Red Tiger Gaming Slots Review (2021): Volta d’Anubis i molt més.

Red Tiger Gaming és un proveïdor de jocs de casino en línia fundat el 2014 per un grup de veterans de la indústria com el Estats del lloc web de l’empresa. Red Tiger té més de 120 jocs de tragamonedas a la seva selecció.

Red Tiger Gaming dóna feina a matemàtics, dissenyadors gràfics, desenvolupadors de programari, enginyers d’àudio, experts en jocs d’assistència, control de qualitat, gestors de comptes i mags secrets segons la companyia. A veure si hi ha màgia a les ranures del tigre vermell.

Les ranures de Red Tiger estan llicenciades per UKGC (Regne Unit Gambling Commission), MGA (Malta Gaming Authority), Alderney Gambling Control Commission i HM Government of Gibraltar.

Ranura Rio Stars de Red Tiger Gaming.

Aquesta és la ranura de Rio Stars de Red Tiger Gaming.

Logotip de Red Tiger Gaming


Puntuació dels usuaris de les ranures de jocs Red Tiger:

Noves ranures de jocs de Red Tiger

Aquests són alguns dels jocs de tragamonedas més recents de Red Tiger Gaming.

1. Volta d’Anubis (publicada febrer 2020)

Volta d’Anubis és un nou joc de tragamonedas amb temàtica de l’Antic Egipte publicat el febrer de 2020.

Ranura Volta d'Anubis de Red Tiger Gaming.

Ranura Volta d’Anubis de Red Tiger Gaming. Així és com funciona el sistema de línies de pagament: només heu d’aconseguir cinc o més símbols connectats horitzontalment o verticalment en un clúster i és una victòria. Més símbols cauen després que aquests guanyadors desapareguin.

No hi ha línies guanyadores tradicionals, però, en canvi, s’atorga una victòria si els símbols formen un clúster. Cinc o més símbols en un clúster (que es connecten horitzontalment o verticalment) us donaran una victòria. La màxima victòria d’un símbol es produeix quan s’obtenen més de 30 símbols al mateix clúster.

Els símbols guanyadors també desapareixen i hi ha més símbols desplegables des de la part superior del rodet. Això pot generar més victòries.

Hi ha moltes funcions especials a la ranura Vault of Anubis. Tots els símbols amb bon pagament tenen 2 x 2 i 3 x 3 Super Symbol variacions. També poden aparèixer diversos súper símbols.

Ranura Volta d'Anubis de Red Tiger Gaming.

Aquí teniu un exemple dels super símbols de 2 x 2 i 3 x 3 que equivalen a 4 i 9 clústers de símbols respectivament.

Déus generosos és una característica on les estàtues de cada costat dels rodets poden activar a l’atzar diversos símbols Wild als rodets.

Girs de volta es pot activar mitjançant 4 símbols de volta volta a qualsevol lloc dels rodets. Se us donaran 10 voltes gratuïtes.

Ranura Volta d'Anubis de Red Tiger Gaming.

Així és com guanyar el Vault Spins. Si obteniu 4 símbols de Vault Spins, ja està!

Durant el Girs de volta cada pantalla guanyadora augmentarà el multiplicador de guanys per 1. Si hi ha un menú desplegable de símbols després del primer conjunt de victòries, una o més victòries després del menú desplegable també augmentaran el multiplicador.

Per tant, si obteniu 3 victòries després del primer gir, el multiplicador puja només per un. Si el menú desplegable crea per exemple 2 victòries, també obtindreu un multiplicador de +1.

A més, cada símbol + SPIN pot atorgar fins a 8 girs gratuïts de bonificació. No hi ha cap límit superior al multiplicador, però la victòria màxima és de 5469,1 x aposta en tot el nivell de ranura.

Ranura Volta d'Anubis de Red Tiger Gaming.

Aquí teniu els girs de volta a l’acció. Cada rotació guanyadora augmentarà el multiplicador per 1. També les victòries consecutives o les victòries amb el menú desplegable del símbol augmentaran el multiplicador també per 1. No hi ha límit superior al multiplicador.

Ranura Volta d'Anubis de Red Tiger Gaming.

Aquí teniu els meus girs de volta que van acabar amb un bon multiplicador x11.

En conclusió Volta d’Anubis és una fantàstica visió de l’escena clàssica de les ranures de l’antic Egipte L’estructura del rodet de la ranura és única i els símbols que cauen fan un gir fresc al joc. A més, hi ha prou funcions de bonificació per mantenir el joc interessant.

La sensació general, les animacions, els sons i el joc són impecables, no es queixen en aquestes àrees, gran treball!

Hi ha poques desavantatges a la volta d’Anubis. El joc és una mica lent de tant en tant. Fins i tot amb el mode Turbo activat, els menús desplegables de símbols de vegades són dolorosament lents. És frustrant seguir la cinquena micro victòria i més símbols continuen caient. Si fos Red Tiger, també ajustaria la velocitat als menús desplegables perquè els jugadors poguessin triar la velocitat del joc en totes les àrees.

La variància és a nivell alt segons el Tigre Vermell. Això pot ser cert, però en les meves proves he tingut moltes victòries més petites sovint en poques hores de sessió. Per descomptat, en ser probabilitats, això pot ser només per sort.

El joc de bonificació de girs gratuïts (Vault Spins) també va ser molt difícil de desencadenar, però el mateix Vault Spins va ser força divertit amb multiplicadors creixents..

Amb tot, Vault of Anubis és una fantàstica ranura però no perfecta. Si t’agraden aquestes ranures temàtiques de l’Antic Egipte, fes-ne un cop d’ull. El percentatge de RTP (Retorn al jugador) és de mitjana o baix, amb un 95,74%.

Llançament del joc: Febrer de 2020

RTP (tornar al jugador): 95,74%

Desacord: Alt

Disseny: 6 x 7

Línies / combinacions d’apostes:

Victòria màxima: Aposta 5469,1x

2. El barreter salvatge (publicat l’abril de 2020)

Barret salvatge és un joc de tragamonedas de 5 x 4 amb alguns elements de fantasia irlandesa … i Hats. Almenys vaig tenir aquesta sensació pels gràfics verdosos i de colors. Els gràfics són súper vistosos, nítids i les animacions són de molt alt nivell. Especialment, el Bonus Game (The Wild Hatter respins) té un aspecte genial.

Les funcions addicionals inclouen “només” els Respins amb poques variacions. No hi ha jocs de bonificació tradicionals amb girs gratuïts, però és refrescant conèixer també altres tipus de funcions de bonificació com aquí.

La ranura Wild Hatter de Red Tiger Gaming.

Aquesta és la ranura The Wild Hatter de Red Tiger Gaming.

Símbols salvatges (el barret salvatge) activa almenys un Respin, bloquejant un tipus de símbol. Durant el Respin, només poden aterrar símbols bloquejats i comodins. Si apareixen nous símbols, també es bloquejaran, provocant un altre Respin i el multiplicador de Respin augmentarà 1.

La ranura Wild Hatter de Red Tiger Gaming.

Aquí teniu la característica especial del joc. El símbol Hatter va provocar una resposta amb el símbol Clock com a triat aquesta vegada. Tinc pocs símbols de rellotge més i el multiplicador puja fins a dues vegades.

La ranura Wild Hatter de Red Tiger Gaming.

Al final de les voltes, el símbol Wild Hatter es converteix en un símbol Wild i obtindreu la victòria dels símbols escollits.

A la Funció d’actualització tots els Wilds que aterren durant un Respins intercanvien els símbols bloquejats per símbols més ben pagats. Pot aparèixer fins a 3 Wild Hatters nous a la funció Respin.

Quan no hi ha cap símbol nou en un Respin, el fitxer Barret salvatge es pot activar a l’atzar per atorgar una quantitat aleatòria de símbols del tipus bloquejat per a una altra Respin.

La ranura Wild Hatter de Red Tiger Gaming.

Alguns jocs de la ranura Wild Hatter.

En conclusió El barreter salvatge és un joc de ranures força agradable. Personalment, el tema em va deixar una mica fred. Vaig tenir problemes per esbrinar de què tracta realment el joc i el tema del barret. A més, el personatge del Sombrerero salvatge va quedar fora de misteri.

A les funcions de bonificació, normalment prefereixo més l’enfocament tradicional de “Joc de bonificació amb 10 voltes gratuïtes”, però suposo que és una qüestió de gustos. La jugabilitat general, els gràfics i els elements d’àudio tenen un nivell molt alt, cosa fantàstica.

Però si us agraden les ranures temàtiques de fantasia, pot ser una bona prova. El percentatge de RTP (Retorn al jugador) és de mitjana o baix, amb un 95,79%.

Llançament del joc: Abril de 2020

RTP (tornar al jugador): 95,79%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 4

Línies d’apostes: 30

Victòria màxima: 3600x

Les ranures de jocs més interessants de Red Tiger

A continuació, es mostren algunes de les ranures de jocs Red Tiger més interessants que he trobat a la selecció. Tots valen la pena consultar-los!

1. Golden Cryptex (publicat el març de 2020)

Golden Cryptex semblava un joc de tragamonedas molt interessant per a tots els caps de criptografia que hi ha. Es tracta d’un joc de ranura de 5 x 3 inspirat en el Renaixement amb un codi Cryptex especial per trencar. Sona interessant, així que anem a mirar-ho de més a prop!

La ranura consisteix en rodets de 5 x 3 bastant regulars, però s’implementa d’una manera molt divertida amb rodes o rodets giratoris realistes. A la part superior dels rodets hi ha un punter daurat, que us ajuda a trencar el codi Cryptex.

Ranura Golden Cryptex de Red Tiger.

Ranura Golden Cryptex de Red Tiger.

A la Funció Cryptex Cash, si atureu un símbol del codi a cada rodet, us donarà el Cryptex Cash. Es pot atorgar amb 5 x set símbols.

A les parts superiors dels rodets hi ha el punter daurat. Si ho aconsegueixes Cinc asos al punter daurat, et premiarà 10 girs daurats.

Ranura Golden Cryptex de Red Tiger.

A continuació s’explica com guanyar els 10 girs d’or. Heu d’aconseguir 5 asos als rodets i també apareixen al punter d’or. Això és!

Durant les Voltes d’Or, quan es trenca el Codi Cryptex, s’atorga un Premi instantani i 3 Voltes Bonus i el Codi s’actualitza. Quan s’assoleixi el codi que paga més, es mantindrà durant la durada de Golden Spins.

Ranura Golden Cryptex de Red Tiger.

Els Golden Spins en acció.

A la Funció Segona oportunitat podeu tenir l’oportunitat d’un Respin. Si poseu 3 o 4 símbols del codi al punter daurat, hi ha la possibilitat que una Respin ompli els símbols del codi que falten.

Si obteniu un Respin amb 3 símbols de codi i un 4t símbol aterra, obtindreu un segon respin garantit. A Golden Spins, es garanteixen respins per als símbols de 3 i 4 codis.

Només hi ha 3 línies guanyadores horitzontals, de manera que en aquest sentit la ranura Golden Cryptex és una ranura bastant tradicional. Però en aquest cas crec que és només una cosa bona. Al meu entendre, ser tradicional és refrescant!

En conclusió Golden Cryptex és un excel·lent joc de ranures amb una visió refrescant del clàssic joc de ranures amb poques (només 3) línies guanyadores. La ranura també ofereix funcions de bonificació suficients per mantenir el joc interessant. Algunes ranures només tenen la sensació adequada en què tot funciona bé junts, i Golden Cryptex ho té. És difícil explicar per què, però aquestes van ser les meves sensacions després del període de proves.

En aquesta ranura menys hi ha més i recomano Golden Cryptex per a tots els solucionadors de problemes criptominded. Doncs només heu de prémer el botó de gir aquí, però pretenem per un temps que sou l’heroi que va trencar el llegendari Codi Cryptex. O teniu el que cal?

Llançament del joc: Març de 2020

RTP (tornar al jugador): 95,78%

Desacord: Mitjà / alt

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 3

Victòria màxima: Aposta 1525x

2. Rio Stars (publicat el febrer de 2020)

Rio Stars és un joc de tragamonedas amb temàtica samba brasilera amb rodets de 5 x 4. La variància s’estableix en Alta, de manera que podeu guanyar victòries més grans sobre una aposta de 2000 vegades en aquesta ranura (però més rarament, per descomptat). El percentatge de RTP (Retorn al jugador) és de nivell mitjà / baix amb un 95,73%.

Els gràfics es veuen molt bé amb gràfics súper rics i colorits i animacions fluïdes. Els sons i la música consisteixen en sons Samba bàsics, però no hi ha problemes.

Ranura Rio Stars de Red Tiger Gaming.

Ranura Rio Stars de Red Tiger Gaming.

Regular Símbols salvatges pot aparèixer als rodets en tot moment. Tots els símbols Wild són els símbols que paguen millor i substitueixen també tots els símbols que paguen regularment.

Quan el Tambors de Carnaval sembla que poden activar una característica de les següents:

  • Multiplicador de Rio multiplicarà les vostres victòries per fins a 20 vegades. El multiplicador s’aplica a la següent victòria. Les funcions multiplicadores consecutives combinaran els seus multiplicadors premiats. Per exemple, el multiplicador x5 seguit d’un multiplicador x4 multiplicarà la següent victòria per x9 (x5 + x4).
  • Mega salvatge és un enorme símbol 3 x 3 Wild que us pot donar bastants guanys.
  • Per descomptat, al tractar-se d’una ranura amb temàtica Samba, com aquesta ranura podria existir sense una realitat Funció Rio Dancers. En aquesta funció, els símbols salvatges aterraran als rodets aleatòriament.
  • Carretes de Carnaval és una característica en què s’eliminen tots els símbols que paguen poc per obtenir el gir actual per obtenir una victòria garantida.

Ranura Rio Stars de Red Tiger Gaming.

Aquesta és la característica Carnival Drums que pot aparèixer aleatòriament. Us concedirà una de les quatre funcions de bonificació.

Ranura Rio Stars de Red Tiger Gaming.

Aquí teniu un possible resultat de Carnival Drums, un multiplicador x7 per a la propera victòria. El multiplicador pot arribar a x20.

Si ho aconsegueixes 3 símbols de Rio Gira als rodets 1, 3 i 5, se us concedeix una quantitat aleatòria de Rio Spins. Durant els Spins de Rio, els tambors de Carnaval poden aparèixer a l’atzar per augmentar la quantitat atorgada de Spins gratuïts.

Ranura Rio Stars de Red Tiger Gaming.

Aquí gairebé tinc el Rio Spins amb 2 símbols Rio Spins. Però amb això no n’hi ha prou, també cal obtenir el tercer.

En general Rio Stars és una ranura ben feta amb gràfics fantàstics i acolorits. La ranura té moltes funcions addicionals que poden aparèixer a l’atzar per mantenir el joc interessant. Si t’agraden les ranures de ritme ràpid amb molta acció, Rio Stars et pot oferir això.

La variància és alta, de manera que teniu la possibilitat de guanyar victòries més grans (fins a una aposta de 2.500 vegades) si teniu sort. El percentatge de RTP (Return to player) és mitjà o baix amb un 95,73%.

Llançament del joc: Febrer de 2020

RTP (tornar al jugador): 95,73%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 4

Línies d’apostes: 30

Victòria màxima: Aposta 2500x

Ranures més interessants: seleccions ràpides

Aquí teniu algunes opcions ràpides de la selecció de ranures de jocs Red Tiger amb introduccions més breus.

Ranura Diamond Blitz de Red Tiger Gaming.

Es tracta d’una ranura de fruites clàssica Diamond Blitz. Baixa variància, RTP: 95,75%, guany màxim sobre 500x.

Ranura Treasure Mine de Red Tiger Gaming.

Aquesta és la ranura de Treasure Mine per a algunes accions de mineria d’or. Variació: baixa, RTP: 95,2%, màxima victòria sobre 1320x.

Ranura Lucky Oktoberfest de Red Tiger Gaming.

La ranura Lucky Oktoberfest us ofereix una mica de temps. Ja, bitte! Variació: alta, RTP: 95,76%, màxima victòria sobre 5000x.

Ranura Phoenix Fire de Red Tiger Gaming.

Ranura Phoenix Fire amb una interessant placa de ranura de 8 x 6. Variació: mitjana / alta, RTP: 96,22%, màxima victòria sobre 1500x.

Ranura Rocket Men de Red Tiger Gaming.

Es tracta de l’espai Rocket Men, probablement l’espai políticament més incorrecte de tots els temps. Variació: mitjana, RTP: 96,12%, màxima victòria sobre 624x.

Ranura Rocket Men de Red Tiger Gaming.

Simplement no vaig poder resistir-me a publicar poques imatges més sobre aquesta ranura.

Ranura Rocket Men de Red Tiger Gaming.

Què tan boom temps??

Ranura Rocket Men de Red Tiger Gaming.

O festa?

Casinos Bitcoin recomanats amb ranures de jocs Red Tiger

Aquests casinos de Bitcoin ofereixen escurabutxaques Red Tiger Gaming a la seva selecció.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. Casino mBit

Logotip del mBit Casino

2 BTC + 100 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% Fins a 2 BTC + 100 girs gratuïts. La bonificació total és de 6 BTC + 100 girs gratuïts. Bonificació sense dipòsit: 50 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

S’admeten les ranures de jocs Red Tiger

Lloc web ràpid i fluid

2528 jocs de casino

96 jocs de ranura de jackpot

Revisió de mBit Casino

Unir-se ara

2. King Billy Casino

Logotip del King Billy Casino

1,5 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 155% Fins a 1,5 BTC + 200 girs gratuïts a Wolf Moon Rising. La bonificació total és de 5,5 BTC + 200 girs gratuïts. Apostes: 30x de bonificació.

S’admeten les ranures de jocs Red Tiger

Bonificació exclusiva: 155%

Apostes de bonificació baixes: 30x

Més de 3500 jocs de casino

Revisió del rei Billy

Unir-se ara

3. Bitcasino.io

Logotip de Bitcasino.io

1 bonificació de BTC

La bonificació del primer dipòsit és del 100% fins a 1 BTC. La bonificació total és de 2 BTC. Apostes: 35x.

S’admeten les ranures de jocs Red Tiger

Vestíbul del casino ràpid

Apostes baixes de bonificació (35x)

2270 jocs de casino

Revisió de Bitcasino.io

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el resum de la puntuació dels usuaris dels jocs de tragamonedas Red Tiger Gaming:

Com t’agrada Red Tiger Gaming? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest era el nostre article sobre les ranures de jocs Red Tiger. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me