Revisió de les ranures iSoftBet (2021): Rambo, Activitat Paranormal i molt més.

iSoftBet és un proveïdor de jocs de casino en línia fundat el 2010. L’empresa té certificats o llicències de jocs en línia a 16 mercats regulats, inclosos països com el Regne Unit, Itàlia i Suïssa.

iSoftBet té oficines al Regne Unit, Romania i Malta.

Fishin 'for Gold per iSoftBet.

Es tracta del joc de tragamonedas Fishin ’for Gold d’iSoftBet.

Logotip d’iSoftBet

Puntuació dels usuaris de les ranures iSoftBet:


Noves ranures iSoftBet

Aquests són alguns dels jocs de ranura iSoftBet més nous que presenta.

1. Roo Richies

Roo Richies és un nou joc de ranura amb temàtica cangur publicat el gener del 2020. Roo Riches té moltes sensacions australianes amb la música mística plena de Didgeridoo i altres sons d’instruments tradicionals i divertits..

Roo Riches és un joc bàsic de ranures de 5 rodets amb un joc de bonificació de girs gratuïts, xips aleatoris d’efectiu i una funció que es pot comprar per separat: Lightning Bet.

Ranura Roo Riches d’iSoftBet.

Aquest és el joc de ranures Roo Riches d’iSoftBet.

Les funcions addicionals són així.

El Gira de xips en efectiu es produeix aleatòriament. Totes les fitxes dels rodets s’efectuen a l’instant.

Ranura Roo Riches d’iSoftBet.

Aquesta és la característica aleatòria Cash Chip Spin, on tots els diners es facturen a l’instant.

Si voleu, podeu prémer el botó Aposta Lightning per entrar al mode d’apostes especials. Durant els girs de Lightning Bet, només es juguen fitxes en efectiu. Es cobrarà qualsevol terreny a la vista.

Lightning Bet costarà 200 x el valor de la moneda seleccionada.

Cada xip activarà la posició, convertint-la en blava. Si activeu les 15 posicions, activeu 3 x Lightning Respins.

Amb Lightning Bet podeu activar Lightning Respins i guanyar fins a 15.000 monedes.

Ranura Roo Riches d’iSoftBet.

Aquesta és la funció Lightning Bet. Cada gir (un gir!) Costarà força: 200 x valor de moneda.

Ranura Roo Riches d’iSoftBet.

Així és com accedir al joc de bonificació de girs gratuïts. Si obteniu 3 o més símbols de bonificació, podreu accedir al joc de bonificació.

A la Girs gratuïts, només hi ha bitllets en efectiu. Es cobraran tots els símbols que aterrin als rodets.

Si ho aconsegueixes 3, 4 o 5 símbols de bonificació dispersos, se’t concedirà 7, 10 o 15 girs gratuïts respectivament.

Ranura Roo Riches d’iSoftBet.

Aquí teniu el joc de bonificació de girs gratuïts. Tots els xips de diners es cobraran a l’instant. No hi ha altres funcions al joc de bonificació.

En general, el joc de ranures Roo Riches no em va impressionar. La música és agradable, però repeteix la mateixa part una i altra vegada i es torna avorrida al cap d’un temps. També els sons podrien ser millors i més inspiradors.

El joc també necessita alguna cosa més. El joc bàsic és molt bàsic, només amb símbols de bonificació. No hi ha símbols Wild en joc.

Random Cash Chip Spins aporta una mica de diferència a l’obra, però el joc de bonificació Free Spins era realment avorrit. Només espereu els bitllets de diners i els cobreu: ja està.

També la funció especial Lightning Bet va ser estranya. Costa molt (200 monedes!) Per només un gir. El gir també pot quedar en blanc i hi van 200 monedes i pràcticament no va passar res.

El percentatge de RTP (Retorn al jugador), però, és molt bo amb el 97,66%.

En conclusió Roo Richies és un joc de ranures molt bàsic i anodí. Personalment, escolliria alguna altra ranura, ja que aquesta ranura era bastant avorrida de jugar. Per exemple, la següent ranura introduïda, Fishin ‘for Gold, al meu parer, es troba en un altre nivell en comparació amb aquest.

Llançament del joc: Gener de 2020

RTP (tornar al jugador): 97,66%

Desacord: Desconegut

Disseny: 5 x 3

Línies / combinacions d’apostes: 10

2. Fishin ’for Gold

Fishin ’for Gold és un joc de trencaclosques de 5 rodets de dibuixos animats amb tema de pesca amb gel. Aquesta ranura també és nova, publicada el febrer de 2020.

Fishin 'for Gold per iSoftBet.

Es tracta del joc de tragamonedas Fishin ’for Gold d’iSoftBet.

Comprovem primer les funcions addicionals de Fishin ’for Gold.

El peix daurat dels rodets 2, 3 i 4 desencadena el Fishin ’for Gold Bonus que és pràcticament un joc de bonificació de girs gratuïts amb una funció per triar al principi. Per tant, primer podeu escollir el vostre fidel Pescador entre quatre opcions: ós polar, pingüí, morsa o lleó (?!).

Fishin 'for Gold per iSoftBet.

Aquests són els quatre personatges que podeu triar per a la competició de pesca amb gel. Allà podeu buscar símbols de bonificació per al joc de bonificació de girs gratuïts després.

A continuació, els quatre personatges inicien una competició de pesca amb gel i intenten agafar funcions de bonificació per al joc de bonificació de girs gratuïts. Podeu provar d’atrapar símbols per a Wilds addicionals i també Wilds amb multiplicadors x2, x3 o fins i tot x5.

Fishin 'for Gold per iSoftBet.

La competició de pesca amb gel que té lloc! El meu personatge era el pingüí en aquest.

Durant els girs gratuïts, qualsevol símbol capturat a la ronda de bonificació de la competició de pesca al gel actua com a Símbols salvatges. Aquests es poden veure a partir del color daurat de tots els animals salvatges. Poden substituir qualsevol símbol excepte els signes de Gone Fishin.

També n’hi pot haver Multiplicadors d’or salvatge que multiplicarà les victòries de les quals formi part.

Durant els girs gratuïts, per a tots 3 símbols de Gone Fishin recollit se li premiarà 2 girs addicionals gratuïts.

Fishin 'for Gold per iSoftBet.

Aquest és el joc de bonificació de girs gratuïts. Tingueu en compte aquí els símbols Golden Wild amb multiplicador x5. Podeu activar el Multiplier Wilds si teniu sort en la competició de pesca amb gel anterior a les Free Spins.

També hi ha un Bonificació característica. Aconsegueix exactament 2 símbols de bonificació per augmentar el mesurador de Bonus Chance.

Podeu girar la roda en qualsevol moment per tenir l’oportunitat d’activar la bonificació. Com més símbols de bonificació hagis recollit, més possibilitats tindràs d’obtenir la bonificació. Cada gir de la roda costarà 1x l’import de l’aposta actual i la roda es restablirà a zero després de cada gir. La zona verda indica la zona guanyadora de la roda.

Fishin 'for Gold per iSoftBet.

El mesurador de Bonus Chance es pot veure a l’extrem superior dret. No hi ha gaire bonificacions fins ara en aquest joc.

En conclusió Fishin ’for Gold és un joc de ranures força agradable. Les funcions són bastant senzilles, però funcionen bé en el seu conjunt. El joc de bonificació de girs gratuïts amb competició de pesca amb gel està ben pensat. L’esdeveniment de pesca amb gel afectarà molt el resultat de la bonificació de girs gratuïts si obteniu molts multiplicadors.

La música i els sons podrien ser més interessants i al cap d’un temps es tornen una mica avorrits. Però, en general, Fishin ’for Gold és, al meu entendre, un joc de tragamonedas molt bo i entretingut!

Llançament del joc: Febrer de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,05%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 25

Les ranures iSoftBet més populars

A continuació, es mostren algunes de les ranures iSoftBet més populars. iSoftBet ha adquirit molts drets sobre les ranures de títol de la pel·lícula, i aquí teniu els dos millors (al meu parer) introduïts: Rambo i Paranormal Activity.

Especialment Paranormal Activity és un joc de tragamonedas excel·lent i aterrador, imprescindible per a tots els amants de les pel·lícules de terror!

1. Rambo

Si Rambo jugés a jocs escurabutxaques, definitivament jugaria Rambo el joc de tragamonedas. Aquest és un joc de tragamonedas per a tots els aficionats a les pel·lícules d’acció de la guerrilla. Com jo. Juntament amb les pel·lícules de Terminator, Rambos era la meva pel·lícula preferida quan era més jove. I encara ho són. Però vegem ara el joc de tragamonedas de Rambo.

Hi ha 720 línies de pagament diferents disponibles. Els guanys s’atorguen d’esquerra a dreta amb combinacions de símbols adjacents.

Ranura Rambo per iSoftBet.

Aquesta és la ranura de Rambo per iSoftBet.

Aquí teniu les funcions especials introduïdes.

El Símbol de Rambo Wild substitueix tots els símbols, excepte els símbols Scatter i Progressive. Durant els girs gratuïts, Wilds no comptarà amb cap símbol ampliat.

Si en tens prou Símbols de dispersió, les recompenses són així:

 • 3 símbols Scatter us atorguen 5 girs gratuïts + 5 x el premi total de l’aposta.
 • 4 símbols Scatter us atorguen 10 girs gratuïts + 10 x el premi total de l’aposta.
 • 5 símbols Scatter us atorguen 15 girs gratuïts + 15 x premi total d’aposta.

A principis de Joc de bonificació de girs gratuïts, es tria un símbol a l’atzar entre 10 símbols normals. Després de fer els pagaments inicials, aquest símbol es pot estendre a tota la bobina per atorgar victòries addicionals. Els comodins no compten després dels símbols ampliats i només el símbol escollit guanyarà.

Si obteniu 3 o més símbols de dispersió durant el joc de bonificació de girs gratuïts, s’atorgaran 15 girs gratuïts addicionals mantenint el mateix símbol extensible.

Ranura Rambo per iSoftBet.

Els Jackpots Progressius es poden veure al voltant dels rodets.

El Símbols progressius (El símbol Golden Hand Grenade) pot estar a qualsevol lloc dels rodets del joc normal i també durant el joc de bonificació de girs gratuïts. Els símbols progressius desencadenaran aquests diferents Jackpots com això:

 • 5 símbols progressius activaran el Jackpot de bronze (aposta aproximada de 26 vegades).
 • 6 símbols progressius activaran el Premi de Plata (aposta aproximada de 88x).
 • 7 símbols progressius activaran el Jackpot d’Or (aposta aproximada de 410x).
 • 8 símbols progressius activaran el Diamond Jackpot (aposta aproximada de 8000x).

Els premis Jackpot es poden veure al voltant dels rodets de les ranures. Les mides del premi són proporcionals a la mida de l’aposta.

El joc de ranures Rambo és un fantàstic paquet d’acció bèl·lica que s’adapta a una forma de joc de ranura. Els sons de fons tenen explosions, bombardejos, helicòpters i altres sons familiars de les velles pel·lícules de la guerra del Vietnam i sobretot de Rambos. També hi ha algunes animacions extretes de pel·lícules de Rambo quan guanyes alguna cosa amb símbols importants.

El joc de Bonus Free Spins va ser molt difícil d’activar i, de fet, no vaig poder activar-lo gens durant les poques hores de la sessió de proves. O bé Rambo és un joc de tragamonedas de gran volatilitat o vaig tenir mala sort durant una llarga sessió.

En cas contrari, desitjaria una mica més d’efectes especials a l’obra. El joc de ranures Rambo es beneficiaria molt d’animacions més grans, explosions i altres accions sobrevolant els rodets. Potser també la música podria ser millor i fer que la sensació sigui més intensa. Hi ha pocs jingles curts quan guanyes alguna cosa.

També el joc de bonificació podria tenir alguna idea de la guerra de guerrilles o alguna altra trama extreta de les pel·lícules de Rambo.

Així doncs, en conclusió Rambo slot no és un joc de tragamonedas horrible, però crec que amb un petit esforç podria ser una manera millor i un gran èxit entre els fans de l’acció. Crec que falta alguna cosa en sentit gràfic (explosions, etc.) i que a les funcions addicionals els falta una certa emoció i una història.

De tota manera, per als fanàtics de Rambo, aquesta ranura és imprescindible. Com a mínim, aneu a provar-lo i comproveu si us agrada o no.

Llançament del joc: Probablement el 2018 (algunes fonts van assenyalar el 2013 que crec que no és cert)

RTP (tornar al jugador): 97,02%

Desacord: Desconegut

Disseny: 3-4-5-4-3

Línies d’apostes: 720

2. Activitat paranormal

Activitat paranormal és una base de jocs de tragamonedas d’una pel·lícula de terror amb el mateix nom publicada el 2007. La pel·lícula va rebre crítiques positives en el seu llançament i va ser una novetat en l’escena del cinema de terror en aquell moment. El joc de tragamonedas iSoftBet es va publicar el 2016.

La ranura d’activitat paranormal té una estructura de símbols de 5 x 3 bastant estàndard. Hi ha 243 maneres de guanyar. No hi ha línies de pagament regulars, però en lloc d’això, les victòries s’atorguen d’esquerra a dreta amb combinacions de símbols adjacents.

Personalment, encara no he vist la pel·lícula, però comprovem com té èxit el joc de les ranures.

Ranura d'activitat paranormal per iSoftBet.

Aquest és el joc de ranures Paranormal Activity d’iSoftBet.

Símbols de bonificació només existeixen als rodets 1, 3 i 5. Tots 3 símbols de bonificació als rodets us premiarà el Bonus Wheel.

La roda de bonificació us pot donar els següents premis:

 • Girs paranormals: Aquesta funció significa girs gratuïts il·limitats fins a 5 victòries, amb multiplicadors creixents. Els multiplicadors augmenten així: x1, x2, x3, x4 i x5 amb les 5 victòries.
 • Voltes posseïdes: 10 girs gratuïts amb Wilds apilats addicionals per augmentar els guanys.
 • Girs de dimonis: 15 girs gratuïts amb símbol de dimoni aleatori que afegeixen símbols Wild addicionals. També el símbol Dimoni és un símbol Wild.
 • Guanys instantanis: Les quantitats es multiplicaran pel valor de la moneda utilitzat per activar la roda de bonificació.

En general, la roda de bonificació va ser molt difícil d’aconseguir en les meves proves. No sé si només és una característica iSoftBet, però vaig tenir el mateix problema en provar la ranura Rambo. O és possible que acabi de passar malament mentre feia proves.

Vaig aconseguir obtenir un premi en metàl·lic i una vegada el Demon Spins. Demon Spins va ser una característica molt divertida amb pantalla vermella i el dimoni va disparar més Wilds als rodets.

Ranura d'activitat paranormal per iSoftBet.

3 símbols de bonificació us atorgaran aquesta roda de bonificació. La roda decidirà quina característica de bonificació obtindreu.

Ranura d'activitat paranormal per iSoftBet.

Aquí vaig aconseguir obtenir 15 girs de dimonis. En aquesta característica, el símbol Dimoni apareix a l’atzar als rodets. És un símbol Wild i també dispara més Wilds als rodets.

També hi ha una funció Paranormal Activity que fa por. Això pot aparèixer aleatòriament al començament de qualsevol gir normal. Es generaran fins a 5 símbols Wild addicionals a l’atzar i es congelaran al lloc per als rodets d’aquest gir.

Ranura d'activitat paranormal per iSoftBet.

Aquí teniu la característica aleatòria de l’activitat paranormal de l’obra. Aquí apareixen Random Wilds als rodets.

Símbols de dispersió us pagarà en qualsevol posició de 3 a 5 dispersos.

El Símbols salvatges pot substituir la resta de símbols, excepte Bonus i Scatter.

Ranura d'activitat paranormal per iSoftBet.

La sensació general d’Activitat Paranormal és fantàstica. La pantalla xiula a l’atzar per crear més atmosfera de pel·lícula de terror.

En conclusió, l’activitat paranormal va ser una bona sorpresa. La ranura mantindrà bé la sensació típica de les pel·lícules de terror i les funcions també ho avalen. Especialment la funció Activitat Paranormal aleatòria és realment genial. A més, la roda de bonificació és molt interessant, però personalment retiraria els premis en metàl·lic per obtenir més funcions de girs gratuïts a l’obra.

Si en general us agraden les pel·lícules de terror, també us encantarà la paranormal Activity. Tanmateix, si les pel·lícules de terror no són la vostra tassa de te, ometeu aquesta ranura.

Activitat paranormal és un joc de ranures de molt alta qualitat amb excel·lents funcions de bonificació. Excel·lent feina!

Llançament del joc: Octubre de 2016

RTP (tornar al jugador): 96,75%

Desacord: Desconegut

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 243

Ranures RTP iSoftBet més altes

Aquests són els percentatges de RTP (Tornar al jugador) més elevats que he trobat a iSoftBet.

1. El Rubí (RTP 97,5%)

El Rubí és un joc de tragamonedas de 5 rodets que sembla una màquina tragamonedas tradicional de casino. Fins i tot el soroll de fons consisteix en un ambient de casino on la gent manté converses i juga a tragamonedas. Per tant, si voleu apropar-vos al màxim a la sensació d’un casino de maons, el Ruby ho fa bé!

La ranura Ruby d’iSoftBet.

Aquest és el joc de la ranura Ruby d’iSoftBet. Fixeu-vos en les perspectives tradicionals de les màquines escurabutxaques amb molta sensació de Las Vegas de la vella escola.

Símbol salvatge substitueix qualsevol símbol a excepció dels bons i els símbols Rubí.

Ruby on Fire és una característica on alguns o tots els rodets 1, 3 i 5 es poden convertir aleatòriament en rodets salvatges. A més, en rodets que no són Wild, els símbols aleatoris es converteixen en Wilds.

Si ho aconsegueixes 3 símbols de bonificació als rodets 1, 3 i 5, que activaran el fitxer Ronda de bonificació. A la ronda de bonificació, teniu l’opció de fer girar la roda de bonificació amb aquests premis:

 • Jackpot de rubí (aposta aproximada de 1390 vegades)
 • Topazi Jackpot (aposta aproximada de 557 vegades)
 • Cherry Jackpot (aposta aproximada de 279 vegades)
 • Aposta total de fins a 100 vegades
 • Fins a 10 girs gratuïts + 5x apostes totals

La ranura Ruby d’iSoftBet.

Si obteniu 3 símbols de bonificació, activareu la ronda de bonificació. Al principi, podeu girar la roda de bonificació. Us donarà Jackpots, premis en metàl·lic o girs gratuïts.

Si obté el Girs gratuïts, hi ha algunes funcions especials. El símbol de Rubí només apareixen durant les rotacions gratuïtes. El Rubí és un símbol Wild i també pot fer aquestes funcions:

 • Converteix-te en un Sticky Wild fins al final de Free Spins.
 • Converteix-te en un Wild Sticky Extended fins al final de Free Spins.
 • Adjudiqueu una victòria instantània fins a una aposta total de 10 vegades.

La ranura Ruby d’iSoftBet.

Aquí teniu el joc de bonificació de girs gratuïts. El símbol Ruby activarà Wilds regulars, Wild Sticky o Wild Rods en expansió.

Els girs gratuïts no es poden tornar a activar.

La ranura Ruby d’iSoftBet.

El joc de tragamonedas Ruby ho fa bé per al que va ser dissenyat: aporta sensació de màquina escurabutxa de la vella escola!

En general, The Ruby és un joc de ranures excel·lent si us agraden les màquines tragamonedas d’estil antic i la sensació general dels casinos de maó i morter. Hi ha moltes funcions addicionals, però la roda de bonificació va ser molt difícil d’activar, com en moltes ranures d’iSoftBet que he provat..

Res de queixar-se en gràfics i animacions. Tanmateix, la manca de música amb només soroll de fons es torna avorrida una mica després.

La taxa RTP (Return to player) és excel·lent amb un 97,5%.

Llançament del joc: Desembre de 2018

RTP (tornar al jugador): 97,5% (Molt bé!)

Desacord: Desconegut

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 30

2. 3 encants de trituració (RTP: 97,23%)

3 encants Crush és un joc de ranures molt bonic amb un tauler de ranures de 5 x 5 força interessant. Aquesta ranura té el millor percentatge de RTP (Return to player) que he trobat a les ranures iSoftBet amb un 97,23%. Això es pot considerar bo o molt bo si es compara amb altres ranures.

Ranura 3 Charms Crush d'iSoftBet.

Aquí hi ha la ranura 3 Charms Crush d’iSoftBet.

3 Charms Crush consta de només 3 símbols regulars: rosa, taronja i verd. Els símbols pagaran si en feu 3, 4 o 5 a la mateixa fila. Els símbols han de començar des de la banda esquerra dels rodets per comptar com una victòria.

Els multiplicadors varien en funció de la fila que apareixen. La fila superior pagarà x1, després x2, x3, x4 i la fila inferior pagarà x5.

La funció Super apareix quan obteniu cinc dels símbols roses que millor paguen a la fila inferior. Aquest és el màxim pagament possible.

Ranura 3 Charms Crush d'iSoftBet.

Els diferents rodets de ranures paguen amb multiplicadors diferents.

En conclusió, 3 Charms Crush és un joc de ranures molt senzill. Només hi ha 3 símbols, no hi ha símbols Wild, no hi ha símbols Scatter ni jocs addicionals. Per a mi, 3 Charms Crush es van avorrir al cap de pocs minuts.

Els gràfics i les animacions semblen correctes, però el bonic tema dels símbols i la música era una mica massa gran per a mi. El percentatge de RTP (Return to player) és tan bo.

Si busqueu una ranura molt senzilla i bonica amb un bon RTP, 3 encants Crush podria ser l’únic. Però no va ser la meva tassa de cafè per desgràcia.

Llançament del joc: Agost de 2018

RTP (tornar al jugador): 97,23% (Molt bé!)

Desacord: Baix-Mitjà

Disseny: 5 x 5

Línies d’apostes: 5

Més ranures RTP iSoftBet per provar

Aquí hi ha algunes ranures RTP iSoftBet més altes si voleu provar-les:

 • Tirs calents (RTP: 97,15%)
 • Spin de Shaolin (RTP: 97,15%)
 • Caixes de fruites (RTP: 97,10%)
 • Wisps (RTP: 97,10%)
 • Beverley Hills 90210 (RTP: 97,09%)

Casinos Bitcoin recomanats amb ranures iSoftBet

Aquests casinos de Bitcoin ofereixen espais iSoftBet a la seva selecció.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. BitStarz Casino

Logotip de BitStarz Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 152% Fins a 2 BTC + 180 voltes gratuïtes. La bonificació total és de 6 BTC + 180 girs gratuïts. Sense bonificació de dipòsit: 20 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

Compatible amb les ranures iSoftBet

Casino de confiança des del 2014

Més de 2600 jocs de casino

Dipòsits i retirades ràpides

Revisió de BitStarz

Unir-se ara

2. Casino mBit

Logotip del mBit Casino

2 BTC + 100 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% Fins a 2 BTC + 100 girs gratuïts. La bonificació total és de 6 BTC + 100 girs gratuïts. Bonificació sense dipòsit: 50 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

Compatible amb les ranures iSoftBet

Lloc web ràpid i fluid

2528 jocs de casino

96 jocs de ranura de jackpot

Revisió de mBit Casino

Unir-se ara

3. 7Bit Casino

Logotip del casino 7Bit

1,5 BTC + 100 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 157% fins a 1,5 BTC + 100 girs gratuïts. La bonificació total és de 5 BTC + 100 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Compatible amb les ranures iSoftBet

Casino experimentat des del 2014

704 jocs de casino

39 ranures de jackpot

Revisió de 7Bit Casino

Unir-se ara

4. King Billy Casino

Logotip del King Billy Casino

1,5 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 155% Fins a 1,5 BTC + 200 girs gratuïts a Wolf Moon Rising. La bonificació total és de 5,5 BTC + 200 girs gratuïts. Apostes: 30x de bonificació.

Compatible amb les ranures iSoftBet

Bonificació exclusiva: 155%

Apostes de bonificació baixes: 30x

Més de 3500 jocs de casino

Revisió del rei Billy

Unir-se ara

5. Casino BetChain

Logotip del casino BetChain

1 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% fins a 1 BTC + 200 girs gratuïts. La bonificació total és de 2 BTC + 200 girs gratuïts. Sense bonificació de dipòsit: 20 girs gratuïts. Apostes: 50x.

Compatible amb les ranures iSoftBet

2346 jocs de casino

210 ranures de jackpot

Molts jocs provablement justos

Revisió de BetChain

Unir-se ara

6. Casino Oshi

Logotip del casino Oshi

1,25 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1,25 BTC + 180 girs gratuïts. El bo total és de 5 BTC + 225 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Compatible amb les ranures iSoftBet

Una gran quantitat de jocs

2528 jocs de casino

57 ranures per a jackpot

Crítica Oshi Casino

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el resum de la puntuació dels usuaris dels jocs de ranura iSoftBet:

Com us agraden els jocs de ranura iSoftBet? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest va ser el nostre article sobre les ranures iSoftBet. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me