Big Time Gaming Slots Review (2021): proveu les ranures d’èxit amb Megaways.

Big Time Gaming és un desenvolupador de programari de casino australià fundat el 2011. L’empresa té la seu a Sydney.

Primer vaig notar Big Time Gaming quan molts streamers Twitch i Youtubers van parlar i van jugar a la ranura de BTG Perill d’alta tensió. També semblava que al meu amic li agradava molt aquest joc de tragamonedas. Danger High Voltage té la reputació de ser un joc on guanyar-ho en gran.

Ranura de Big Time Gaming Perill d'alta tensió

Aquesta és la franja d’èxit de Big Time Gaming: Danger High Voltage. És una barreja de tot i el resultat és una mica boig.

Big Time Gaming també ha adquirit moltes llicències per crear jocs tragamonedas de famosos programes de televisió i franquícies. La selecció té jocs de ranura de noms com Qui vol ser milionari o bé Monopoly Megaways.

Per tant, Big Time Gaming sembla tenir la capacitat de crear èxits de jocs de ranura. Vegem més informació sobre els jocs de slot de BTG!


Puntuació dels usuaris de les franges horàries Big Time Gaming:

Característiques del joc de la ranura de jocs Big Time

A continuació, es detallen algunes de les funcions dels jocs de tragamonedas Big Time Gaming.

  • Les ranures Megaways (TM) ofereixen una gran quantitat de maneres diferents de guanyar. Si voleu saber més sobre Megaways, desplaceu-vos una mica cap avall fins a la ranura Qui vol ser milionari, on s’explica més de prop..
  • Altres ranures Megaways de Big Time Gaming són, per exemple: Bonanza, Extra Chilli, Dragon Horn, Vikings Unleashed, Queen of Riches, Genie Jackpots, Temple Tumble, Diamond Mine i Irish Riches.
  • Algunes ranures antigues s’executen amb la “tecnologia” d’Adobe Flash, que no és la millor en matèria de seguretat i necessita descarregar controladors maldestres. Eviteu aquestes ranures si demanen instal·lar Flash, més aviat trieu-ne d’altres.
  • En general, tots els jocs tenen una gran qualitat en animacions i gràfics. A més, la majoria dels jocs tenen almenys una banda sonora decent. La mecànica del joc en molts jocs de BTG és interessant amb moltes funcions dels jocs de bonificació.

Noves ranures de joc Big Time

Aquests són alguns dels jocs de slot més recents de Big Time Gaming.

1. Qui vol ser milionari megaways

Qui vol ser milionari megaways és un joc de ranures força nou llançat a finals del 2018 amb el tema oficial del famós quiz de TV. La ranura és bàsicament un rodet de sis amb l’únic de Big Time Gaming Megaways estructura.

Els símbols també són reactius o s’enfonsen. Això significa que les línies guanyadores desapareixen i cauen més símbols de la part superior dels rodets. Això pot provocar més victòries.

El rodet addicional afegeix un símbol als rodets 2 – 5.

Qui vol ser un slot milionari

Qui vol ser milionari és realment fidel al programa de televisió original amb gràfics, animacions i, per descomptat, el tema original de la música!

Els megaways de Big Time Gaming van explicar

Una explicació del que significa Megaways (TM). Bàsicament, només cal tenir el mateix símbol que comença d’esquerra a dreta als rodets adjacents. La posició del símbol al rodet no té importància. Això crea moltes maneres de guanyar, concretament 117 649 en aquesta ranura. Aquest número prové de 7 x 7 x 7 x 7 x 7 x 7 = 117 649, ja que cada rodet pot tenir fins a 7 símbols en aquesta ranura.

Símbols salvatges substituïu tots els símbols excepte Scatter. Els animals salvatges només estan presents al rodet addicional.

El Símbol de dispersió milionària pot aparèixer en qualsevol dels sis rodets normals. Si obteniu 3 símbols Scatter, guanyareu 8 girs gratuïts i començareu el Gira gratuïta de girs gratuïts per a seients calents joc de bonificació.

Cada dispersió addicional superior a 3 dispersions us farà pujar un esglaó a l’escala de premis Hot Seat. El símbol Free Spin Scatter pot aparèixer al rodet addicional durant Free Spins.

Si obteniu 3 o 4 dispersions en el joc de bonificació del carret de bonificació, se us concediran 4 o 8 girs gratuïts, respectivament..

El Gira gratuïta de girs gratuïts per a seients calents us dóna la possibilitat de guanyar fins a 50 girs gratuïts. L’escala del premi d’aposta té 12 graons. Els valors són 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 30, 40 i 50 girs gratuïts segons el pas.

Qui vol ser un slot milionari

Així és com sembla el Hot Seat Free Spins Gamble. Heu de triar a quina altura us animeu a pujar a l’escala. Les línies de vida entren automàticament al joc.

Si teniu el Hot Seat amb 3 dispersors, començareu al pas 1. Si teniu 4 dispersors, començareu al pas 2 i així successivament.

Els passos 2 i 7 són passos de xarxa de seguretat. Arribar a aquests esglaons garanteix almenys 10 i 20 girs gratuïts respectivament.

Funció Walk Away: Per iniciar girs gratuïts sense apostar, premeu Walk Away. Per jugar, seleccioneu una resposta entre A, B, C o D i premeu Resposta final. Una aposta amb èxit us fa pujar en els passos de l’escala de premis. No es pot caminar des del pas 2 i 7, ja que es tracta d’apostes segures i lliures de riscos.

Com en el real Qui vol ser un televisor milionari mostra que també tens Línies de vida. Aquests entren automàticament en joc per facilitar la vostra elecció.

Durant els girs gratuïts hi ha un multiplicador de guanys il·limitat que comença a 1 i augmenta 1 després de cada victòria.

Qui vol ser un milionari de jocs de ranura

Aquest és el joc de bonificació de Qui vol ser milionari. Cada victòria augmentarà el multiplicador de victòries en 1, sent ara x2 en el joc de prova.

En conclusió, la ranura Qui vol ser milionari va ser una gran sorpresa. L’esperit del programa de televisió s’ha capturat perfectament a la ranura i l’únic que falta és l’amfitrió de la televisió. La música, els gràfics i les animacions són realment d’alta qualitat i estan ben fets.

També la mecànica del joc és interessant amb els Megaways especials de Big Time Gaming. I les rondes de jocs addicionals també són fidels al programa de televisió original amb pujar a les escales com al Hot Seat real.

Al meu entendre, això és només una fantàstica ranura sense defectes.

Llançament del joc: Novembre de 2018

RTP (tornar al jugador): 96,24%

Desacord: Alt

Disseny: 6 x 7 + rodet addicional

Línies d’apostes: 117 649 (Megaways)

Ranures de joc Big Time més populars

A continuació, es mostren algunes de les ranures de joc Big Time més populars.

1. Perill d’alta tensió

Big Time Gaming Perill d’alta tensió és una mica una llegenda de les ranures. Molts streamers de Twitch o tubercles de Youtube juguen molt a aquest joc. La raó pot ser que Danger High Voltage tingui una variació elevada i que pugui guanyar guanys extremadament alts amb el joc de bonificació o els jocs salvatges de rodets complets d’aquesta ranura..

Perill ranura d'alta tensió Big Time Gaming

La manera de joc de la ranura Danger High Voltage de Big Time Gaming.

El tema del joc és una mica poc clar per a mi. El nom de la ranura prové de la cançó Perill! Alt voltatge de la banda Electric Six.

(Consulteu la cançó aquí des de Youtube si voleu. Aquí teniu més informació sobre el banda de la Viquipèdia. La cançó és del 2003 i és una combinació de garatge, discoteca i punk rock. Cançó divertida, però!)

Per tant, hi ha una cançó de garage rock implicada a la ranura. Però també hi ha alguns símbols de ranures d’estil mexicà amb una mica de l’estil del Dia dels Morts amb calaveres decorades i de colors. I tacs ?! I tatuatges, símbols de boles de disc i llums de discoteca?!

I l’alta tensió explica que hi ha electricitat i llamps en algun lloc. Així que estic totalment confós amb el tema … però potser aquesta és la clau de l’èxit d’aquesta ranura. Ningú no sap de què es tracta, però pot tenir grans victòries si es té sort. I és divertit jugar. Potser és suficient per a una fantàstica ranura!

Alguna cosa sobre la mecànica del joc de ranures aquí. Foc salvatge és un símbol salvatge de rodet complet que substitueix tots els símbols excepte Scatter.

Electricitat salvatge també és un símbol salvatge de rodet complet que funciona de la mateixa manera, però totes les victòries ho són multiplicat per 6 per a tots els substituts de Wild Electricity en la victòria. Si obteniu 2 símbols d’electricitat salvatge, la multiplicació es produeix dues vegades i és x36. Aquesta és una característica força fantàstica.

Ranura de Big Time Gaming Perill d'alta tensió

Aquí podeu veure els dos diferents rodets salvatges: Wild Electricity a l’esquerra i Wild Fire a la dreta. Wild Electricity us proporciona x6 els guanys per cada substitut de la victòria. També podeu obtenir diversos x6 Wilds.

Tots dos símbols Wild apareixen només als rodets 2 a 5.

Tres o més Símbols de dispersió (Els símbols del tatuatge amb el text My Desire) activen el Joc de bonificació. També els 2 Scatters i el joc de bonificació activaran la cançó del tema de la ranura: Danger! Alt voltatge. El joc Bonus permet triar entre dues funcions.

  • Opció 1: girs gratuïts d’alta tensió. Aquesta opció us atorga 15 girs gratuïts més un rodet complet Wilds d’alta tensió que pot pagar fins a x66 en victòries adjacents. Els 15 girs gratuïts es poden tornar a activar amb tres o més dispersions. Wild multiplica tots els pagaments excepte Scatter.
  • Elecció 2: girs gratuïts Gates of Hell. Aquest joc de bonificació us ofereix 7 girs gratuïts. Es selecciona un símbol aleatori per convertir-se en un Sticky Wild durant la durada del bo als rodets 2, 3, 4 i 5. Quatre Wilds Sticky en un rodet atorguen 3 girs gratuïts extra fins a un total de 19 girs gratuïts.

Joc de bonificació en perill d'alta tensió.

Aquí teniu les dues opcions del joc de bonificació en perill d’alta tensió.

A les meves proves, realment es pot veure que la variància d’aquesta ranura s’estableix a molt alta. Els jocs de bonificació eren realment difícils d’aconseguir, però els jocs de bonificació donaven molt quan els encertava. El primer joc de bonificació (Girs lliures d’alta tensió) ha donat un premi x144 vegades la meva aposta.

Joc de bonificació de ranura d’alt voltatge de perill.

Aquí teniu el joc de bonificació anomenat girs gratuïts d’alta tensió amb l’alta tensió salvatge que gira amb multiplicació de fins a 66.

Aconseguir el segon joc de bonificació va trigar una mica, però aquest cop vaig triar el Gates of Hell Free Spins. La victòria total va ser x87 aquesta vegada. Em va semblar una mica més divertit el primer joc de bonificació (High Voltage Free Spins) amb el rodet salvatge que canvia fins a x66 la línia guanyadora.

Joc de bonificació de ranura d’alt voltatge de perill.

Aquest és el segon joc de bonificació de Gates of Hell Free Spins. En aquest joc es selecciona un símbol aleatori per a un Sticky Wild. Aquí vaig obtenir els 9 com a Sticky Wilds, que ja en tenia 3 al joc.

Després de les meves proves, ara entenc el perquè Ranura d’alt voltatge de perill és un joc de ranures tan popular. No té els millors gràfics, animacions ni sons. Se sent un embolic de moltes idees i temes barrejats, però tot el paquet només funciona.

Hi ha algun encant o màgia misteriosa a Danger High Voltage. D’alguna manera es pot sentir el “perill” de les grans victòries amb una variació molt alta. Si no ho creieu, aneu a provar amb diners reals o jugueu. En general, m’ha agradat molt aquesta ranura!

Llançament del joc: Maig de 2017

RTP (tornar al jugador): 95,97% – 96,22%

Desacord: Molt alt

Disseny: 6 x 4

Línies d’apostes: 4096

2. Bonança

Big Time Gaming’s Bonança és una ranura temàtica de la febre de l’or amb la funció de ranura Megaways com la ranura Millionaire.

La ranura compta amb 6 rodets que cadascun pot tenir de 2 a 7 símbols. També hi ha un rodet addicional a la part superior (els carros) que suma símbols als rodets 2 – 5.

Ranura Bonanza de Big Time Gaming.

Aquesta és la ranura Bonanza de Big Time Gaming.

El Símbol salvatge substituïu tots els símbols excepte Scatter. Els Wilds només estan presents al rodet addicional (els carros de més amunt).

El Símbols de dispersió pot aparèixer a qualsevol dels rodets. Si obteniu quatre GOLD Scatters, guanyareu 12 girs gratuïts al joc de bonificació. Qualsevol dispersió addicional afegeix 5 girs gratuïts al joc de bonificació.

Joc de bonificació Bonanza.

G-O-L no és suficient per al joc de bonificació, necessiteu el D!

A la Joc de bonificació, 3 Scatters us proporcionaran 5 girs gratuïts addicionals i 4 Scatters 10 girs gratuïts addicionals. Els dispersos només apareixen a la bobina de bonificació (els carros anteriors).

Joc de bonificació Bonanza.

El joc de bonificació Bonanza té aquest aspecte.

Durant el joc de bonificació, després de cada victòria als rodets, el multiplicador augmenta en 1.

Joc Bonus Bonus.

Totes les victòries del joc de bonificació augmentaran el multiplicador, aquí x3.

En conclusió, Bonanza va ser un joc de tragamonedas força interessant amb la genial estructura de rodets Megaways. El joc de bonificació era bastant bàsic amb només girs gratuïts i el multiplicador creixent, però també estava bé. El temps de bonificació va ser molt difícil d’aconseguir aquesta vegada, que pot relacionar-se amb l’alta variació de la ranura.

Els gràfics i les animacions tenen un nivell molt alt, com en totes les ranures de Big Time Gaming. La música country va començar a ser una mica molesta al final de les proves, però potser això és qüestió de gustos. Bonanza és una fantàstica ranura que val la pena provar.

Llançament del joc: Desembre de 2016

RTP (tornar al jugador): 95,98%

Desacord: Alt

Disseny: 6 x 7 + rodet addicional

Línies d’apostes: 117 649 (Megaways)

3. bitxo extra

Xile extra és un joc de ranura de bitxo de temàtica mexicana establert l’abril de 2018. Els gràfics són molt vistosos i la música de fons és feliç amb música tipus Mariachi mexicana rica en trompetes.

Aquest joc també inclou el famós Big Time Gaming Megaways mecànica del joc amb 117 649 apostes. Per tant, hi ha 6 rodets amb 2 a 7 símbols a cada rodet. A més, també hi ha un rodet addicional sota els rodets 2 – 5.

Ranura Extra Chilli de BIg ​​Time Gaming.

Aquest és el joc de ranures Extra Chilli de Big Time Gaming. Amb els símbols Scatter H-O-T podeu activar el joc de bonificació de girs gratuïts.

L’estructura del símbol es “col·lapsa”, cosa que significa que després de cada victòria, els símbols guanyadors desapareixen i cauran més símbols dels anteriors. Això pot provocar més victòries als rodets.

Símbols salvatges substituïu tots els símbols, excepte els símbols Scatters i Feature Drop. Els animals salvatges només estan presents al rodet addicional sota els rodets 2 – 5.

Si ho aconsegueixes 3 dispersors HOT en qualsevol posició, activareu 8 girs gratuïts. Qualsevol símbol de dispersió addicional afegirà 4 girs gratuïts addicionals.

Al joc de bonificació se us dirigirà a Gambes gratuïtes. En aquesta funció, teniu la possibilitat de guanyar fins a 24 girs gratuïts. Podeu triar Col·leccionar o Apostar.

Joc extra de bitllets extra Chilli.

Al Bonus Game es pot apostar per més girs gratuïts. Aquesta és la primera ronda: podeu recollir els 8 girs gratuïts. O podeu jugar a 12 o zero girs gratuïts. Matemàticament, la millor opció a llarg termini és sempre recollir els 8 girs gratuïts. Però això és jugar, així que entenc totalment si intenteu buscar els 24 girs gratuïts!

Joc extra de bitllets extra Chilli.

Aquí he aconseguit assolir el màxim de 24 girs gratuïts a la Bonus Game Gamble. Tanmateix, no es recomana. A la llarga, sempre és millor mantenir-se en els 8 girs gratuïts d’aquest joc de tragamonedas.

Si col·leccioneu, els girs gratuïts començaran immediatament. Si es juga, hi ha un gir de la roda. Una aposta exitosa us concedirà 4 girs gratuïts addicionals. Una aposta sense èxit atorga el nombre de girs gratuïts que es mostren en negre. Si el número és en negre, la funció finalitza.

A la Joc de bonificació de girs gratuïts hi ha un multiplicador il·limitat que comença a 1 i augmenta després de cada victòria als rodets.

Joc extra de bitllets extra Chilli.

El multiplicador de jocs de bonificació és realment il·limitat. Aquí vaig aconseguir obtenir un multiplicador x19 en les meves proves.

El símbol Free Spin Scatter pot aparèixer al rodet addicional i provocar més girs gratuïts. Amb 3 Scatters obtindreu 4 girs gratuïts addicionals i amb 4 Scattters 8 girs gratuïts addicionals.

Amb el Funció Drop podeu comprar els jocs de bonificació que comencen a l’instant. El preu d’un joc de bonificació és de 50 vegades l’aposta. Una característica petita és si obteniu símbols BTG (Big Time Gaming). Disminuiran el premi Drop Feature amb petits increments.

En conclusió Xile extra és un joc de tragamonedas molt divertit amb un ambient alegre. El percentatge de RTP (Return to Player) també és força elevat amb un 96,82%, cosa que sempre és bona per als jugadors.

Llançament del joc: Abril de 2018

RTP (tornar al jugador): 96,82%

Desacord: Alt

Disseny: 6 x 7 + rodet addicional

Línies d’apostes: 117 649 (Megaways)

Casinos Bitcoin recomanats amb ranures de joc Big Time

En aquest moment només hi ha un casino Bitcoin que té la selecció de jocs de casino Big Time Gaming.

CasinoBonusFeatures Anar al lloc

1. Casino King Billy

Logotip del King Billy Casino

1,5 BTC + 200 girs gratuïts

El bo de primer dipòsit és 155% Fins a 1,5 BTC + 200 girs gratuïts a Wolf Moon Rising. La bonificació total és de 5,5 BTC + 200 girs gratuïts. Apostes: 30x de bonificació.

S’admeten ranures de joc Big Time

Bonificació exclusiva: 155%

Apostes de bonificació baixes: 30x

Més de 3500 jocs de casino

Revisió del rei Billy

Unir-se ara

Ressenyes d’usuaris de les grans ranures de joc

Aquí teniu el resum de la valoració de l’usuari dels jocs de tragamonedas Big Time Gaming:

Com t’agraden els jocs de tragamonedas Big Time Gaming? Comparteix les teves opinions a continuació al formulari de comentaris!

Pensaments finals

Aquest era el nostre article sobre les franges horàries Big Time Gaming. No dubteu a enviar correus, escriure un missatge a través del formulari de contacte o escriure aquí els vostres comentaris o suggeriments!

Gràcies per llegir!

Fonts d’aquest article:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me