Habanero Slots Review (2021): London Hunter, Loony Blox i molt més.

Havaner és un fabricant de programari de jocs de casino fundat el 2010. La companyia té oficines a Ucraïna, Bulgària, Sud-àfrica i Filipines. Les ranures i els sistemes de backend Habanero han estat certificats per BML Testlabs i iTech Labs que avaluen l’equitat dels jocs en línia.

A finals de 2016, tots els jocs Habanero es van canviar a HTML5. HTML5 proporciona jocs moderns i fluids que funcionen sense cap complement a tots els dispositius, incloses les tauletes i els dispositius mòbils.

Ranura de London Hunter de Habanero.

Es tracta del joc de tragamonedas London Hunter de Habanero.

Logotip Habanero

Puntuació dels usuaris de les ranures Habanero:


Característiques del joc de ranures Habanero

Aquí hi ha algunes característiques dels jocs de ranura Habanero.

 • La selecció de jocs de ranures Habanero té 105 títols en aquest moment. També hi ha 13 jocs de taula com el blackjack, la ruleta i el baccarat i 10 videojocs de pòquer.
 • Els jocs Habanero admeten 21 idiomes.
 • Els jocs funcionen amb la tecnologia HTML5 moderna sense necessitar controladors ni connectors per descarregar-los. Les ranures HTML5 també funcionen bé en tots els dispositius, inclosos els dispositius d’escriptori, taules i telèfons mòbils.
 • Habanero té certificats o llicències per a 16 mercats: Bulgària, Croàcia, Estònia, Illa de Man, Letònia, Malta, Romania, Suècia, Columbia, Dinamarca, Gibraltar, Itàlia, Lituània, Portugal, Espanya i Regne Unit.
 • Les ranures habanero han estat provades per BML Testlabs i iTech Labs per l’atzar i l’equitat del joc.
 • Alguns jocs tenen percentatges RTP (Retorn al jugador) molt elevats, com ara London Hunter (més a sota) amb un 97,94%.
 • Algunes pantalles d’informació de les funcions de les ranures són difícils d’entendre i necessiten llegir-les de nou moltes vegades.

Noves ranures Habanero

Aquests són alguns dels jocs de ranura més nous de Habanero.

1. Loony Blox

Loony Blox és una nova ranura d’estil còmic fundada el febrer de 2020.

Loony Blox presenta un aspecte divertit Característica del personatge. Durant el joc base, el personatge Elephant, Dog o Bunny és visible a la pantalla fins a 250 voltes. Després, el personatge serà substituït per un altre personatge.

Ranura Loony Blox de Habanero.

Aquest és el joc de ranura Loony Blox. Aquí la característica del personatge és el gos (o el que sigui?), Que activarà les victòries per pagar les dues maneres.

Aquestes són les diferents característiques dels personatges:

 • Si el Elefant és visible: qualsevol símbol Wild que aparegui en una combinació guanyadora s’expandeix a totes les posicions del rodet.
 • Si el Gos és visible: les guanyes paguen en totes dues direccions.
 • Si el Conill és visible: tots els rodets de 2 a 5 es bloquejaran per qualsevol gir aleatori i aterraran amb símbols idèntics.

Ranura Loony Blox de Habanero.

El personatge Elephant permetrà que els símbols Wilds s’amplien a tota la bobina.

El Funció de mapa s’activa si apareix algun dels símbols del personatge en una combinació guanyadora durant el joc base. A continuació, els tres símbols de cotxe diferents es mouran per un punt per cada símbol de caràcter activador. Si hi ha diverses direccions disponibles, s’escollirà una direcció única a l’atzar.

Ranura Loony Blox de Habanero.

Aquesta és la funció de mapa. Si premeu algun dels símbols del personatge (gos, elefant o conillet), el cotxe que pertany al personatge mourà la quantitat que tingueu dels símbols. Si el cotxe s’atura a un punt verd, se li concedirà el joc de bonificació de 12 girs gratuïts.

Obtens un Bonificació de 12 girs gratuïts si un dels 3 símbols del cotxe aterrarà al símbol del punt verd. Qualsevol símbol de cotxe durant el joc de bonificació activa els símbols del personatge durant la durada del joc de bonificació. També es poden combinar diversos personatges durant el Bonus Game.

Ranura Loony Blox de Habanero.

Així és com es veu el Bonus Game.

En general, Loony Blox té funcions molt interessants i especials, com ara els personatges i la funció de mapa. La sensació general és realment feliç i la música i els gràfics són com els dibuixos animats de Disney d’alta qualitat.

També el percentatge de RTP (Return to player) és bastant bo amb un 96,71%. Mireu definitivament aquesta ranura si esteu interessats en les ranures de temàtica còmica.

Llançament del joc: Febrer de 2020

RTP (tornar al jugador): 96,71%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 3

Línies / combinacions d’apostes: 243

2. Camions salvatges

Camions salvatges és un joc de ranura amb bombes de testosterona amb camions frescos, calaveres, pistons i fum de gasoil. I bones velles gorres de beisbol flamades de color vermell i daus difusos, per descomptat. Com a cap de gasolina, aquest és un joc per a mi!

Ranura Wild Trucks de Habanero.

Es tracta d’una ranura per bombar adrenalina Wild Trucks de Habanero.

Si recolliu 4 dels camions per ordre vermell – groc – morat – taronja – blau respectivament als rodets, se us concedirà un símbol Wild de rodet complet. The Wild passa a l’atzar en qualsevol rodet.

El símbol salvatge substitueix tots els símbols.

Ranura Wild Trucks de Habanero.

Els espais salvatges s’expandeixen fins a rodets complets.

Si premeu el mateix símbol de camió als rodets 1, 3 i 5, que desencadena a Joc de bonificació de girs gratuïts. També els símbols Wild poden substituir els camions en aquest cas.

La quantitat de voltes gratuïtes es basa en el tipus de camió. Si colpeja aquests camions als rodets 1, 3, 5 obtindreu:

 • Red Truck premia 25 girs gratuïts.
 • El camió groc atorga 20 girs gratuïts.
 • Purple truck premia 15 girs gratuïts.
 • Orange Truck atorga 12 girs gratuïts.
 • Blue Truck premia 10 girs gratuïts.

Hi ha també un enorme Premi de tirades gratuïtes. Si premeu el símbol Wild als rodets 1, 3 i 5, se us premiarà 75 voltes gratuïtes!

Ranura Wild Trucks de Habanero.

El joc de bonificació de girs gratuïts és molt generós amb fins a 25 o fins i tot 75 girs gratuïts!

Durant el joc de bonificació de girs gratuïts, si apareixen 2 o més del mateix símbol de camió a la mateixa fila, tots els símbols entre el mateix símbol de camió situat a l’esquerra i a la dreta es canviaran al símbol de camió abans d’adjudicar els pagaments. Això val per al símbol de camió més llarg i que paga més per a cada fila.

En conclusió, Wild Trucks és un nou joc de ranures amb bon esperit de gasolina. A més, les funcions addicionals són interessants i mantenen el flux continu. La sensació és que hi ha alguna cosa que passa sempre, de manera que hi ha moltes funcions en aquesta ranura. Les meves recomanacions a Wild Trucks!

Llançament del joc: Juny de 2019

RTP (tornar al jugador): 96,71%

Desacord: Alt

Disseny: 5 x 3

Línies / combinacions d’apostes: 15

Les ranures Habanero més populars

A continuació, es presenten algunes de les ranures Habanero més populars.

1. Maneres de la fortuna

Maneres de la fortuna és una ranura amb temàtica samurai japonesa de 5 rodetes amb una reixeta única de rodets de 3-3-4-4-4. Els 3 símbols més alts dels rodets 3, 4 i 5 són sempre el mateix símbol aleatori, excepte el símbol Cavall.

El joc té un ambient japonès molt bonic amb música tranquil·la i animacions divertides. La sensació és immersiva i ben feta.

Ranures Ways of Fortune de Habanero.

Aquesta és la ranura Ways of Fortune de Habanero.

El Símbol samurai és el Símbol salvatge i substitueix tots els símbols excepte el símbol Cavall.

El Símbol del cavall és el Símbol de dispersió. Si premeu 3, 4 o 5 símbols de cavalls en qualsevol lloc dels rodets, obtindreu 10, 15 o 20 girs gratuïts respectivament.

Ranures Ways of Fortune de Habanero.

Alguna manera de jugar de la manera de la ranura de Fortune.

Ranures Ways of Fortune de Habanero.

Així és com es veu el joc de bonificació Free Spins.

En general, Ways of Fortune és un joc de ranures bastant bo amb una quadrícula única. Al meu parer, les funcions addicionals poden ser poc més emocionants. Tanmateix, la ranura funciona molt bé i val la pena provar-la per a tots els fanàtics de Samurai.

Llançament del joc: Juliol de 2018

RTP (tornar al jugador): 96,64%

Desacord: baix

Disseny: 3-3-4-4-4

Línies d’apostes: 576

2. Saltar!

Saltar! és un joc de ranures de fruites de 5 rodets amb una interessant estructura de rodets de 2-2-3-4-4. Els rodets són variables i continuen augmentant en files per a cada resposta que obtingueu.

El Símbol Joker Hat és el símbol Wild i substitueix tots els símbols. El Joker només pot aparèixer una vegada a la pantalla durant el joc base.

Salta! ranura d’Habanero.

Això és Jump! joc de ranures de Habanero.

També qualsevol Símbol de comodí atorgarà un tornar a girar. Qualsevol victòria durant les respins atorgarà una altra resposta. Els rodets s’ampliaran a cada resposta.

Salta! ranura d’Habanero.

Els rodets s’expandiran en files després de cada tornada premiada.

A bonificació de 7 girs gratuïts s’atorgarà una vegada que es reprodueixin amb èxit 4 tornades a jugar. El joc de bonificació té rodets més grans amb una quadrícula completa de símbols de 5 x 4.

El símbol Joker s’adhereix als rodets durant les respins i el joc de bonificació i salta al bloc adjacent a cada gir (on els rodets tenen la mateixa mida).

Salta! ranura d’Habanero.

Aquest és el joc de bonificació de girs gratuïts que es jugarà amb rodets de 5 x 4 complets.

El Gira apilada la característica és interessant. Qualsevol símbol guanyador a la pantalla activa el símbol corresponent a la visualització de gira apilada sobre els rodets. Una vegada que tots els símbols estiguin activats, activareu la funció de gira apilada.

En aquesta característica, apareixeran 5 del mateix símbol aleatori (excloent el Joker) a qualsevol lloc de la pantalla abans que aterrin els rodets.

Salta! joc de tragamonedas va ser una bona sorpresa. La ranura és bastant senzilla, però és emocionant amb les bobines i respins variables. També es continua buscant el gir apilat. Si esteu interessats en els jocs de slot de fruites, Jump! és fantàstic amb funcions interessants.

Llançament del joc: Setembre de 2018

RTP (tornar al jugador): 96,66%

Desacord: Alt

Disseny: 2-2-3-4-4

Línies d’apostes: 1024

Ranures Habanero RTP més altes

Aquests són els percentatges de RTP (Return to player) més elevats que he trobat a Habanero.

1. London Hunter (RTP 97,94%)

London Hunter és una ranura de 5 rodets temàtica steam punk amb vells sentiments victorians de Londres. Hi ha símbols amb senyors de moustaches amb enormes armes làser … i, per descomptat, dinosaures. El tema és molt interessant i presenta un tema fresc sobre el tema clàssic.

Ranura de London Hunter de Habanero.

Es tracta del joc de tragamonedas London Hunter de Habanero.

El Símbol de dinosaure és el símbol Wild i substitueix tots els símbols. Apareix només als rodets 1 i 5.

Expansió salvatge s’activa quan el fitxer Dipòsit de combustible dret s’omple al màxim en el joc base. Es desactiva quan es produeix l’expansió.

Què significa l’expansió salvatge? Quan estan actius, cada símbol de dinosaure juntament amb el símbol de l’home del bigoti activen el símbol de dinosaure 2 × 2 mida.

També es poden produir 2 expansions si apareixen 2 símbols Home Mustache juntament amb 2 símbols de dinosaures.

El Funció multiplicadora s’activa quan el fitxer Dipòsit de combustible esquerre s’omple al màxim en el joc base. Es desactiva quan es produeix cap victòria. Totes les victòries es multipliquen 3x quan està actiu.

Se li concedeix un Bonificació de 10 girs gratuïts si a la bobina 1 apareix un símbol Home de bigoti, a la bobina 2 apareix el símbol Arma làser i al rodet 5 apareix un símbol de dinosaure. L’expansió salvatge sempre s’activa al joc de bonificació.

Ranura de London Hunter de Habanero.

Aquest és el joc de bonificació de girs gratuïts a London Hunter.

El joc de bonificació comença al multiplicador x1. Es multipliquen multiplicadors x1 addicionals si el dipòsit de combustible esquerre queda ple a la funció. També s’atorguen +2 girs gratuïts addicionals si el dipòsit de combustible dret s’omple a la capacitat de la funció.

Tots dos tancs de combustible s’ompliran fins a la capacitat durant 2 a 6 voltes de la funció.

En general, London Hunter és un joc de ranures molt fresc amb un tema fresc. També el percentatge de RTP (Return to player) és molt bo amb un 97,94%.

Llançament del joc: Abril de 2017

RTP (tornar al jugador): 97,94%

Desacord: Mitjà

Disseny: 5 x 3

Línies d’apostes: 25

Casinos Bitcoin recomanats amb ranures Habanero

Aquests casinos de Bitcoin ofereixen ranures Habanero a la seva selecció.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. BitStarz Casino

Logotip de BitStarz Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 152% Fins a 2 BTC + 180 voltes gratuïtes. La bonificació total és de 6 BTC + 180 girs gratuïts. Sense bonificació de dipòsit: 20 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

Les ranures Habanero són compatibles

Casino de confiança des del 2014

Més de 2600 jocs de casino

Dipòsits i retirades ràpides

Revisió de BitStarz

Unir-se ara

2. Casino mBit

Logotip del mBit Casino

2 BTC + 100 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% Fins a 2 BTC + 100 girs gratuïts. La bonificació total és de 6 BTC + 100 girs gratuïts. Bonificació sense dipòsit: 50 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

Les ranures Habanero són compatibles

Lloc web ràpid i fluid

2528 jocs de casino

96 jocs de ranura de jackpot

Revisió de mBit Casino

Unir-se ara

3. 7Bit Casino

Logotip del casino 7Bit

1,5 BTC + 100 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1,5 BTC + 100 girs gratuïts. La bonificació total és de 5 BTC + 100 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Les ranures Habanero són compatibles

Casino experimentat des del 2014

704 jocs de casino

39 ranures de jackpot

Revisió de 7Bit Casino

Unir-se ara

4. Casino King Billy

Logotip del King Billy Casino

1,5 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 155% Fins a 1,5 BTC + 200 girs gratuïts a Wolf Moon Rising. La bonificació total és de 5,5 BTC + 200 girs gratuïts. Apostes: 30x de bonificació.

Les ranures Habanero són compatibles

Bonificació exclusiva: 155%

Aposta de bonificació baixa: 30x

Més de 3500 jocs de casino

Revisió del rei Billy

Unir-se ara

5. FortuneJack Casino

Logotip del casino FortuneJack

1,5 BTC + 250 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 110% fins a 1,5 BTC + 250 girs gratuïts. La bonificació total és de 5 BTC + 250 girs gratuïts. Bonificació sense dipòsit: 25 girs gratuïts. Apostes: bonificació de 40 vegades.

Les ranures Habanero són compatibles

Fantàstic casino en general

1492 jocs de casino

4 jocs propis provablement justos

Ressenya de FortuneJack

Unir-se ara

6. Casino Betcoin.ag

Logotip del casino Betcoin.ag

1 BTC + 10 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1 BTC + 10 girs gratuïts. La bonificació total és de 3 BTC + 12 girs gratuïts. Apostes: 50x.

Les ranures Habanero són compatibles

Dipòsits i retirades ràpides

Un munt de jocs de taula

També el pòquer en viu

Revisió de Betcoin.ag

Unir-se ara

7. Casino BetChain

Logotip del casino BetChain

1 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% fins a 1 BTC + 200 girs gratuïts. La bonificació total és de 2 BTC + 200 girs gratuïts. Sense bonificació de dipòsit: 20 girs gratuïts. Apostes: 50x.

Les ranures Habanero són compatibles

2346 jocs de casino

210 ranures de jackpot

Molts jocs provablement justos

Revisió de BetChain

Unir-se ara

8. CryptoWild Casino

Logotip del casino Cryptowild

1 BTC + 150 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 200% fins a 1 BTC + 150 girs gratuïts. La bonificació total és de 4 BTC + 150 girs gratuïts, apostant: 60x. Sense bonificació de dipòsit: 20 girs gratuïts amb el codi de bonificació 20FREE, apostant 40x.

Les ranures Habanero són compatibles

Gran bonificació exclusiva del 200%

Més de 1000 jocs de casino

67 videojocs de pòquer

Revisió de CryptoWild

Unir-se ara

9. Bitcoin Penguin Casino

Logotip de Bitcoin Penguin

0,2 BTC + 40 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 150% fins a 0,2 BTC + 40 voltes gratuïtes. La bonificació total és de 0,4 BTC + 65 girs gratuïts. Apostes: 45x.

Les ranures Habanero són compatibles

Casino experimentat fundat el 2014

558 jocs de casino

Revisió de Bitcoin Penguin

Unir-se ara

10. Casino Oshi

Logotip del casino Oshi

1,25 BTC + 180 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1,25 BTC + 180 girs gratuïts. El bo total és de 5 BTC + 225 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Les ranures Habanero són compatibles

Una gran quantitat de jocs

2528 jocs de casino

57 ranures per a jackpot

Crítica Oshi Casino

Unir-se ara

11. Casino Mars

Logotip de Mars Casino

1 BTC + 50 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és del 100% fins a 1 BTC + 50 girs gratuïts. La bonificació total és de 2 BTC + 50 girs gratuïts. Apostes: 40x.

Les ranures Habanero són compatibles

741 jocs de casino

16 ranures de jackpot

Revisió de Mars Casino

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris

Aquí teniu el resum de la puntuació dels usuaris dels jocs de ranura Habanero:

Com t’agraden els jocs de ranura Habanero? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest era el nostre article sobre les ranures Habanero. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me