Tom Horn Gaming Slots Review (2021) – Llibre de Ba, Dragon Egg i molt més.

Tom Horn Gaming és un proveïdor de jocs de casino en línia amb videojocs, jocs de taula i cartes de ratllar, jocs de keno i bingo a la seva selecció.

Gairebé tots els jocs estan fets amb la tecnologia HTML5 moderna, de manera que funcionen bé en tots els dispositius, inclosos els ordinadors, les tauletes i els dispositius mòbils. El nombre total de jocs de ranura HTML5 a la selecció de Tom Horn és de 33 i la resta es fan amb Flash.

Alguns jocs antics estan fets amb tecnologia Adobe Flash obsoleta, plena de defectes de seguretat i que necessiten un complement extern per descarregar-se. No puc recomanar els jocs Flash, així que ometeu-los si en trobeu algun.

Els jocs de Tom Horn estan totalment localitzats i estan disponibles en 22 idiomes.

Tom Horn té oficines a Malta, Ucraïna, Eslovàquia i la República Txeca. La companyia es va llançar el 2005. Tom Horn Gaming té llicències de UKGC (Regne Unit Gambling Commission) i MGA (Malta Gaming Authority).

Els percentatges de RTP (Return to player) es troben en un nivell mitjà al voltant del 96%, però hi ha una excepció. Joc de ranures Trons de Pèrsia ofereix un súper bo RTP del 98,83%. No he vist un RTP tan bo en els proveïdors de jocs habituals, de manera que probablement es tracta d’un tipus de registre.


Ranura Dragon Egg de Tom Horn Gaming.

Aquí teniu el joc de tragamonedas Dragon Egg amb el joc de bonificació Free Spins en acció. Aquesta és una de les millors ranures que Tom Horn ha fet al meu parer.

Logotip de Tom Horn Gaming

Puntuació dels usuaris de les ranures de jocs Tom Horn:

Noves ranures de jocs Tom Horn

Aquests són alguns dels més recents jocs de tragamonedas de Tom Horn presentats.

1. Llibre de Ba – El secret del món baix (publicat a l’abril de 2020)

No, aquesta vegada no és el llibre de Ra, sinó el llibre de Ba. Vegem aquesta nova ranura de Tom Horn Gaming que es va publicar l’abril de 2020.

Llibre de Ba és una ranura temàtica de l’Antic Egipte que pretén respondre a la dura competència d’aquest gènere de tragamonedas. La competència és dura i anem a veure si Book of Ba ho pot lliurar.

Ranura Book of Ba de Tom Horn Gaming.

Ranura Book of Ba de Tom Horn Gaming.

Només per refrescar la memòria de les classes d’història, Ra era l’antic Deïtat egípcia del sol. Ba, però, era una espècie d’aus amb cap humà. L’ocell Ba sovint es mostrava planant sobre la mòmia del difunt o deixant la tomba a voluntat.

El slot Book of Ba consisteix en un tauler de ranura bàsic de 5 x 3 i hi ha 9 línies de pagament fixes.

L’especialitat és que els símbols guanyadors exploten i que desprenen més des de dalt. El multiplicador de guanys augmenta cada trencament en un, pujant fins a 4. El mode Shatter finalitza quan el multiplicador arriba a x4 o no apareixen més combinacions guanyadores als rodets.

Ranura Book of Ba de Tom Horn Gaming.

Aquí hi ha el símbol que s’està destruint després d’una victòria. Fixeu-vos en la barra multiplicadora a l’extrem superior dret dels rodets. El multiplicador pujarà un nivell després de cada trencament fins a x4.

Si ho aconsegueixes 3 símbols de llibre això es desencadenarà 10 girs gratuïts. Tanmateix, els girs gratuïts no s’atorguen si s’acumulen durant el mode Shatter. Els girs gratuïts es poden recuperar durant el joc de bonificació de girs gratuïts.

Ranura Book of Ba de Tom Horn Gaming.

Tres símbols de llibre us concediran els 10 girs gratuïts.

El Símbol del llibre actua també com a Símbol salvatge a més de ser un Símbol de dispersió.

Durant els girs gratuïts, un especial Símbol en expansió es tria a l’inici de girs gratuïts. S’expandeix i cobreix tot el rodet si forma part d’una combinació guanyadora.

Ranura Book of Ba de Tom Horn Gaming.

Al començament del joc de bonificació de girs gratuïts, s’escull un símbol d’expansió especial. Quan aquest símbol formi part d’una combinació guanyadora, s’ampliarà fins a rodets complets durant les rotacions gratuïtes.

Ranura Book of Ba de Tom Horn Gaming.

Aquí teniu el símbol que s’expandeix en el joc de bonificació de girs gratuïts.

Hi havia un error (o defecte) en provar el joc, la pantalla d’opcions estava buida. No sé què se suposava que hi havia, però almenys no trobava el mode de joc ràpid ni ràpid.

En conclusió Llibre de Ba és un joc de ranura bastant decent. No té defectes importants i tot funciona bé. Hi ha prou funcions especials perquè l’obra sigui interessant.

Si es mira més de prop, el Llibre de Ba no brilla en cap secció. Els gràfics, les animacions, el joc i els sons es troben en un nivell mitjà. N’hi ha prou, però res d’especial. Els primers llocs de la competició (per exemple, TOP 5 proveïdors de jocs) estan molt avançats en totes aquestes àrees.

Però, de totes maneres, Book of Ba és una de les noves i millors ranures de Tom Horn Gaming i és un bon lloc per millorar els jocs i fer-los millors i fluids en el futur..

Aneu a comprovar-vos si voleu una ranura temàtica més de l’Antic Egipte, Book of Ba definitivament mereix una ullada!

Llançament del joc: Abril de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,0%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 3

Línies / combinacions d’apostes: 9 (fix)

Victòria màxima: Aposta de 500 vegades

2. Spinball (publicat al desembre de 2019)

Spinball no és un joc de ranura, però era tan diferent que vaig haver de fer una ullada. Spinball és un clàssic joc d’arcade Pinball convertit en un joc de diners. Cada “gir” significa una bola alliberada per rebotar al voltant de la màquina.

Cada cop o ruta dins de la màquina de pinball resulta en una petita victòria. Com més la pilota boti per dins, més guanyaràs.

Joc de Spinball de Tom Horn Gaming.

Joc de Spinball de Tom Horn Gaming.

També podeu fer “girs” gratuïts de Spinball si premeu les ranures verdes de l’extrem superior dret. Podeu tenir fins a 5 girs gratuïts.

Joc de Spinball de Tom Horn Gaming.

Aquí teniu els “Spins” gratuïts en acció. Podeu obtenir un màxim de 5 girs gratuïts.

A la següent imatge podeu veure les àrees d’encert i els multiplicadors d’aposta per cada encert. Com podeu veure, la millor zona es troba a la part central esquerra, on els tres botons rodons us donaran una aposta de 0,3x per cada èxit.

Joc de Spinball de Tom Horn Gaming.

Les àrees de pagament que es mostren aquí. Cada èxit pagarà les quantitats apostades.

En conclusió, Spinball és realment diferent i innovador. Spinball combina bé un joc d’arcade de pinball amb un format de ranura. El joc va ser realment bastant divertit de jugar durant algun temps.

Els gràfics i l’àudio es troben en un nivell mitjà. Res d’especial, però tampoc no sembla ni sona horrible. Tanmateix, la taula de joc vertical no funciona molt bé als ordinadors de sobretaula, ja que la zona de joc és bastant petita.

Si voleu alguna cosa diferent i refrescant després de les ranures, Spinball val la pena provar-ho. Spinball ofereix una acció trepidant en un veritable estil de sala d’arcade Pinball dels anys 80.

Llançament del joc: Desembre de 2019

RTP (tornar al jugador): 96,0%

Desacord: baix

Disseny:

Línies d’apostes:

Victòria màxima: 1440x

Les ranures de joc Tom Horn més interessants

Aquí hi ha algunes de les ranures de jocs Tom Horn més interessants que he trobat a la selecció. Tots valen la pena consultar-los!

1. Dragon Egg (publicat l’abril de 2015)

Ou de drac és una ranura temàtica fantasia protagonitzada per … Ous de drac! Bàsicament, la ranura és una ranura de 5 x 3 amb 9 línies de pagament fixes. La victòria màxima és bastant gran amb 10.000 vegades i la taxa RTP (Return to player) també és de nivell mitjà / bo amb un 96,44%.

Ranura Dragon Egg de Tom Horn Gaming.

Ranura Dragon Egg de Tom Horn Gaming. Aquí també podeu veure els símbols de l’ou de drac i els salvatges.

Vegem les funcions especials. Si ho aconsegueixes 3, 4 o 5 símbols de dispersió activar el Funció de bonificació d’ou de drac.

Si recolliu 3 ous del mateix drac per revelar el nombre de voltes gratuïtes i el multiplicador que obtindreu. El símbol Scatter també paga regularment.

Ranura Dragon Egg de Tom Horn Gaming.

Aquí teniu la funció de bonificació Dragon Egg en joc. Heu de triar els ous a l’atzar un per un. Si obteniu 3 símbols d’un tipus de drac, decidireu quantes voltes gratuïtes i amb quin multiplicador obtindreu. Aquí vaig tenir l’oportunitat d’obtenir el millor (Els dracs vermells) per 30 girs gratuïts i un enorme multiplicador de x5 …

Ranura Dragon Egg de Tom Horn Gaming.

… però vaig acabar aconseguint el mitjà amb Blue Dragons. 20 girs gratuïts i el multiplicador x3 també va ser força bo.

A la Joc de bonificació de girs gratuïts aconsegueixes De 10 a 30 girs gratuïts en total i el multiplicador variarà entre De 3 a 5 vegades.

Ranura Dragon Egg de Tom Horn Gaming.

Joc de bonificació de girs gratuïts en acció. Tinc 20 girs gratuïts i un multiplicador x3 per a totes les victòries de girs gratuïts.

El Símbol salvatge és el drac salvatge. Els Wilds substitueixen tots els símbols excepte Scatter. Totes les victòries de Wild paguen el doble. El drac salvatge també és el símbol que més paga. Si aconsegueixes 5 dracs salvatges a la mateixa línia de victòria, pagarà 10.000 vegades.

La ranura Dragon Egg també inclou una funció Gamble / Collect, on podeu duplicar els vostres guanys si voleu.

En conclusió Ou de drac la ranura es veu bé amb els gràfics. Però en la suavitat del joc, les animacions i els sons & la música d’aquesta ranura està molt per darrere de la millor competició. Però, en cas contrari, no va distreure massa i el joc en general ho va fer molt.

Les funcions de bonificació són senzilles i perseguir el joc de bonificació de girs gratuïts va ser divertit. Especialment, la funció de bonificació Dragon Egg és interessant escollir els ous de drac un per un. Per descomptat, el resultat encara és aleatori, però m’agrada la il·lusió de fer la vostra pròpia elecció i afectar el vostre destí. O almenys en tenen la sensació.

El RTP és bastant bo i la variància està definida com a Alta, de manera que Dragon Egg té la possibilitat de guanyar enormes si tens sort.

Amb tot, crec que aquesta és una de les millors ranures que ha fet Tom Horn Gaming. Bé, té els seus propis defectes en alguna zona, però no em van molestar a la prova. Ben fet, Tom Horn!

Llançament del joc: Abril de 2015

RTP (tornar al jugador): 96,44%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 9

Victòria màxima: 10.000 x

2. Diamond Hill (publicat el novembre de 2019)

Diamond Hill és una ranura de joia publicada el desembre de 2019 amb una estructura de símbols realment interessant. Els símbols es disposen en un ordre de bobina 1-3-4-3-1.

Ranura Diamond Hill de Tom Horn Gaming.

Ranura Diamond Hill de Tom Horn Gaming.

Hi ha 36 línies d’apostes. Els símbols guanyadors han de ser adjacents a partir de la bobina més esquerra que va cap a la dreta, no es permeten buits a la línia guanyadora. La victòria màxima és de 200 vegades.

Símbols salvatges apareixen només als rodets 1 i 5 i substitueixen la resta de símbols. Els animals salvatges canvien a l’atzar multiplicadors de x1 a x9.

Ranura Diamond Hill de Tom Horn Gaming.

Els símbols Wild (aquí a l’esquerra) també es converteixen en multiplicadors que varien de x1 a x9. Aquesta vegada totes les victòries es van multiplicar per x7.

Qualsevol victòria que consisteixi en un símbol Wild provoca a Funció Respin. Tots els símbols guanyadors queden al seu lloc i tots els símbols no guanyadors responen. Els nous símbols que formen part d’una combinació guanyadora es bloquejaran al lloc i els rodets tornaran a girar. Respin continua fins que no apareguin més combinacions guanyadores.

Ranura Diamond Hill de Tom Horn Gaming.

Aquí teniu la funció Respin en acció. Totes les victòries que formin part d’un símbol Wild tindran un Respin.

En conclusió Diamond Hill és una ranura força maca. El disseny del símbol és interessant i els multiplicadors salvatges poden obtenir grans guanys. En general, podeu sentir que la variància s’estableix en Alta, ja que els guanys van succeir molt poques vegades, però eren més grans de l’habitual.

Els gràfics i els sons no aporten res d’especial al joc, però tenen un nivell decent. Hi havia un mode Turbo (reproducció ràpida) a la pantalla d’opcions, però no va passar res quan hi vaig fer clic. Amb tot, Diamond Hill és una ranura de joia bàsica amb poques funcions i un disseny de símbols força diferent.

Llançament del joc: Desembre de 2019

RTP (tornar al jugador): 96,0%

Desacord: Alt

Disseny: Rodets 1-3-4-3-1

Línies d’apostes: 36

Victòria màxima: 200x

3. Triple Joker (publicat el gener de 2017)

Triple Joker probablement sigui un dels jocs de tragamonedas més lletjos de tots els temps, així que vaig haver de fer un cop d’ull a aquesta peça d’excel·lència!

Ranura Triple Joker de Tom Horn Gaming.

Ranura Triple Joker de Tom Horn Gaming.

Triple Joker és un joc de ranures d’estructura de rodets de 5 x 3 amb una taxa RTP (Return to player) bastant bona del 97,0%. El joc es va publicar el 2017, però sembla que es va fer el 1995 a l’època de Netscape i Altavista. Les ranures en línia probablement no existien aleshores, però les perspectives són veritables dels anys noranta. Sens dubte, això suposa un gran avantatge. Triple Joker és tan lleig que en realitat sembla bastant genial!

La ranura inclou un fitxer Símbol salvatge que és el bufó (el paio pallasso). El símbol Wild també és el símbol que paga millor.

Ranura Triple Joker de Tom Horn Gaming.

Els gràfics i els sons de Triple Joker provenen directament d’un casino d’Europa de l’Est de la dècada de 1990.

Triple Joker també té un Funció Gamble. Després de cada victòria, si no heu assolit el límit d’apostes, se us mostrarà el botó Aposta. Podeu triar Recolliu les vostres victòries o bé Aposta per doblar-los.

Ranura Triple Joker de Tom Horn Gaming.

La característica molt interessant de les apostes té aquest aspecte. Tens el coratge de participar en això??

Tot amb totes les funcions de Triple Joker són realment simples. Només hi ha Wilds i la funció Gamble, ja està. Però també és una mica refrescant. Triple Joker és només un joc de ranures de la vella escola que sembla i sona groller, però que té un RTP bastant bo del 97,0%.

Triple Joker és una autèntica llegenda. Si us agraden les ranures, només heu de provar Triple Joker. Aquest és un repte: quant de temps el podeu agafar??

També hi ha un costat molt positiu sobre Triple Joker. Després de reproduir-lo, cada altra ranura sona i se sent excel·lent. Potser això és un signe d’una ranura molt bona ja que fa brillar totes les altres ranures al seu voltant?

10/10 a aquesta ranura, gran treball Tom Horn Gaming per portar-nos aquesta obra mestra!

Llançament del joc: Gener de 2017

RTP (tornar al jugador): 97,0%

Desacord: Mitjà

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 5

Victòria màxima: Aposta de 1000 vegades

Les ranures de joc RTP Tom Horn més altes

Aquests són els ranures percentuals RTP (Tornada al jugador) més altes Vaig trobar de Tom Horn Gaming. La llista està ordenada des del percentatge RTP més alt fins al percentatge RTP més baix. També s’inclou la variant.

Aquí només es presenten els jocs basats en HTML5, no s’inclouen els jocs obsolets basats en Flash, ja que no els puc recomanar per problemes de seguretat.

 1. Trons de Pèrsia – Variació: alta – RTP 98,83%
 2. Guany considerable – Variancia: Mitjana – RTP: 97,36%
 3. Mico 27 – Variació: mitjana – RTP: 97,0%
 4. Flaming Fruit – Variació: baixa – RTP: 97,0%
 5. Triple Joker – Variació: mitjana – RTP: 97,0%
 6. 243 Fruites de cristall – Variancia: Mitjana – RTP: 96,55%
 7. Ou de drac – Variació: alta – RTP: 96,44%
 8. Tigre de Shaolin – Variació: baixa – RTP: 96,44%
 9. Savannah King – Variancia: Mitjana – RTP: 96,41%
 10. Blackbeard’s Quest – Variació: Mitjana – RTP: 96,31%
 11. La Copa – Variació: Mitjana – RTP: 96,31%
 12. Fan de Geisha – Variació: alta – RTP: 96,13%
 13. Llibre d’encanteris – Variació: alta – RTP: 96,13%
 14. Els pebrots de Don Juan – Variancia: Mitjana – RTP: 96,08%
 15. Kongo Bongo – Variació: alta – RTP: 96,07%
 16. Joker Reelz – Variació: baixa – RTP: 96,0%
 17. Llibre de Ba – Variació: alta – RTP: 96,0%
 18. Spinball – Variació: baixa – RTP: 96,0%
 19. Diamond Hill – Variació: alta – RTP: 96,0%
 20. Afruitat “n” calent – Variancia: Mitjana – RTP: 96,0%
 21. El tresor d’Inca – Variació: baixa – RTP: 96,0%
 22. Sherlock: un escàndol a Bohèmia – Variancia: Mitjana – RTP: 96,0%
 23. Llums vermells – Variancia: Mitjana – RTP: 96,0%
 24. Riqueses de dracs – Variancia: Mitjana – RTP: 96,0%
 25. Monster Madness – Variancia: Mitjana – RTP: 96,0%
 26. Mòmia Negra – Variancia: Mitjana – RTP: 96,0%
 27. Blizzard calent – Variancia: Mitjana – RTP: 95,8%
 28. Panda’s Run – Variancia: mitjana – RTP: 95,74%
 29. Fire ‘n’ Hot – Variancia: mitjana – RTP: 95,74%
 30. Feng Fu – Variació: alta – RTP: 95,2%
 31. Sky Barons – Variació: alta – RTP: 95,01%
 32. Frozen Queen – Variancia: Mitjana – RTP: 94,0% / 96,0%
 33. Temps salvatge – Variancia: Mitjana – RTP: 94,0% / 96,0%

Casinos Bitcoin recomanats amb ranures de jocs Tom Horn

Aquests casinos de Bitcoin ofereixen escurabutxaques Tom Horn en la seva selecció.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. Bitcasino.io

Logotip de Bitcasino.io

1 bonificació de BTC

La bonificació del primer dipòsit és del 100% fins a 1 BTC. La bonificació total és de 2 BTC. Apostes: 35x.

Compatible amb les ranures de jocs Tom Horn

Vestíbul del casino ràpid

Apostes baixes de bonificació (35x)

2270 jocs de casino

Revisió de Bitcasino.io

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el resum de la puntuació dels usuaris dels jocs de tragamonedas de Tom Horn:

Com t’agrada Tom Horn Gaming? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest era el nostre article sobre les ranures de jocs de Tom Horn. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me