document publicat recentment va revelar que la Securities and Exchange Commission (SEC) dels Estats Units té previst contractar contractistes per executar nodes específics de criptomoneda per a l’agència governamental. Segons la documentació de la SEC, el regulador vol que tercers contractistes executin nodes per a Bitcoin Core (BTC), Ripple (XRP) i Ethereum (ETH) per tal de controlar els riscos de compliment.

Walmart patentant una moneda estable

Després de la Libra de Facebook, un altre gegant corporatiu nord-americà ha desencadenat els seus plans per entrar a criptos. I aquesta vegada és Walmart. Segons una recent presentació de la patent de l’empresa, el gegant minorista Walmart podria estar treballant en l’emissió d’una stablecoin fixada en USD. La presentació, publicada aquesta setmana per l’Oficina de Patents i Marques dels Estats Units (USPTO), descriu un mètode per “generar una unitat de moneda digital lligant la unitat de moneda digital a una moneda normal”, és a dir, una moneda fixa fixada. També podria proporcionar a les famílies amb ingressos baixos que consideren que la banca és costosa i poden optar per “gestionar la riquesa en una institució que pugui subministrar la majoria de les seves necessitats financeres i de productes del dia a dia”, segons la sol·licitud..

Escala de grisos mitjançant la custòdia de Coinbase

La reputació de Coinbase de ser la custòdia segura de les criptomonedes ha atret molts clients en el passat i ho continuen fent. La recent incorporació a aquesta llista és Inversions en escala de grisos. Segons els informes recents, Grayscale Investments ha aprofitat Coinbase Custody per servir com a nou proveïdor de seguretat de les seves participacions digitals. Segons el seu informe trimestral més recent, l’escala de grisos manté 2,7 mil milions de dòlars en actius gestionats, més del doble de les seves participacions del primer trimestre, de 1,2 mil milions de dòlars. En escala de grisos hi ha bitcoins, efectius bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar Lumens, XRP i Zcash. Coinbase Custody també té la intenció de mantenir el testimoni d’horitzó de escala de grisos (ZEN), pendent de l’aprovació reglamentària per donar suport a l’actiu.

Corea del Sud inicia una zona lliure de regulació

Corea del Sud ha tornat a demostrar que és molt greu quant a les criptomonedes i el seu futur al país. Per tant, ha decidit aprofitar la indústria incipient del país oferint una zona parcial ‘lliure de regulació’ per a empreses criptogràfiques. Segons les notícies disponibles, el govern nacional de Corea del Sud va declarar a Busan una zona “lliure de regulació” per al desenvolupament de blockchain, un moviment que s’esperava des de feia temps, però que ara s’ha formalitzat com a part d’una major liberalització. Es diu que Zug, Suïssa, és un dels models de la zona. L’anunci també indica que BNK Busan Bank, una institució local cotitzada a la Borsa de Corea, supervisarà la gestió de blockchain en relació amb el finançament i podria estar desenvolupant una moneda estable fixada al guanyat.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment