Previsió de preus UniSwap (UNI / USD) per al 2021 i prediccions futures |


UNI / USD: resum de previsions

Previsió UNI / USD: H1 2021

Preu: 55 USD

Conductors de preus: dòlars més febles, trencament de triangles simètrics, envasament alcista

Previsió UNI / USD: 1 any

Preu: $ 55 – $ 76

Controladors de preus: MACD & Suport EMA, extensió Fibonacci del 161,8% i 227,20%

Previsió UNI / USD: 3 anys

Preu: 150 dòlars

Conductors de preus: indicació de sobrecompra, correcció baixista

L’UNI / USD cotitza a un nivell de 30,13 dòlars, mostrant una forta tendència alcista, seguint els passos dels seus companys. Actualment, el parell UNI / USD cotitza al nivell de 30,13 dòlars, sumant un 36,83% durant el darrer mes. Tenint en compte el rendiment dels darrers tres mesos, el parell UNI / USD ha guanyat + 25,21 dòlars, elevant-se massivament un 489,58%. Simultàniament, els lúmens estel·lars han afegit + 29,39 dòlars per augmentar el 842,12% durant el període de sis mesos. Actualment, el gràfic de preus en viu UNI / USD suggereix que Stellar Lumens (XLM) cotitza a 30,48 dòlars. La capitalització de mercat d’Uniswap és de 15.928.743.103 dòlars

 

Actual UNI / USD Preu: $

Canvis recents en els preus Uniswap:

Període  Canvi ($) Canvi (%)
30 dies  +8.17 36,83%
3 mesos  +25,21 489,58%
6 mesos  +29,39 842,12%

 

El sistema financer del món ha estat influït en gran mesura pel mercat de criptografia durant els darrers anys. La criptomoneda es considera la primera part més integral de l’ecosistema criptogràfic i la segona part s’ha assignat a DeFi o Finances Descentralitzades. Al mercat criptogràfic, el llançament de DeFi és l’addició més destacada, ja que és diferent de totes les finances tradicionals. DeFi és un tipus de finançament que no es basa en intermediaris centrals, com ara les borses i els bancs. DeFi està completament descentralitzat i funciona mitjançant programari de codi obert que només pot influir en el consens dels seus usuaris. Actualment, Ethereum és considerat el protocol DeFi més famós del món i ha estat dominant el mercat DeFi. Tot i això, gairebé el 50% del mercat DeFi està capitalitzat per Uniswap, que acaba de llançar la seva moneda original UNI el setembre de 2020..

El novembre de 2018, Hayden Adams, un enginyer mecànic de Siemens, va crear Uniswap en el qual van invertir molts capitalistes de risc famosos com Square Ventures LLC, Andreessen Horowitz, Paradigm Venture Capital i ParaFi. La inversió més gran feta a Uniswap va ser per la Fundació Ethereum, amb 100.000 dòlars.

Els intercanvis descentralitzats (DEX) han eliminat molts obstacles per a les institucions centralitzades, però també tenen els seus propis problemes per superar. El problema més important i crucial dels intercanvis descentralitzats és la liquiditat. Uniswap ha resolt el problema de la liquiditat per a intercanvis en certa mesura, ja que permet als DEX canviar tokens sense confiar en la liquiditat creada per compradors i venedors.

Uniswap està basat en el protocol Ethereum i permet als usuaris realitzar l’intercanvi d’un testimoni ERC20. Uniswap no cobra cap comissió de tokens i funciona com a bé públic, a diferència d’altres plataformes similars. Uniswap és rendible, cosa que significa menys càrrecs a Uniswap en comparació amb altres plataformes a causa de la característica principal que el diferencia d’altres, és a dir, elimina l’intermediari. En paraules simples, Uniswap permet als usuaris realitzar transaccions sense la necessitat de cap intermediari que, en última instància, redueixi el cost del procés.

El protocol Uniswap té un testimoni natiu anomenat UNI que atorga als seus titulars drets de govern. Vol dir que el titular de la UNI pot votar els canvis al protocol. El testimoni es va llançar per primera vegada el setembre del 2020. Uniswap és el protocol DeFi més gran del món amb una quota de mercat de 2,9 bilions de dòlars i representa aproximadament el 49,6% del límit de mercat total de DeFi..

Uniswap Predicció de preus per als propers 5 anys

Uniswap, desenvolupat per Hayden Adams, va començar l’any 2021 amb un preu comercial de 4,97 dòlars. UNI / USD va començar a millorar a mesura que la tendència era alcista. Darrerament, UNI / USD va assolir els 34,77 dòlars per registrar un nou màxim històric el 7 de març de 2021. Fins i tot pot augmentar amb desenvolupaments específics amb el seu protocol, i el preu pot créixer constantment mensualment. Per tant, Uniswap podria cotitzar a 75 dòlars a finals de l’any 2021.

Uniswap podria inaugurar l’any 2022 a 78 dòlars, ja que s’espera que una tendència alcista de la criptografia continuï el seu augment. Uniswap podria atreure el focus dels venedors de màrqueting ja que presenta una manera senzilla d’intercanviar monedes. Per tant, Uniswap podria tancar el 2022 a uns 180 dòlars.

En cinc anys, s’espera que Uniswap creixi encara més la seva base d’usuaris. Es podria centrar en plans més nous per millorar el seu protocol per fer-lo més fàcil d’utilitzar. Per tant, és probable que el preu Uniswap augmenti a noves altures si els compradors aconsegueixen mantenir el seu domini al llarg dels anys. Podria aconseguir més inversors ja que produeix una liquiditat més alta. A finals de cinc anys, és probable que Uniswap cotitzi al voltant dels 300 dòlars.

Factors UNI / USD que afecten els preus d’Uniswap:

  • Versions actualitzades d’Uniswap:

La nova iteració del protocol Uniswap anomenada Uniswap V2 es va llançar el maig del 2020 després del seu llançament inicial V1 al novembre del 2018. Es preveu que la tercera versió d’Uniswap es llanci a mitjan 2021 i es coneix com a V3. La versió 3 d’Uniswap reduirà el cost del procés i el farà més ràpid i fiable.

Dos dels factors més viables que intervenen a l’hora de determinar els preus de la moneda Uniswap UNI són l’entorn del mercat general i el llançament de la versió Uniswap. Anteriorment, quan es va llançar la versió 2, els mercats van augmentar a causa de les funcions millorades d’Uniswap. Hi ha una gran probabilitat que el llançament d’Uniswap versió 3 també resulti beneficiós per a UNI, ja que les seves perspectives ja han començat a tenir preus a.

  • Entorn general del mercat:

A part de les versions actualitzades d’Uniswap, factors externs com les monedes dels competidors i el rei del mercat de criptografia, Bitcoin, també tenen un paper important a l’hora de conduir els preus de la moneda UNI. Bitcoin ha estat pressionat després de superar el nivell de preus de 40.000 dòlars, però l’entorn encara no és tan dolent i podria millorar encara més, cosa que també impulsarà els preus de les monedes UNI a l’alça.

A més, amb l’wpx_istració de Biden al capdavant, les perspectives del mercat de criptografia han començat a enfortir-se ara. Es deu al fet que les dues principals autoritats reguladores SEC i OCC tenen ara dos executius amigables amb les criptografies, anomenats Gary Gensler i Michael S. Barr. Les perspectives que el mercat de criptografia sigui més famós i conegut sota l’autoritat d’aquests executius han augmentat i això també podria afavorir els preus de les monedes UNI en el futur.

Uniswap és l’aplicació de descentralització més gran de la cadena de blocs d’Ethereum. Els avantatges d’Uniswap el van fer popular i el van ajudar a triomfar en un temps rècord. Les funcions d’Uniswap com operacions fàcils d’utilitzar, integració d’una cartera externa, tarifes baixes, control total de les claus privades i una liquiditat comparativament alta van fer popular el protocol Uniswap i van augmentar els preus de les monedes UNI en tan poc temps. El projecte Uniswap es va desenvolupar en només mig any amb molt poc capital d’inversió de només 100.000 dòlars. La petita inversió de temps i diners va fer que Uniswap fos l’intercanvi descentralitzat més popular i fiable.

La popularitat creixent d’Uniswap es podria atribuir a la característica d’Uniswap que ha eliminat l’intermediari de l’equació. Aquesta funció bàsica d’Uniswap per proporcionar una liquiditat comparativament alta juga un paper important en l’augment dels preus de la moneda UNI en un període tan curt..

Uniswap el 2020:

El 17 de setembre, Uniswap va entrar al mercat amb un preu de negociació de 2,94 dòlars i, en només dos dies del seu llançament inicial, la moneda UNI va començar a cotitzar en diverses borses de tot el món que van impulsar el seu preu a 6,96 dòlars. Al setembre, la UNI va caure a 3,98 dòlars i, a final de mes, va tornar a 5,02 dòlars..  

A principis d’octubre, el mercat va retirar els preus d’UNI i es va reduir a 2,57 dòlars; no obstant això, es va mantenir entre 2 i 3 dòlars fins a finals d’octubre. Sorprenentment, a principis de novembre, la moneda UNI va caure a 1,80 dòlars a causa de la pressió massiva de venda i, a mitjans de novembre, els preus van assolir el seu nivell de resistència i es van mantenir en 3 dòlars amb certes variacions fins al desembre. Al final de l’any, la moneda UNI cotitzava a 4,62 dòlars.

Uniswap el 2021:

L’1 de gener de 2021, la moneda UNI cotitzava a 4 dòlars i l’11 de gener els preus de la moneda UNI arribaven als 8 dòlars. Amb el començament de l’Any Nou, la popularitat d’Uniswap va començar a augmentar i, per tant, la moneda UNI va continuar registrant guanys. El 18 de gener, els preus van arribar als 10 dòlars i, a finals de gener, els preus d’UNI van superar els 19 dòlars.

El mes de febrer ha estat un mes tremend per a la moneda UNI, ja que el llançament de la seva actualització V3 s’acosta, la popularitat d’Uniswap augmenta dia a dia i, finalment, ajuda al valor de la moneda UNI. La moneda UNI va creuar el nivell de resistència de 20 dòlars l’1 de febrer i va arribar als 23 dòlars el 8 de febrer. El 7 de març, la moneda UNI va assolir el màxim històric de 34 dòlars.

Anàlisi tècnica: correcció baixista en joc, aparell per a la compra de captures 

El vessant tècnic d’UNI / USD presenta un fort biaix alcista al gràfic setmanal. Uniswap ha format un canal ascendent que estén la resistència a la zona al voltant dels 34,90 dòlars. Darrerament, el parell UNI / USD ha tancat una espelma alcista alcista en el període setmanal que suggereix possibilitats de tendència alcista en el parell. Una ruptura alcista del parell ha provocat una compra espectacular fins a 41,40 dòlars. Tot i que el parell mostra una correcció baixista ara mateix, les probabilitats de continuació de la tendència alcista segueixen sent força sòlides.

A la banda superior, el parell UNI / USD pot enfrontar-se a una resistència immediata al nivell de 41,40 dòlars, que s’amplia mitjançant un canal ascendent en el període setmanal. Una ruptura alcista al nivell de 41,40 dòlars podria impulsar la compra del parell fins als propers nivells de resistència de 47,54 i 55,39 dòlars. La mitjana mòbil exponencial de 20 períodes dóna suport a una tendència alcista a Uniswap. El setmanari MACD i RSI suggereixen un fort biaix alcista a Uniswap; per tant, una ruptura alcista a 34,91 dòlars podria conduir UNI / USD cap al nivell de 55,39 dòlars, ampliat en un 161,80% de nivell d’extensió de Fibonacci. 

Fent una ullada a l’horari diari, el parell UNI / USD ha entrat a la zona de sobrecompra i ara baixa a la baixa enmig de la captació de beneficis per part dels inversors. A la part inferior, és molt probable que Uniswap passi després d’un nivell d’assistència immediata de 29,64 dòlars, que marca un nivell de Fibonacci del 38,2%, mentre que una ruptura baixista a 0,2964 pot generar més vendes fins als nivells de 27,90 i 26,17 dòlars, que s’amplien en 50 Nivells de retrocés de Fibonacci% i 61,8% respectivament. Malgrat això, és probable que UNI / USD continuï cotitzant alcista, ja que els indicadors avançats i endarrerits donen suport a una tendència de compra. Una sèrie de mitjanes mòbils exponencials, com ara els períodes 20, 50 i 100 EMA, admeten el parell a uns 23.736 dòlars. Considerem mantenir-nos alcistes per sobre de la zona de 23,75 dòlars, per assolir nivells objectiu a llarg termini de 34,63 i 41,30 dòlars. Bona sort.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment