No Limit City Slots Review (2021) – Thor: Hammer Time i molt més!

Sense límit de ciutat és un proveïdor de jocs de casino amb més de 10 anys d’experiència. L’equip de No Limit City es troba a Malta, Suècia i l’Índia.

No Limit City també ofereix la seva pròpia plataforma de sistema que funciona darrere dels jocs de ranura. Això permet un control total de totes les funcions especials, campanyes de màrqueting i compatibilitat tecnològica. Totes les ranures Sense límit de ciutat funcionen en tots els dispositius, inclosos els ordinadors, les tauletes i els dispositius mòbils.

Thor: franja horària Hammer per No Limit City.

Aquesta és la franja horària de Thor: Hammer de No Limit City.

Logotip de No Limit City

Puntuació dels usuaris de les ranures sense límit de la ciutat:


Noves ranures de ciutat sense límit

Aquests són alguns dels jocs de ranura No Limit City més nous presentats.

1. Or Gaèlic (publicat març 2020)

Or gaèlic és un nou joc de ranures de 3 x 3 publicat el març de 2020. La ranura inclou una funció Nudge Wild i un joc de bonificació de girs gratuïts anomenat Rainbow Spins. Podeu triar funcions especials als Rainbow Spins de les 9 monedes que podeu recollir a l’atzar.

Ranura d’or gaèlic de No Limit City.

Ranura d’or gaèlic de No Limit City.

Als rodets 1, 2 i 3. hi ha un símbol Wild de 3 files d’altura. Aquesta característica es diu Nudge Wild. Cada impuls augmenta el multiplicador Wild en 1.

Si obteniu diversos multiplicadors Wild, s’afegiran entre si per obtenir un multiplicador Wild total a la línia. A més, el multiplicador Wild es multiplicarà amb el multiplicador de victòries a Rainbow Spins.

Ranura d’or gaèlic de No Limit City.

Aquí podeu veure el rodet complet Wild que sempre es desplaçarà a mida completa. Aquest Wild té un multiplicador x2, ja que tenia 2 impulsos.

Si aterrau el Olla d’Or símbol a la posició central del rodet central, activareu el fitxer Girs de l’arc de Sant Martí característica. Abans de començar Rainbow Spins, es poden afegir modificadors addicionals: girs addicionals, multiplicador afegit i línies arc de Sant Martí.

Ranura d’or gaèlic de No Limit City.

Si premeu el símbol de Bonus (test d’or) al centre, se us concediran els girs de l’arc de Sant Martí.

Les funcions addicionals de Rainbow Spins es recolliran entre 9 monedes. S’atorgarà un mínim d’una moneda abans de començar. Aquí teniu les funcions explicades:

 • Línies Rainbow (2 de cada 9 monedes) us atorga +2 línies Rainbow addicionals per moneda.
 • Girs addicionals (3 de cada 9 monedes) us atorga fins a +25 girs per moneda.
 • Multiplicador de guanys addicionals (3 de cada 9 monedes) atorga multiplicador de fins a 5 vegades per moneda.
 • Començar (1 de cada 9 monedes) iniciarà la bonificació i no es podran triar més modificadors.

La quantitat mínima és de 5 girs gratuïts a la funció Rainbow Spins. Si voleu, també podeu comprar la funció Rainbow Spins. El preu és el nivell d’aposta de 50 vegades que trieu.

Ranura d’or gaèlic de No Limit City.

Aquesta és la funció Tria una moneda que passa abans que Rainbow Spins. Vaig tenir sort i vaig rebre molts bons interessants per a les girs gratuïtes. Els girs gratuïts addicionals se sumen als cinc girs gratuïts habituals, de manera que he rebut 13 girs gratuïts en total.

Ranura d’or gaèlic de No Limit City.

Aquí teniu els jocs de bonificació de girs gratuïts (Rainbow Spins) en acció!

Or gaèlic en conclusió és un joc de ranures molt divertit. Les funcions extra no són enormes en nombre, però són prou perfectes. En realitat, s’adapten molt bé a aquest tipus de rodet més petit (3 x 3). És divertit veure també nous jocs de ranura amb una estructura de rodet de 3 x 3 clàssica.

Si esteu interessat en les ranures amb temàtica Irish Fantasy, Gaelic Gold és una fantàstica ranura per provar!

Llançament del joc: Març de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,15% al ​​joc normal, 96,20% si compreu la funció especial Rainbow Spins

Desacord: Mitjà

Disseny: 3 x 3

Línies / combinacions d’apostes: 5

Victòria màxima: Aposta 9837x

2. Punk Rocker (publicat el febrer de 2020)

Punk Rocker és un joc de tragamonedas de 5 x 3 amb un tema fantàstic de bombes d’adrenalina dels rockers punk britànics. També hi ha un rodet de bonificació 6 que es pot desbloquejar durant les funcions especials.

Ranura Punk Rocker de No Limit City.

Aquí teniu la ranura Punk Rocker de No Limit City.

La música de fons es fa molt bé, només s’escolta música punk rock apagada, igual que provindria d’un club de música punk rock proper al soterrani. Per tant, fins i tot si no preferiu la música Punk Rock, la ranura Punk Rocker es pot reproduir perfectament.

Quan es desbloqueja alguna característica addicional, la música es desactiva: truc molt divertit i funciona bé per augmentar la sensació de joc!

La perspectiva gràfica és molt divertida i s’adapta bé al tema del punk rock. Hi ha detalls que em recorden al vell Londres dels anys 70 amb símbols subterranis i antigues cabines de telèfon.

Ranura Punk Rocker de No Limit City.

Aquí teniu els símbols Wild a la ranura Punk Rocker.

Riot Respin la funció s’atorga quan aterra 2 símbols de dispersió (Símbol que diu Bonus). A la resposta, els símbols Scatter es converteixen en Molotov Wilds i bloquegen els rodets.

Per a 3 símbols de dispersió seràs premiat 8 Anarchy Freespins. Els girs Anarchy Free també es poden comprar per separat com a Feature Buy per un preu de 80x apostes.

A l’Anarchy Freespins n’hi ha Potenciadors a la part superior dels rodets. Els potenciadors s’atorguen als 3 Jumping Wilds als rodets. Els potenciadors són:

 • Multiplicador salvatge de x2 a x25
 • Terreny garantit de 4 vies xWays
 • 1-3 girs extra
 • Tots els rodets passen a ser de 6
 • Extra Jumping Wild que es manté durant la resta del Bonus Game

Ranura Punk Rocker de No Limit City.

Aquí hi ha els Anarch Freespins. Tingueu en compte els 3 salts salvatges que aconsegueixen potenciadors segons el tren subterrani situat a la part superior dels rodets.

Si ho aconsegueixes 4 símbols de dispersió, 8 Freespins de la Guerra Civil s’atorgarà. Els Freespins de la Guerra Civil també es poden comprar per separat com a Feature Buy per un preu de 238x apostes.

Tots els dispersos es converteixen Salts salvatges a Freespins. També es desbloqueja el 6è rodet per a 729 maneres de guanyar.

Quina diferència hi ha doncs entre Freespins d’Anarchy i Freespins de la Guerra Civil? Els Freespins de la Guerra Civil tenen 4 Jumping Wilds de sèrie (en comparació amb 3) i també s’obre el 6è rodet. Per tant, les vostres possibilitats de guanyar són molt més grans. En cas contrari, les dues funcions de Freespins són les mateixes.

Ranura Punk Rocker de No Limit City.

Aquí teniu els Freespins de la Guerra Civil amb 4 Jumping Wilds i un 6è rodet desbloquejat. En cas contrari, aquest joc de bonificació és el mateix que Anarchy Freespins.

També hi ha un misteriós xWays Mystery símbols. Poden contenir de 2 a 4 mateixos símbols a l’interior i s’ampliaran fins als rodets. Els símbols xWays poden arribar a tots els rodets i ampliar fins a 6 símbols d’alçada. Aquesta característica pot estar activa al joc principal i a Freespins.

Quan xWays en el joc principal s’amplia a 4 màx, Personatge punk El símbol pot superar-se fins a 20 d’alt. xWays a Freespins sempre s’ampliarà a 4.

Ranura Punk Rocker de Nolimit City.

Aquí teniu els símbols xWays Mystery en acció. Aquesta vegada, el símbol del rodet 5 s’ha ampliat a 10 vegades.

Hi ha també Símbols salvatges (el Crani amb casc W). Els símbols salvatges substitueixen qualsevol símbol excepte Scatter.

Molotov Wilds convertirà totes les posicions anteriors a Wilds. Molotov Wilds pot aterrar al joc principal i Riot Respins.

Ranura Punk Rocker de No Limit City.

La ranura Punk Rocker té pantalles d’animació guanyadores molt divertides amb un petit suggeriment de Clash amb la frase London Calling.

En conclusió, Punk Rocker és un joc de ranures molt fresc amb un tema i característiques del joc únics. Fins i tot si no us agrada la música punk rock, aquesta ranura es pot reproduir perfectament.

La quantitat de funcions especials és enorme i hi ha fins i tot dos jocs de bonificació gratuïts. La taxa RTP (Return to player) està força bé amb el 96,01% i els jocs de bonificació de girs gratuïts representen una mica el 96,54% i el 96,44%. També podeu comprar els jocs de bonificació de girs gratuïts per separat.

Si hagués de triar els 5 millors jocs de tragamonedas, probablement escolliria Punk Rocker com un d’ells. El tema, les funcions, els gràfics i la música: tot s’ajusta i és un molt bon joc de tragamonedas. Les meves recomanacions!

Llançament del joc: Febrer de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,01% o 94,18% (comproveu a la pantalla d’informació del joc de la ranura quin és el joc que esteu jugant, hi ha 2 versions del mateix joc)

Les taxes RTP a Anarchy Freespin Feature Buy és del 96,54% i a Civil War Feature Buy del 96,44%.

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 3 (+ rodet extra desbloquejable 6)

Línies d’apostes: 243 per defecte, es pot expandir fins a 46656 quan s’expandeix el símbol misteriós de xWays

Victòria màxima: 15072 x aposta

Aposta mínima: 0,25 EUR

Aposta màxima: 100 EUR

Les ranures sense límit City més interessants

Aquests són alguns dels espais d’interès sense límit de ciutat més interessants que he trobat a la selecció. Tots valen la pena consultar-los!

1. Thor: Hammer Time (publicat el juliol de 2019)

Thor: Hammer Time és un joc de tragamonedas de 5 rodetes sobre la llegenda de Thor publicat el juliol de 2019. La ranura ofereix gràfics d’alta qualitat, joc i moltes funcions especials de bonificació. Aprofundim per mirar-ne més de prop!

Thor: franja horària Hammer per No Limit City.

Aquesta és la franja horària de Thor: Hammer de No Limit City.

Símbol salvatge substituts de qualsevol símbol excepte els símbols Scatter i Bonus. Hi ha 5 funcions especials a Thor: Hammer Time.

Si obté el Símbol de la bonificació del llamp de Thor per rodar 5, activareu aquesta funció. Se us concedirà una de les funcions de Thor: multiplicador, Sticky Wilds aleatori o un rodet Sticky Wild. La funció està activa sempre que Thor estigui als rodets.

Thor: franja horària Hammer per No Limit City.

Aquí teniu el bonus de Thor’s Lightning en acció. Thor és al rodet 5 i aquesta vegada ha donat un multiplicador x2. La bonificació està activa mentre Thor es queda als rodets.

Rune Haze és una característica que s’activa aleatòriament en qualsevol gir. Quan s’activa, totes les runes es convertiran en un símbol de runa específic.

Temps de martell també s’activa aleatòriament en qualsevol gir. Quan s’activa, tots els símbols amb bon pagament (anell, copa, destral i casc) es convertiran en símbol de martell de Thor. Quan el Hammer Time em va colpejar per primera vegada, no vaig poder pensar en el REAL Hammer Time aquí. (ho sento)

Thor: franja horària Hammer per No Limit City.

El bono Hammer Time està activat aquí. Tots els símbols amb bon pagament es convertiran en símbol de Hammer de Thor, tal com es pot veure aquí.

Recopilar energia dispersa s’activa si aterrau 2 o més símbols de dispersió (símbols de pedra porpra). Mentre hi hagi Scatters al rodet, els Scatters es desplaçaran cap avall d’un pas i respinaran tots els rodets sense dispersors. Teniu l’oportunitat de guanyar Asgard Spins si obteniu un símbol Scatter més.

Thor: franja horària Hammer per No Limit City.

Aquí teniu el Scatter Energy Collect en acció. Ara tinc 2 dispersors recollits i tinc pocs girs per intentar colpejar el tercer per activar els girs d’Asgard.

Gira Asgard s’activarà si es recull energia de 3 dispersos. Qualsevol energia addicional us concedirà +2 voltes addicionals en Asgard Spins.

A més, el Bono Lightning de Thor s’activarà amb més freqüència al rodet 5 durant els girs d’Asgard. Thor també us pot concedir +2 girs addicionals, multiplicadors, rodets aleatoris de Sticky Wild o Sticky Wild durant els girs d’Asgard. També hi pot haver diverses funcions apilades.

Thor: franja horària Hammer per No Limit City.

S’ha activat Asgard Spins. Hurraa!

Thor: franja horària Hammer per No Limit City.

Aquí teniu els girs d’Asgard en acció. Thor és més actiu al rodet 5 i també es poden activar diverses bonificacions de Thor al mateix temps que aquí.

En conclusió Thor: Hammer Time és un excel·lent joc de ranures amb gràfics i joc d’alta qualitat. Especialment em van agradar les generoses bonificacions especials que són interessants per caçar.

No hi ha res de què queixar-se aquí i puc recomanar-vos cordialment Thor: Hammer Time per a tots els fanàtics de tragamonedas amb temàtica víking o nòrdica!

Llançament del joc: Juliol de 2019

RTP (tornar al jugador): 96,03%

Desacord: Mitjà / alt

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 20

Victòria màxima: Aposta 2328x

Ranures més interessants: seleccions ràpides

Aquí teniu algunes opcions ràpides de la selecció de ranures de No Limit City amb presentacions més curtes.

Kitchen Drama: BBQ Frenzy slot de No Limit City.

Mai no he vist una ranura temàtica a la brasa, però ara sí. Això és Kitchen Drama: BBQ Frenzy ranura. Victòria màxima: 1050x i RTP: 96,70%.

Ranura de l’Oktoberfest de No Limit City.

Després de la barbacoa, una mica de cervesa alemanya té bon gust. Això és Oktoberfest ranura. Guanyada màxima: aposta 2000x i RTP: 96,74%.

Ranura de biga de tractor per No Limit City.

Biga de tractor la ranura combina un tema d’animals de granja amb … ovnis i feixos de tractors! El màxim guany és de 3408x apostes i RTP: 96,01%.

Ranura Dungeon Quest per No Limit City.

Dungeon Quest slot té una sensació de joc de rol amb un interessant disseny de símbols de slot. El guany màxim és de 450 vegades i RTP: 96,27%.

Ranura Wixx de No Limit City.

Wixx slot és un slot Gem modern amb una interessant quadrícula de 4 x 3. La victòria màxima és de 2796x apostes i RTP: 96,61%.

Ranures RTP sense límit de ciutat més altes

Aquests són els ranures percentuals RTP (Tornada al jugador) més altes Vaig trobar de No Limit City. La llista està ordenada des del percentatge RTP més alt fins al percentatge RTP més baix.

 1. Drama de cuina: Sushi Mania – Publicat el 2017 de l’abril – Variació: Mitjana – Guanyada màxima: 697x aposta – RTP: 96,77%
 2. Oktoberfest – Llançament: octubre de 2016 – Variació: mitja / alta – Guanyada màxima: aposta 500x – RTP: 96,75%
 3. Gir de Casino Win – Publicat: gener de 2018 – Variació: Mitjana – Guanyada màxima: aposta 2000x – RTP: 96,74%
 4. Kitchen Drama: BBQ Frenzy – Publicat: novembre de 2017 – Variació: Mitjana – Victòria màxima: 1050x – RTP: 96,70%
 5. Tesla Jolt – Llançament: març de 2018 – Variació: baixa – Victòria màxima: aposta 582x – RTP: 96,61%
 6. Wixx – Llançament: octubre de 2017 – Variació: alta – Victòria màxima: 2796x aposta – RTP: 96,61%
 7. Punk Rocker – Publicat: febrer de 2020 – Variació: alta – Guanyada màxima: aposta 15072x – RTP: 96,54%
 8. Monedes de la fortuna – Llançament: juny de 2018 – Variació: Mitjana – Guanyada màxima: aposta 6015x – RTP: 96,48%
 9. Space Arcade – Llançament: setembre de 2016 – Variació: baixa – Guanyada màxima: aposta 535x – RTP: 96,47%
 10. Hot Nudge – Data de publicació: juliol de 2018 – Variació: alta – Guanyada màxima: aposta 2413x – RTP: 96,29%
 11. Dungeon Quest – Publicat: octubre de 2018 – Variació: Mitjana – Guanyada màxima: 450x aposta – RTP: 96,27%
 12. Fruites – Llançament: gener de 2019 – Variació: mitja / alta – Guanyada màxima: 2910x aposta – RTP: 96,23%
 13. Mussols – Llançament: febrer de 2019 – Variació: Mitjana – Guanyada màxima: 1374x aposta – RTP: 96,22%
 14. Tomba de Nefertiti – Llançament: octubre de 2019 – Variació: mitja / alta – Victòria màxima: aposta 3768x – RTP: 96,19%
 15. Starstruck – Llançament: març de 2019 – Variació: mitja / alta – Victòria màxima: aposta 1635x – 96,19%
 16. Làpida – Publicat: abril de 2019 – Variació: alta – Guanyada màxima: aposta 11000x – RTP: 96,18%
 17. Manhattan es torna salvatge – Publicat: setembre de 2019 – Variació: alta – Guanyada màxima: aposta 2025x – RTP: 96,16%
 18. Ice Ice Yeti – Publicat: novembre de 2018 – Variació: alta – Guanyada màxima: 8820x aposta – RTP: 96,16%
 19. Or gaèlic – Publicat: març de 2020 – Variació: Mitjana – Guanyada màxima: aposta 9837x – RTP: 96,15%
 20. Carnaval d’Arlequí – Llançament: abr 2020 – Variació: alta – victòria màxima: aposta 5861x – RTP: 96,14%
 21. Poison Eve – Publicat: des de 2019 – Variació: alta – Victòria màxima: aposta 6091x – RTP: 96,08%
 22. Carnaval esgarrifós – Llançament: setembre de 2019 – Variació: Mitjana – Aposta màxima de 1595x – RTP: 96,07%
 23. Fúria bàrbara – Publicat: febrer de 2020 – Variació: alta – Victòria màxima: 8785x aposta – RTP: 96,06%
 24. Tribu del Drac – Publicat: novembre de 2019 – Variació: alta – Guanyada màxima: 20736x aposta – RTP: 96,06%
 25. Hot 4 Cash – Llançament: agost 2019 – Variació: mitja / alta – Guanyada màxima: aposta 2400x – RTP: 96,05%
 26. Maya Magic Wildfire – Publicat: juny de 2019 – Variancia: Mitjana – Guanyada màxima: aposta 2000x – RTP: 96,04%
 27. Thor: Hammer Time – Publicat: juliol de 2019 – Variació: Mitjana – Guanyada màxima: aposta 15.000x – RTP: 96,03%
 28. Biga de tractor – Publicat: juliol de 2019 – Variació: mitja / alta – Victòria màxima: aposta 3408x – RTP: 96,01%
 29. Pixies contra pirates – Publicat: agost de 2019 – Variació: alta – Guanyada màxima: 11907x aposta – RTP: 95,91%
 30. Turstugan – Publicat: Desconegut – Variança: Desconegut – Max victòria: Desconegut – RTP: 95,10%

Casinos Bitcoin recomanats amb ranures sense límit de ciutat

Aquests casinos de Bitcoin ofereixen espais escollits per a No Limit City.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. BitStarz Casino

Logotip de BitStarz Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 152% Fins a 2 BTC + 180 voltes gratuïtes. La bonificació total és de 6 BTC + 180 girs gratuïts. Sense bonificació de dipòsit: 20 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

No s’admeten espais sense límits de ciutat

Casino de confiança des del 2014

Més de 2600 jocs de casino

Dipòsits i retirades ràpides

Revisió de BitStarz

Unir-se ara

2. Casino mBit

Logotip del mBit Casino

2 BTC + 100 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% Fins a 2 BTC + 100 girs gratuïts. La bonificació total és de 6 BTC + 100 girs gratuïts. Bonificació sense dipòsit: 50 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

No s’admeten espais sense límits de ciutat

Lloc web ràpid i fluid

2528 jocs de casino

96 jocs de ranura de jackpot

Revisió de mBit Casino

Unir-se ara

3. Casino King Billy

Logotip del King Billy Casino

1,5 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 155% Fins a 1,5 BTC + 200 girs gratuïts a Wolf Moon Rising. La bonificació total és de 5,5 BTC + 200 girs gratuïts. Apostes: 30x de bonificació.

No s’admeten espais sense límits de ciutat

Bonificació exclusiva: 155%

Apostes de bonificació baixes: 30x

Més de 3500 jocs de casino

Revisió del rei Billy

Unir-se ara

4. Bitcoin Penguin Casino

Logotip de Bitcoin Penguin

0,2 BTC + 40 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% fins a 0,2 BTC + 40 voltes gratuïtes. La bonificació total és de 0,4 BTC + 65 girs gratuïts. Apostes: 45x.

No s’admeten espais sense límits de ciutat

Casino experimentat fundat el 2014

558 jocs de casino

Revisió de Bitcoin Penguin

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el resum de la puntuació dels usuaris dels jocs de ranures de No Limit City:

Com t’agrada No Limit City? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest era el nostre article sobre les franges horàries No Limit City. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me