Play’n GO Slots Review (2021): Reactoonz, Llibre dels morts i molt més.

Juga n ’GO és una empresa de programari de casino en línia fundada a la ciutat de Växjö al sud de Suècia el 2007. La companyia ofereix més de 100 jocs, cosa que és bastant gran. Tots els jocs s’executen amb la tecnologia HTML5 moderna, de manera que funcionen bé en tots els dispositius moderns, inclosos els d’escriptori i els mòbils.

Actualment, Play n ’GO té oficines a Suècia, però també a Hongria, Malta i Filipines. Els jocs Play n ’GO tenen llicències de jocs de Malta (MGA) i del Regne Unit (UK Gambling Commission).

Logotip de Play n 'GO

Puntuació dels usuaris de les ranures Play n ‘GO:

Funcions del joc de Slot Play n ’GO

Aquí teniu algunes funcions dels jocs de ranura Play n ’GO.


  • Molt àmplia selecció de jocs de ranura amb molts jocs nous publicats cada mes.
  • Play n ’GO també ofereix jocs de taula, cartes de ratllar i videojocs de pòquer, a més de videojocs.
  • Tots els jocs s’executen amb la tecnologia HTML5 moderna, de manera que no necessiten cap controlador ni programari per descarregar-se. A més, els jocs HTML5 funcionen bé en tots els dispositius mòbils i d’escriptori dels navegadors moderns.
  • Les ranures tenen pantalles d’informació molt bones amb animacions per esborrar les funcions de les ranures.
  • Algunes ranures tenen percentatges RTP (Retorn al jugador) bastant baixos al voltant del 94%. Molts altres proveïdors de jocs tenen taxes RTP al voltant del 96% o fins i tot per sobre del 97%.

Noves ranures Play n ’GO

Aquests són alguns dels jocs de ranura més recents de Play n ’GO.

1. Anhk d’Anubis

Ankh d’Anubis és una nova ranura amb temàtica de l’Antic Egipte de Play n ’GO. A la mitologia egípcia antiga, Anubis és el déu de la mort, la momificació i l’inframón. A la mitologia, Anubis es representa com un caní o un home amb el cap caní.

A la ranura Ankh of Anubis hi ha un total de 576 combinacions guanyadores. No hi ha línies guanyadores tradicionals, però només les combinacions de símbols adjacents d’esquerra a dreta són suficients per guanyar.

Ranura Ankh of Anubis de Play n 'GO.

Aquest és el joc de tragamonedas Ankh of Anubis de Play n ’GO. Els símbols piramidals són els símbols Scatter. Tres o més d’aquests activaran el joc de bonificació de girs gratuïts.

El malvat Anubis daurat i daurat és el Símbol salvatge. La funció Power d’Anubis també s’activa a l’atzar i afegeix símbols salvatges a l’obra.

Ranura Ankh of Anubis de Play n 'GO.

Els símbols Anubis de color porpra i daurat són el símbol Wild.

Tres o més dispersos (El símbol de la piràmide) activa el joc de bonificació de 10 girs gratuïts.

Durant el joc de bonificació, si obtens 3, 4 o 5 Símbols de dispersió, activareu 3, 4 o 5 girs gratuïts més respectivament. No hi ha límit en els girs gratuïts addicionals.

Al llarg dels girs gratuïts, es recopila cada símbol d’Ankh. Cada vegada que s’han recollit 5 Ankhs, s’obté Wilds als rodets.

Ranura Ankh of Anubis de Play n 'GO.

Aquest és el joc de bonificació de girs gratuïts d’Ankh of Anubis. Es recopila cada símbol d’Ankh i 5 d’aquests activaran símbols salvatges al tauler. També tres o més símbols de dispersió activaran més voltes gratuïtes.

Ankh of Anubis és una addició molt agradable a les ranures de temàtica antiga Egipte. La ranura és suau i molt entretinguda amb un bonic joc de girs gratuïts. En cas contrari, no hi ha coses negatives al meu entendre, excepte que el percentatge de RTP (Retorn al jugador) podria ser superior al 94,2%, que és força baix.

Amb tot, un excel·lent treball Play n ’GO una vegada més!

Llançament del joc: Desembre de 2019

RTP (tornar al jugador): 94,2%

Desacord: Alt

Disseny: 5 rodets amb recompte de símbols 3-4-4-4-3

Línies / combinacions d’apostes: 576

Slots Play n ’GO més populars

A continuació, es mostren algunes de les ranures Play n ’GO més populars.

1. Reactoonz

Play n ’GO’s Reactoonz és un joc de ranures de 7 rodets amb boniques criatures alienígenes … i una enorme criatura alienígena anomenada Gargantoon. Reactoonz és una seqüela d’un altre joc de ranures Play n ’GO anomenat Energoonz.

Reactoonz no té línies guanyadores tradicionals. Les victòries s’aconsegueixen amb cinc o més símbols coincidents sempre que toquin horitzontalment i / o verticalment. Els símbols guanyadors s’eliminen i cauen més símbols de l’anterior per omplir els buits. Les victòries pugen fins a 15 símbols adjacents.

Ranura Reactoonz de Play n 'GO.

Aquest és el slot Reactoonz de Play n ’GO. Les barres energètiques de colors s’omplen a la dreta i poden activar funcions Quantum.

La ranura Reactoonz aporta un gran nombre de funcions diferents.

Inestabilitat es pot produir en qualsevol rotació no guanyadora. El gran alien Gargantoon pot deixar caure de 4 a 8 símbols salvatges a la graella.

Si el Cua quàntica arriba al Gargantoon, el monstre de 3 x 3 apareix com un gran símbol Wild a la graella i substitueix tots els símbols. Després d’això, Gargantoon es divideix i es mou amb cada cascada. Primer es converteixen en dos símbols Wild 2 x 2, després en nou símbols Wild individuals.

Els símbols nous cauen en cascada des de l’anterior, omplint la graella abans de cada moviment de Gargantoon.

Ranura Reactoonz de Play n 'GO.

Aquesta és la funció Gargantoon. Primer, el gran Gargantoon salta a la graella com un gran símbol salvatge …

Ranura Reactoonz de Play n 'GO.

… llavors dos Gargantoons més petits caminen a la graella com a Wilds …

Ranura Reactoonz de Play n 'GO.

… i, finalment, 9 petits Gargantoons individuals entren en joc com a Wilds.

Un atzar Funció quàntica s’afegeix a la cua després de guanyar 25 símbols en un gir incloses les cascades. Si no obteniu 25 símbols al gir, les barres energètiques es malgasten i podeu tornar a provar el següent gir.

Es poden posar a la cua fins a 4 funcions de Quantum. Quan no hi hagi més victòries, s’activaran les funcions Quantum de la cua. Si carregueu una cinquena vegada, s’afegirà la funció Gargantoon!

Aquí teniu les diferents funcions de Quantum:

  • Implosió (groc) transformarà de 3 a 6 símbols en símbols Wild, alhora que destruirà tots els símbols adjacents.
  • Incisió (blau) tallarà un símbol Wild al centre i crearà dues línies diagonals que es creuen a través de la quadrícula. Les dues línies mostraran el mateix símbol aleatori.
  • Demolició (vermell) destruirà tots els símbols d’un sol ull i tots els símbols coincidents.
  • Alteració (verd) triarà 1 símbol aleatori d’un sol ull i tots els símbols coincidents es convertiran en un altre símbol.

Joc de ranures Reactoonz.

Aquest és un exemple de les característiques de Quantum: Incisió. També la característica quàntica verda (alteració) s’està construint aquí dins de l’esfera de la dreta.

Quan es produeixen 4 símbols normals coincidents entre si en forma quadrada, formen un gran símbol de 2 x 2 anomenat Giantoonz. Les victòries es dupliquen en qualsevol combinació guanyadora de la qual formi part Giantoonz.

A la Funció de fluctuació un tipus de símbol aleatori d’un sol ull es marca com a símbol fluctuant a cada gir. Si algun dels símbols marcats forma part d’una combinació guanyadora, deixarà enrere 2 símbols salvatges.

En conclusió, Reactoonz és molt divertit i caòtic. El percentatge de RTP (Return to player) és una mica baix amb un 94,51%. Les animacions súper suaus i els jocs addicionals fantàstics són fantàstics i ara puc veure per què aquest Reactoonz és un èxit entre els jugadors.

Llançament del joc: Octubre de 2017

RTP (tornar al jugador): 94,51% (baix)

Desacord: Alt

Disseny: 7 x 7

Línies d’apostes:

2. Rich Wilde i el Llibre dels morts

Rich Wilde i el Llibre dels morts és un tipus més de “slot Indiana Indiana buscant tresors a Egipte”, però per què no? Sempre hi ha espai per a una bona ranura temàtica de l’Antic Egipte.

El Llibre dels morts ha estat tan popular que ha donat lloc a moltes ranures similars, com John Hunter & la tomba de la reina de l’escarabat de Pragmatic Play. Però fem una ullada al Llibre dels morts ara.

Rich Wilde i el llibre Play of Dead de Play'n GO

Es tracta de la ranura Rich Wilde i el llibre dels morts de Play’n GO.

Si ho aconsegueixes 3 o més llibres dispersos activar 10 voltes gratis. El llibre també és el Símbol salvatge: pot substituir qualsevol altre símbol. I això no és tot, el llibre també paga com un símbol normal si reuneix el llibre 3-5 en la mateixa línia.

A la Girs gratuïts de bonificació, un símbol triat a l’atzar és el símbol Expanding. Si premeu aquest símbol en qualsevol lloc dels rodets, s’expandirà a tot el rodet.

Rich Wilde i el llibre Play of Dead de Play'n GO

Si obteniu el joc de bonificació de girs gratuïts, se selecciona un símbol aleatori, aquí el 10.

Rich Wilde i el llibre Play of Dead de Play'n GO

Aleshores, si premeu aquest símbol durant els girs gratuïts de bonificació, el símbol s’expandirà a tota la bobina per ajudar-vos a guanyar més en els girs gratuïts..

La mecànica del joc de Book of Dead és molt senzilla. Només cal que busqueu els símbols del llibre, ja que són el dispers i el salvatge del mateix paquet.

En general, Book of Dead és un joc de ranures força correcte. Personalment crec que se sent una mica obsolet amb poques funcions de bonificació, ja que les noves ranures s’han desenvolupat realment en aquest camp. També el percentatge de retorn al jugador (RTP) és una mica baix amb un 94,25%. Però proveu Book of Dead i feu-me saber què en penseu?

Llançament del joc: Gener de 2016

RTP (tornar al jugador): 94,25%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 10

Les ranures RTP Play n ‘GO més altes

Aquí hi ha algunes de les ranures RTP (Tornar al jugador) més altes que he trobat a la selecció de ranures Play n ’GO.

1. Wildhound Derby (RTP 96,93%)

Wildhound Derby és un joc de tragamonedas amb temàtica de cursa de gossos amb molta sensació i esperit anglès.

Ranura Wildhound Derby de Play'n GO.

Aquesta és la ranura Wildhound Derby de Play’n GO.

Símbol salvatge és el símbol del premi d’Or que substitueix la resta de símbols.

Ranura Wildhound Derby de Play'n GO.

Per obtenir el joc de bonificació de girs gratuïts, heu d’aconseguir els gossos salvatges amb les posicions 1-2-3-4 al rodet 5. Aquí només es col·loca un gos, de manera que això no és suficient per al joc de bonificació.

Quan Wild Dogs prenen les seves posicions inicials 1-2-3-4 al rodet 5, el Cursa de gossos comença. Podeu triar quin gos salvatge guanyarà la cursa de gossos. Els girs gratuïts continuen fins que un gos salvatge guanya la carrera.

La llebre d’or determina quan avancen els gossos salvatges. Això es determina amb un llançament de monedes a l’esquerra cap als rodets. Els gossos salvatges també són símbols salvatges durant el joc de bonificació que substitueix la resta de símbols. Quan algun gos salvatge colpeja l’objectiu a l’esquerra dels rodets, acaben els girs de bonificació.

Ranura Wildhound Derby de Play'n GO.

Aquest és el joc de bonificació de Wildhound Derby. Al principi podeu triar el vostre gos i començarà la cursa de gossos. Tots els gossos també són símbols salvatges alhora. Els gossos avancen un espai si el llançament de monedes a l’esquerra tindrà el símbol de Llebre (aquí amb tots els gossos). Quan un gos aconsegueix l’objectiu de l’esquerra, s’acaben les tirades gratuïtes. Si el vostre gos guanya, hi ha un premi extra amb la roda del guanyador.

Si el vostre gos salvatge guanya, obtindreu accés al Roda del guanyador. Això pot multiplicar els guanys totals.

En general, Wildhound Derby és un joc de ranures força interessant amb un bon joc de bonificació. Aquesta vegada, a les meves proves, va ser molt difícil provocar el joc de bonificació. Si us agraden els gossos i les curses de gossos en general, això podria ser un espai per a vosaltres.

Llançament del joc: Gener de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,93%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 4

Línies / combinacions d’apostes: 30

Casinos Bitcoin recomanats amb ranures Play n ‘GO

Aquests casinos de Bitcoin ofereixen ranures Play n ‘GO a la seva selecció.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. BitStarz Casino

Logotip de BitStarz Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 152% Fins a 2 BTC + 180 voltes gratuïtes. La bonificació total és de 6 BTC + 180 girs gratuïts. Sense bonificació de dipòsit: 20 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

Compatible amb les ranures Play n ‘GO

Casino de confiança des del 2014

Més de 2600 jocs de casino

Dipòsits i retirades ràpides

Revisió de BitStarz

Unir-se ara

2. King Billy Casino

Logotip del King Billy Casino

1,5 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 155% Fins a 1,5 BTC + 200 girs gratuïts a Wolf Moon Rising. La bonificació total és de 5,5 BTC + 200 girs gratuïts. Apostes: 30x de bonificació.

Compatible amb les ranures Play n ‘GO

Bonificació exclusiva: 155%

Aposta de bonificació baixa: 30x

Més de 3500 jocs de casino

Revisió del rei Billy

Unir-se ara

3. Casino FortuneJack

Logotip del casino FortuneJack

1,5 BTC + 250 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 110% fins a 1,5 BTC + 250 girs gratuïts. La bonificació total és de 5 BTC + 250 girs gratuïts. Bonificació sense dipòsit: 25 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

Compatible amb les ranures Play n ‘GO

Fantàstic casino en general

1492 jocs de casino

4 jocs propis provablement justos

Ressenya de FortuneJack

Unir-se ara

4. 7Bit Casino

Logotip del casino 7Bit

1,5 BTC + 100 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1,5 BTC + 100 girs gratuïts. La bonificació total és de 5 BTC + 100 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Compatible amb les ranures Play n ‘GO

Casino experimentat des del 2014

704 jocs de casino

39 ranures de jackpot

Revisió de 7Bit Casino

Unir-se ara

5. Casino Oshi

Logotip del Casino Oshi

1,25 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1,25 BTC + 180 girs gratuïts. El bo total és de 5 BTC + 225 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Compatible amb les ranures Play n ‘GO

Una gran quantitat de jocs

2528 jocs de casino

57 ranures per a jackpot

Crítica Oshi Casino

Unir-se ara

6. Bitcasino.io

Logotip de Bitcasino.io

1 bonificació de BTC

La bonificació del primer dipòsit és del 100% fins a 1 BTC. La bonificació total és de 2 BTC. Apostes: 35x.

Compatible amb les ranures Play n ‘GO

Vestíbul del casino ràpid

Apostes baixes de bonificació (35x)

2270 jocs de casino

Revisió de Bitcasino.io

Unir-se ara

7. Casino Mars

Logotip de Mars Casino

1 BTC + 50 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1 BTC + 50 girs gratuïts. La bonificació total és de 2 BTC + 50 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Compatible amb les ranures Play n ‘GO

741 jocs de casino

16 ranures de jackpot

Revisió de Mars Casino

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el resum de la puntuació dels usuaris dels jocs de ranura Play n ’GO:

Com t’agraden els jocs de ranura Play n ‘GO? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest era el nostre article sobre les ranures Play n ‘GO. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me