Relax Gaming Slots Review (2021): TNT Tumble, Snake Arena i molt més.

Relaxa el joc és un proveïdor de jocs de ranures de casino amb també jocs de pòquer i bingo a la seva selecció. Relax Gaming va ser fundat el 2010 per Patrik Österåker i Jani Tekoniemi amb l’ambició de convertir-se en un proveïdor tècnic líder de solucions de jocs d’alta qualitat segons el seu lloc web.

Relax Gaming té oficines a Hèlsinki, Finlàndia (a partir de 2011), Tallinn, Estònia (a partir de 2012), Malmö, Suècia (a partir de 2016), Malta (a partir de 2018) i Belgrad, Sèrbia (a partir de 2018).

Durant els anys, Relax Gaming ha passat a convertir-se en una empresa amb més de 100 empleats.

Relax Gaming té llicències d’apostes de MGA (Malta Gaming Authority) i UKGC (Regne Unit Gambling Commission).

Ranura Money Train de Relax Gaming.

Ranura Money Train de Relax Gaming.


Logotip Relax Gaming

Puntuació dels usuaris de les ranures Relax Gaming:

Noves ranures Relax Gaming

Aquests són alguns dels jocs de slot més recents de Relax Gaming.

1. TNT Tumble (publicat l’abril de 2020)

TNT Tumble és un nou joc de ranures publicat l’1 d’abril del 2020. El vostre objectiu és explotar a través de capes de pedra fosca i reunir valuosos cristalls.

El tauler de ranura consta de 5 x 7 símbols i no hi ha línies guanyadores tradicionals. En lloc d’això, heu d’obtenir de 3 a 7 símbols adjacents en una línia: horitzontal o vertical. Així, per exemple, 4 símbols en forma quadrada no compten com a guanyadors, només les línies.

Ranura TNT Tumble de Relax Gaming.

Ranura TNT Tumble de Relax Gaming.

L’estructura dels símbols s’està col·lapsant, de manera que quan obteniu una victòria, aquests símbols desapareixen. A la part superior dels rodets cauen més símbols i podeu obtenir més victòries.

Si es destrueixen tots els blocs de pedra fosca del joc principal, el fitxer Funció de girs gratuïts s’atorga.

A Free Spins, alguns blocs de pedra fosca són especials i contenen girs addicionals o multiplicadors afegits. N’hi ha tres modes de gir lliure diferents que podeu escollir abans que comencin els girs gratuïts:

 1. Multiplicador: Els blocs de pedra especials contenen multiplicadors afegits 1x, 2x o 3x (volatilitat: molt alta).
 2. Multiplicadors & Girs addicionals: Els blocs de pedra especials contenen multiplicadors afegits o voltes addicionals (volatilitat: alta).
 3. Girs addicionals: Els blocs de pedra especials contenen 1, 2, 3, 5 o 10 voltes addicionals (volatilitat: mitjana).

Ranura TNT Tumble de Relax Gaming.

Quan obtingueu la funció Free Spins, podeu escollir diferents jocs de bonificació. La volatilitat varia de molt alta a mitjana. Si voleu buscar victòries més grans (però més rarament), trieu Molt alt o alt, però si voleu obtenir victòries mitjanes (però més sovint), trieu Mitjà.

En tots els modes diferents, eliminar cada tercera fila completa de blocs de pedra fosca (regulars i especials) us atorga +2 girs gratuïts.

Tu pots també compreu la funció de girs gratuïts per separat. El preu és de 70 vegades el nivell d’aposta total.

Ranura TNT Tumble de Relax Gaming.

Aquesta és la funció de girs gratuïts (multiplicador). Les gemmes morades amaguen diferents multiplicadors en aquest mode. Quan es perforin totes les pedres fosques, es mostraran més capes de pedres amb més bons.

Ranura TNT Tumble de Relax Gaming.

Aquí teniu la funció mitjana de girs gratuïts (multiplicador & Girs addicionals). Les pedres fosques amb gemmes de color porpra s’amaguen multiplicadors i les gemmes de color cian amaguen girs extra.

Símbols salvatges substituts de tots els símbols dels rodets. És probable que es generin en segments apilats a cada columna. Hi ha un truc a Wilds ja que no són destruïts per una victòria. En lloc d’això, es destrueixen quan cauen a la fila inferior i s’inclouen en una victòria.

Els recursos salvatges també són el símbol que més paga al mateix temps. Les victòries de Pure Wild només s’avaluen si no hi ha símbols de pagament adjacents en la direcció indicada.

Quan un Bloc TNT es destrueix, també destrueix horitzontalment qualsevol altre bloc de pedra fosca en aquesta fila.

Ranura TNT Tumble de Relax Gaming.

Aquí teniu els símbols salvatges en joc que s’obren cap a les pedres fosques.

En conclusió TNT Tumble és un joc de slot molt entretingut i ben fet. La disposició de les ranures és molt especial amb taulers de ranura de 5 x 7 i pedres fosques que us permetran perforar-vos.

A més, el joc de bonificació Free Spins és molt interessant i també podeu triar entre 3 modes diferents.

TNT Tumble és un tema molt ben pensat amb música de fons calmant, però prou acció amb maons que exploten per mantenir-vos compromès durant períodes més llargs..

Tots dos polzes amunt per TNT Tumble, excel·lent feina!

Llançament del joc: Abril de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,11%

Desacord: Mitjà / alt

Disseny: 5 x 7

Línies / combinacions d’apostes:

Victòria màxima: Aposta 2088x

2. Snake Arena (publicat al desembre de 2019)

Snake Arena és un joc de tragamonedas de 5 x 5 amb 30 línies guanyadores habituals. El joc és una ranura temàtica fantasia amb alguns elements d’estils de còmic als gràfics.

Ranura Snake Arena de Relax Gaming.

Ranura Snake Arena de Relax Gaming.

El Funció de girs gratuïts s’activa aterrant el Cap de Serp al rodet 1 i el símbol Cavaller a qualsevol rodet.

Ranura Snake Arena de Relax Gaming.

A continuació s’explica com activar la funció de girs gratuïts. Només heu d’aterrar el cap de serp al rodet 1 i el símbol Cavaller a qualsevol rodet com aquí.

Durant la funció Free Spins, un símbol Knight es posarà a cada gir. Abans d’un nou gir, la serp es mou cap al símbol de Knight.

 • Si la serp arriba al cavaller, la menjarà i la serp creixerà en longitud. Aleshores també començarà un nou gir.
 • Si el cos de la serp s’interposa, la serp es bloquejarà i acabarà la funció de girs gratuïts.
 • Si la serp ocupa totes les posicions dels rodets 2-5, acabarà la funció de girs gratuïts i un premi addicional de Aposta de 1000 vegades s’atorgarà.

Ranura Snake Arena de Relax Gaming.

Aquest és el joc de bonificació Free Spins. La Serp es desplaçarà cap al Cavaller. La serp creix un a cada menjar de cavaller. La serp funciona alhora com un gran símbol Wild.

Ranura Snake Arena de Relax Gaming.

Quan la serp s’estavella contra si mateixa, acabarà la funció de girs gratuïts.

També podeu comprar la funció de girs gratuïts amb un preu d’aposta de 70 vegades. La taxa RTP (Return to player) també és la mateixa del 96,25% a la funció de Free Spins comprada.

El símbol de Cavaller i qualsevol part de la Serp són Símbols salvatges i substituts de la resta de símbols.

El Funció Wild Chase es desencadena aleatòriament. La Serp s’observa per sobre d’un rodet aleatori i el Cavaller s’observa simultàniament per sota d’un rodet. Això es repeteix fins a tres vegades.

Si miren els mateixos rodets, aquest rodet es torna salvatge i es repeteix el procés.

A Wild Chase, 1-5 dels rodets es convertiran en Wild Reels.

Ranura Snake Arena de Relax Gaming.

Aquí teniu el joc principal de la ranura Snake Arena.

En conclusió Snake Arena és un joc de ranures força agradable. Els gràfics, les animacions i el joc funcionen bé. D’altra banda, al meu parer, a Snake Arena li falta una mica de personalitat. Només hi ha una serp i un cavaller i semblen bastant anodins. No sóc un dissenyador de ranures professional, però aquí es podria fer alguna cosa millor.

Tanmateix, la funció Free Spins és bastant única i el moviment de la serp és interessant de veure.

Amb un petit esforç, Snake Arena podria ser un excel·lent èxit. Però, tal com és, funciona bé i val la pena provar-ho si us agraden les ranures temàtiques de fantasia amb un petit enfocament còmic.

Llançament del joc: Desembre de 2019

RTP (tornar al jugador): 96,25%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 5

Línies d’apostes: 30

Victòria màxima: 2758x

Les ranures Relax Gaming més interessants

Aquests són alguns dels espais més interessants de Relax Gaming que he trobat a la selecció. Tots valen la pena consultar-los!

1. Money Train (publicat a l’agost de 2019)

Tren de diners és una pel·lícula occidental amb estil de 5 rodetes, publicada a l’agost del 2019. Hi ha lladres de trens, trets de pistoles i deutes a cobrar. Hi ha 40 línies de pagament i el joc es juga sempre amb totes les línies de pagament actives.

La sensació occidental general és excel·lent, sobretot la música d’estil country només la fa clavar.

Ranura Money Train de Relax Gaming.

Ranura Money Train de Relax Gaming.

Símbol salvatge substituts de la resta de símbols. També hi ha símbols menors (els jocs de baralla de cartes) i símbols principals (els lladres de bancs).

El Ronda de bonificació de Money Cart es desencadena aterrant Símbol de la bonificació als rodets 1, 3 i 5. Un cop comenci la ronda de bonificació, els tres símbols de bonificació revelaran un valor que manté un multiplicador i us concedeix 3 girs gratuïts.

Ranura Money Train de Relax Gaming.

L’aterratge de tres símbols de bonificació us concedirà la ronda de bonificació de Money Cart.

A la Ronda de bonificació de Money Cart cada nou símbol de bonificació que es posi restablirà el comptador de girs de nou a 3. A la ronda de bonificació de Money Cart també podeu desbloquejar bobines addicionals.

Durant la ronda de bonificació podeu obtenir aquests símbols addicionals:

 • Símbol de la bonificació: Revela un valor com a Multiplicació de l’aposta.
 • Símbol Money Safe: Revela un valor com a Multiplicació de l’aposta.
 • Símbol del pagador: Revela un valor com a Multiplicació de l’aposta i l’afegeix a la resta de símbols visibles dels rodets.
 • Símbol de pagador persistent: Revela un valor com a Multiplicació de l’aposta i l’afegeix a la resta de símbols visibles per a aquest gir i qualsevol gir que se segueixi.
 • Símbol del col·leccionista: Revela un valor com a multiplicació de l’aposta i, a continuació, recopila tots els valors visibles als rodets i els afegeix al seu propi valor.
 • Símbol de col·leccionista persistent: Revela un valor com a Multiplicació de l’aposta i, a continuació, recopila tots els valors visibles als rodets i els afegeix al seu propi valor al final d’aquest gir i de cada gir que segueix.
 • Símbol d’ampliador: Revela un valor com a Multiplicació d’apostes i obertures i rodet addicional.
 • Símbol d’alba: No porta cap valor i no restableix el comptador de centrifugats.

Per tant, el vostre objectiu a la ronda de bonificació és reunir tants multiplicadors com sigui possible per augmentar la vostra victòria.

Ranura Money Train de Relax Gaming.

Aquesta és la ronda de bonificació de Money Cart.

Ranura Money Train de Relax Gaming.

El vostre objectiu és reunir el màxim multiplicador possible. També és possible desbloquejar dos rodets addicionals per augmentar els seus guanys com aquí, si teniu sort.

També podeu comprar la ronda de bonificació de Money Cart per separat al preu d’una aposta de 80 vegades. Tingueu en compte que el RTP (Retorn al jugador) per a l’aposta de bonificació és 98,00%, que és excel·lent!

El pagament màxim és de 20.000 x apostes a la ranura Money Train, de manera que hi ha la possibilitat de guanyar grans premis si teniu sort.

En conclusió, Money Train és un joc de màquines escurabutxaques molt senzill però molt entretingut amb un munt d’esperit de pel·lícula western. El RTP està en un nivell mitjà al joc principal (96,2%), però la ronda de bonificació de Money Cart manté un RTP excel·lent del 98,0%. El joc de bonificació també es pot comprar per separat al preu d’una aposta de 80 vegades.

Al meu parer, Money Train és una de les millors ranures amb temàtica occidental. Les meves recomanacions!

Llançament del joc: Agost de 2019

RTP (tornar al jugador): 96,2% (98,0% per a la ronda de bonificació de Money Cart segons la funció comprada)

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 4

Línies d’apostes: 40

Victòria màxima: Aposta de 20.000x

1. Preparem-nos per escapar (publicat a l’agost de 2019)

Estarem preparats per arrasar és un joc de tragamonedas amb temàtica de boxa amb el llegendari locutor Michael Buffer. És la veu del conegut eslògan “Prepareu-nos a Rumble!”. El seu germanastre és el locutor de la UFC Bruce Buffer.

La ranura Let’s Get Ready to Rumble proporciona una placa de rodet de 6 x 4 amb Sticky Respin, Wild Stacks i una funció especial Rumble Spin. La victòria màxima és de 2389,4 x l’aposta en aquesta ranura.

Prepariem-nos a la ranura de Relax Gaming.

Aquesta és la ranura Let’s Get Ready to Rumble de Relax Gaming.

No hi ha maneres de guanyar regularment, sinó que es diu el sistema de premis Maneres connectades. Guanyareu si acabeu de connectar 3 o més símbols als rodets adjacents començant per l’esquerra del rodet 1. Els símbols també han d’estar com a màxim una fila a sobre, una fila a sota o a la mateixa fila entre si.

La sensació general és una mica excitant i adrenalina. Especialment la música de fons em recorda a Rocky 1 i a la cançó Eye of the Tiger del mític grup Survivor.

Això fa un total de 466 formes connectades i fins a 1436 durant la funció Rumble Spin.

Prepariem-nos a la ranura de Relax Gaming.

Aquí teniu el Rumble Spin en acció. Durant el gir pot passar qualsevol cosa, aquí Cross Wilds i l’altre boxador reben èxits!

El Rumble Spin la funció es pot activar a l’atzar en qualsevol gir. Durant el gir, un nombre aleatori de les funcions complementàries descrites a continuació millorarà el gir:

 • Cross Wilds és una característica on es col·loquen de forma aleatòria 3-5 símbols salvatges als rodets. Es pot activar fins a vuit vegades en un gir Rumble.
 • A la Uppercut Wild es col·loca una pila de símbols Wild a l’últim rodet.
 • Ganxo salvatge és una característica que mou la pila Wild de l’última bobina a les bobines 2 o 3. Si l’àrea de la bobina activa és més gran que la pila Wild, també amplia la pila per omplir la bobina activa completa.
 • Lluita pel títol La funció ampliarà l’àrea de joc afegint 2 files més a sota de l’àrea de joc. Això augmentarà el nombre de vies connectades fins a 1436.

Prepariem-nos a la ranura de Relax Gaming.

El Rumble Spin pot provocar una gran quantitat de Wilds als rodets com aquí.

El Gira enganxosa la funció es pot activar aleatòriament en una combinació guanyadora. Durant la funció Sticky Spin, tots els símbols guanyadors s’enganxen i se’t concedeix una nova volta. Se us concediran tornades addicionals fins que no obtingueu més símbols que s’afegeixin a la victòria original.

Prepariem-nos a la ranura de Relax Gaming.

Aquesta és la funció Sticky Spin on s’enganxen els símbols guanyadors i podeu recollir molt més com els símbols del micròfon.

Piles salvatges La funció significa que es col·loquen de manera aleatòria 2-5 piles salvatges que cobreixen una bobina completa.

Prepariem-nos a la ranura de Relax Gaming.

Wild Stacks us pot concedir moltes bosses de perforació que són piles plenes de Wilds.

En conclusió Estarem preparats per arrasar slot game és un joc de slot molt divertit amb un tema de boxa únic. El mític locutor de boxa Michael Buffer també aporta molta credibilitat a aquesta ranura.

Hi ha un gran nombre de funcions especials diferents i el joc de les ranures funciona bé.

Pocs inconvenients en aquesta ranura són RTP bastant baixos amb un 96,14% i una variància baixa. Això vol dir que obtindreu més victòries més petites, però no podreu guanyar grans quantitats d’aquesta ranura (aproximadament 2400x) en comparació amb, per exemple, el Tren de diners de Relax Gaming, on podreu guanyar un enorme multiplicador de 20.000x.

També el joc de bonificació de girs gratuïts podria tenir més girs, per exemple, 10 girs gratuïts. Però, tal com és, al meu parer, les funcions addicionals funcionen bé.

Let’s Get Ready to Rumble és un espai obligatori per a tots els aficionats a la boxa o MMA. Això és un èxit!

Llançament del joc: Agost de 2019

RTP (tornar al jugador): 96,14%

Desacord: baix

Disseny: 6 x 4

Línies d’apostes: 466

Victòria màxima: 2389,4 x aposta

Ranures més interessants: seleccions ràpides

Aquí teniu algunes opcions ràpides de la selecció de ranures Relax Gaming amb presentacions més breus.

Ranura Zombie Circus de Relax Gaming.

Circ zombi és un fantasmagòric joc de tragamonedas de 5 x 3 que combina les llegendes de pallassos assassins bojos amb zombis. Mescla interessant, però per què no? RTP: 96,92%.

Ranura King of Kings de Relax Gaming.

Una ranura més de temàtica de l’Antic Egipte de Relax Gaming: rei de Reis! RTP: 96,0%, alta variància i guany màxim és de 5000x.

Ranura Powerspin de Relax Gaming.

Powerspin és un joc clàssic de 3 x 3 amb un toc modern. Tanmateix, el RTP és força baix amb un 94,86%.

Ranura Wildchemy de Relax Gaming.

Wildchemy us ensenyarà una mica de química en forma de joc de ranura. RTP: 96,02%, variància mitjana i guany màxim de 500x.

Erik the Red slot de Relax Gaming.

Erik the Red és un joc de tragamonedas de temàtica víking amb un RTP bastant bo del 96,95%. La variació és baixa / mitjana en aquest joc de ranura.

Les ranures RTP Relax Gaming més altes

Aquests són els ranures percentuals RTP (Tornada al jugador) més altes Vaig trobar a Relax Gaming. La llista està ordenada des del percentatge RTP més alt fins al percentatge RTP més baix.

 1. Epic Joker – Data de publicació: novembre de 2018 – Variació: desconeguda – Victòria màxima: desconeguda – RTP: 97,0%
 2. Erik el Vermell – Data de publicació: octubre de 2018 – Variació: baixa / mitjana – Max. Guanys: desconegut. – RTP: 96,96%
 3. Circ zombi – Data de publicació: octubre de 2018 – Variació: desconeguda – Max victòria: desconeguda – RTP: 96,92%
 4. Dragons Awakening – Publicat al març de 2019 – Variancia: Mitjana – Màxima victòria: desconeguda – RTP: 96,96%
 5. És l’hora! – Data de publicació: octubre de 2019 – Variació: desconeguda – Max victòria: desconeguda – RTP: 96,74%
 6. Mega màscares – Publicat el març de 2020 – Variació: mitja / alta – Victòria màxima: desconeguda – RTP: 96,61%
 7. El Gran Pigsby – Publicat el gener de 2019 – Variació: desconeguda – Max victòria: desconeguda – RTP: 96,55%
 8. Bob home de les cavernes – Publicat el maig de 2019 – Variació: desconeguda – Victòria màxima: aposta 500x – RTP: 96,49%
 9. Trobada d’herois – Publicat el febrer de 2020 – Variació: mitja / alta – Guanyada màxima: aposta 400x – RTP: 96,45%
 10. Encén la nit – Publicat el juny de 2019 – Variació: mitja / alta – Victòria màxima: desconeguda – RTP: 96,39%
 11. Temple Tumble Megaways – Publicat el febrer de 2019 – Variació: alta – Victòria màxima: 7767,7x aposta – RTP: 96,25%
 12. Snake Arena – Data de publicació: desembre de 2019 – Variació: alta: victòria màxima: aposta 2758x – RTP: 96,25%
 13. Tren de diners – Data de publicació: agost de 2019 – Variació: alta – Victòria màxima: desconeguda – RTP: 96,2%
 14. Estarem preparats per arrasar – Publicat el setembre de 2019 – Variació: Baixa – Guanyada màxima: 466 apostes – RTP: 96,14%
 15. TNT Tumble – Publicat l’abril de 2020 – Variació: mitja / alta – Guanyada màxima: aposta 2088x – RTP: 96,11%
 16. Tower Tumble – Publicat el març de 2019 – Variació: desconeguda – Victòria màxima: aposta 5150x – RTP: 96,11%
 17. Wildchemy – Publicat el març de 2019 – Variació: Mitjana – Guanyada màxima: aposta 500x – RTP: 96,02%
 18. rei de Reis – Data de publicació: abr. De 2019: variació: alta: victòria màxima: aposta de 5000 vegades. RTP: 96,0%
 19. Powerspin – Data de publicació: agost de 2019 – Variació: desconeguda – màxima victòria: desconeguda – RTP: 94,86%

Casinos Bitcoin recomanats amb espais relaxants de jocs

Aquests casinos de Bitcoin ofereixen espais relaxants de jocs a la seva selecció.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. Casino King Billy

Logotip del King Billy Casino

1,5 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 155% Fins a 1,5 BTC + 200 girs gratuïts a Wolf Moon Rising. La bonificació total és de 5,5 BTC + 200 girs gratuïts. Apostes: 30x de bonificació.

Compatible amb les ranures de jocs Relax

Bonificació exclusiva: 155%

Aposta de bonificació baixa: 30x

Més de 3500 jocs de casino

Revisió del rei Billy

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el resum de la puntuació dels usuaris dels jocs de ranura Relax Gaming:

Com t’agrada Relax Gaming? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest era el nostre article sobre les ranures de jocs relaxats. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me